Gość: jAGÓDKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 13:36 Polecicie mi kogoś kto zajmuje sie prowadzeniem ksiegi podatkowej przychodów i rozchodów .. To musi byc ktoś, co bede mogła zaufac . . Czekam na propozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: Usługi księgowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.13, 08:37 Nie wiem czy wciąż aktualne, ale polecam biuro AS na Czechowskiej. Terminowość, zaangażowanie oraz uczciwe podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Usługi księgowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 13:56 Rozumiem, że skoro AS, to mówisz o Pani Alicji Sienkiewicz? Słyszałam o niej same pochlebne recenzje, a że planuję założyć firmę rozważam jej kandydaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
madej77 Re: Usługi księgowe 20.08.13, 13:02 A jak się kształtują ceny w porównaniu do innych ofert z Lublina? Taniej, drożej? Odpowiedz Link Zgłoś
walery1234 Re: Usługi księgowe 11.09.13, 09:39 Byłem w paru biurach i ceny są w miarę porównywalne. Choć tutaj w Asie jest taniej. No ale czasem cena nie gra roli, bo co Ci przyjdzie że będziesz miał tanio jak usługi będą złe. A tutaj nie ma tego problemu wszystko jest solidnie wykonywane i za bardzo atrakcyjną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś