Dodaj do ulubionych

LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA

12.08.04, 18:29
JESTEM W 8 TYGODNIU CIĄŻY I SZUKAM DOBREGO LEKARZA.CZY KTOŚ Z WAS SŁYSZAŁ
MOŻE O DR KWAŚNIEWSKIEJ? ZASTANAWIAM SIĘ TEŻ, KTÓRY SZPITAL WYBRAĆ.BĘDĘ
WDZIĘCZNA ZA WASZE OPINIE.PROSZĘ O POMOC. POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: nike18 Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: 212.182.32.* 12.08.04, 18:44
      Dr Kwaśniewska pracuje na Staszica i szpital i ona sama są w porzadku. Ja
      jednak wybrałam szpital na al. Kraśnickich i tamtejszego lekarza dr Chołubka
      ale z tego co wiem to wielu lekarzy z Kraśnickich cieszy sie dobrą opinią.
      Pozdrawiam
      • goya3 Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA 12.08.04, 19:15
        DZIĘKI.LEKARZ, KTÓREGO WYBRAŁAŚ PRZYJMUJE NA MOIM OSIEDLU.MOŻE I JA SIĘ NAD TYM
        ZASTANOWIĘ, CZY GO NIE WYBRAĆ.
      • Gość: pacjentka Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.lublin.mm.pl 16.08.04, 14:38
        Rany,kobieto tylko nie Chołubek!!!Tam są naprawde świetni inni
        lekarze,np.dr.Błażukiewicz,dr.Zych-z Chołubkiem daj sobie spokoj....
    • romb13 Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA 12.08.04, 20:12
      Ja chodziłam do niej na zwykłe wizyty (nieciążowe),ale juz nie pójdę, bo kilka
      razy wypisała mi leki nie robiąc wczesniej niezbednych badań.
      To mnie do niej bardzo zraziło, zwazywszy, że leki te były o podłozu
      hormonalnym.
      Nie wiem jaka ona jest jesli chodzi o ciążę, tzn. wiem, że jak do niej chodzisz
      to bedziesz mogła rodzic na Stasica ale przy porodzie to ona Ci nie pomoże, bo
      się wogóle nie chce umawiać. Koleżaka ,która do niej chodziła i rodziła,
      zaklepała sobie super położną i dopiero ta jej pomogła.

A ponadto wyczytałam o niej dwie złe opinie na "liście czarnych ginekologów".
      więc mam o niej mieszane uczucia.
      Chociaż operację na macicy zrobiła dobrze mojej cioci.

Więc musisz sama zdecydować
      • Gość: Moni Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: 212.160.135.* 12.08.04, 23:04
        romb13 napisała:
        A ponadto wyczytałam o niej dwie złe opinie na "liście czarnych ginekologów".
        > więc mam o niej mieszane uczucia.

Bardzo mnie zainteresowało istnienie "listy czarnych ginekologów". Gdzie można
        ją znaleźć? I czy jest lubelska, czy ogólnopolska?
        Myślę że dobrze byłoby, gdyby każda z nas mogła tak zerknąć zanim pójdzie do
        kogoś, kto może być konowałem, partaczem i łapówkarzem.
        • romb13 Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA 13.08.04, 15:09
          hej, oto adres listy ginekologów , jest tam "dobrych" i "złych".
          Niestety jest to ogólnopolska i trzeba szukać Lublina, a nie zawsze jest miasto
          w tytule

Czytelna lista dobrych ginekologow:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090

• romb13 Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA 13.08.04, 15:13
            romb13 napisała:

> hej, oto adres listy ginekologów , jest tam "dobrych" i "złych".
            > Niestety jest to ogólnopolska i trzeba szukać Lublina, a nie zawsze jest
            miasto
            >
            > w tytule
            >
            > Czytelna lista dobrych ginekologow:
            > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
            >
            Powyższy adres trzeba skopiować do miejsca gdzie wpisuje się www i się otworzy
          • Gość: Aneta Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:45
            Prof. Kwaśniewską znam już od siedmiu lat. Jak do tej pory nie miałam i nie mam
            do niej żadnych zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie. Zawsze robiła niezbędne
            badania, nieważne czy była lekarzem, doktorem czy profesorem. Prowadziła dwie
            moje ciąże, z których ostatnia (kwiecień) zakończyła sie cesarskim cięciem
            (położenie pośladkowe). Zrobiła je oczywiście Prof. Kwaśniewska, która nie
            robiła żadnych problemów przed operacją a co najważniejsze nie chciała za nią
            żadnych dowodów wdzięczności. Inni lekarze mają z góry ustalone cenniki. Jestem
            trzecią osobą w rodzinie, którą się opiekuje. Polecam ją wszystkim znajomym, i
            te które skorzystały są w pełni zadowolone. Jest to barzo uczciwa osoba i
            wspaniały lekarz. Właśnie dzięki temu, że pof. robi badania bliska mi młoda
            dziewczyna zawdzięcza jej życie.

A tak a propo chyba nie wszyscy wiedzą na jakiej zaadzie działają tabletki
            hormonalne. I po co profesor miała pytać o długość cyklu. Kobiety do książek!
            Każda opinia o lekarzach jest raczej subiektywna. Wszystko zależy od tego, co
            się komu podoba.

• Gość: mazienu Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.lublin.mm.pl 13.08.04, 15:54
      Ja też zraziłam się do dr Kwaśniewskiej, kiedy poszłam do niej na pierwszą w
      życiu wizytę u ginekologa, a ona bez badań, a nawet (o zgrozo!) pytań o długość
      cyklu przepisała mi tabletki antykoncepcyjne firmy, z której miała kalendarz,
      długopis i notatnik (słowem, całe wyposażenie biura).
      Ja polecam dr Mazurka, który pracuje na Al. Kraśnickiej i jest rewelacyjny (już
      to opisałam i namiary do niego podałam w poście pt."Dobry ginekolog z Kraśnickiej").
      • Gość: Peggy Sue Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:10
        tez chodzilam do dr Kwasniewskiej i przypisala mi tabletki hormonalne tez bez
        badan. poza tym troszke plytko podchodzi do wszystkiego. a co z ta czarna lista
        ginekologow?nie slyszalam o tym,jakies szczegoly moge prosic!
    • Gość: pacjentka Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.comernet.pl 15.08.04, 11:38
      ja tez polecam dr Chołubka z Krasnickiej!!! za podejście do pacjentki i
      niesamowita klasę, naprawdę! polecam
      • Gość: pacjentka Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.lublin.mm.pl 16.08.04, 14:43
        To ja chyba jestem jedyna która nie trawi pana dr.Chołubka...jest miły i owszem
        ale tylko kiedy czuje pieniążki...
    • Gość: mała dr Chołubek z Krasnickiej! IP: *.comernet.pl 15.08.04, 11:40
      polecam!
    • Gość: misianio Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 01:30
      dr. Kwaśniewska jest prof. nadzwyczajnym
      a ja polecam zwykle dr. Swatowskiego
      ( Luxmed i szpital na Staszica)
    • Gość: nepoli Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.puls.pl 16.08.04, 13:18
      proponuje jaczewskiego i dr michalak przyjmuje tez w luksmedzie. Trzeba jje
      troszke posmarowac, ale jest dobra i opiekuje sie przez caly czas tzn od
      momentu trafienia na oddzial w 9mcu. Jest b. mila i uczynna tka jakby rodzila
      wlasbne dizecko. Ja z zona dalismy jej 400 zlotych ale wexmie i minje poza tym
      nie wyciaga reki po kase nie jest taka!!!!
      • Gość: Moni Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.telprojekt.pl 17.08.04, 17:25
        Dr Włodarczyk z Kraśnickich - nie pożałujesz! Fantastyczny człowiek, wszystkie
        którym poleciłam ja, polecają dalej.
    • Gość: ania Re: LEKARZE GINEKOLODZY WARCI POLECENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:22
      nie polecam dr mazurka jest bardzo zarozumiały i bardzo cicho mówi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka