Dodaj do ulubionych

Airport. Tajemniczy odrzutowiec na lotnisku. Ta...

31.05.13, 15:24
To na pewno Kabacińskiego, zaoszczędził na tym, że nie postawił billboardów ze swojego głupkowatego pomysłu..
Obserwuj wątek
    • schyderca Airport. Tajemniczy odrzutowiec na lotnisku. Ta... 31.05.13, 15:25
      To ogórki. Zaczyna się sezon więc przyleciały ogórki, żeby SZ.P. Redakcja GwL miała o czym pisać...

A właściwie powinienem napiać cucumbers przylecieć na lubelski Airport, coby journalists od GwL mieli o czym write.
      • Gość: lubelak Ściema IP: *.static.vip-net.pl 01.06.13, 13:41
        To zdjęcie nie pochodzi ze Świdnika, GWL jak Trybuna Ludu.
    • Gość: bosman czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.13, 15:29
      masturbujecie się tym lotniskiem jak małolat który nagle dowiedział się do czego służy, oprócz sikania, kuśka :-)
      • dociek Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? 31.05.13, 17:30
        Bosman! Jakim kurde lotniskiem? AIRPORTEM !
        • Gość: hel Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? IP: *.ostnet.pl 31.05.13, 18:04
          Ja pierdzielę. Wylądował samolot który można kupić na ebayu za niewielkie pieniądze i dziennikarzyna robi z tego artykuł. www.aircraft24.com/pl/jet/gulfstream/gv-g500-g550--xm10142.htm
          To ja podpowiem nowy temat : w Świdniku na Racławickiej zaparkował tajemniczy opel vectra. Takich używają słuzby specjalne. Można je kupić wyłacznie podając dealerowi hasło "najlepsze kasztany są na placu Pigalle" . Wyjaśnijcie tą tajemnicę.

• Gość: Ja Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? IP: 194.28.14.* 31.05.13, 22:14
            A może pan dziennikarz ruszyłby 4 litery i zrobił jakąś fotkę. Wtedy łatwiej byłoby rozpoznać do kogo należy.
            • Gość: maxxx Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? IP: 173.233.201.* 01.06.13, 00:30
              CIA uzywa roznych samolotow... zaleznie od potrzeby!
            • Gość: motyla noga Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.13, 08:02
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> A może pan dziennikarz ruszyłby 4 litery i zrobił jakąś fotkę. Wtedy łatwiej by
              > łoby rozpoznać do kogo należy.

N127GG

Do boju, rozpoznawaj!
              • Gość: inspektor Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 13:04
                mowisz i masz
                maszyna o tej rejestracji nalezy do VESEY AIR LLC z siedziba w DANBURY, CT
                (Corporation), pojawia sie tez nazwa Executive Jet Mgt. Inc.
                • mirrorsun Re: czy GWL ma "rezydenta" na lotnisku? 01.06.13, 13:22
                  Vesey Air LLC is just another name for GECC (General Electric Credit Corp) a leasing company. Other names they use are CFS Air LLC, GC Air LLC, AVN Air LLC and Canal Air LLC among others.
    • jozek46 Airport. Tajemniczy odrzutowiec na lotnisku. Ta... 01.06.13, 09:41
      Lotnisko jest wybudowane za pieniądze podatników i utrzymanie potrzebnej lub nie, załogi także.Ale co się na tym lotnisku dzieje to wara podatnikowi.On ma tylko płacić aby władza hazardowo-gumofilcowa dobrze się miała! A w razie czego zaczną nas straszyć skorupą europejską,mniemam gorszą od komunizmu!
    • mirrorsun Airport. Tajemniczy odrzutowiec na lotnisku. Ta... 01.06.13, 10:06
      lotnisko nie podaje szczegółów.... no, cóż wybudowany za publiczne pieniądze prywatny folwark pod tytułem airport ?
      czy to znaczy, że publiczne lotnisko ma status wojskowego, priva, czy to po prostu wrodzona chęć robienia tajemnicy, tam, gdzie prawo jej nie dopuszcza ???
      • Gość: bosman nie rozumiem problemu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.13, 10:12
        lądują czyli korzystają czyli płacą. Więc o co chodzi, kto, z kim i za ile?
        • mirrorsun Re: nie rozumiem problemu 01.06.13, 10:31
          czy widziałeś taxówki bez rejestracji, czy koguta ? pasażer niby płaci i jeżdzi. no, trochę to nie tak.
          mnie nie interesuje nip i pesel agenta cia czy mossadu, bo oni leją na takie papiery ( ja zresztą też ).
          pamiętasz talibów w jakichś klewkach, czy chlewkach ? ile było śmiechu ? potem się okazuje, że ufo ( no bo nie wiadomo kto ) wykonuje operacyjne loty wojskowe nad niejaką polską, że na terenie polski były tajne więzienia. a zresztą -czy były ??? prokuratura w tym kraju nie istnieje, skoro od lat nie potrafi tego wyjaśnić. moim problemem jest to, że nie chcę utajniania czegokolwiek, gdziekolwiek w przestrzeni publicznej. moim zdaniem informacje, kto korzysta z cywilnych lotnisk MUSZĄ być jawne. zresztą, dla zapaleńców lotniczych tajemnic nie ma. oni wiedzą skąd toto wystartowało, o której, gdzie wylądowało i o której. robienie tu przez lotnisko publicznej tajemnicy to po prostu niesmaczne, po prostu kakałkowy pr.
          gdyby tajemnic nie robiono z klewkami, problemu by nie było, ale w końcu problemy to polska specjalność, a specjalnością unii jest jakoś ośmieszanie polski w sprawach takich właśnie tajemnic.
          • Gość: bosman nie przekonałeś mnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.13, 13:27
            przecież w końcu skoro lądują to płacą.
            • mirrorsun Re: nie przekonałeś mnie 01.06.13, 13:48
              Gość portalu: bosman napisał(a):

> przecież w końcu skoro lądują to płacą.
              Bosman, ja w życiu nikogo do niczego przekonywał nie będę.
              bo w końcu w londynie zamachowcy też kupili bilety do metra, czy autobusu. więc jak zapłacili, to...
              nie wiem po prostu z czego ta tajemnica powstała na cywilnym lotnisku, no, chyba,że nie jest to lotnisko, a airport. to przepraszam, ja nic nie wiem...
              • Gość: bosman a gdzie w artykule jest mowa... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 01.06.13, 20:45
                o jakiejś tajemnicy? Przyleciał prywatny samolot i tyle. Porównanie z biletami dla terrorystów nazwał bym "średnim".
    • zubelz Airport. Tajemniczy odrzutowiec na lotnisku. Ta... 01.06.13, 21:34
      Chyba po to jest lotnisko, aby lądowały tam samoloty i lotnisko na tym zarabiało. Gdzie miał wylądować?. Na stadionie lub parkingu?. Jeszcze trochę a napiszecie że "tajemniczy samochód" zatrzymał się na parkingu. Gdy by wylądował na jakimś dachu czy parkingu, to by była sensacja a to chyba na świecie normalne że na lotnisku.
    • klakier1234 Airport. Tajemniczy odrzutowiec na lotnisku. Ta... 02.06.13, 17:45
      Zdjęcie jest z 2002 roku, zrobione w Portugalii: www.airliners.net/photo/Gulfstream-Aerospace-G-V/0240368/&sid=cca782fb787b229676bdff9d84122a7a

Do q...y nędzy: o czym jest ten artykuł????

• dociek Redaktor sko nabija wierszowke 02.06.13, 18:21
        klakier1234 napisał:

> Zdjęcie jest z 2002 roku, zrobione w Portugalii: www.airliners.net/photo/Gulfstream-Aerospace-G-V/0240368/&sid=cca782fb787b229676bdff9d84122a7a
        >
        > Do q...y nędzy: o czym jest ten artykuł????
        >

Nie ważne o czym będzie artykuł w lubelskiej gazecie. Czy o "tajemniczym" Gulfstream'ie z Portugalii w 2002 roku, który rzekomo pojawił się na lotnisku w Świdniku, czy na biurku redaktora Skomry w redakcji GW, czy o czarnej wołdze z zakonnicami, które porywają małe dziewczynki by od nich pobierać krew.
        Ważne, że zapłacą wierszówkę za te bzdury. I jest na piwo.
        • Gość: Ruda Re: Redaktor sko nabija wierszowke IP: 212.182.108.* 03.06.13, 10:21
          Ludzie, nikt Wam nie poda nazwisk kto wylądował w Świdniku... To tak jak by zapytać taksówkarza kto z nim ostatnio jechał...
          Po numerze rejestracyjnym samolotu widać do kogo należy, łatwo można też sprawdzić skąd przyleciał i dokąd odleci i.... tyle!

Nikt nie robi tutaj żadnej tajemnicy, bo jej po prostu nie ma! Proszę zastanówcie się czasem przed napisaniem czegoś, bo jak czytam komentarze dotyczące naszego lotniska to mi czasem ręce opadają...

P.S. Pracuję w tym biznesie, nie wysysam informacji z palca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka