Dodaj do ulubionych

Transport na UP Lublin

19.05.13, 22:42
Witam. Czy ktoś z was studiuje transport? Właśnie pisałam maturę i wypadało by zastanowić się nad przyszłością. Zainteresował mnie kierunek transport na Up w Lublinie. Nie jestem dobra z fizyki i nie wiem czy sobie poradzę. Może ktoś powiedzieć coś o tym kierunku? Jakie progi, czy jest bardzo trudno się dostać. Czy studia na tym kierunku są bardzo ciężkie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Student Re: Transport na UP Lublin IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.13, 19:19
      Hej :) Ja studiuję transport na pierwszym roku i własnie mam drugą sesje. Prog punktowy raczej nie jest powalajacy, nie pamietam dokladnie mojego wyniku ale prymusem nie byłem. Poziom trudności na uczelni... Hmm najtrudniejszy przedmiot jak dla mnie do zaliczenia to chyba matematyka na szczęście już "tylko" egzamin przede mną ;d O fizykę się nie martw, dasz sobie radę z pewnością. Ogólnie nie było strasznie ciężko ;)
    • Gość: Gość Re: Transport na UP Lublin IP: *.centertel.pl 19.06.13, 21:10
      Z Fizyką nie powinno być raczej większego problemu( też byłem zielony z fizyki , ale okazało się , że nie taki diabeł straszny jak go malują :) ) , kierunek nawet ciekawy , jeżeli chodzi o progi to nie należą one ani do najwyższych ani do najniższych , takie po środku . A stopień trudności to taki raczej łatwy Na pierwszym roku tylko matematyka może ci się śnić po nocach :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka