kainel.kemezrp 15.03.13, 07:15 taki poranny widoczek link ktoś mówił o globalnym ociepleniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp od 6 rano sie pogarsza 15.03.13, 08:47 to co odśnieżyłem rano już jest z powrotem i do tego dmie i spada u mnie temp. było -5 jest -8 wtf??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman spoko :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.13, 09:45 ostatnie podrygi i tylko patrzeć jak wsiądę na mój motorek :-) Już mi do niego tęskno, a w garażu za zimno by go szykować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Re: spoko :-) 15.03.13, 11:53 mam nadzieję że to ostatnie już schizy tej zimy ale tak to jeszcze nie było... zaspy rosną, wiatr wyje jak potępiony ;-), chwilami wie widać nawet na 10 m nie powiem żeby mnie to bawiło za bardzo szykuje mi się weekend z łopatą pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: spoko :-) IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 22:33 ..."już za chwileczkę, już za momencik..."...:)))... bleee... lehardi.wordpress.com/2013/03/16/czekamy/ Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Wiosna pomyka ;-) 15.03.13, 22:45 Teraz nie mówi się o globalnym ociepleniu tylko o zmianach klimatu. Nie ważne, co się w pogodzie dzieje, ale wszystko wynika z emisji CO2 przez człowieka. Susza, powódź, upał, śnieżyca, mróz, wichura - wszystko to anomalia pogodowe i winę ponosi człowiek. Tak stwierdzili uczeni europejscy i nie ma z tym dyskusji. Trzeba płacić podatki za powietrze, bo zima nie ustąpi do lipca. Kiedyś słońce ulegało zaćmieniom przez gniew bogów egipskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman każdy sposób jest dobry... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.13, 18:16 na wyrwanie kasy od szaraczka przez urzędniczą klasę próżniaczą. Odpowiedz Link Zgłoś