matrox232 07.05.13, 14:48 Zna ktoś z Was ten sklep ? Jak on sie sprawdza ? Sprzęt mają dobry ? Wypowiedzcie się.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miroslawa34 Re: Sklep internetowy GABIX 08.05.13, 17:09 Ja osobiście kupowałam odkurzacz i nie mam co do sprzętu zastrzeżeń. Transakcja przebiegła szybko gdyż skorzystałam z płatności elektronicznych. Znalazłam go na stronie Nasze Miasto Puławy w zakładce forum. Zobaczyłam że mają dostawę GRATIS na mieście więc "a co tam zaryzykowałam" i jak na razie nie żałuję. Dostawa szybka i co najważniejsze-kontakt bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Sklep internetowy GABIX 08.05.13, 17:18 Nie lubię pustej reklamy,ale zawsze warto sprawdzić. Czasem bywają dobre firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: Sklep internetowy GABIX 05.09.13, 13:17 Myślę nad opalarką dla męża. Ten jedyny raz poprosił, abym mu taką sprawiła na urodziny. Jutro do nich zadzwonię z prośbą o doradztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pilus09 Re: Sklep internetowy GABIX 06.06.13, 08:32 Sklep bardzo mi się podoba, z mężem mamy stale z nimi styczność i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokupowaliśmy to co chcieliśmy i uwazamy że są najlepszej jakości. Tak samo nie mamy czasu biegać po sklepach więc zawsze wieczorkiem sprawdzamy co nowego. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: Sklep internetowy GABIX 12.09.13, 10:45 to zależy o jaki sprzęt Ci chodzi. Ja zamówiłem tam agregat prądotwórczy chodzi bardzo dobrze i ma dobrą kulturę pracy i cicho pracuje. Cenowo bardzo dobre to wszystko wyglądało. To była dla mnie opłacalna transakcja. Odpowiedz Link Zgłoś