adamwlondynie 24.03.13, 18:32 Może to niezbyt przyjemne, ale warto byłoby wspomnieć o złej babie, co Bąka z torbami puściła. Sama też się puszczała, podczas gdy on zarabiał kasę za granicą i jej wysyłał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leonss Re: Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny J IP: *.icpnet.pl 24.03.13, 20:16 Serdeczne gratulacje dla pana Jacka .B z okazji 40 urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny J IP: *.icpnet.pl 24.03.13, 21:40 Wszystkiego dobrego z okazji 40 urodzin i życzę panu odbudowy Motoru i powrotu do Ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Za materac czy wypełniacz zdrady robiłeś? IP: 89.167.0.* 24.03.13, 22:26 adamwlondynie napisał: > Może to niezbyt przyjemne, ale warto byłoby wspomnieć o złej babie, co Bąka z t > orbami puściła. Sama też się puszczała, podczas gdy on zarabiał kasę za granicą > i jej wysyłał. Za materac czy wypełniacz zdrady robiłeś, że jesteś tak doskonale zorientowany. Pytam, bo jestem przekonany, że "łapówka" na drugie imię mogla mieć tylko żona jednego z bohaterów "Piłkarskiego pokera"... Odpowiedz Link Zgłoś
adamwlondynie Re: Za materac czy wypełniacz zdrady robiłeś? 24.03.13, 23:24 To część tego piłkarza życiorysu. O czym publicznie mówił. ofsajd.onet.pl/dziewczyny/jacek-bak-o-zonie-to-ona-pila-balowala-i-mnie-zdradzala/h3cvr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Zapomniałeś dla równowagi podać wersję żony? IP: 89.167.0.* 25.03.13, 10:00 adamwlondynie napisał: > To część tego piłkarza życiorysu. O czym publicznie mówił. > rel="nofollow">ofsajd.onet.pl/dziewczyny/jacek-bak-o-zonie-to-ona-pila-balowala-i-mnie-zdradzala/h3cvr Nie mam nic przeciwko J. Bąkowi ale to, że jest celebrytą nie zwalnia chyba od roztropności w wyrażaniu opinii o jego byłej małżonce? Kiedyś też długie miesiące przebywałem poza granicami i przesyłałem pieniądze małżonce, co w żaden sposób nie uprawnia ani mnie ani nikogo innego do publicznego twierdzenia, piła, balował i zdradzała - chyba, że sama by to powiedziała abo byłby świadek, który robił za materac tudzież był wypełniaczem zdrady w tym związku... Odpowiedz Link Zgłoś
mario-z Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny Jac... 25.03.13, 09:44 [b]Jacku Wszystkiego Najlepszego z okazji "zmiany kodu". Po boisku na którym zaczynałeś swoją przygodę z piłką nie ma śladu teraz stoi tam Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4, nawet nazwę ulicy zmienili z Jedności Robotniczej na Tumidajskiego. Nie raz kopaliśmy piłkę na tej samej trawie i nie raz razem, takich chwil się nie zapomina :-) Jeszcze raz Wszystkiego Naj. Pozdrawiam Mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny J IP: *.icpnet.pl 25.03.13, 11:25 Wszystkiego naj......................o panie Jacku z okazji 40 ur.od ziomala z P-ń 1. Moja prośba aby pan przekonał Żuka i projektantów budowy stadionu, aby stadion można w przyszłości ROZBUDOWAĆ bo to na dziś będzie Ładny ale mały kurnik[15 tys widzów wielkości hali Atlas Arena w Łodzi lub Agro Arena Gdańsk. -Mały stadion nie otrzyma poważnej organizacji jwaznego meczu .2 Ten stadion powinien być budowany na małym wzniesieniu [podwyższenie ]0d 0-5 do 1 metra ponieważ te tereny są lub mogą być zalewowe .3.Wraz budową stadionu budować drużynę z młodych wychowanków z całego regionu ,ponieważ jest szansa że 80 -90 procent będzie związana z klubem i miastem Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: bąk Jacek:-) IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 12:45 Widać że ostatni wpis o panu Jacku pisał Matoł?,który nie dorósł Jackowi do Podeszwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario-z Re: bąk Jacek:-) 26.03.13, 13:50 Po twoim komentarzu widać że w głowie pozostały ci tylko gazy, zmień lekarza bo ten cię oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Jackowa kurtka z krowy :)))))))))))))) IP: *.odrioo.com 26.03.13, 22:10 www.weszlo.com/news/5636-Jacek_Bak_-_czleniu_ktory_lubi_sie_stroic Odpowiedz Link Zgłoś