karolsledczy 23.04.13, 20:00 Miłościwie panujący w tym mieście klub PIS chciałby mieć wpływ na wszystko, chyba pomyliły im się ustroje systemowe. Nie te czasy panowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman paranoja - kolejny cyrk IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.04.13, 20:40 najpierw (za)radni wymyślają coś, co nie pasuje nikomu oprócz nich a potem jeszcze żądają wyjaśnień dlaczego debilizm normalnym nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: paranoja - kolejny cyrk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.13, 10:58 Mi pasuje. Lubię swoje pieniądze i nie bardzo mam ochotę dzielić się z naćpanymi artystami. Odpowiedz Link Zgłoś
misza57 Re: Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podob 23.04.13, 20:41 Kołtuneria, dulszczyzna, ciemnogród, zaścianek. Jeżeli jakiś program,sztuka teatralna,opera, film mnie nie interesuje to go nie oglądam. Gazety nie kupuję. Czy tak ciężko pojąć, że to nie My jesteśmy dla Was, ale wy dla Nas - społeczeństwa a w społeczeństwo składa się z ludzi o przeróżnych poglądach, wierzących i nie wierzących itd. ...Pitucha dodaje, że oczekują od Żuka odpowiedzi wprost - czy uważa, że radni łamią konstytucję i wprowadzają cenzurę. - Dlaczego państwo dyrektorzy, którzy podpisali się pod tym listem, tak się bulwersują, ze ktoś broni wartości? - pyta Pitucha. Ależ brońcie ale w inny sposób i innej formie. Tak uważam że Radni Miasta Lublin łamią konstytucję i nakładają kaganiec. Dariusz Jezior, PiS, dodaje: - Jeżeli artyści chcą organizować kontrowersyjne happeningi i tworzyć kontrowersyjne dzieła sztuki, proszę bardzo, ale za swoje pieniądze. Nam zależy na tym, by środki miejskie wydawane były w sposób gospodarny. Ja się wartości chrześcijańskich nie wstydzę i nie czuję się winny, że pozwoliłem sobie na to, by były one promowane. - a jest czego?! Nie zabijaj,nie kradnij,szanuj bliźniego. Panie Jezior wstydzić się trzeba czegoś innego. Jak ja czegoś nie rozumiem to nie znaczy, że inni nie rozumieją. Jak wszystkim powszechnie wiadomo (mam nadzieję) człowiek wykorzystuje według różnych źródeł od 20% do 40% możliwości swojego mózgu.Hmm a może część społeczeństwa nie umie skorzystać nawet z 20% bo jak wszem i wobec wiadomo myślenie to proces bolesny powodujący zakwasy w mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelak Re: Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podob IP: *.static.vip-net.pl 24.04.13, 00:13 To My jesteśmy dla Was! Jeny, ale arogancja. Same Michały Anioły w tym Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podob 23.04.13, 21:10 Panom, których obowiązkiem jest zajmowanie się istotnymi sprawami naszego miasta pomyliły się dwie czynności na literę "m". Myślenie zamienili na masturbację. Ale czy się z tego spowiadają swoim duchowym przewodnikom w parafiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie, nie spowiadają się... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.04.13, 21:16 Za to masturbują się razem ze spowiednikami - tematem i kasą która znów pójdzie do kruchty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: nie, nie spowiadają się... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.04.13, 21:26 Tułajew to czeczeńskie nazwisko. To piąta kolumna islamistów. Przeniknął do struktur PiS by ośmieszać wartości chrześcijańskie. Lublinianie otwórzcie oczy! Stop islamizacji Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
marzof10 czy Tułajew przyjmie... 23.04.13, 21:53 za wystarcające tłumaczenie, jeśli prezydent mu odpowie: Pan próbuje znaleźć dziurę w całym.????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: czy Tułajew przyjmie... 23.04.13, 22:22 Może to uznać za sugestię seksualną. Bo jemu się wszystko kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tratata Re: czy Tułajew przyjmie... IP: *.opera-mini.net 24.04.13, 11:10 Dziura w całym jak wiadomo służy do wkładania słynnego fallusa. Odpowiedz Link Zgłoś
janwiosenny Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podoba ... 23.04.13, 23:16 matko, ale wieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lub Re: Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podob IP: *.static.vip-net.pl 24.04.13, 00:16 Rozumiem, że mówisz o lubelskich artystach. Rzeczywiście trzeba być prostakiem by oburzać się na tych dzięki którym się żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podob IP: *.nplay.net.pl 24.04.13, 07:05 Oni się sami wyżywią, jak rząd. A nie... Chyba nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ad2009 Re: Radni wzywają Żuka na dywanik. Komu nie podob 24.04.13, 10:13 Na razie jeszcze nie mają władzy. To tylko przedsmak... Odpowiedz Link Zgłoś
1b_adamek Radni PiS przeginają 24.04.13, 14:51 Kpina jakaś, czy co???? Nie wam radni PiSu decydować jakie imprezy bedą organizowane w Lublinie. To miasto ma już dość moherowych beretów. Nikt tu nie podwarza wartości chrześcijańskich ale to jest wolny kraj a nie kraj wyznaniowy. Nie macie prawa uchwalać tak durnych Uchwał, wstyd jako dla ludzi myślących. Chyab że nimi nie jesteście. Prezydent nie powinien odpowiadać na takie zaczepki akonstytucje łamiecie do tego nie jest potrzebna opinia Prezydenta miasta Lublina. Szkoda, że w Naszej Radzie miasta zasiadaja ludzie, którzy mają w dalekim poważaniu Konstytucję tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś