Dodaj do ulubionych

jak wku......ć łojca muchomora?

25.07.13, 21:54
1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0.
2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej stacji.
3. Za nami staje nasz kolega i tez wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca – taka jest umowa radia z pocztą.
4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz.
5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko.
6. Wysyłamy w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN).
7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio.
8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni.
9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący.
Obserwuj wątek
    • qqbek I to jest dopiero pomysł na "akcję społecznego... 25.07.13, 22:37
      ...sprzeciwu".
      No i te 120 groszy (na podstawie 120 odcinków) możesz sobie jako darowiznę w PIT :)
      Tak więc w plecy jesteś tylko złotówkę (i w ch... i ciut ciut czasu)
      • Gość: bosman ale jest zabawa :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.13, 22:55
        • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.13, 23:27
          ...nie lubię RM... ale trudno taką akcję określić mianem zabawy... żałosne i prymitywne poczynania... :///... bleee...
          • zubelz Re: ...do wykasowania... 25.07.13, 23:59
            Palikot podobno zapłacił karę za to że zapłacił karę za jakiegoś faceta, któremu postawiono zarzut spożywania alkoholu w miejscu publicznym."Biedny" Jasio Rokita boi się komornika za to że nie zastosował się do decyzji sądu i on "biedak" nie ma z czego zapłacić, ale chętni są aby pokryć Jasia długi i robią ściepę w sejmie (nawet Miler miał coś dodać od siebie) Kogo będą teraz ścigać prokuratorzy, ABW i inne. Kto z tych "panów"odpowie karnie?. Kto skazanym prawomocnym wyrokiem morze kandydować nawet na sołtysa?. Nie mówiąc już o Sejmie czy Senacie.
            • Gość: bleee... Re: ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.13, 00:14
              ...???... bleee...
              • qqbek No właśnie. 26.07.13, 14:50
                Gość portalu: bleee... napisał(a):

> ...???... bleee...

Przyłączam się do zdziwienia - co ma piernik do wiatraka?
                To po pierwsze.

Po drugie zaś - ignorantia iuris nocet.
                Czyjeś długi możesz spłacać do woli.
                Czyjąś grzywnę tylko, jeśli jesteś w najbliższym stopniu pokrewieństwa.

Mandat karny lub grzywnę płacisz sam za siebie i tak jest od dawna.
                Jak poseł Gasikot, czy jak mu tam, zapłacił za kogoś, to popełnił wykroczenie (a może nawet występek - nie pamiętam).
                Jak chcesz spłacić długi eksposła Boruty (czy jak mu tam), wymagalne mocą wyroku sądowego, ale nie stanowiące grzywny - droga wolna.
          • Gość: bosman ciotko rewolucji... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 14:40
            dla "mojej miłości" to możesz całą swoją emeryturę płacić na grzyba. Wysłałaś mu cegiełki na stocznię?
            • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.13, 14:45
              ...głuptaku/nielocie... posłuchaj nadbosmana... wyjedź, bo tutaj - mózg ci się lasuje... bleee...
              • Gość: bosman jesteś cioteczko na tyle... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 15:02
                tępa, że nie możesz wymyślić własnego konceptu? A poza tym to oboje możecie mnie cmoknąć w ..... .
                • Gość: nadbosman bosman wyjedź, please :) IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.13, 18:55
                  Weź wyjedź do dzieci, naprawdę, po co się tak męczysz :). Wyłącz tv, radio i się wycisz bo podniecają cię zwykłe pierdoły, co jest cechą charakterystyczną dla oferm:)

"A poza tym to oboje możecie mni
                  > e cmoknąć w ..... "

Wiesz generalnie w ogóle bym cię nie cmoknął w żadną część ciała bo mam taką zasadę że g..na nie tykam :)
                  • Gość: bosman kmiotku :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.13, 20:10
                    ja tu byłem, jestem i będę, w przeciwieństwie do takiego gumofilca jak ty, napływowego ćwoka po reformie, z brudnymi uszami i nogami, ze śmierdzącym ryjem, niewiedzącego do czego służy chustka do nosa, któremu wydaje się, że złapał pana boga za nogi bo mu się udało z gnoju wyleźć i załapać na słuchawkę. Jedź do "łojców" po "ziemniocki i słoninę" i nie zapominaj, że "ziemniocki" trza wykopać. A teraz pobulgocz jeszcze to ci ulży "człowieku sukcesu" w "carnym" garniturku, z plecakiem, w białych skarpetkach i butach co to pasty nie widziały, po starszym bracie zresztą:-))) .!..
                    • Gość: nadbosman Re: kmiotku :-) IP: *.dynamic.mm.pl 27.07.13, 09:22
                      Po ziemniocki może i bym pojechał ale wiesz ja jednak nie pochodzę z terenów wiejskich więc jak zwykle trafiłeś kulą w płot :). No ale to nie dziwne, bo czego można się spodziewać po lokalnym dziwolągu :).

> ja tu byłem, jestem i będę,

No właśnie po co się męczysz :). Psychoza? Fobia? Czy jakieś inne zaburzenia ? A może to wynik życia niedojdy życiowego powoduje, że taki twór jak ty siedzi na forum i całe swe nieudane życie spędza na forach i pluje swoim nędznym żywotem ?:) Zatem weź wyjedź. Im mniej takich tworów jak ty, tym lepiej :).
                      Proponuję ci Kubę. Ciepło, palmy, rum z colą, gorące rytmy i piękne kobiety :). I dodatkowo w gratisie specjalnie dla ciebie... odpowiedni system polityczny: bez łojca muchomora, czarnych, pisowców :). No idealne miejsce dla ciebie. Zatem weź wyjedź. Spakuj się i jedź, a właściwie leć. Tym bardziej, że od listopada będziesz mógł bezpośrednio tam dolecieć :)))). Po co się męczyć, czego przykładem jest pomysł wpłacania po 1 groszu i spędzanie swojego nędznego i tak już życia na poczcie, żeby .... no właśnie ch.j wie po co :). Naprawdę leeeeeeeeć bosmanku :)
                    • cyrkuszowy_umielec Re: kmiotku :-) 29.07.13, 11:22
                      Gość portalu: bosman napisał(a):

> ja tu byłem, jestem i będę, w przeciwieństwie do takiego gumofilca jak ty, napł
                      > ywowego ćwoka po reformie, z brudnymi uszami i nogami,

ooo, to o mnie :)

> ze śmierdzącym ryjem,

Jejka żuczki, to chyba rzeczywiście o mnie :))

> niewiedzącego do czego służy chustka do nosa,

To o mnie! to o mnie! :)

> któremu wydaje się, że złapał pana
                      > boga za nogi bo mu się udało z gnoju wyleźć i załapać na słuchawkę.

Jednak chyba nie o mnie.

> Jedź do "ł
                      > ojców" po "ziemniocki i słoninę" i nie zapominaj, że "ziemniocki" trza wykopać.
                      > A teraz pobulgocz jeszcze to ci ulży "człowieku sukcesu" w "carnym" garniturk
                      > u, z plecakiem, w białych skarpetkach i butach co to pasty nie widziały, po st
                      > arszym bracie zresztą:-))) .!..

Jednak o mnie!!!! Tylko skąd on o tym wie?
                      • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 11:51
                        ...:)))... umielcu - mylisz się... wszak bosman opisuje siebie samego... to jedyny egzemplarz... niepowtarzalny... bleee...
                        • Gość: bleee... Re: ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 11:53
                          ps.: ...na szczęście - niepowtarzalny... bleee...
                          • Gość: bosman ciotko rewolucji - podczas, gdy obrabiasz mi... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 12:44
                            dupę, nie zapomnij mnie w nią pocałować :-)

1)Jak coś ci nie pasuje - to masz problem.
                            2)Możesz nie odpisywać na mojego posta - naprawdę mam w dupie twoje poglądy i
                            przemyślenia, co łączy się nierozerwalnie z punktem 1)
                            3)...a teraz PiS (Przeproś i Spie...)
                            • Gość: marzof10 a właśnie, że nie masz.. IP: *.dynamic.mm.pl 29.07.13, 13:26
                              w dupie, bo się pienisz jak chłodne piwo w upalny dzień i ciężką agresją reagujesz na lekki dowcip...
                              • Gość: bosman o ho! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 13:33
                                kolejny niespełniony :-) Komentarz jw.
                                • Gość: marzof10 Re: o ho! IP: *.dynamic.mm.pl 29.07.13, 13:40
                                  cbdu :-)))))
                                • Gość: nadbosman skończmy te żarty IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 13:45
                                  Trzeba to powiedzieć głośno: Bosmanie twój czas się już skończył (w praktyce nawet nigdy nie nastał ale chcę był kulturalny:)). Czas wyruszyć w podróż tam gdzie twoja psychika odpocznie :). Ponawiam propozycję wyjazdu na Kubę, dorzucając jednocześnie do rozważenia Wenezuelę :)
                                  • Gość: wicebosadmirał Re: skończmy te żarty IP: *.opera-mini.net 29.07.13, 19:59
                                    Ale upał...dziala na nadumysły...
                                    • Gość: bleee... ...do wykasowania... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 20:20
                                      ...na nadumysły nawet upał działa z dobrym skutkiem... ale prymityw/nielot jest jak skała... zawsze te same bluzgi powtarza - niezmienne, bez względu na aurę... organizmy prymitywne tak mają... to może być skutek nadużywania napojów wyskokowych... bleee...
                                      • Gość: bosman no i znów mnie zmuszasz ciotko rewolucji... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 20:54
                                        do zadania pytania: a w dupę byś mnie nie chciała pocałować?
                                        Nie zapomnij pieluchomajtek założyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka