Dodaj do ulubionych

prof Maria Majdan

IP: *.static.chello.pl 02.12.13, 14:03
Czy ktoś wie, gdzie prywatnie przyjmuje Pani profesor? Wiem, że ma gabinet na ul Chodźki, ale tam nie idzie się dostać. Ktoś orientuje się gdzie jeszcze można skorzystać z wizyty? Moze być prywatnie
Obserwuj wątek
    • jestem_73 Re: prof Maria Majdan 02.12.13, 16:23
      81 7471938 - telefon do gabinetu, trzeba próbować we wtorki od 15, ale regułą są kolejki do pół roku. Osobiście nie jestem w stanie tyle czekać i na razie leczę się gdzie indziej.
      • Gość: co za naród Re: prof Maria Majdan IP: *.static.chello.pl 03.12.13, 15:30
        Napisał/a ze wie o tym gabinecie, ale szuka innego to podajesz człowieku numer i mówisz żeby próbować, a sam nie masz czasu i leczysz się gdzie indziej... gdzie indziej?
        • Gość: jestem_73 Re: prof Maria Majdan IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.13, 17:30
          Innej możliwości nie ma. Proste? Chyba że pójdzie na oddział, położy się pod gabinetem i powie, że nie wstanie, dopóki jej p. prof. nie przyjmie. A gdzie i u kogo się leczę to ja nie mam obowiązku się tłumaczyć, zwłaszcza, że nikt mnie o to nie pyta.
          • Gość: co za naród Re: prof Maria Majdan IP: *.static.chello.pl 04.12.13, 08:09
            (...)Wiem, że ma gabinet na ul Chodźki, ale tam nie idzie się dostać. Ktoś orientuje się gdzie jeszcze można skorzystać z wizyty?(...)

fucktycznie ;)
      • Gość: Gosiak Re: prof Maria Majdan IP: *.static.chello.pl 05.12.13, 13:00
        Wiem, że tam przyjmuje. Znam ten gabinet. Po prostu chciałam dostać się wcześniej gdziekolwiek indziej, a zależy mi tylko na profesor Majdan.

Gdyby ktoś jednak chciał podzielić się informacją o dodatkowym miejscu pracy to będę bardzo wdzięczna. Dziękuję
        • Gość: Gosc Re: prof Maria Majdan IP: *.static.chello.pl 24.01.14, 08:53
          ja również chciałbym skorzystać z wizyty prywatnie i szybciej niz 6m-cy. ktoś wie gdzie można znaleźć panią profesor Majdan?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka