krakus.mp 04.04.04, 20:36 wtuning.friko.pl/ :))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejson.e5 Dodatkowe konie 04.04.04, 22:09 Jak miałem malucha z klasycznymi rynienkami na przednich słupkach byłem o krok od skorzystania z rady autora książki motoryzacyjnej , by w rynienkę i pod uszczelkę przedniej szyby włożyć kliszę fotograficzną dla zmniejszenia hałasu i obniżenie oporów powietrza (!?). Nie wiem, na ile dodatkowych koni mechanicznych można było te mniejsze opory przeliczyć. Odkąd mam wgięty zderzak czuję wyraźny wzrost mocy - pewnie aerodynamika mi się poprawiła ;-). Ale 50 KM z naklejek to bym jednak nie potrafił wycisnąć... Mejson Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Śmiechu warte 05.04.04, 16:31 Mnie rozbroilo to Megane: wtuning.friko.pl/galerie/13032004/megane001.htm Malo sie nie porzygalem na monitor :PPP Natomiast ta Zastawa ujdzie w tloku: wtuning.friko.pl/galerie/21022004/zastava01.htm Moze z zewnatrz trzeba by bylo troche pousuwac ozdobek, za to srodek jak w klasycznym youngtimerze NAjlepiej jednak wyglada Volvo na gorze strony - to z pieknym srebrnym przodem. Powinni wykastrowac wlasciciela, zeby przypadkiem nie rpzekazywal swoich genow :) No i tradycyjne pytanie: dlaczego gaz jest uznawany przez autorow strony za tjunink? Nastepni, co zazdroszcza tym, ktorzy umieja liczyc? :( Odpowiedz Link