Dodaj do ulubionych

Pytania na testy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:42
Czy są takie same,które są w podręcznikach i czy muszę wszystkie odpowiedzi
znac na pamięc czy mogę zapamiętac.Dziekuje

A może ma ktos takie testy-to tym bardziej byłabym uszczęśliwiona:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysio Re: Pytania na testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:50
      ja mam takie testy, podaj mi maila i wysle.
      krzysiek
      • Gość: aneta Re: Pytania na testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:55
        nanadomi@wp.pl
    • Gość: BarT Re: Pytania na testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:11
      Aneta lepiej przeczytaj jeszcze raz twoje 2 posty i zastanow sie czy nie lepiej
      najpierw isc na lekcje polskiego, a dopiero pozniej uczyc sie jezdzic
      • imlardis2 Re: Pytania na testy 16.10.06, 00:21
        Gość portalu: BarT napisał(a):

> Aneta lepiej przeczytaj jeszcze raz twoje 2 posty i zastanow sie czy nie
        lepiej
        > najpierw isc na lekcje polskiego, a dopiero pozniej uczyc sie jezdzic

To jedno, a po drugie polecam czytanie ze zrozumieniem kodeksu drogowego (z
        tablicami znaków), powinno pomóc. Jak sobie dziewczyno wyobrażasz sytuację,
        kiedy zobaczysz znak, jakiego wcześniej w testach nie widziałaś? Co wtedy
        zrobisz? Zatrzymasz się i będziesz przeszukiwać ściągawki?
        • Gość: X Re: Pytania na testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 02:43
          Testy są dostępne na stronie Firmy IMAGE .

Można je tam przejżeć (za darmo) lub zakupić komplet na CD i wszelkie inne
          książeczki, "Kodeksy" itd.
        • Gość: Kasia Re: Pytania na testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 07:47
          imlardis2 npisała:

> To jedno, a po drugie polecam czytanie ze zrozumieniem kodeksu drogowego (z
          > tablicami znaków), powinno pomóc.
          Masz rację w 100% procentach.

A po trzecie Anetko nawet jeżeli bedziesz robiła testy to zastanów się dlaczego
          jest zaznaczona odpowiedź np.A lub B. Nie ucz się na pamięć, a zobaczysz że w
          przyszłości ta wiedza zaprocentuje jak będziesz jeździć sama, bez
          instruktora.Miłej nauki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka