Dodaj do ulubionych

do czego prowadzi pie...nie gazety? Szok

21.07.13, 19:17
Adamaszek czy inna Hołda lubi sobie popie...ć o antysemityźmie jednaoczesnie lejąc wazelinę na "robiącego w żydach"
efekty?
a proszę ku... bardzo link
ciekawym czy za to dostaną czołowi sięwcy antysemityzmu premię od Michnika
...
moim zdaniem to jest ku... właśnie pokłosie pietrasiewiczyzmu
żeby tak pokręciło tego faktora słynnego przedsiębiorstwa
nosz w mordę
jestem wku...ony jakby kto się pytał
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp przedsiębiorstwo o bez odpowiedzialności 21.07.13, 19:35
      o ludziach spoczywających na walecznych nie przeczytacie w GwL
      tu lansuje się jednego tylko gościa w dowolnym kontekście zydowskim
      to potwór któremu wolno wszystko i któremu każda podłość na sucho uchodzi
      słusznie go postrzegaja ludzie jako swoistego nadprezydenta
      na dodatek jest to jeeszcze dynastia a nie jednostkowy potwór
      przeciwko każdej dyktaturze rodzi sie opór
      to oczywiste
      dyktaura zaś wszelki opór tłumi
      tak jak Voldemort który i sady i prokuratury i służby specjalne nawet wzywa dla swojego ego podbudowania
      to rozdi opór
      i nawet dzieci wiedzą że przeciwstawić się temu łotru to jest coś
      bo i jest - bo to faktycznie może kosztować
      a nie srutututu gejobongo jakieś
      ...
      i tak to sami wiecie kto zrobił w lublinie golema - potwora który morduje żydów
      a własciwie jak widac niszczy ich nagrobki
      ...
      golem rozumu nie ma jak to ku... golem - pusty gliniany czerep
      ale jego twórca i owszem ma rozum
      rozum który powinien czuć tę odpowiedzialność
      ...
      Lublin niby takie zydowskie eldorado - fąfą i honorowy sprawiedliwy
      a jakoś nikt nie odwazy się napisać że tam na walecznych leży np Honig
      którego pie...na komuna wsadziła tam gdzie nie dał rady sieg adolek?
      i że choćby za to nalezy się temu miejscu szacunek?
      tego przecie sprzedawca parówek z żydów nie powie
      ...
      zresztą nie powie też że niszczenie jakichkolwiek nagrobków jest pedalstwem zwykłym
      bo wszak krew z krwi leje po gaziach ze szczęścia kiedy wrzuci na serwer miasta sceny rozwalania nagrobków
      to jak ojciec ma o przyzwoitości mówić
      ...
      no cóż - w takich czasach żyjemy jakie sami tworzymy
      ktoś powiedział nerwica natręctw
      ja powiem abramowice pełną japą
      i ch...
      • Gość: ja władze bez odpowiedzialności IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.13, 19:55
        dlaczego ceny ogórków są takie wysokie?
        • kainel.kemezrp ty sie smiejesz 21.07.13, 20:05
          a zobaczysz jak zaraz wypełzną zmory w stylu tego czy innego Zielińskiego albo Kuwałaka
          wypełzną i zrobia na tym biznes - jak zwykle
          Adamaszek im ze 30 tekstów pie...ie o ss i hitlerjugend
          a myślisz że ktoś powie przy okazji ile kosztuje taki pomnik?
          ja nawet nie mówię że jakiś gniew rodziny ale choćby ile trzeba dac kamieniarzowi żeby zlepił
          ni ch...a - tego nie przeczytasz
          będą za to holokausty i sranie w banię - bo to daje zysk
          i to mnie wkyurwia nawet bardziej niż te twoje ogórki które maja tyle rozumu co i ty zapewne jak nie więcej
          ...
          a że ludzie że przyzwoitość że ku... żyć trzeba jak człowiek ni ch...a nie przeczytasz
          odwrotnie udowodnią że trzeba być kuwałkiem ch...a
          no wku...am się na to gó...
          ...
          Litman jeden za cały Lublin nie wydoli być człowiekiem
          tak myślę
          • zubelz Jest nad czym zapłakać 21.07.13, 20:34
            Są wakacje. Ile dzieci wyjechało z miasta?. Są jakieś czynne świetlice i i.t.p.?. Z ciekawym programem?. NIC, To czemu się dziwić że dzieciakom we łbach z nudów się przewraca. Ani policja ani " straszna wiejska" na cmentarz nie pójdą bo się boją. Na osiedlu to większość zna "młodzieniaszków" i tam jest bezpieczniej dla SM i przeganiają znudzonych młodzieniaszków. To gdzie mają pójść "rozerwać się"? zapalić papierosa, wypić piwo?. Miast tego cmentarza, gdy był tam park lub cmentarz Prawosławny lub inny TO SAMO BY ZROBILI .Kiedyś rodzice pracowali poOSIEM GODZIN A W SOBOTĘ SZEŚĆ. Obecnie dzięki SOLIDARNOŚCI ludzie są w pracy po 10, 12 godzin i to w soboty i niedziele. Kiedyś dzieciaki jeździły na kolonie, obozy a rodzice płacili za pobyt dziecka grosze, lub wcale. Na wczasy wyjeżdżały całe rodziny a teraz? Kogo stać wysłać dziecko na kolonię?. Kogo stać pojechać z całą rodziną na wczasy?.
            • Gość: muammar-al-lubelaa Re: Jest nad czym zapłakać IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.13, 20:49
              ale pitolisz,ja i moje czterdziescioro szaeścioro dzieci co roku jezdzimy na wakacje do Trypolisu
              • zubelz Re: Jest nad czym zapłakać 21.07.13, 20:58
                Gość portalu: muammar-al-lubelaa napisał(a):

> ale pitolisz,ja i moje czterdziescioro szaeścioro dzieci co roku jezdzimy na wa
                > kacje do Trypolisu
                Chyba w prezerwatywie!(te dzieci) W Abramowicach mają net???. Jeżeli tak ,to Trypolis oglądałeś na Gogle.
            • kainel.kemezrp Wiesz co? poczytaj 21.07.13, 21:00
              dziś byłem w Zamościu
              na rynku i scenie (w której rozpoznałem sprzęt firmy w której kiedyś pracowałem - znaczy firma lubelska) kupa młodych ludzi- dzieci w strojach ludowych
              znajdują wspólny rytm i ukraińcy z wołynia i gruzini i lachy róznych odmian
              bawią się rozumiesz
              nie że wielokulturowość czy metropolia - Zamość
              prawdziwe miasto inspiracji a nie strtututu jakiegoś debila z brodą
              no ale tam jest gospodarz z jajami i korzeniem takim że murzyn by się nie powstydził
              on inwestuje w kilkunastoletnie dzieci w strojach ludowych a nie w podstarzałe 30 letnie dzieci dyrektorów samorządowych instytucji kultury co się lansują po mostach
              taka róznica widzisz...
              ...
              no i tam są kościoły co nie psują przestrzeni żadnym gudłajom
              i jest odnowiona synagoga
              ba jest nawet pomnik żydowskiego króla i to akurat nie na krzyżu a z harfą
              no w raju byłem a mnie podkusiło zajrzeć szatanowi do dupy i zajrzałem na virtualny Lublin
              no w mordę co za zjazd
              pzdr.
              • zubelz Re: Wiesz co? poczytaj 21.07.13, 21:26
                Nie tylko Zamość! ma gospodarza. Pojedź do Rzeszowa!. Tam "Stary komuch" zrobił z biednego miasta WZÓR miasta na "ścianie wschodniej". Facet który nie należy do RZĄDZĄCEJ PARTII jest przy władzy. Gościo wie gdzie "szukać pieniędzy" i jak je zdobywać. Po to ma ludzi kompetentnych na których może polegać a jeżeli się na stanowisku nie sprawdzą, to won na zieloną trawkę. Pojedź do Rzeszowa jutro i za tydzień. Tych miejsc nie poznasz. Tak się zmieniają i to w szybkim tempie. (Może poprosimy go aby rozwiązał problem "tunelu" na Kunickiego???. Jestem pewien swego, że wywalił by co najmniej czterech z Ratusza za tą sytuację a postawił by na to stanowisko człowieka który przy tym "tunelu" pracował i zgłaszał zasadność tych prac.
                • kainel.kemezrp Zamość mam bliżej... tak czy siak wszystko byleby 21.07.13, 21:40
                  nie Lublin...
                  ...
                  że Słoma się lansuje na naukowskich? link
                  mnie ciekwi ile wziął czy aby nie z 1,1 mln jak te fraglesy od "cyrku"
                  i nie myśl że nie lubię Słomy - to nie to wiem po prostu czym są WK
                  ...
                  Komuch czy magnat to mniejsza ważne by miał ch...a a nie był ch...em
                  oczywiście powyższe co do zasady nie obejmuje płci której jest szef Chełma
                  ta płeć ma mieć co innego i czym innym nie być - wiadomo zresztą
                  ...
                  tak czy siak co to za grajdoł gdzie najlepszą z zabaw dla dzieci jest niszczenie nagrobków?
                  a jednocześnie ida miliony na zabawę dla ochlaptusów...
                  a to Ku... Lublin jest
                  ...
                  mnie to nie cieszy
                  wku...a mnie to
                  i tyle
              • kainel.kemezrp znajdzcie 3 różnice 21.07.13, 21:29
                to jest Gość Link
                a to jest tylko gość link
                czaisz???
              • zubelz Re: Wiesz co? poczytaj 21.07.13, 21:32
                Wyskoczyłeś na mnie, jak żaba na nenufar.PISAŁEM O LUBLINIE a nie o Zamościu
                • kainel.kemezrp nie wskoczyłem - sorry 21.07.13, 21:43
                  bluzgam na sytuację
                  nie bierz tego do siebie - do ciebie to piszę dlatego że gadamy a nie że mam coś osobistego
                  wiesz zresztą pewnie jak to jest być wyku...ście wku...onym
                  ja tak dziś mam
                  tak mi sie robi jak niszczą nagrobki
                  i jak czuję co z tego wyniknie
                  zresztą chój z tym całym Lublinem
                  idę spać
    • kainel.kemezrp zalać tego robaka muszę 22.07.13, 12:45
      może ekstraktem z pająka się uda?
      no to lu
      • kainel.kemezrp Voldemort zrobi mord rytualny? 22.07.13, 14:12
        pewnie tak - sprawcy są w wieku odpowiednim - 11 13 lat
        z pewnością byli juz indoktrynowani już to przez obowiązkowe uczestnictwo klasowe w fecie z okazji ernfest już to przez homosiów
        dziennik opisuje sprawę link
        tymczassem w gazecie cisza - ergo jak nic planują mord rytualny
        ...
        cóż to jest Lublin
        • Gość: karol Re: Voldemort zrobi mord rytualny? IP: *.ae1x367.dhiblang.lubman.net.pl 22.07.13, 15:09
          Jeżeli już, to Erntefest. I ten termin powinien znać każdy, ku przestrodze i ku pamięci tej tragedii
          A tak do rzeczy, to po co dorabiasz durną ideologię do durnego wybryku dzieci?
          Trzeba takie rzeczy napiętnować i nagłaśniać
          • kainel.kemezrp Re: Voldemort zrobi mord rytualny? 22.07.13, 15:18
            dożynki jak dożynki
            czasem to swięto a czasem co innego
            ...
            myślisz że tu trzeba cokolwiek dorabiać?
            pocztaj jak to było jak Pietrasiewiczu wytłukli okna kochankowie jego syna link
            potem było jeszcze ciekawiej
            aż wreszcie powołano słynne w Lublinie komando majace łowić nazistów
            komando złowiło niedawno jakichś gości co podobno mająć we krwi 3,7 promila byli w stanie swastyki malować na przystankach
            ...
            i ty mówisz że ja dorabiam?
            o żesz ty gudłaju pie...ny
            żebyś tak zdechł
        • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.13, 15:36
          " Podczas zabawy jeden z nich oparł się o płytę nagrobka. Wówczas tablica się przewróciła."

...w rzeczy samej... wyciągasz zbyta daleko idące wnioski... przypadek jako wynik indoktrynacji?... myślę, że to raczej mamusia z tatusiem zawiedli... na upartego - można obie przyczyny utożsamiać... bleee...
          • Gość: kainel Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 22.07.13, 21:11
            w bajki drogie ble wierzysz?
            ja rozumiem że tak
            wiesz Litman to nie Pierasiewicz czy nawet Kuwałek
            to jest człowiek a nie parapet i myślę że z tego wynika to co cytujesz
            a właściwie to to że tak łatwo taką bajkę łyknąć
            w tym wypadku zresztą myślę że ta nieparapetowość istotnie zwalcza antysemityzm
            choć jak od początku mówię - zgody na niszczenie być nie może
            po prostu bo nie
            zadnych nagrobkow
            i nie tylko nagrobków...
            ...
            hmm wiesz mnie to naprawdę wnerwia
            od 20 lat ogrom kasy poszedł na sztucznych zydów z bramy
            a za człowieka robi Litman ktoremu akurat nikt nie dołoży chocby do renowacji muru starego kirkutu
            sam wiesz kto za tym stoi
            i pie... co jakis czas swoje smutki...
            pzdr
            • Gość: bleee... Re: ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.13, 23:12
              ...co jakiś czas pojawiają się w prasie informacje o profanacji grobów - na cmentarzach różnych wyznań... najczęściej profanowane są groby na cmentarzach katolickich, o czym decyduje statystyka... to zwykłe chuligaństwo... dorabianie za każdym razem ideologii jest chore... problemem jest wychowanie dzieci i młodzieży... i to jest główna przyczyna... nie neohitlerjugend... chuligaństwo... problem jest na tyle poważny, że wart równie poważnej debaty... i nie jest to temat zastępczy, jak sugeruje Filipowicz... bleee...

ps.: ...a jak skomentujesz profanacje kościołów (...katolickich zresztą...), nie tak rzadkie w ostatnich miesiącach?... albo pobicia księży katolickich? (...pobicia dokonywane przez chuliganów, zwykle nietrzeźwych)... albo napady rabunkowe na plebanie... trudno wszystko zgonić na Pietrasiewicza i Kuwałka... bo gdyby to oni byli przyczyną tego rodzaju ekscesów (...na terenie całej Polski występujących...), pewnie pomogła by ich resocjalizacja w duchu odpowiednim... świat jest trochę bardziej złożony, niż sugerujesz... bleee...
              • Gość: kainel Re: ...do wykasowania... IP: *.opera-mini.net 22.07.13, 23:57
                pietrasiewicz i kuwałek sieją antysemityzm zarobkowo...
                o tym pisałem
                z pobiciami ksieży czy niszczeniem grobów katolików to wiecej wspólnego ma carewcz Szymon
                pomnę że radny nawet jeden protestował bo Szymeczek wkleił na serwer um scenę kopania nagrobnego krzyża ...
                że radny to wyczaił to nie kumam ale skoro już to cóż - wypada wspomnieć
                koscioły wysadzac to rozdona córka byłej naczelnej chciała
                ba w zoomie do tego namawiała - oj ja mam dobrą pamięć:-)
                Kaszka Chłodna - niezła artystka :-)
                ...
                moim zdaniem resocjaliacja by pomogła tylko trzeba by jej spróbować
                czego od lat nikt nie uczynił
                i są efekty...
                ...
                ale'zgadzam się to problem realny a nie przykrywka
                głupota lubi bowiem narastać
                ba ja sam ostatnio pomyliłem Kadlicka z Zandbergiem i Kopciowskiego z Kuwałkiem
                uważam ze to zły omen bo znaczy ze przestaję ich postrzegac jak osoby a zaczynam jako Żydów
                znaczy tak jakby sie nie róznili
                bardzo zły objaw bardzo
                pzdr
          • andrzej.filipowicz Pozwolisz na odrobine praktyki... 22.07.13, 21:52
            Gość portalu: bleee... napisał(a):

> " Podczas zabawy jeden z nich oparł się o płytę nagrobka. Wówczas tablica się p
            > rzewróciła."
            >
            > ...w rzeczy samej... wyciągasz zbyta daleko idące wnioski... przypadek jako wyn
            > ik indoktrynacji?... myślę, że to raczej mamusia z tatusiem zawiedli... na upar
            > tego - można obie przyczyny utożsamiać... bleee...

Jedni nazywają takie zdarzenia "teorią spiskową" , a inni "przybitką".
            Dla mnie jest to praktyka odwracania uwagi od rzeczy zdecydowanie dla społeczeństwa ważniejszych lub zwracania uwagi na rzeczy, które dla tego samego społeczeństwa są wręcz marginalne.
        • Gość: Maxx Re: Voldemort zrobi mord rytualny? IP: 173.233.202.* 22.07.13, 21:59
          "pewnie tak - sprawcy są w wieku odpowiednim - 11 13 lat
          z pewnością byli juz indoktrynowani już to przez obowiązkowe uczestnictwo klasowe w fecie z okazji ernfest już to przez homosiów"

Paranoja poglebia sie systematycznie?
          • Gość: kainel Re: Voldemort zrobi mord rytualny? IP: *.opera-mini.net 22.07.13, 23:42
            co się mojej paranoi przyczepił
            dbaj o własną :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka