Dodaj do ulubionych

Pobieracze-naciągaczek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 05:59
Witam, chciałem skorzystac z bezpłatnej 10dniowej usługi Serwisu www.pobieraczek. nie zauwazyłem,ze w przypadku rezygnacji należy "wymówic", nie wymówiłem. Serwis uznał,ze ma nowego "płatnego" gościa,wyslał "wezwanie do zapłaty". Mozna cos z tym zrobić?

Wyglada na to,ze Serwis głownie zarabia na "wkręcaniu"

Napisełem, żeby anulowli, jakos nie bardzo chcą.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mufi Re: Pobieracze-naciągaczek IP: *.home.isko.net.pl 31.01.12, 06:53
      forum.gazeta.pl/forum/w,37,107756283,107756283,pobieraczek_pl_grozi_sadem.html
    • speeddemon Re: Pobieracze-naciągaczek 31.01.12, 08:15
      Nie anulują a za jakiś czas przyślą wezwanie do zapłaty z ich Biura Windykacji.I jak Ci fackę obiją przypadkiem na ulicy, pomyśl o nich ciepło :)
      • vranix Re: Pobieracze-naciągaczek 31.01.12, 09:28
        @speeddemon - o co ci chodzi?

Olej ich ciepłym moczem - ide o zakład ze nie zacząłeś korzystac z ich 'usługi',
        bo to goowno chyba specjalnie jest takie zamotane. Prawo w takim przypadku daje 3 miesiace na rezygnacje z usługi.

Tez kiedys mialem z nimi do czynienia - łatwiej sie rozmawia z pawianem niz z nimi.
        Zlałem ich głupie maile i od 2 lat mam spokój.

TYLKO NIC NIE PŁAĆ bo ci złodzieje z tego żyją. A jak się boisz sądu pomyśl - znalezłes w niecie choc jedna osobę, którą podali do sądu?
        • Gość: Pobieraczek Poszperałem troszke w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 09:46
          to banda kombinatorów naciagaczy

www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=1970
          www.prawont.pl/2010/11/pobieraczek_29.html
          Ku przestrodze ;)

Pozdrawiam
          • speeddemon Re: Poszperałem troszke w necie 31.01.12, 10:13
            Ze mną było inaczej: zapłaciłem im tą stówkę której żądali za niewypowiedzenie umowy a za czas jakiś przysłali...prośbę o następną za jakoby ponowną rejestrację (chyba moje drugie JA się zdecydowało).I dopiero wtedy im posłałem kategoryczny list i na razie cisza choć, mimo że nie jestem paranoikiem przypuszczam że mogą coś mieszać w moim życiu np.ostatnio nie odnowiono mi umowy o pracę :).Bo przełożeni w dzisiejszej rzeczywistości też czasami z podobnych kręgów się wywodzą.
    • Gość: 802.11n Re: Pobieracze-naciągaczek IP: *.tpnet.pl 31.01.12, 10:14
      Następnym razem czytaj regulamin. Poza tym - kto podaje w necie prawdziwe dane?
      • lukasz115s Re: Pobieracze-naciągaczek 01.02.12, 15:52
        Uważaj na nich ja też zapłaciłem 100 dla świętego spokoju, i od razu w mailu napisałem o usunięcie konta z ich serwisu. Jednocześnie są oszustami, jeśli jest to serwis płatny to na stronie głównej powinna być o tym informacja, a jej nie ma.
        • Gość: Kolobos Re: Pobieracze-naciągaczek IP: *.zask.pl 01.02.12, 16:34
          Jak ktos nie umie czytac to sam sie prosi o problemy.

Na stronie glownej jest jasno napisane:
          Informacja dla użytkowników
          Podczas 10-dniowego bezpłatnego okresu próbnego przysługuje prawo do pisemnego odstąpienia od umowy (fax, email itp.). Po upływie 10-dniowego okresu próbnego ważność i koszt umowy zgodnie z Regulaminem.
    • Gość: widz Re: Pobieracze-naciągaczek IP: 109.110.199.* 02.02.12, 17:23
      Nie bój sie oni tylko straszą nic nie moga zrobic .
      tez mialem z nimi doczynienie.
      Żerują na strachu delikwentów ,straszą sadami itp To wielka ściema nie przejmój się .Zglosileś rezygnacje przez e mail i to wszystko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka