Dodaj do ulubionych

Anestezjolog do porodu Lublin

IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 18:22
Da się jakoś oficjalnie czy nie bardzo? Znajomości muszą być?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Anestezjolog do porodu Lublin IP: *.bruck.dyn.salzburg-online.at 09.02.13, 23:42
      powodzenia życzę:-)
    • Gość: a Re: Anestezjolog do porodu Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 11:53
      Będzie Ci bardzo ciężko, anestezjolog w czasie całego znieczulenia porodu powienien być stale obecny przy rodzącej, stąd jest wyłączony z innych prac np. na bloku operacyjnym, czy OIT, a to z kolei boli dyrekcję szpitala (wymaga zwiększenia zatrudnienia). Jeśli możesz sobie pozwolić finansowo to polecam prywatne placówkai - np ŻagielMed.
      • Gość: bajka Re: Anestezjolog do porodu Lublin IP: *.nplay.net.pl 12.02.13, 19:19
        Żagiel Med? dobre sobie..trzeba być niespełna rozumu by sie decydować rodzic w takim prywatnym szpitalu, gdy na dyżurze jeden lekarz,a w razie, gdy pójdzie cos nie tak...to koniec...
        • Gość: x Re: Anestezjolog do porodu Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 20:51
          Skąd info o 1 lekarzu? Jak idzie nie tak, to i 10 lekarzy niewiele zdziała. Duży szpital nie jest gwarancją sukcesu - o czym świadczy przypadek sprzed kilmu mcy (Kraśnicka).
          • Gość: bajka Re: Anestezjolog do porodu Lublin IP: *.nplay.net.pl 13.02.13, 08:25
            Z życia...nie chcę więcej pisać, jestem ze służby zdrowia;)
            Każdy robi jak uważa...powodzenia.
            • Gość: Aśka Dzięki w każdym razie za opinie. IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 19:41
              a Żagielmed nie przyjmuje niestandardowych przypadków bo nie mają sprzętu.
              • Gość: Maria Re: IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.13, 12:53
                Moja siostra rodziła w szpitalu Żagiel Med, a ja byłam obecna przy porodzie. Standard opieki i zaangażowanie personelu bez porównania do innych placówek… Mój następny poród na pewno będzie w Żaglu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka