Dodaj do ulubionych

Sieć Orange dead

27.04.13, 09:15
Dziś, na LSM telefony w sieci Orange "znalazły się poza zasięgiem". Brak sieci! Dzięki wielkie!
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: Sieć Orange dead IP: 83.238.201.* 27.04.13, 09:34
      siec orange poległa w całej polsce wschodniej
      • dociek Re: Sieć Orange dead 27.04.13, 10:28
        Przy takiej okazji należy "podziwiać sprawność dziennikarską Gazety"... która nie zna sprawy.

www.kurierlubelski.pl/artykul/880179,awaria-sieci-komorkowych-orange-i-t-mobile-problemy-z,id,t.html
        "Gdzie podział się zasięg? - pytają użytkownicy Facebooka na fanpage'ach sieci Orange i T-Mobile. W wielu miejscach Polski, także na Lubelszczyźnie, od rana nie można się nigdzie dodzwonić ani odbierać połączeń.
        Bardzo przepraszamy za utrudnienia, pracujemy nad tym - odpowiada lakonicznie sieć Orange
        ."
        • wampir-wampir Re: Sieć Orange dead 27.04.13, 15:34
          Pocieszę Cię, Doćku - gdy pada Play - zdarzyło się to już 2 razy, żadna gazeta o tym nie informuje.
          Karta awaryjna z nr w konkurencyjnej sieci wskazana, choć doładowywanie tego na bieżąco upierdliwe.
          • smalltownboy Re: Sieć Orange dead 27.04.13, 18:07
            Play jest najlepszy, bo masz alternatywę w postaci nadajników Plusa i Orange, a niebawem dojdzie Era. Wszystkie sieci na raz nie padną.
            • wampir-wampir Re: Sieć Orange dead 27.04.13, 18:09
              Play padł ostatnio w ubiegłą sobotę po południu. Aż do środka nocy nie działał.
              • smalltownboy Re: Sieć Orange dead 27.04.13, 18:14
                To przełącz na nadajniki roamingowe. Ja mam sztywno w Plusie i nie narzekam.
                • wampir-wampir Re: Sieć Orange dead 28.04.13, 16:30
                  A jak to zrobić? Bo Play właśnie padł :-(((
                  • smalltownboy Re: Sieć Orange dead 28.04.13, 20:01
                    Przestaw ustawienia telefonu. Z automatycznego wyboru sieci na wybór ręczny lub manualny. I wtedy zaloguj najlepiej do Plusa, bo to technicznie najlepsza sieć.
                    • wampir-wampir Re: Sieć Orange dead 28.04.13, 20:03
                      OK, dziękuję :-)))
    • Gość: Hubert Re: Sieć Orange dead IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 20:34
      A ja, naiwny, myślałem sobie: co za spokojna niedziela, nikt nie dzwoni .... :)))))
      • Gość: Hubert Re: Sieć Orange dead IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 20:40
        Aha, znaczy się wczoraj padła (dopiero teraz spojrzałem na datę posta doćka). Ciekawe, nic wczoraj nie odczułem, telefon urywał się jak zwykle :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka