Dodaj do ulubionych

Bójka w klubie Piąty Element

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:36
Niestety rekrutacja na ochronierzy nadal pozostawia wiele do życzenia.Jak
kiedys zostalem pobity w tym samym mijscu(ale to byl jeszcze Art Bis- po
wezwaniu policji ochronierz który mnie bił zwiał, a smurfy po przyjezdzie
przywitaly sie z szefem ochrony po imieniu- potem przedstawili mi caly proces
w takim swietle , że stwierdzilem iż nie mam ochoty szlajać sie po
komisarjatach i szpitalach przez cała noc....) To niestety jest ta sama banda-
a wystarczylyby kamery i juz by nie bili innych!!
Obserwuj wątek
    • jetbang Re: Bójka w klubie Piąty Element 02.08.04, 22:52
      jak nie umieją prowadzić to zamknać ten burdel - cały czas tam gnoje rozrabiają
      tak było za czasów art-bisu i dalej tak będzie!!!!

syf dresy i prochy to czego sie spodziewać ????

jak stanie się tragedia to wtedy ktoś może sobie przypomni!!!
    • Gość: basic grochem o sciane..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:43
      5 element ma zla slawe.ochroniarze to zwykle chamy o podejrzanej
      prowieniencji.na sale wpuszczaja znajomych-meneli i zwyczajnych bandziorów.to
      co sie dziwic ze takie rozroby sa na sali... Im wiekszy kark, grubszy lancuch i
      dziary na ryju tym lepszy ochroniarz.Nikt mu nie podskoczy bo jest
      z "miasta".Przeciez tak jest wszedzie.W kazdym klubie.....Szkoda ze zaczynamy
      sie temu przygladac,jak te goryle komus zrobia krzywde
      • Gość: bum-bum Re: grochem o sciane..... IP: 129.81.192.* 02.08.04, 23:52
        Coz, czesto roznica pomiedzy, tzw. "ochroniarzem"
        a zwyklym bandziorem bywa, doprawdy, umowna!
    • Gość: HUJ KARKI GURO IP: *.lublin.mm.pl 03.08.04, 02:00
      • rilian bandyci 03.08.04, 09:41
        Bardzo ładna prowokacja, ale nie dam się nabrać. Masz rację - trzeba być zaiste
        chujem, by pisać "karki górą"...
    • Gość: Tom Re: Bójka w klubie Piąty Element IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 03.08.04, 10:01
      Niestety wiekszośc tzw ochroniarzy to po prostu łobuzy, którzy swoja pozycję w
      nocnyych klubach wykorzystują do tego aby poćwiczyć nieco swoje mieśnie czesto
      na Bogu ducha winnych gościach klubu.
      O profesjonalnej ochronie można tylko pomarzyć a szkoda bo wiele osób rezygnuje
      z pójscia do dyskoteki własnie ze względu na bezmózgowców z karkami jak swinie
      i powszechnie znanych rozrabiaków.
    • Gość: Skika Re: Bójka w klubie Piąty Element IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:49
      Tak zawsze mowia ze "zgodnie z procedura" Kiedys podjechalismy pod piaty
      samochodami i na wlasne oczy widzielismy jak ochroniarz pastwi sie nad
      chlopakiem ktory juz lezal a z tego co sie dowiedzielismy nic nie zrobil,a jak
      bylam tam z kumplami wczesniej to ochroniarze wyprosili stolik obok tylko
      dlatego ze tamci mieli dobry humor. Od tamtej pory nie chodze juz tam bo ta
      dyskoteka zeszla na psy
    • Gość: Alkoholik Piąty=speluna!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 03.08.04, 14:34
      Szczerze mówiąc na dyskotece w piątym nigdy nie byłem i pojsc nie zamierzam.
      Opinia tego lokalu w miescie jest taka ze to miejsce dla kretynow i dresow.
      Jezeli chodzi o ochrone to w kazdym klubie tworza ja dresiarze. Szkoda tylko ze
      w naszym miescie nie ma porzadnych lokali z selekcjonerami i porzadna obsługa
    • Gość: Bruno Re: Bójka w klubie Piąty Element IP: *.pronet.lublin.pl 03.08.04, 14:49
      Jak zwykle ochroniarze robia co chcą i z kim chcą i pewnie ujdzie im to na
      sucho,widziałem kiedyś taki przypadek w koloseum i tez uszło im na sucho
    • Gość: collins Re: Bójka w klubie Piąty Element IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:40
      Piąty Element jest miejscem do którego chodzi bardzo wielu młodych ludzi. Nie
      wiem dlaczego wpuszcza się tam młodzież w wieku 13-14 lat. To są jescze dzieci
      a piją alkohol za barem!!! Czy ochrona która zawiodła w sobote jest wogóle tam
      potrzebna??? 10 zł za wejście umieją pobierać ale zabawa w tym miejscu
      pozostawia wiele do zyczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka