Dodaj do ulubionych

Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny Jac...

24.03.13, 18:32
Może to niezbyt przyjemne, ale warto byłoby wspomnieć o złej babie, co Bąka z torbami puściła. Sama też się puszczała, podczas gdy on zarabiał kasę za granicą i jej wysyłał.
Obserwuj wątek
    • Gość: leonss Re: Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny J IP: *.icpnet.pl 24.03.13, 20:16
      Serdeczne gratulacje dla pana Jacka .B z okazji 40 urodzin
    • Gość: gosć Re: Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny J IP: *.icpnet.pl 24.03.13, 21:40
      Wszystkiego dobrego z okazji 40 urodzin i życzę panu odbudowy Motoru i powrotu do Ekstraklasy
    • Gość: andrzej.filipowicz Za materac czy wypełniacz zdrady robiłeś? IP: 89.167.0.* 24.03.13, 22:26
      adamwlondynie napisał:

> Może to niezbyt przyjemne, ale warto byłoby wspomnieć o złej babie, co Bąka z t
      > orbami puściła. Sama też się puszczała, podczas gdy on zarabiał kasę za granicą
      > i jej wysyłał.

Za materac czy wypełniacz zdrady robiłeś, że jesteś tak doskonale zorientowany.
      Pytam, bo jestem przekonany, że "łapówka" na drugie imię mogla mieć tylko żona jednego z bohaterów "Piłkarskiego pokera"...
      • adamwlondynie Re: Za materac czy wypełniacz zdrady robiłeś? 24.03.13, 23:24
        To część tego piłkarza życiorysu. O czym publicznie mówił.
        ofsajd.onet.pl/dziewczyny/jacek-bak-o-zonie-to-ona-pila-balowala-i-mnie-zdradzala/h3cvr
        • Gość: andrzej.filipowicz Zapomniałeś dla równowagi podać wersję żony? IP: 89.167.0.* 25.03.13, 10:00
          adamwlondynie napisał:

> To część tego piłkarza życiorysu. O czym publicznie mówił.
          > rel="nofollow">ofsajd.onet.pl/dziewczyny/jacek-bak-o-zonie-to-ona-pila-balowala-i-mnie-zdradzala/h3cvr

Nie mam nic przeciwko J. Bąkowi ale to, że jest celebrytą nie zwalnia chyba od roztropności w wyrażaniu opinii o jego byłej małżonce?

Kiedyś też długie miesiące przebywałem poza granicami i przesyłałem pieniądze małżonce, co w żaden sposób nie uprawnia ani mnie ani nikogo innego do publicznego twierdzenia, piła, balował i zdradzała - chyba, że sama by to powiedziała abo byłby świadek, który robił za materac tudzież był wypełniaczem zdrady w tym związku...
    • mario-z Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny Jac... 25.03.13, 09:44
      [b]Jacku Wszystkiego Najlepszego z okazji "zmiany kodu".
      Po boisku na którym zaczynałeś swoją przygodę z piłką nie ma śladu teraz stoi tam Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4, nawet nazwę ulicy zmienili z Jedności Robotniczej na Tumidajskiego. Nie raz kopaliśmy piłkę na tej samej trawie i nie raz razem, takich chwil się nie zapomina :-)
      Jeszcze raz Wszystkiego Naj.
      Pozdrawiam Mariusz.
      • Gość: leonss Re: Zmiana kodu, czwórka z przodu. 40. urodziny J IP: *.icpnet.pl 25.03.13, 11:25
        Wszystkiego naj......................o panie Jacku z okazji 40 ur.od ziomala z P-ń 1. Moja prośba aby pan przekonał Żuka i projektantów budowy stadionu, aby stadion można w przyszłości ROZBUDOWAĆ bo to na dziś będzie Ładny ale mały kurnik[15 tys widzów wielkości hali Atlas Arena w Łodzi lub Agro Arena Gdańsk. -Mały stadion nie otrzyma poważnej organizacji jwaznego meczu .2 Ten stadion powinien być budowany na małym wzniesieniu [podwyższenie ]0d 0-5 do 1 metra ponieważ te tereny są lub mogą być zalewowe .3.Wraz budową stadionu budować drużynę z młodych wychowanków z całego regionu ,ponieważ jest szansa że 80 -90 procent będzie związana z klubem i miastem Lublin
    • mateo292 bąk Jacek:-) 26.03.13, 12:02
      Kiedy puszczam bąka mowie Jacek
      • Gość: leonss Re: bąk Jacek:-) IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 12:45
        Widać że ostatni wpis o panu Jacku pisał Matoł?,który nie dorósł Jackowi do Podeszwy.
      • mario-z Re: bąk Jacek:-) 26.03.13, 13:50
        Po twoim komentarzu widać że w głowie pozostały ci tylko gazy, zmień lekarza bo ten cię oszukuje.
    • Gość: lola Jackowa kurtka z krowy :)))))))))))))) IP: *.odrioo.com 26.03.13, 22:10
      www.weszlo.com/news/5636-Jacek_Bak_-_czleniu_ktory_lubi_sie_stroic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka