Dodaj do ulubionych

Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczki ...

30.07.13, 09:19
O take Polske walczylismy! Oczywiście ździry dostały pełne dane osób, które atakowały. W przypadku jakichkolwiek oskarżeń prywatnych z ich strony, skontaktują się z kolesiami i dadzą im popalić. A chłopak jeśliby suce przyłożył, wylądowałby w areszcie za przekroczenie granic obrony koniecznej. Zostałby osądzony i skazany. Takie mamy prawo i takich sędziów! Czy dalej wierzycie, że żyjemy w wolnym kraju a Michnik i Michnikopodobni mają rację?
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp Wolność ;-) 30.07.13, 09:33
      głos Zamościa

taki nie tekturowy ;-)
      ...
      oczywiście że tekturowe panienki wypuszczono
      kto się spodziewał innego obrotu spraw?
      pzdr
      • Gość: ja Re: Wolność ;-) IP: *.privacyfoundation.ch 30.07.13, 09:36
        Te panienki są polskimi patriotkami, co niedzielę chodzą do kościoła. Wyszły, bo któryś z posłów PiS poręczył za nie.
        • kainel.kemezrp srutututu 30.07.13, 09:49
          tektura wbrew propagandzie zawsze wylezie z gaci
          Karolina K. wiesz kto to?
          ;-)
          • kainel.kemezrp ono wie dobrze kto to 30.07.13, 09:50
            pisze wszak z tektury
            o czym swiadczy korzystanie z proxy specyficznego ;-)
            oj jak ja was znam koniki nieowłosione
        • elpdna Re: Wolność ;-) 30.07.13, 09:56
          Gościu ! Napisz wprost, że te ździry to Pis-ówy a zaatakowani, bezbronni to Po-wiacy. Kto Ci tak mózg zaprogramował!? NiENAWIŚĆ! NiENAWIŚĆ! Zero myślenia. Wiadomo, że PIS to żadna super partia. Ja na nich nie będę głosował, wolę kogos nowego - jeszcze pomyślę kogo. Ale gdybym musiał wybierać pomiędzy PIS a PO, to nawet ten knypas ich przywódca, lizanie d..py naszym amoralnym hierarchom kościelnym itd. nie skłoniłoby mnie do wybrania PO. To w tej chwili partia jeszcze bardziej grożna dla nas niż PIS. Rozkradają i rozkładaja naszą wspólnotę, niszczą nas astronomiczną biurokracją, sprawiaja, że w naszej Ojczyźnie już poiwoli nie daje się zyć. Pomyśł bracie! Nie daj się manipulować!
          • kainel.kemezrp to tekturak 30.07.13, 10:04
            nie apeluj o myślenie bo u niego ten proces nie jest możliwy
            • Gość: ja Przemciu... IP: *.privacyfoundation.ch 30.07.13, 10:34
              Nie rozśmieszaj mnie, bo zajady mam. :)))
              • kainel.kemezrp ;-) no co ty? 30.07.13, 10:40
                nie za często ktoś pisze z takim adresem
                widać dotacje z die linke na zakup klawiatury nawet ;-)
                co tam powiedz w sieci pedo?
                robaczku tekturaczku
                • Gość: Tekturaki Zostałeś namierzony! IP: 193.107.85.* 30.07.13, 11:02
                  Mamy cię na celowniku, nie uciekniesz nam choćbyś się zesrał.
                  • kainel.kemezrp trudno było namierzyć? 30.07.13, 11:07
                    ciężko opanować rąk drżenie zapewne...
                    mniej cpajcie mniej pijcie
                    mniej się będziecie męczyć przy namierzaniu
                    ...
                    myk myk i wam ucieknę
        • qqbek Re: Wolność ;-) 30.07.13, 10:37
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Te panienki są polskimi patriotkami, co niedzielę chodzą do kościoła. Wyszły, b
          > o któryś z posłów PiS poręczył za nie.

...przypierdzielić, choćby to sensu nie miało.
          Jak PiS nie cierpię (a już sprawa ręczenia za kiboli była totalnym przegięciem) tak w tym wypadku za gnojówę poręczenie złożyło 5 portretów dawno zmarłego Zygmunta Starego.

Swoją drogą ciekawe - pijanych rowerzystów sadzają do paki, do aresztów pakują nawet nieukrywających się przed nikim i posądzanych o przestępstwa przeciwko mieniu a w wypadku rozboju i pobicia (przestępstwa przeciwko życiu i zdrowiu) wypuszczają za poręczeniem gó...arę.
          • kainel.kemezrp Jagiellonnowie - królowie zła ;-) 30.07.13, 10:47
            mniejsza Kubo o portrety idzie o to z czyjej pinakoteki je wyjeto ;-)
            pzdr
            • qqbek Ty jednak Przemku czujesz moje delikatne aluzje... 30.07.13, 11:20
              ...otóż też uważam, że małolata pewnie odpowiednie nazwisko miała, skoro trzy dni po rozboju chodzi znów po ulicach (pewnie gdyby nie weekend, to by ją dzień, do przetrzeźwienia tylko potrzymali).

1000 złotych za rozbój i pobicie.
              Pewnie "niekarana" i do tego "z dobrego domu", dostanie wyrok w zawiasach... bo przecież to takie ludzkie sprać kogoś od czasu do czasu i obrabować.
    • kermit.dolomit Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczki ... 30.07.13, 09:58
      Mogą teraz spokojnie napadać dalej Niczego innego się nie spodziewałem
    • jacekes1 Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczki ... 30.07.13, 10:07
      Kolejny dowód na to, ze prokuratorzy posiadają zbyt małą samodzielność.
    • d.p Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczki ... 30.07.13, 10:25
      Nie dziwcie się drodzy sędziowie, że potem dostajecie tortem w łeb. Swoimi orzeczeniami musicie wyrobić sobie szacunek. Robicie odwrotnie.
      • Gość: ef Re: Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczk IP: *.lublin.hypnet.pl 30.07.13, 10:32
        kuzwa ale upaly o pewnie przez TEKTURE no nie towarzyszu leniak?
        • Gość: Przemcio Leniwek Re: Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczk IP: *.opera-mini.net 30.07.13, 10:38
          Ja wczoraj gumę złapałem za Biłgorajem.oczywiście przez Tekturę!
          • kainel.kemezrp kiedy się zapuka w blat odzywaja się puste czerepy 30.07.13, 10:43
            gdybym nie miał racji po cóż byłoby mnie zwalczać?
            korzystacie z facebooka by sie zgadywać ;-)
            uwielbiam was ptysie tekturysie...
            • Gość: ef Re: kiedy się zapuka w blat odzywaja się puste cz IP: *.lublin.hypnet.pl 30.07.13, 16:37
              kainel.kemezrp napisał:

> gdybym nie miał racji po cóż byłoby mnie zwalczać?
              > korzystacie z facebooka by sie zgadywać ;-)
              > uwielbiam was ptysie tekturysie...

bo bredzisz i pawia mozna puscic, na twoje wypociny
              • kainel.kemezrp mhm chyba dlatego ze trafiłem 30.07.13, 17:24
                piliście w tekturze i zbrakło wam na wódę co?
                to wysłaliście dziewuchy jako najtrzeźwiejsze...
                czy nie tak było efie?
                ;-)
        • Gość: sałata Re: Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczk IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.13, 10:44
          a mi lewaki i żydy z tektury na czele z klanem voldemortow napuściły ślimaków na działkę
            • Gość: Marian Re: jeszcze i encore IP: *.dynamic.mm.pl 30.07.13, 10:55
              www.youtube.com/watch?v=cMzT04Z6lB8
              • kainel.kemezrp łamiesz netetykietę jeden nick w jednym watku ;-) 30.07.13, 11:01
                mnie tam dobrze w PPS

ale prawdzie się jednak kłaniam
                ;-)
              • Gość: bosman Marianku, SA, NSDAP... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 11:07
                też tak ryja piłowali, byli "niezastąpieni i niezwyciężeni". ONR też skończy w szambie historii.
                • kainel.kemezrp tak gadasz z tekturakami? 30.07.13, 11:16
                  ocipiałeś bosman?
                  doprawdy teraz to cię nie kumam
                  ...
                  widzisz ja całkiem poważnie pisałem że taki bandytyzm nie jest w tym miejscu przypadkowy
                  a ty przyłączasz się do kolegów tych chulkiganek?
                  skończ że juz ten okres bo to jest nie do zniesienia bosmanie
                  pzdr.
                  • Gość: bosman ??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 12:22
                    w przeciwieństwie do ciebie ja ich nie rozróżniam, a skoro mój post wziąłeś za pochwałę to grubo się mylisz.
                    • kainel.kemezrp ok lubię się mylić ;-) 30.07.13, 12:46
                      własciwie to miał być post u mnie
                      niestety to nie łatwe pościć
                      ...
                      oczywiście nie wiem czy panienki sa z tektury bo i skąd miałbym to wiedzieć
                      teraz to przypuszczam że są ze względu na reakcję tekturaków tu na forum ;-)
                      ale wcześniej to była z mojej strony czysta manipulacja - szczerze mówiąc szło o to by do tekturaków łatkę przyczepić - na tej samej zasadzie jak robi to gazeta w przypadku ONR-u
                      prowokacja się udała przypadkiem całkiem...
                      ...
                      ale jak sobie obiecałem post to niech będzie ten post
                      piszę bez manipulacji (na ile to możliwe)
                      i przyznaję się do grzechów
                      mea culpa
                      pzdr
          • Gość: ;) Re: Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczk IP: *.opera-mini.net 30.07.13, 12:09
            a słyszeliście że to tekturactwo wykoleiło ten pociąg w Hiszpanii?
    • buk-humor-dziczyzna wypuścić-chodziły na pielgrzymki i "łołazy" 30.07.13, 10:44
      wypuścić-chodziły na pielgrzymki i "łołazy"
      • Gość: pogamamy Re: wypuścić-chodziły na pielgrzymki i "łołazy" IP: *.rise.pnet.com.pl 30.07.13, 14:20
        Masz na myśli pielgrzymki do Klubu Miłośników Biłgorajskiego Gorzelnika - na testy live obniżenia wieku legalnego używania zadu?
    • Gość: bosman elpodna... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 11:01
      przygłupie - a co ma do tego Michnik? Jebnij się w pałę i wspomnij co wyrabiały służby za Kaczki i Zera.
      • kainel.kemezrp och boski bosku 30.07.13, 11:11
        a inkwizycja to było dopiero ;-)
        ...
        o dość poważnej jednak przestępczości mówimy bosmanie
        Miasto inspiracji masz tu jak na dłoni
        i na filmiku i na forum
        a to nie koniec
        zobaczysz sam
        • Gość: bosman zwykłe, rozwydrzone gó...ary... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 12:26
          z nowobogackich białoskarpetkowych domów. "Miasto inspiracji" nie ma nic do tego. One pewnie nawet nie wiedzą co to jest.
          • kainel.kemezrp Miasto inspiracji - moim zdaniem jednak ma do tego 30.07.13, 13:09
            wiesz tak już bez sciem i propagandy napiszę
            owszem zawsze jest jakiś margines nie tyl;e społeczny co statystyczny raczej w którym zachodzą wybryki
            ...
            jednak w Mieście inspiracji niejako programowo istniej mainstream chamstwa i chuligaństwa
            Koza w fontannie, młody Pietrasiewicz gdziekolwiek się pojawi, etc etc
            to sa ludzie de facto bezkarni
            onr-owca malującego na ścieżce wsadzą na 3 mce bez mrugnięcia okiem
            a bandytów z groźnymi narzędziami ale z odpowiednim poparciem raczej poklepia po ramieniu
            ...
            Poważnie - z mojej lewicowej przecie perspektywy w lublinie panuje atmosfera afirmacji lewackiego bandytyzmu i najzwyklejszej głupoty tyle że lewackiej - przez gumofilcowych rewolucjonistów prezentowanej...
            ...
            oczywiście do końca nigdy nie wiadomo skąd dany chuligan pochodzi
            W Gazecie można to odróżnić z pewnym prawdopodobieństwem po zawartości tekstu
            jak z ONR to będzie o holokauście jak z tektury to o błedach i wypaczeniach młodości w najlepszym razie
            Hołda lubiła wręcz wychwalać bandytyzm i głupotę przyjaciół swoich córek
            ...
            tak czy siak tym co tworzy atmosferę Miasta inspiracji
            jest podejście każdej z grup i grupek do marginesu statystycznego występujacego w tej danej grupie
            bezpiecznie bedzie tylko wtedy gdy każdy zadba o bez[ieczeństwo w swoim najbliższym otoczeniu
            mądrze gdy każdy będzie szukał swoich błedów lub błedów swoich bliskich
            inspirująco będzie gdy nie będzie zaprogramowanego marginesu chamstwa i tałatajstwa
            ...
            to sie oczywiście nie da
            ja to wiem
            jestem wszak z lublina
            pzdr.
            • kainel.kemezrp Re: Miasto inspiracji - moim zdaniem jednak ma do 30.07.13, 13:12
              zapomniałem dopisać że w tym wszytskim ta jedna bójka oczywiście jest bez żadnego znaczenia
              ot ktoś komuś dał w dziub
              a my z igły widły robię, wodę z mózgu, ludu gniew!
              tak na chłodno to czy nie tak?
      • elpdna Re: elpodna... 30.07.13, 13:50
        Och jakiś Ty odwazny! tak obrażać kogoś kogo nie znasz i kryjesz się za psedo....och! ach! Zignoruję to, a ponieważ w przeciwieństwie do Ciebie staram się szanować ludzi nawet jeśli nie podzielam ich poglądow, to pozwól, że Ci coś wytłumaczę:
        System, wktórym dziś żyjemy tworzony był od r. 1989 na podłożu kłamstwa wciskanego ludziom, że "Polacy nic się nie stało"; wszyscy tworzymy jedną rodzinę, nie ma komunistów, kapusiów, morderców, klik SB..itp. itd. Nie trzeba żadnych rozliczeń - to poparł z cała swoją mocą Kościół Katolicki, ale nie dlatego, żeby "przebaczyć bliźnim", ale żeby trzymać ciemny lud z dala od demokracji. Tu klechy mają wielkie doświadczenia.
        W efekcie nie zrobiono czegoś, co dla każdej społeczności jest fundamentalne a mianowicie, nie zbudowano w Polsce rzetelnego wymiaru sprawiedliwości. Bo tego nie można było zronbić, jeśli tworzyło się nową Polskę na fundamencie kłamstwa i amoralności. Nie ma sie zatem co dziwić, że sąd wypuszcza agresywnych chuliganów, a trzyma miesiąc bez wyroku studenta za posiadanie pół gram zioła, czy rowerzystę po dwóch piwach. To jednak mały pikuś w porównaniu z tym, że niesprawne i nieprawe sądy niszczą zasady funkcjonowania gospodarki w Polsce. I to nie tylko chodzi o nękanie przedsiębiorców, oczywiście tych "nie naszych", czy ignorowanie łapówkarstwa ale przede wszystkim najistotniejsza masowa abnegacja wniosków o niezapłacone faktury. W rezultacie tego aferzyści i złodzieje wypeirają z rynku prawdziwych przedsiębiorców. I tu jest prawdziwy dramat! Mam Ci dalej opizywać, na czym on polega? Mam nadzieję, że już rozumiesz.
        Tu nie chodzi o Kaczora ani Ziobro, czy innych z tej formacji, czy innej - oni jak słusznie zauważyłeś robili i będą robili rzeczy podobne. Chodzi o to, że Michnik i jemu podobni stworzyli podstawę pod tego rodzaju państwo bezprawia, w którym żyjemy. Państwo, które się kurczy, zanika, z którego wyjeżdżają młodzi ludzie, bo nie mają tu żadnych perspektyw. I nie dlatego, że jest biednie, bo to mozna byłoby zmienić, ale dlatego, że istnieje tu betonowy system układów i bezprawia, którego - jak się wydaje - zmienić się nie da.
        Pomyśl, bracie, pomyśl! a nie obrażaj ludzi, bo piszą coć, co jest sprzeczne z Twoimi poglądami!
        pozdrawiam
    • Gość: Chicago Re: Brutalny napad w centrum Lublina. Napastniczk IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.07.13, 11:24
      To jest wlasnie POLSKA - dzika bananowa republika - kraj bezprawia i chamstwa. Nic dziwnego ze z Polska sie nikt nie liczy bo tak sie traktuje dzicz.
    • heliheli a student jak siedzial tak siedzi 30.07.13, 12:00
      a student ktorego zatrzymano za posiadanie 0.5 grama ziola jak siedzial tak siedzi . i ma pod cela dwoch rowerzystow ktorzy wypili po dwa piwa . I tez siedza .
      • qqbek Re: a student jak siedzial tak siedzi 30.07.13, 12:34
        heliheli napisał(a):

> a student ktorego zatrzymano za posiadanie 0.5 grama ziola jak siedzial tak sie
        > dzi . i ma pod cela dwoch rowerzystow ktorzy wypili po dwa piwa . I tez siedza
        > .

Nie ważne, czy masz przy sobie śladowe ilości narkotyków, czy nie. Ważne kogo masz wpisanego w metrykę jako rodziciela i co on potrafi/może.
        Jeszcze żeś się tego nie nauczył?

Areszt to co prawda środek zapobiegawczy, karą jest więzienie.
        Ale skoro zagrożenie karą jest spore (12 lat ciupy) a wina nie budzi najmniejszych wątpliwości, to nie powinno się na wolność wypuszczać z aresztu, za śmiesznym poręczeniem.
      • Gość: andrzej.filipowicz Tak jest jak się numeru nie zna... IP: 89.167.0.* 30.07.13, 21:11
        heliheli napisał(a):

> a student ktorego zatrzymano za posiadanie 0.5 grama ziola jak siedzial tak sie
        > dzi . i ma pod cela dwoch rowerzystow ktorzy wypili po dwa piwa . I tez siedza
        > .

Przykład Amber Gold dobitnie pokazał, że jak się zna numer telefonu do sędziego, to każdego można "wyciągnąć".

Ps. Osoby, które pozakładały lokaty w Amber Gold muszą teraz wykazać przed US źródła tych dochodów, a jak nie, to zapłacą 75% podatku od tego, czego już nigdy i tak nie odzyskają - nie dotyczy to oczywiście "ojców założycieli" czyli tych, którzy włożyli tam ponad 1 milion złotych...
        • Gość: kainel Re: Tak jest jak się numeru nie zna... IP: *.opera-mini.net 30.07.13, 21:48
          przecie to byl interes samego Tuska :-)
          ograbionym zabiora drugi raz :-)
          i slusznie lemingoza musi byc karana surowo
          ...
          nie ma nic darmo
          a film o Bolku ma swe potrzeby :-)
    • bylypisior Kobiet nie biję.... 30.07.13, 12:48
      ...ale taką agresywną idiotkę jak bym lunął, to by się obudziła następnego dnia z zabandażowaną głową.
      Widać po filmie, że w Polsce pokutują zasady ludzi takich jak ja - że kobiet się nie bije.
    • tow.janwinnicki Kopnałbym szmatę w ryj 30.07.13, 12:59
      aż by sie obudziła w szpitalu. Albo i pozostała w śpiączce. Typek sie odsuwał jak jego laske lali???????????
      • Gość: bosman i słusznie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 13:09
        do takiej zdziry inne argumenty nie docierają. Teraz, gdy ja wypuścili będzie jeszcze bardziej rozwydrzona i bezczelna.
    • Gość: qwerty A pozostali napastnicy i napastniczka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.13, 13:22
      Na nagraniu widać, że jak tylko świadkowie zajścia rzucili się na pomoc, pojawiło się dwóch "dresików" i laska w sukience w poprzeczne pasy. Dresiki pomogły uwolnić się napastniczce, a laska atakowała chłopaka napadniętej. Dlaczego policja pomija ten wątek? Przecież ich też powinno się zatrzymać i postawić w stan oskarżenia.
      • Gość: ajudah Re: A pozostali napastnicy i napastniczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 13:37
        widzę dokładnie to samo i okazało się, że nie ja sam. Jednak nie mam jakichś halucynacji, albo mamy je zbiorowo. Obejrzyjcie film dokładniej. Może historia wygląda tak, że dresiki podpuścili podpite gó...ary, żeby zdobyły im kasy na wóde, a jak nie szło to podeszli pomóc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka