Dodaj do ulubionych

Kibole rzucali w policjantów butelkami. Na pl. ...

07.10.13, 16:45
Grozi im dziesięć lat, ile faktycznie odsiedzą?
Czy oni przypadkiem nie wznosili pochwalnych wrzasków na cześć Circus scarabeus?
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Napiszę krótko IP: *.jmdi.pl 07.10.13, 18:23
      Panowie wódka jest dla ludzi nie dla świń . Pozdrawiam.
    • tajnos.agentos Re: Kibole rzucali w policjantów butelkami. Na pl 07.10.13, 18:26
      nabucco1954-54 napisał:

> Czy oni przypadkiem nie wznosili pochwalnych wrzasków na cześć Circus scarabeus
      > ?

To są polscy patrioci, wznosili na pewno okrzyki patriotyczne tym bardziej, że pili na Placu Naszego Prezydenta Wielkiego Poległego, tylko psy ich wnerwiły, to musieli się wyżyć, coby odreagować. :)))
      • ciemnastronamiesiaca A co to jest "Circus Scarabeus"? 07.10.13, 18:34
        Co to jest "Circus Scarabeus"?
        • Gość: bosman szczyt megalomanii... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.13, 18:36
          i ulubiona pieszczocha - zabaweczka, oczko w głowie Pana Prezydenta Żuka: nowy stadion na Krochmalnej.
    • ciemnastronamiesiaca Ulubione słówko GW-na: kibol 07.10.13, 22:47
      Nikt nie widział, ale wszyscy już wiedzą: "kibole Motoru".
    • andrzej.filipowicz Skąd Gazeto pewność, że to nie członkowie PO 07.10.13, 23:09
      Skąd Gazeto pewność, że to nie byli goście wracający z siedziby PO opłacanej przez podatników na podstawie faktur wystawianych dla tej partii przez "Alkohole Świata"?

Gdybym miał osobiście obstawiać sprawców burdy na pl. im. Lecha Kaczyńskiego, to kibole byliby ostatnimi, bo ciągną przecież wciąż za sobą policyjne ogony...

Biorąc poprawkę na fakt, że pl. im. Lecha Kaczyńskiego jest o rzut beretem do prokuratury rejonowej, Komisariatu I Policji i tylko kilka przecznic od delegatury ABW, to szybciej uwierzę, ze burdę wywołali goście siedziby PO niż ktokolwiek inny.

Śledź Gazeto dalszy ciąg tych wydarzeń, bo kto wie czy pośród tych "kiboli" nie było kilku katolickich duchownych...
      • Gość: bosman Filipku :-) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.13, 13:44
        nie bredź :-)
        • Gość: andrzej.filipowicz Bosmanie! IP: 89.167.0.* 08.10.13, 20:57
          Gość portalu: bosman napisał(a):

> nie bredź :-)

Jeżeli znasz imiona i nazwiska tych, którzy najpierw znosili broń i materiały wybuchowe do facjatki ks. Jerzego Popiełuszko, a później ją znajdowali, to podaj, a ja przestanę wtedy bredzić.

Jak do Twoich kontrahentów pójdą policyjne dwójki z sugestią, że im coś zarzucasz, to też zaczniesz bredzić.

Pamiętaj, że czytasz, słyszysz i widzisz tylko to, co zgodne jest z linią programową redakcji ;)
          • Gość: bosman powtarzasz się... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.13, 12:41
            brak ci nowych argumentów?
            • tajnos.agentos A po co mu nowe argumenty 09.10.13, 12:45
              skoro stare są jeszcze całkiem dobre? :)))
    • jozinzbazin77 Kibole rzucali w policjantów butelkami. Na pl. ... 08.10.13, 09:50
      Jaki plac tacy bywalcy!!!

Każdy może byc kibolem wystarczy że zakrzyczy hasła ,, Motor''.
      Gazeta coś pomyliła nie kibole tylko chuligani to by było poprawnie.
      • Gość: leonss Re: Kibole rzucali w policjantów butelkami. Na pl IP: *.icpnet.pl 08.10.13, 19:08
        Gazeta wybiórcza ma uczulenie na kibiców Motoru co tylko zle to kibole a wy dzienikarze wszyscy was określają dziennikarzyny ????.Gazeto Wyluzuj sprawdż -dlaczego obrażasz wielu niewinnych kibiców
    • Gość: zizu kibolki motorynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 20:00
      I tak teraz komentarze dzielą się na obrońców pijących, wulgarnie się zachowujących kibolków motorku, a więc zarazem wyznającym niechęć do Policji... a tymi co trzeźwo postrzegają świat i dla nich ataki słowne jak i fizyczne na funkcjonariuszy publicznych są czymś nienormalnym... Ja także należę do tej drugiej grupy i nie wyobrażam sobie jak można napaść na Policjant, a nawet bluźnić na niego obrażając nierzadko także jego rodzinę. Tak czynią tylko bandyci... Tak dla informacji napiszę, że wszyscy czterej mężczyźni byli już karani... Jeden za napaść i pobicie młodego chłopaka w Janowie Lubelskim bo szedł w koszulce z innymi barwami niż motor Lublin... Drugi karany za znieważenie Policjanta... Trzeci za przestępstwa narkotykowe... A czwarty to nawet w pierdlu siedział... m.in. za składanie fałszywych zeznań... I teraz ludzie! (Nie kibole z tego placu) sami sobie odpowiedźcie na pytanie jak to było... Że interweniowało dwóch Policjantów w patrolu pieszym, a zaatakowała ich grupa kiboli motorków w liczebności ok. 25-30 mężczyzn nachlanych w trzy dupy... I teraz anonimowo w internecie będą się bronić na wzajem i siebie samych, że to Policjanci ich pobili... Na nagraniu widać jak Policjant przewraca mężczyznę bo tamten ich znieważył tak więc zwyczajna procedura zatrzymania... obalić, skuć i na komende... Policjanci! Następnym razem strzelać do takich bandytów!
      • Gość: andrzej.filipowicz I płacić odszkodowania z pieniędzy podatników IP: 89.167.0.* 08.10.13, 21:06
        Gość portalu: zizu napisał(a):
        > Następnym
        > razem strzelać do takich bandytów!

Już kiedyś był zapluty karzeł reakcji, warchoły, ekstremalna opozycja, i pełzająca kontrrewolucja - teraz widać przyszła pora na bandytę...kibola, bo tego łatwiej schwytać niż przez 15 lat zabójców Komendanta Głównego Polskiej Policji!

Ps. Uważaj żebyś czasem rykoszetem z tego ostrzelania "bandytów" nie oberwał.
        • tajnos.agentos Re: I płacić odszkodowania z pieniędzy podatników 08.10.13, 21:24
          Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a):

> Już kiedyś był zapluty karzeł reakcji, warchoły, ekstremalna opozycja, i pełzaj
          > ąca kontrrewolucja - teraz widać przyszła pora na bandytę...kibola, bo tego łat
          > wiej schwytać niż przez 15 lat zabójców Komendanta Głównego Polskiej Policji!

Kłamiesz, psycholku. Elvis żyje! :)))

> Ps. Uważaj żebyś czasem rykoszetem z tego ostrzelania "bandytów" nie oberwał.

Nie bandytów, tylko patriotycznych mieszkańców Lublina. :)))
          • andrzej.filipowicz Uczyła mnie mama, bym się nie bał... 08.10.13, 22:29
            tajnos.agentos napisał:

> Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a):
            >
            > > Już kiedyś był zapluty karzeł reakcji, warchoły, ekstremalna opozycja, i
            > pełzaj
            > > ąca kontrrewolucja - teraz widać przyszła pora na bandytę...kibola, bo te
            > go łat
            > > wiej schwytać niż przez 15 lat zabójców Komendanta Głównego Polskiej Pol
            > icji!
            >
            > Kłamiesz, psycholku. Elvis żyje! :)))
            >
            > > Ps. Uważaj żebyś czasem rykoszetem z tego ostrzelania "bandytów" nie ober
            > wał.
            >
            > Nie bandytów, tylko patriotycznych mieszkańców Lublina. :)))

"Uczyła mnie mama, bym się nie bał chama,
            Kształciła mnie matka na historii świadka,
            Uczyła mnie mama, bym się nie bał chama,
            Bo cham to jest cham i boi się sam!

Kształciła mnie matka na historii świadka,
            Bo cham to jest cham i boi się sam! "

Jan Tadeusz Stanisławski "Uczyła mnie mama"

Parafrazując Śp. Jana Tadeusza Stanisławskiego zaśpiewam:
            Uczyła mnie mama bym się nie bał chama, i wiedział sam, w co wierzyć mam.
            • tajnos.agentos To twoi partyjni kolesie? 09.10.13, 02:12
              Bronisz ich? :)))
              • Gość: andrzej.filipowicz Nie kolesie, a współobywatele IP: 89.167.0.* 09.10.13, 06:19
                tajnos.agentos napisał:

> Bronisz ich? :)))

Ile razy mam pisać, że jestem bezpartyjny?

Zawsze broniłem, bronię i będę bronił współobywateli przed opresyjnym państwem, państwem, które już zarezerwowało sobie wyłączne prawo do przemocy.

Jeżeli policja chce być wiarygodna, to niech zacznie od ujęcia morderców swojego głównego byłego szefa, że o ujawnieniu prowokatorów i bandytów w jej własnych szeregach nie wspomnę.

Więcej zaufania dla współobywateli życzę, bo będzie tak jak po brutalnym, bandyckim pobiciu przez policjantów Daniela Kloca 11 listopada 2011 roku - jeżeli nie pamiętasz, co wtedy pisałeś, to obok masz wyszukiwarkę archiwum...
                • tajnos.agentos Re: Nie kolesie, a współobywatele 09.10.13, 07:06

> Ile razy mam pisać, że jestem bezpartyjny?

To twój problem, mitotoloto.

> Zawsze broniłem, bronię i będę bronił współobywateli przed opresyjnym państwem,
                  > państwem, które już zarezerwowało sobie wyłączne prawo do przemocy.

Rozumiem, patriotyczny obywatel ma prawo zalać ryja i zrobić chlew w patriotycznym miejscu, opresyjne państwo nie ma prawa mu w tym przeszkadzać a jak państwu coś się nie podoba, to państwo może od patriotycznego obywatela dostać wpie...

> Jeżeli policja chce być wiarygodna, to niech zacznie od ujęcia morderców swojeg
                  > o głównego byłego szefa, że o ujawnieniu prowokatorów i bandytów w jej własnych
                  > szeregach nie wspomnę.

Rozumiem, póki policja tego nie zrobi, nie ma prawa robić kuku biednym patriotycznym bandziorom.

> Więcej zaufania dla współobywateli życzę, bo będzie tak jak po brutalnym, band
                  > yckim pobiciu przez policjantów Daniela Kloca 11 listopada 2011 roku - jeżeli n
                  > ie pamiętasz, co wtedy pisałeś, to obok masz wyszukiwarkę archiwum...

Jak zwykle na temat... A co ja wtedy pisałem? Przypomnij, psycholku! :)))
                  • Gość: andrzej.filipowicz Jak chamstwo zastąpisz kulturą IP: 89.167.0.* 09.10.13, 08:15
                    tajnos.agentos napisał:
                    > Jak zwykle na temat... A co ja wtedy pisałem? Przypomnij, psycholku! :)))

Jak chamstwo zastąpisz kulturą, to może wtedy Cię wyręczę w użyciu wyszukiwarki, która znajduje się tu po prawej stronie.
                    • tajnos.agentos Re: Jak chamstwo zastąpisz kulturą 09.10.13, 12:06

> Jak chamstwo zastąpisz kulturą, to może wtedy Cię wyręczę w użyciu wyszukiwarki
                      > , która znajduje się tu po prawej stronie.

Psycholku, wyszukiwarkę zostaw w spokoju. Ja cię zapytałem, która z moich wypowiedzi sprzed dwóch lat i w którym temacie okazała się według ciebie dobrą okazją, by wstawić twój stały zestaw komentarzy z Popiełuszką oraz takimi tam innymi w tle?
                      Poza tym, co myślisz o tych patriotach?
                      wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,14743859,Pseudokibice_sterroryzowali_przychodnie_i_szpital.html#BoxSlotII3img
                      Co tym razem zarzucisz opresyjnemu państwu? :)))
        • Gość: karol Re: I płacić odszkodowania z pieniędzy podatników IP: *.ae1x367.dhiblang.lubman.net.pl 08.10.13, 22:23
          Wreszcie ci to przeszło przez gardło: "kibola-bandytę". A teraz jeszcze raz powtórz, i jeszcze raz...

• andrzej.filipowicz Taki światowy człowiek 08.10.13, 22:39
            Gość portalu: karol napisał(a):

> Wreszcie ci to przeszło przez gardło: "kibola-bandytę". A teraz jeszcze raz pow
            > tórz, i jeszcze raz...
            >

Taki światowy człowiek i aluzju nie paniał?

Pamiętaj, że niemal cała Polska widziała, kto 11 listopada 2011 roku był bandytą, a kto ofiarą...

Jedyna bezkarną grupa bandycką w w naszym kraju są jeszcze tylko niektórzy członkowie niektórych partii politycznych, a czasami policjanci.

Jeszcze, bo wkrótce się to zmieni.

Mam nadzieję, że Ty osobiście nie będziesz musiał zjadać legitymacji swojej politycznej organizacji.
            • Gość: karol Re: Taki światowy człowiek IP: *.ae1x367.dhiblang.lubman.net.pl 09.10.13, 08:57
              Jestem w stanie wiele zrozumieć, ale nie mogę pojąć, jak można stawać po stronie bandyckiej hołoty, która mieni się "kibicami".
              Przecież to normalna dzicz, nie mająca żadnych skrupułów banda debili.
              Sorry za określenie, ale inaczej tego się nie da nazwać.
              Od dziecka jestem kibicem, sam przez wiele lat uprawiałem wyczynowo sport, do dzisiaj jestem kibicem Motoru, ale jak patrzę na tych bandziorów-kiboli, to nóż mi się w kieszeni otwiera.
              Co do reszty: zabójców Olofa Palme do dziś także nie znaleźli....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka