rydzulek 06.10.13, 10:58 A moze ohydztwo? Polecam zwiedzenie w Chełmie tzw Dyrekcji - dzielnicy wybudowanj dla pracowników kolei- perełka............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Magda Gessler? 06.10.13, 14:36 Czy chodzi o tego zadłużonego po uszy, obleśnego chamskiego babiszona, który produkuje się w jednym z "realityszołów" w TVN? A co mnie obchodzi gdzie ta dzidzia ostatnio była, nie oglądam tych pierdół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman przecież za coś... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.13, 17:32 musi chlać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: przecież za coś... 07.10.13, 01:46 Ciekawe, ile płacą jej za występowanie w reklamach pseudoleków na sraczkę, czy coś w tym rodzaju? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_lublin Re: Magda Gessler w Chełmie. Lwów w Relaksie 06.10.13, 17:56 Oczywiście, że ohydztwo :) Dziękujemy za zwrócenie uwagi na błąd. Poprawiliśmy go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Ale jaja!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.13, 17:58 jednak ktoś czyta nasze uwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan Re: Magda Gessler w Chełmie. Lwów w Relaksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.13, 20:09 Gratuluję mediaworkerowi Bieleszowi znajomości Lubelszczyzny. Po wylaniu tony wazeliny na niejakiego Żuka z Lublina, za bezsensowna budowę stadionu na ul. Krochmalnej, Bielesz teraz błysnął jako bywalec w Chełmie. Wg tego "znawcy" wszystkiego czyli niczego, dzielnica Chełma - Dyrekcja to tzw. dzielnica kolejowa , czyste ohydztwo. Bielesz, to tak jakbyś napisał, że dzieło Hansena na LSM to potworek. Jak długo będziecie tolerować to beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Magda Gessler w Chełmie. Lwów w Relaksie 07.10.13, 01:44 To osiedle zostało zbudowane przed wojną dla pracowników wschodniej dyrekcji PKP ale po wojnie zmieniły się granice a wraz z nimi organizacja polskich kolei i po dyrekcji pozostała tylko nazwa... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Widzisz tajnosie... 07.10.13, 02:45 ...masz "handicap"... nie mieszkałeś w Chełmie zapewne... redaktor Bielesz też. Byłbym daleki od nazywania czegokolwiek, a już zwłaszcza dzielnicy kolejowej w Chełmie, jakimikolwiek mianami... ale widzisz... ja mieszkałem dwa lata w Chełmie... nie to, co redaktor Bielesz ;) Słowem: brzydzi się, kto nie zna. A to naprawdę urokliwa okolica :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Widzisz tajnosie... 07.10.13, 07:16 qqbek napisał: > ...masz "handicap"... nie mieszkałeś w Chełmie zapewne... redaktor Bielesz też. > Byłbym daleki od nazywania czegokolwiek, a już zwłaszcza dzielnicy kolejowej w > Chełmie, jakimikolwiek mianami... ale widzisz... ja mieszkałem dwa lata w Chełm > ie... nie to, co redaktor Bielesz ;) W Chełmie przemieszkiwałem wiele lat, bo miałem tam bliską rodzinę. Akapit usunięto z artykułu zanim zdążyłem go przeczytać, ale wygląda na to, że pismak jak zwykle się pierdyknął (a co go to obchodzi, on nie od myślenia jest): To, co znajduje się w pobliżu Dworca i torów kolejowych można od biedy nazwać dzielnicą kolejową, ale właściwe osiedle osiedle/dzielnica "Dyrekcja" istnieje w Chełmie rzeczywiście, tylko trochę dalej (obok górki z kościołem) i źródłosłów tej nazwy jest taki, jak napisałem wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.malgorzata Magda Gessler w Chełmie. Lwów w Relaksie 06.10.13, 21:15 Zachęcona tym artykułem wybrałam sie z Lublina i pojechałam z rodziną na obiad... pomijam fakt, ze czekaliśmy 1:15 na zamówienie...bo kelnerka uprzedzała, ze trzeba będzie długo czekać...ale...dostałam zimne i wodniste ziemniaki puree, twarde, żylaste jak podeszwa mięso, chlapnięte byle jak na talerz surówki...a gwoździem programu były małe kamyczki w chlebie razowym dodanym do sałatki... Generalnie serdecznie NIE POLECAM bo ceny mocno wyśrubowane ...a ani smak ..ani wygląd za tym nie idą... ot...prowincjonalny bar..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman dlatego wezwali... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.13, 22:37 rozklapichę "na pomoc". Pomoże im - jak umarłemu kadzidło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Magda Gessler w Chełmie. Lwów w Relaksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 18:26 A czy umiesz wymówić "h" dźwięczne? Z pewnością to dla ciebie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnastronamiesiaca Zrobić podpuchę na tę Maciorę. 07.10.13, 18:28 Któryś z restauratorów powinien zrobić podpuchę, zaprosić ją do swojego przybytku, z początku wszystko dobrze, ale nagle... zawartość talerza na mordzie i kudłach Maciory Gesslerovej. Odpowiedz Link Zgłoś