Gość: Selma Wrażenia po spotkaniu! IP: *.lublin.mm.pl 23.10.04, 19:55 Niestety, siły wyższe pozwoliły mi tylko na krótkie uczestniczenie w spotkaniu. Było ( i chyba nadal jest ) przesympatycznie, w rzeczywistości nie zabrakło nam tematów do "ple-ple". Ponadto okazało się, że w przeszłości też zahaczyliśmy o siebie. Ale to nic dziwnego jak się żyje w tym samym mieście. Pozdrowienia dla przyjezdnych. Mam nadzieję, że powróciłyście do domu bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Wrażenia po spotkaniu! IP: *.lublin.mm.pl 23.10.04, 23:15 Dotsrłam w sposób skomplikowany, ale bez problemów. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Wrażenia po spotkaniu! IP: *.net.pulawy.pl 23.10.04, 23:52 Zameldowałam się w domu i ja. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor do Mado :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:56 podaj mi swoja skrzynke ,zebym mogla wyslac zdjecia:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Wrażenia po spotkaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 01:23 wlasnie wrocilam:))))) dziekuje wam w szystkim za mila atmosfere:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Wrażenia po spotkaniu! 24.10.04, 12:13 Witam Was Kochani :) Dziekuje wszystkim za przybycie, dziekuje za mila i serdeczna atmosfere :) Czulam sie wsrod Was, jakbym znala Was od dawna i jakby to nie bylo pierwsze, ale ktores tam z kolei nasze spotkanie :). Mysle, ze tytul tego watku stal sie juz nieaktualny i pora go zamknac :) Mamy juz ze soba kontak na innej plaszczyznie :) Sciskam Was mocno i serdecznie pozdrawiam. Do zobaczenia wkrotce, ponownie na zywo, jak rowniez na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Wrażenia po spotkaniu! IP: *.lublin.mm.pl 24.10.04, 17:43 Dzieki Wam miło spedziłam czas. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab ciekawa jestem... 25.10.04, 08:48 na poczatku byłam na bieżąco w temacie, potem , przez mój remont pogubiłam się troche... Ciekawa jestem ile osób było w sobotę na spotkaniu, bo ja za wzgl. na rodzinną imprezkę nie mogłam byc... :-(( Jak to się pięknie mówi: jedną du... się na dwa konie nie skoczy! Piszcie proszę Wasze wrażenia! A kiedy następne spotkanko?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: ciekawa jestem... IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 08:52 Było sympatycznie, serdecznie, ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: ciekawa jestem... 25.10.04, 09:22 a ile osób było?... a kiedy następny zlocik?... Odpowiedz Link Zgłoś
kurtz2 Re: 762 25.10.04, 09:59 Gość portalu: lublin napisał(a): > Kto da wiecej?! .....lublinowi po mordzie....;-}? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: 762 IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 10:10 A działasz w duecie? Mado Odpowiedz Link Zgłoś
kurtz2 Re: 762 25.10.04, 20:23 Gość portalu: Mado napisał(a): > A działasz w duecie? Mado Rzadko, ale dziekuje za zainteresowanie;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: 762 25.10.04, 10:35 Hahhaa Paul, ales bojowo nastawiony :)) To dlatego ostatnio Cie nie widzielismy tu, sily zbierales :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab do wiernej... 25.10.04, 10:58 witaj, jakos się chyba baaaaaardzo zjednoczyliście na tym zlociew sobotę, bo od nikogo nie mogę sie doprosić ani słowa... A kiedy będzie następny zlot- spotkanie?... Odpowiedz Link Zgłoś
kurtz2 Re: 762 25.10.04, 20:21 wierna_rzeka napisała: > Hahhaa Paul, ales bojowo nastawiony :)) > To dlatego ostatnio Cie nie widzielismy tu, sily zbierales :) Mialem pare pilnych spraw do zalatwienie "na juz" i zaraz....ale teraz sama przyjemnosc bloga w ktorej plawil sie bede, byle sie tylko nie utopic.....;-}}}. Pozdrawiam, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Do Wiernej Rzeki. IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 13:37 Witam, nie wiem czy bedziecie chcieli jeszcze ze mna gadać ale może przyjmiecie kilka słów usprawiedliwienia. W sobotę rano musiałem być służbowo w Chełmie.Po powrocie do domu(przed 15,00) okazałp się, że zaistniały nieprzewidziane okolicznośći (sprawy czysto domowe)I niestety nie mogłem sie stawić.Bardzo żałuję. Mimo wszystko, jeśli pozwolicie i uczynicie mi ten zaszczyt, chciałbym Was poznać,i jeśli dacie mi znać o kolejnym spotkaniu, "stanę na głowie" i przyjdę. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 13:57 Zabieganab: Czytaj, jak wyzej :) ( albo i nizej, bo nie wiem nigdy tak naprawde, w ktorym miejscu dokladnie wyladuje moj tekst :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 14:03 ale Kochana, nie mogę od nikogo z Was wydębić co i jak!!!!! Hymmmm........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Info... IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 14:14 Bo my z tego wszystkiego nic nie ustaliłyśmy. Trzeba się trzymać szefa, czyli Wiernej... Knajpa, przynajmniej mnie przypadła do gustu, kelnerzy, jak sprężynki he, he, palić nie musiałam latać daleko(byłyśmy na sali dla niepalących), żarcie jadałam już lepsze, gadki poważne i niepoważne, a urodziwe te kobitki, że słów brakuje...gdybym była mężczyzną... ale nie tylko Bosmana nie było, ale i DPP gdzieś przepadł. Było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: Info... 25.10.04, 14:21 no ale ja tu zaraz umrę z tej mojej ciekawości!!!! ale ile Was tam było? więcej niż 10?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Znaczy się, taki wiecej babiniec.... ? IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 14:55 czyżby żadnego faceta nie było? Szkoda że nie mogłem być, byłbym bezkonkurencyjny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Znaczy się, taki wiecej babiniec.... ? IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 14:57 Czy Ty wiesz, co to znaczy pięć bab i jeden chłop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Znaczy się, taki wiecej babiniec.... ? IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 15:01 Jasne!!!!!lubię takie wyzwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Znaczy się, taki wiecej babiniec.... ? IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 15:02 To teraz możesz tylko pomarzyć!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Znaczy się, taki wiecej babiniec.... ? IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 15:12 marzę, marzę, marzę, marze, marze, maże, maże, maże - o cholera! zamazał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Znaczy się, taki wiecej babiniec.... ? IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 14:56 Nie, Turawski, po prostu sabat czarownic. Dlatego kelnerzy dostawali oczopląsu... Odpowiedz Link Zgłoś
turawski ... i słyszałem, że poginęły wszystkie miotły :) 25.10.04, 15:02 Gość portalu: Mado napisał(a): > Nie, Turawski, po prostu sabat czarownic. Dlatego kelnerzy dostawali > oczopląsu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: ... i słyszałem, że poginęły wszystkie miotły IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 15:04 W Puławach zginęła tylko jedna, ale złożono już zamówienie na nową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Mado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:06 Mado sabat czarownic bedzie jak spotkamy sie w Kielcach:)))))))) Wlasnie tutaj ,na Lysej Gorze sa takie sabatowe spotkania:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 15:08 O cholera, zapomniałam. Ale tam u Was to te latające scyzoryki... da się na tym latać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Saba-dor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:12 nie ,one same lataja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 15:18 Już się pogubiłam. To te nasze miotły są konieczne? Cześć saba-dor, no strasznie mnie się to podoba. Jak tam, dało się uruchomić to ustrojstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re:do Saba-dor 25.10.04, 15:29 zajme sie tym wieczorkiem:)))) Teraz jade na ognicho ;))) Milego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re do Mado,Wiernej ,Chochlika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:12 pokonalam ustrojstwo i wysylam Wam zdjecia:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Semy 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:13 Selmo podaj e-maila :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Turawski, ja Cię przywołuję do porzadku IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 15:13 jeśli mogę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
turawski No co, no co ja takiego zrobiłem, napisałem ? 25.10.04, 15:17 Gość portalu: Mado napisał(a): > jeśli mogę:-)) możesz :) już się zamykam ... bo na chleb nie zarobie... T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: W Kielcach ? Tych koło Wąchocka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:13 Niestety ,tych kolo Krakowa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Info... IP: *.net.pulawy.pl 25.10.04, 15:01 Ja nie wiem czy nawet 10 osób dyskutowało na tym wątku, a co dopiero miało zjawić się w tej knajpie? Liczy się jakość... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 13:55 Pozwolimy :) Przynajmniej ja, bo ja na ogol daje taka szanse, okazje do rehabilitacji, ale przy drugiej moge sie juz zajezyc, wiec nie wystawiaj mojej wspanialomyslnosci na probe i pozostan przy jednej, OK ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 14:06 Tak jest komodorze (Aye aye sir)!!!Czy słyszałaś jak trzasnąłem obcasami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 15:09 Wierna, prośba. Załóż wątek "Może założymy jakiś klub II". W obecnym, pierwszym można , delikatnie mówiąc dostać cholery jak sie chce przeczytać najnowszy post. A jak założysz dwójkę i poprosisz moderatora to może usunie jedynkę i spełnią się Twoje zyczenia.Pozdr. PS. Ktoś jest "za"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Do Wiernej Rzeki. IP: 195.117.192.* 25.10.04, 15:25 właściwie to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 15:34 Pytasz mnie o problemy? Nie mam, tylko zajmuje mi to dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 16:06 No jestem juz w domq :) Alescie sie opisali, hehehe, mialam co czytac, fajowo :) A teraz prosze wytlumaczcie mi, jakie macie problemy z tym czytaniem ostatnich postow, bo ja nic z tego nie rozumiem, ja tam zadnych problemow nie mam. Czy to jest druga setka, czy osma setka, to przecie schemat dzialania jest taki sam: klikasz na tytul watku, a pozniej na samym dole "przejdz do: 101-200, a w tym przypadku: 801-900. Bosman, nie robisz tak ? Zaraz po kolei bede odpowiadac, tylko sie tu porozkladam i poczytam dokladniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 16:28 Zabieganab: No bylo bardzo fajnie, teraz tu sie zupelnie inaczej pisze, jak juz namy sie osobiscie, zreszta sama zauwazylas, ze jakas wiez sie miedzy nami wytworzyla itd. :) Tak naprawde nawalily 4 osoby i gdy ma sie spotkac 30, to te 4 nie maja az takiego znaczenia, ale jak sie ma spotkac 9, to brak 4 oznacza brak niemal polowy. Nie bylo Bosmana + 1, Zabieganej i Szperacza. Szperacz wprawdzie w ostatniej chwili uprzedzil, ze go nie bedzie, no ale... Ale spotkanie bylo ustalone prawie na miesiac wczesniej ! Sami wiecie, jak trudno ludzi zebrac do kupy, zwlaszcza po raz pierwszy, na szczescie inne osoby nie zawiodly i chwala im za to :). Co do Bosmana (bo on chyba najbardziej nas zawiodl:), to proponuje, aby w ramach odkupienia win na nastepnym spotkaniu postawil po drinku kazdej osobie, ktora tam byla, z mozliwoscia zamiany na odpracowanie tego w inny, wskazany przez dana osobe sposob, hihihi :))) No dobra, zartowalam :) Panie Turawski, nie koncz Wasc i wstydu nie oszczedzaj :) Pisz, pisz, pisz..., lubie Cie czytac i z tego co wiem, nie tylko ja :). Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Do (nie)Wiernej Pani Rzeki.... 25.10.04, 17:01 wierna_rzeka napisała: > Panie Turawski a to czytałaś o Pani ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=17000148&a=17020910 ...pozostaje przy nadziei. Może się coś urodzi ? pozdr :) T Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do (nie)Wiernej Pani Rzeki.... 25.10.04, 17:15 Hahhaaa, przeczytalam, ale teraz nie wiem, gdzie mam odpisywac: tu, czy tam, no bo przeciez nie bede pisala tu i tam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 19:32 Robię własnie tak ale potem to sie otwiera i otwiera i otwiera i otwiera a mnie bierze cholera.Pozdr.A po drinku postawić? czemu nie. Pijam dżin z tonikiem lub wódke z grejfrutem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Bosman, to zrób tak: 25.10.04, 19:53 po kliknięciu na nazwę wątku, gdy wyświetli Ci się pierwsza "setka", z pierwszym postem Wiernej u góry, przejdź do okienka <sortuj:> i podświetl tam opcje <od najnowszego> od razu lądujesz w aktualnej setce, a najświeższe posty dostajesz jak na talerzu... PS jak mawiała babcia: starszym należy pomagać ;) i nie pomyl "setek" z drinkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Bosman, to zrób tak: IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 20:00 znam i tę metodę ale nie odpowiada mi ona bo nie pokazuje wątków wraz z odpowiedziami, i poszczególne wypowiedzi wydają się bez sensu. A setek z drinkami nie pomylę. Na ogół pijam właśnie drinki, no, może "ciutkę" wzmocnione ---------------------------- w barze: czy panie piją szklankami? nie, nie , tylko po pół Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 21:07 Gość portalu: bosman napisał(a): > Robię własnie tak ale potem to sie otwiera i otwiera i otwiera i otwiera a mnie bierze cholera. Moze masz slabe lacze, albo wolny komp ? :) A poza tym, to wiesz, jak sie tak otwiera i otwiera, to pozniej, jak juz sie otworzy, jest wieksza radocha, przeciez co nam latwo przychodzi, to mniej cieszy, nieprawdaz ? :) Hehehe :), wiem, jestem wredna :))) ( moze jednak mamy z Paulem jakies wspolne korzenie ? :) > Pijam dżin z tonikiem A fujjjj, to se z Selma popijesz :) >lub wódke z grejfrutem. No juz lepiej, a jak zamienisz ten soczek na pomaranczowy, to juz calkiem bedzie dobrze :) Rowniez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.lublin.mm.pl 25.10.04, 21:16 Faktem jest że nie mam kompa najnowszej generacji.Dżin jest miodzio!!!A sok pomarańczowy pijam na kaca, zamiennie z pomidorowym. A co powiesz o ouzo - greckiej anyżówce? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 25.10.04, 22:22 Gość portalu: bosman napisał(a): A co powiesz o ouzo - > greckiej anyżówce? Oj nieeeeeeeeeeee ! :) Zadnych zapachowych :) Moze prosciej bedzie, jak Ci powiem od razu co lubie: 1. Czysta wodka + sok pomaranczowy. 2. Koniak 3. Szampan 4. Malibu z mleczkiem skondensowanym 5. Wermucik bialy, polslodki. To co pijemy ? Piwo ?????????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 12:44 Jako że "alkohol pity w miarę, nawet w największych ilościach nie szkodzi" możemy pić wszystko co wymieniłas i............wszystko co ja lubię. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 12:47 Bosman, masz na mysli swoja miare, czy moja ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 12:55 Posłużę się głównym ideologicznym hasłem komunizmu(który nigdy de`facto nie zaistniał): KAŻDEMU WEDLE JEGO POTRZEB. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 13:06 Oh Bosman, a jesli ja mam duze potrzeby ? :) Myslisz, ze i tak dasz rade im sprostac ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 13:12 Móc to chcieć! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 18:37 A chciec, to moc :) My chcemy i mozemy, wiec zapowiada sie calkiem niezle :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 18:45 Co i kiedy zapowiada sie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 18:46 No chocby to picie Mado, bo akurat to ostatnio omawialismy z Bosmanem tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 18:50 Ech, to beze mnie. Już swoją miarkę wypiłam w ostatni piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 18:52 Dobra dobra, nie gadaj, piatek sie oddala i oddala..., a pozniej ? Pozniej przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas ... I wypijemy ...za bledy, za bledy w naturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcello Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 19:07 spierd...ć z tego forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 19:14 Hahhaaa Marcello, tez cie lubie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 19:22 A za co? przecież to nowa postać znanego gostka.! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 19:39 Oh Mado, Bog jest jeden, ale w trzech osobach, dlaczego wiec Marcello mialby ograniczas sie tylko do jednego nicka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej Rzeki. IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 19:48 Pojętny jaki, kto by przypuszczał? Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Do Wiernej Rzeki. 26.10.04, 20:37 Nie nazwiesz tęsknotą milczenia Nie nazwiesz tęsknotą pragnienia Nie nazwiesz tęsknotą zamyślenia Nie nazwiesz tęsknotą smutku......:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 26.10.04, 20:41 Jeszcz i Ty z tą poezją? Wpadnę w kompleksy przez Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Do Saba-dor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:08 nie masz powodu,to nie mojeJa nie umiem tak pieknie pisac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 09:29 ....Pani Wierna_Rzeko? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 10:51 Pnie Bosmanie, wkrotce 1 listopada, Swieto Zmarlych, pogrzebiemy wtedy ten watek i zaczniemy drugi, zgoda ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 11:04 Lubię konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 11:54 Ja tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:18 Ja rzeka, ja rzeka, slyszysz mnie ? Odbior! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:23 ja scyzoryk ,ja scyzoryk , odbior:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:19 Faktycznie ciężko dostać się tu. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:19 Mnie nie, ale moze ja mam tu chody ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:21 Szef ma zawsze lepiej od robola!! Wiadomo nie od dziś:(( Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:22 Hahhaaa, dlatego wazne jest, by sie zalapac na poczatku :) Nie marw sie Mado, bylas jedna z pierwszych, wiec masz pewne miejsce w radzie nadzorczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:25 OOOOOOOOOO, Dorotko, hejaczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:26 Mnie tam interesuje tylko stołek przewodniczącego - żaden szary członek, jeśli można tak powiedzieć he, he Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:27 No to bedziesz przewodniczaca rady nadzorczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:29 wierna ,znasz ten program sonork na palu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:27 Witaj Mado:):) bylam tu niedawno i byla takaaaaaaaaa cisza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:27 Dorotko, a Ty jaka funkcje dla siebie wybierasz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:30 hmmmmmmm ,pzrecie ja juz od bosmana mam pzrydzial na chiefa :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:28 Bo kto jak nie ja z Wierną... nabijał tu licznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:29 Wy sobie pogadajcie, a ja idę na chwilę do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:30 Hahhaa, no nie zapominaj o Paulu, hihihi, on tez mial w tym swoj udzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:34 No tak, oddaję Mu to co należne. Mam sklerozę, już nie te lata... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:35 Ja musze przyznac, ze Dorotka mnie bardzo dzielnie wspierala, od samego poczatku :) A Chochlik ? Turawski ? DPP ? Wielki Bosman ?... :) A Selma, ktora robila nam tlok na spotkaniu ? hehehe :)) No i wszyscy pozostali, ktorzy cokolwiek tu napisali :) Jeja, to brzmi jak mowa pozegnalna i dziekczynna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:36 A gdzie podziewa się Selma? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:38 Selma pisze do mnie, pzreprasza, ze sie malo tu pokazuje, ale jest na biezaco :)) Mado, bym zapomniala, masz od Selmy pozdrowienia, jakos tak fajnie nawet o Tobie napisala, moze pozniej odszukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:39 Nie później, tylko teraz Wierna..., jeśli to coś miłego oczywiście cha, cha, cha.. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:40 O, mam ! :) Ostatnie jej zdanko, cytuje: "Pozdro dla Madusi!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:41 No nie milusie ? :) Niesamowicie cieplo, nie sadzisz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:42 Madusia, no, no. Dzisiaj usłyszałam, że jestem drutem kolczastym. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? 27.10.04, 22:48 Podobno skrzyzowanie dzdzownicy z jezem daje drut kolczasty :) Ciekawe, jak powstala Mado ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:51 Nie powiem, bo to tajemnica. Już ktoś interesował sie tym. Dżdżownica???? jeż to rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Jak powstala Mado ? :) 27.10.04, 22:53 Siegnij do swojego drzewa i sprawdz przodkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:55 Do Selmy to ja napiszę sama. Chyba wyniosę się z onetu, bo nerwicy nabawię się przy logowaniu do poczty. Nie byłam na wp., nie wiesz jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:55 mado ,Ty lasuchu na mile slowka:))))))Ty drut kolczasty? A to mial byc komplement? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: No to co z tym nowym wątkiem nr II??? IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 22:57 A kto tam wie? Miałam skomplementować, że ten ktoś to papier ścierny, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Kto nie lubi komplementow ? :) 27.10.04, 23:02 Jeja, klawiaturka mi sie przestawila, musialam robic reset kompa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Kto nie lubi komplementow ? :) IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 23:02 To kiedy zakładamy ten wątek II. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Kto nie lubi komplementow ? :) 27.10.04, 23:07 No a co proponujecie ? Kiedy ? Ja juz swoja propozycje dalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Kto nie lubi komplementow ? :) IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 23:09 Po świętach tj.3IX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Kto nie lubi komplementow ? :) IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 23:10 Coś mi się pomyliło, powinno być 3 XI Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Koniec watka 27.10.04, 23:11 OK, moze byc trzeciego. Co Ty na to Saba-dor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Kto nie lubi komplementow ? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:11 no i dobry termin :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Kto nie lubi komplementow ? :) IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 23:13 Dorotko - aklamacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Mado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:12 Nie wybierasz sie pzrypadkiem do Kielc? Zaprosilabym ciebie lasuszku na rewelacyjne placki po wegiersku ,mniammmmmmm:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re:do Saba-dor 27.10.04, 23:16 A ja ?! A ja ?! Ja tez lubie placki po wegiersku, te boczniaki niezbyt mi smakowaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Saba-dor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:18 Juz zapomnials ,ze mamy sie wybrac do krakowa?:):):)moze Mado tez da sie skusic? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re:do Saba-dor 27.10.04, 23:22 Saba_dor, do Krakowa ? Ja to mowilam ? To chyba sie strasznie upilam, hehee :)) Nie mam nic przeciw temu, moze byc i Krakow, lubie Krakow, mozemy jechac, ale dobrze by bylo zalatwic bilety na koncert w Piwnicy pod baranami, moze Janusz Radek znowu tam bedzie wystepowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Wiernej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:43 niestety ,bylaś krzezwa:)))o Piwnicy przecie mowięDowiem się ,kiedy on występuje.Na Kazimierzu jest ponoć wspaniala knajpka ze starej zajezdni tramwajowej pzrerobiona lub na jej wzór., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Wiernej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:01 I dobra wiadomosc z ostatniej chwili:))))Wlasnie dowiedzialam ,ze on występuje 2 razy w miesiącu.I jeszcze lepsza wiadomość. Mam możliwość zalatwienia biletów.Więc kto bedzie mial ochotę jechać ,to zalatwię potrzebna ilość biletów.Wstępnie zaprosilam na spotkanie ,ktora ma mozliwść zalatwienia tego.Mowilam ci Wierna o niej Jest poetka i pzry tym osobą obdarzoną niezwyklym poczuciem humoru. Wierna ,wybór nnależy do Ciebie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Mado IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 23:16 Powiedz kiedy, to może...ale kusisz. Chyba przestawię się na słodycze brr.., bo coś za dużo te moje zachciewajki mnie kosztują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Mado IP: *.net.pulawy.pl 27.10.04, 23:19 No jeszcze mnie w Krakowie nie było! A może i przy okazji teściow odwiedzę, a to się ucieszą cha, cha... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Dobrej nocy :) 27.10.04, 23:25 Musze zmykac, bawcie sie milo, a pozniej slodko spijcie, papaaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Piwnica pod Baranami 28.10.04, 10:23 Dorotka, brzmi to wszystko wspaniale !!! :) Kurcze, moze naprawde zorganizujemy taki wyjazd do Krakowa, polaczony z pojsciem na koncert Janusza Radka, a pozniej z nasza kolejna wspolna imprezka ? Gdyby z Lublina wyjezdzala brygada 4-5 osobowa, mozna by smialo jechac samochodem, zrzucic sie na benzyne i nie bylo by drozej, niz pociagiem, a jeszcze fajniej, po po drodze tez mozna by gdzies wpasc i cos zwiedzic. Pomyslcie o tym Kochani, warto by od czasu do czasu troche sie odchamic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Piwnica pod Baranami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:30 Przecież w zalożeniu statutu tego klubu są wspólne wypady w plener:))))) W kazdym razie na mnie mozesz liczyć .Ja od dawna się wybieram i wybrać się nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Piwnica pod Baranami 28.10.04, 13:12 OK Dorotko, zobaczymy, co inni na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Piwnica pod Baranami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:07 hehehe ,to napewno pojedziesz ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Piwnica pod Baranami IP: *.net.pulawy.pl 28.10.04, 14:27 Sorry, ale ja Galicji mówię NIE! :( Mado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re:do Mado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 17:49 Mado ,nie wierzę wlasnym oczom :)))))))))),chyba nie jesteś oszolomem terytorialnym?:))))))))))))) Ja kocham kraków ,kocham specyficzną atmosferę Starego Rynku. Dla mnie jest to najcudowniejsze z miast.A ludzie tak jak i wszędzie są i dobrzy i zli.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re:do Mado IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 18:34 Nie mam zastrzezen do miasta Krakowa, jak również do ludzi, mam natomiast zastrzezenia do ilosci kilometrów, do warunków jazdy, do konieczności noclegu poza domem. T za duzy wysiłek dla staruszki, a ponad to za duzy wydatek. Ale jak macie ochotę to jedźcie i podzielcie się ze mną wrażeniami. Być może troszkę będe Wam zazdrościć, a spotkamy się wznów w Lublinie albo stosunkowo niedaleko. Z pewnym niepokojem mysle o podróży do Łodzi, która prawdopodobnie będzie mnie czekać w zwiazku z finałem konkursu. Pozdrawiam serdecznie chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 28.10.04, 20:22 Oszołomem terytorialnym cha, cha, nie jestem oczywiście, chociaż do Kongresówki mam większy sentyment.:)) Po prostu nie lubię tego miasta. Te ich pole zamiast na dworze albo idze, idze doprowadza mnie do szału, tym bardziej, że(bywam) bywałam tam strasznie często. A zamiast precla kupię sobie bułkę puławiankę, hejnału odsłucham z radia, zrobię polowanie gdzieś tu na gołębie... i też będzie pięknie?!! Przypuśćmy he, he Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re:do Saba-dor 28.10.04, 20:32 Hhehee Mado, z tym polem to wyskakuje chyba cala Malopolska, ja tez sie z nich smieje, a oni wtedy ze mnie, ze dwor to zabudowania, cos w rodzaju palacu itd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Kraków jest "cool", a nawet cold... :) 28.10.04, 20:38 Cool to jest Turawski ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
turawski ups...poślizg na klawiaturze... 28.10.04, 20:41 ... klikneło mi się w enter... Witam, jak sie macie ? Do Krakowa się wybieracie ? potwierdzam, "na pole" mówi się nie tylko w Krakowie, ale np. na Rzeszowszczyznie także. Jestem w opresji... Barska chce mi zmienić płeć... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=17100256&a=17129100 ale się nie daje.. pozdrawiam jeszcze żywy i... integralny t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARSKA Dowcipuszek Turawski IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 23:56 Po prostu facet łże,gdy pisze,iz chcę mu zmienic płec. Dobrze,ze podaje,gdzie to zamieszczono,nawet oseski zrozumieją po przeczytaniu mojej opinii w tej sprawie.Na inną jego insynuację odpowiedziałam przy "uwolu".Zapewne w jego mniemaniu (pisząc np o zmianie płci) rzuca na prawo i (bardziej) lewo dowcipami.Z dwojga złego wolę pogwarki o.Rydzyka.Tam to jest humor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 28.10.04, 20:38 Bo to są bufony, niech wezmą do ręki jakąkolwiek książkę, to przekonają się, co to znaczy pole. Ja o Krakusach nie mam dobrego zdania, już wolę tych co gadają pyry zamiast ziemniaki cha, cha, cha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 28.10.04, 20:44 Ale My przecież rozmawiamy o Krakowie, a nie o całej Małopolsce. Witam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba -dor Re:do Saba-dor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:12 a wiesz ,ze pyra to ja?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re:do Saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 28.10.04, 21:22 No widzisz Saba-dor jakiego miałam nosa, żeby Cię skomplementować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re do Mado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:56 lubie Ciebie ,to daruje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Re do Mado 28.10.04, 22:01 Mado! No nie widze tam Twojej wzpowiedyi ! Ł) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Re do Mado 28.10.04, 22:08 Mialo byc wypowiedzi, sorki, znowu mi sie literki w klawiatrurce przestawily, eszzz zycie zycie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Re do Mado IP: *.lublin.mm.pl 28.10.04, 22:57 Jak na "klawiatrurce" to mogły, faktycznie.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Re do Mado IP: *.net.pulawy.pl 28.10.04, 23:26 Jest, jest... tylko mnie nie słuchałyście w pewnym momencie, a na pewno Ty Wierna... Zresztą Turawski świetnie daje sobie radę, nawet powołał się na konwencję genewską...no i chyba nie został jeszcze kaleką... bo ta konwencja, o ile dobrze., a może źle pamiętam.. a właściwie to istotny jest rok tej konwencji, bo jest ich parę. Dobranoc. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Re do Mado IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 09:34 Dzień dobry. Już 914. Mam nadzieję, ze niedługo tasiemiec zakończy swój przydługi żywot. pozdrawiam. Chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Moze zalozymy jakis klub... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 09:38 Zakładam nową linijkę - drzewko bo nie wiadomo kto do kogo pisze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Moze zalozymy jakis klub... 29.10.04, 10:01 witam wszystkich serdecznie,wpisuję się wiec w nową linijkę:)))))Lecę,dzisiaj mam zwariowany dzieńnnnnnnn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Moze zalozymy jakis klub... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 10:06 Powolutku, najważniejszy jest spokój i długie ruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 29.10.04, 10:48 Bosman, a jak mocno kołysze to da radę utrzymać spokój i długie ruchy? Witam i pozdrawiam. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor 29.10.04, 11:16 Ja rowniez witam i pozdrawiam wszystkich :) Wlasnie jestem miedzy odkurzaniem sypialni, a przedpokoju (zrobilam sobie przerwe na papierosa). Jak ja nie cierpie odkurzania !!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 29.10.04, 11:22 A prasować lubisz? Nie wiem, jak to robią na reklamach, bo ja jak wyciągam z pralki to wszystko jest pogniecione... a tam wyprasowane. Może trzeba zmienić pralkę? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor 29.10.04, 11:25 Prasowac tez nie lubie, ale gotowac lubie :))) A poza tym, Ciebie Mado lubie, hihihi, buziaczki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 29.10.04, 11:30 Oj, Wierna...co tu dużo gadać...aż spąsowiałam.. i vice versa...Ale nie widać po Tobie, że lubisz jeść...czy to zbawienny wpływ papierosa? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor 29.10.04, 11:37 Nie sadze, bo jak czasem rzucam to swoje palenie i nie pale dzien, dwa..., to wtedy zaraz i mniej jem. Juz taka dziwna jakas jestem :) W sumie, to ja duzo nie jem, ale jem glupio, bo albo prawie wcale, albo...jak mi cos smakuje wyjatkowo, to zjadam tego od razu niesamowita ilosc, a pozniej ruszac sie nie moge, a chcialabym zrzucic mimo wszystko jakies 5 kg., ale zrobie to juz pewnie w nastepnym wcieleniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor 29.10.04, 11:38 Mado, czy zauwazylas, ze my caly czas piszemy "Do saba-dor" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 29.10.04, 11:46 Bo mnie ogarnęło lenistwo i nie chce mi się zmieniać tematu. A Saba-dor gdzieś pewnie pognała, więc dlatego nie odzywa się... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor 29.10.04, 11:48 I ja tez gnam, do mojego odkurzacza, 3maj sie Mado, milego dnia, narazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:55 ale jak to fajnie wyglada:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Do Mado i Wiernej Rzeki IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 15:01 Jesteście straszne gaduły i to o czym? O lubieniu i nielubieniu. Temat odkurzanie, pranie, gotowanie, prasowanie, czerwona skrzynka, Saba-dor. Ja też na obecnym etapie nie cierpię prac domowych. Wtedy, gdy jestem bardzo zmęczona, a w domu okrutny bałagan wzdycham sobie: Jak dobrze byłoby mieć troskliwą "żonę", która wiedziałaby bez pytania co w tym domu należy zrobić, by było czysto i przytulnie. A to umieją tylko cierpliwe i troskliwe żony, albo matki, tylko,że matki też bywają bardzo zmęczone. Pozdrawiam serdecznie, chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Mado i Wiernej Rzeki 29.10.04, 15:41 Chochliku, zona Ci sie marzy ? :) I w dodatku troskliwa ? :) Jeja, o takiej, to chyba kazdy facet marzy, a moze sie myle ? Moze oni wola takie zony, ktore sie stroja, pazury maluja i twarze tapetuja? A mezow do garow gonia, sprzatania i zarabiania ? Moze taki to i sie troche nameczy, ale pozniej za to ma sie czym/kim pochwalic przed kumplami ? :) Znaczy sie tą piekną zona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Chyba jestem z innej planety 29.10.04, 16:22 Czytam to "na raty",ale i z przerazeniem. Jak mozna bez końca ple-ple i ple- ple? Przekażcie innym,co czytacie,co wam sie z ostatnio wydanych książek (kupionych lub pozyczonych)szczegolnie podobalo? Co sądzicie o osiedlu,o sasiadach? Czy chcecie sie uwlaszczyc do konca jesli kupiliscie mieszkanie? Czy wybieracie sie gdzies na urlop,na dluzsza wycieczke w rodzinnym gronie lub z partnerem (partnerką)? Co myslicie o dalszym rozwoju sytuacji na Bliskim Wschodzie? Kto ,waszym zdaniem, zwyciezy w wyborach prezydenckich w USA i na Ukrainie? Za kim jestescie? I tu nie trzeba wcale politykować,wyklócac sie,co i tak nic nie daje: z góry wiadomo,jak na konkretny temat wypowiedza sie: Barska,bosman, Turowski,chochlik itd,itd. Sadze,ze forumy (fora?)w innych miastach sa ciekawsze niz te.Chyba sie zwinę juz na samym poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Chyba jestem z innej planety 29.10.04, 16:53 Nie, nie jestes z innej planety, ale jestes z tych, co to uwazaja, ze inni powinny zachowywac sie tak, jak Tobie pasuje, jak Ty uwazasz za stosowne, powinni interesowac sie tym, co Twoim zadniem warte jest zainteresowania, powinni wypowiadac sie na takie tematy, jakie wg. Ciebie i tylko Ciebie sa warte wypowiadania sie, powinni czytac, pisac, sluchac....powinni, powinni, powinni... Ile razy mam tu powtarzac, ze jestem wolnym czlowiekiem, ze mam prawo pisac na jaki temat chce, gdzie chce i z kim chce ? Poczytaj sobie inne watki, w niejednym zobaczysz moj wpis, i w tych dotyczacych kultury, obyczajow, czy polityki, chociaz w tych ostatnich to rzadko pisze i chyba nie musze Ci tlumaczyc dlaczego. Czytasz z przerazeniem nasz watek ? Dlaczego ? Ze jest tu milo ? Ze sie dobrze czujemy ze soba ? Ze sie nie obrazamy wzajemnie i nie wyzywamy tak, jak tu w wielu innych watkjach ludzie robia ? To Cie przeraza ? Trudno, przykro mi, ale ja akurat nie mam klotliwej natury, tylko dosc pogodna. Powiem Ci co ja tu zauwazylam u takich osob jak Ty. Chodza tacy i marudza, ze poziom nie taki, ze tematy nie takie...itd. Nie podoba Ci sie ? Zaloz swoj watek, pokaz swoj poziom i podnies poziom forum. Mnie jak sie cos nie podoba, to robie wiele, by to zmienic, ale na pewno nie czepiam sie ludzi, ze to oni maja sie zmienic, bo mi sie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 17:59 No pewnie, właśnie te poprzeczne ( nie mylić z ....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba-dor Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:54 oj bosman,jak zachowac spokoj ,skoro wlepili mi mandat buuuuuuuu, Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor 29.10.04, 15:33 Dorotko, za co Ci wlepili mandat ? Znowu jechalas 220/godz. ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.net.pulawy.pl 29.10.04, 15:35 Pisz do Urzędu Wojewódzkiego, niech rozłożą Ci mandat na raty. Oj, Saba-dor po co przekraczasz dozwoloną prękość!!! No, no a tak niewinnie wyglądałaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Moze zalozymy jakis klub...do saba-dor IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 18:16 Dorotko, rozumiem Ciebie. Pusta droga, dobra nawierzchnia kusi. Rozumiem dla czego pogoniłaś, ale po co ryzykować bezpieczeństwo i zawartość portfela. Wiele lat temu, gdy na pustej szosie tej do Biłgoraja nie stały radary, udawało mi sie pogonić Syrenę 103 nawet do 120 km, oczywiście przy rozpędzie z górki, bo pod górkę trzeba było schodzić na drugi bieg, a w krytycznej sytuacji nawet na trójkę. Dorotko otrzyj łzy, napewno dasz sobie radę, ale lepiej nie ryzykować. Szkoda pieniędzy. Myślę, że znasz przysłowie: "Wolniej jedziesz, dalej zajedziesz" Serdecznie pozdrawiam chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re do Mado 29.10.04, 21:17 jestem niewinna:)))) Skladalam ale odmówili i zaplacilam hurtem bo zablokowano mi konto:((( I nie dostalam za szybkość , tylko standartowo za postoj na zakazie:))) 220 nie odważylabym sie jechac ,Moj rekord to 160 ale na autostradzie.Tylko raz zaplacilam za szybkosc i od tej pory uwazam.Przed wyjazdem robie rozeznanie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Re do Mado 29.10.04, 22:10 Mado !!!!!!!!! no to ja wogole nie powinnam sie odzywac.Nie dość ,ze nie znam laciny /chyba ,ze podworkowa ..jak juz:)))/,to nawet żadnego języka .I wcale nie czuję się z tego powodu gorsza od innych.Znam wielu wyksztalconych....chamów.Każdy czlowiek ma swoje pasje i niekoniecznie musi to być literatura.Moją akurat jest historia starożytna ale w innych dziedzinach jestem kompletna nogą. To co ,ze nie jestes z Lublina,ja też nie ,ale mam sentyment do tego miasta.A do tego mialyśmy szczęscie poznać wspaniale osoby.I chociażby dlatego mozemy gościnnie tutaj wystepowac.Ja dzien w pracy zaczynam od watku lubelskiego,zagościlam sie tutaj:)))))))) Mado ,nie zrobisz mi tego!!!!Masz wspaniale poczucie humoru i nie zabieraj mi tego:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Moze zalozymy jakis klub... IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 18:07 Może i terraincognita ma trochę racji.To ja zacznę. Czytam L.Stommy "Królów polskich i francuskich przypadki".To pierwsza książka Stommy którą czytam i cholernie mi sie podoba,jak cały styl pisania Stommy.Do tej pory znałem go wyłącznie z felietonów z "Polityki". Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Moze zalozymy jakis klub... IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 18:18 Ja piszę i mnie czytają. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Racja ? 29.10.04, 18:43 W cztym niby ma miec racje ? Bosman, Ty tu tez piszesz, ale w innych watkach rowniez, mimo to przerazasz terra, popraw sie :) Terra robi wiele szumu wokol siebie i swojego "poziomu", ale wezmy np. watek dotyczacy kultury, o ktora tak sie terra upomina, czyli "Tworcy kultury z naszego regionu". Jest tam kilka moich wpisow, przypomnialam wielu tworcow, a terra ? Terra ograniczyla sie do wymienienia jedynie Szczepanika. A teraz tu wchodzi i sie czepia, ze ja sie za malo kultura interesuje i za malo o niej pisze. Zarzuca, ze nie piszemy o naszych wyjazdach..., nie widzisz tu tematu zwiazanego z wyjazdem do Krakowa i pojsciem na koncert do Piwnicy pod Baranami ? Uwazasz, ze ma racje ? Naprawde tak uwazasz ? To jest forum dyskusyjne, tu sie dyskutuje, a jak ja moge dyskutowac z kims, kto swoj wywod tak konczy: "Nie polemizujcie ze mna,bo to będzie bicie piany.Myslę, co myslę." Tak wlasnie "dyskutuje" terra, uwazasz, ze ma racje ? Nie bede dalej ciagnac tego tematu, bo to nie ma sensu, poczytaj sobie wypowiedzi terra i sam ocen ich poziom, jak rowniez jej stosunek do innych wypowiadajacych sie. A swoja droga chetnie sie dowiem, co ostatnio ciekawego czytaliscie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Racja ? IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 18:51 Droga Pani komodor. "racja" tyczyła akurat książek. Ja też chętnie dowiem się co czytacie.A przecież wiesz że wasze babskie plepleple (bez urazy) kompletnie mi nie przeszkadza, czasem też wam wchodzę w słowo.Czytałem wątek krakowski ale się nie odzywam, bo ostatnimi czasy jestem finansowo "cienki Bolek" i nie będę mógł się wybrać. Mam inne wydatki. Ale jestem wielbicielem "piwnicy..." jej twórców, artystów tam śpiewających. Zgadnij kto był moim ulubionym, oczywiście oprócz Demarczyk.Jeśli mam inne poglądy polityczne niz terra, to zupełnie mi nie przeszkadza gadać z nią o książkach (czy to na pewno ONA?). No chyba że jej.Tak że nie bocz się na mnie i tak trzymaj.Pozdrófko. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Brawo Bosman 29.10.04, 18:22 Cos nowego wreszcie.Rozumiem "Wierną rzekę",ale dobrze.aby ona zrozumiala tez mnie. Wiecie,co czytam? Z wypiekami na twarzy.Julian Krzyzanowski "Mądrej glowie dosc po slowie" (dwa tomy,wydane w 196O r,ladna oprawa,nabytek w warszawskim antykwariacie).W kolejce -"Neron" Aleksandra Krawczuka i "Nowe piosenki" Boya (wydane w 1910 r.we Lwowie- troche kosztowaly,choc to tez antykwariat).Pisze "choc",bo w istocie w antykwariatach ksiazki sa ubozsze graficznie,niekiedy w stanie nieluksusowym,ale trafiaja sie calkiem tanio prawdziwe perelki.Tak sobie myslę,moze my tu stworzymy strone - kupie,sprzedam,ale wylacznie chodzi mi o ksiazki.Dlaczego? Bo kazdy z nas ma chyba w swej bibliotece takie pozycje,do ktorych juz nigdy w zyciu nie zajrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Brawo Bosman IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 18:43 Na początek pozwól,że będę sie do Ciebie w skrócie zwracał terra.OK? Przed Stommą czytałem , po raz kolejny zresztą, "Żywoty cezarów" Swetoniusza.Trafiłem wznowienie GW. Niestety, cholera, przegapiłem "Ja Klaudiusz" Gravesa. Kiedyś miałem obie te "księgi" ale byłem młody i "pożyczyłem ;-)komuś. Wiesz, przepadam za Boyem ale "Nowych piosenek" nie znałem. Walę do antykwariatu we wtorek, jest taki doskonały na ul. Wieniawskiej , może znasz, i postaram się kupić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Do terra 29.10.04, 18:58 Terra, ja bym Cie zrozumiala, jakbys tu przyszla, przywitala sie i napisala nam, ze ostatnio zaciekawila Cie bardzo ksiazka... Czy nie mozna bylo tak zrobic ? Jestem pewna, ze zaraz inni by sie dolaczyli i pociagneli temat, bo tu u nas juz tak jest :) A tak nawiasem mowiac, to czytasz ciekawe pozycje :). Jesli chodzi o Krawczuka, to bardzo go cenie, sama kiedys mialam chopla na punkcie ksiazek dotyczacych starozytnych czasow, a jak przeczytalam "Ja Klaudiusz" i "Klaudiusz i Messalina", to pozniej blyszczalam w salonach przez dosc dlugi czas, hehee :) "Słówka" Boya mam w podrecznej biblioteczce, czesto do niego zagladam, moge sie z Toba zmierzyc jesli chodzi o cytowanie jego tworczosci z pamieci. Od dawna bardzo mi sie podobaly jego wierszyki i znam ich mnostwo na pamiec, nie bylo to potrzebne do szkoly, robilam to sama dla siebie :). Pozdrawiam :). I nie czepiaj sie nas juz, prosze, naprawde nie znosze czegos takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: DoWiernej... IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 19:45 "Z tym największy jest ambaras , żeby dwoje chciało naraz". PS.Tez uwielbiam Boya i "Słówka" znam prawie na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Do Bosmana :) 29.10.04, 20:39 Tak Panie Bosmanie, w "Stefanii" wiecej jest takich madrosci, ot chocby nieco wczesniej: "Tak to ludzie trwonia lata, Ze nie sa jak brat dla brata." :))) "Ernestynka" tez byla niezla, to ta, co miala smutek wielki, bo ojciec jej robil serdelki. A przeciwnie, za to ona byla bardzo wyksztalcona. :)) A ze lubila pewien "sport", to majac takiego ojca...:) "...Raz ja ojciec przez to zlapal, Bo jej narzeczony chrapal. Straszny krzyk sie zrobil w domu, Ze tak czynia po kryjomu. ...Ojciec najgorsze wyrazy Powtarzal po kilka razy. Ona plakala cichutko, Bo ja przy tym kopnal w udko." Hehehehe, wiesz Panie Bosmanie, czemu to zacytowalam ? Bo kiedys zartujac napisalam do Ciebie, zebys nie kopal Mado w udko :). A Ty sie wtedy obruszyles :) No coz, "Slowka" Boya czesto mi sie kolacza w glowie i stad to udko bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej :) IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 20:55 A znasz parafrazę "Frania"? Zmęczony onanizmem sześcioletni Franio Ujrzał siostrę w kąpieli i rzucił sie na nią; Miłe złego początki lecz skutek żałosny, Dostał w dupę od ojca i syfa od siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej :) 29.10.04, 21:00 Hehee Panie Bosmanie, "Franio" w mojej ksiazce jest zaraz za "Ernestynka" :) Tej parafrazy nie znalam, jest supcio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej :) IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 21:25 I jeszcze coś z tej epoki, a właściwie o tej epoce. Czy znasz książkę Magdaleny Samozwaniec pt. "Maria i Magdalena". Autobiograficzna o Magdalenie Kossak "Samozwaniec" i Marii Kossak secundo voto Pawlikowska, tercio voto Jasnorzewska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Wiernej :) IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 21:26 Pewnie z tym voto coś porypałem, tzn. z numeracją a nie nazwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Do Wiernej :) 29.10.04, 21:58 Bosman, ja zanm Marię i Magdakenę i to niemal na pamięć :) A ty jesteś pan czy pani? Bo to mi się zawsze taka "babska" lektura wydawła... A wracając do wymądrzania sie to teraz czytam w zależności od nastroju R. Makłowicz " CZy wierzyć platynowym blondynkom?" Kuczok " Gnój" i kończe Sapokowskiego "Bożych wojowników" A w kolejce mam opowiadania Kereta "gaza blues" szkoda,z e ma tak mało czasu na czytanie....:( Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Do ryzej :) 29.10.04, 22:21 Czy to ten Makłowicz, co gotuje w pr II TVP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do ryżej:) IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 23:25 Jestem samiec z krwi i kości i pasjami lubie biografie lub autobiografie ale właśnie tak napisane. Może czytałaś coś Bidwela ("Ostatni Rycerz Króla Artura", "Rubaszny król Hall", "Elżbieta Wielka")? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do ryżej:) IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 23:27 Sorki. Pisze się "jestem samcem..." a nie tak jak napisałem.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej :) 29.10.04, 22:15 Tak, znam te ksiazke, czytalam ja, ale wiele lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej :) 29.10.04, 22:19 Jeja, chyba nie wiadomo do kogo pisalam. Bosman, to bylo do Ciebie, ze znam "Maria i Magdalena" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej Rzeki IP: *.net.pulawy.pl 29.10.04, 20:58 Cóż, po lekturze tych wątków muszę powiedzieć, że niestety odstaję od Was nie tylko poziomem intelektualnym - in minus, ale i brakiem wysublinowanego smaku, czy oczytaniem, a nawet i to, że w ogóle nie powinnam zabierać tu głosu, bo przecież nie jestem z Lublina. W związku z powyższym jest to mój ostatni wpis na tym wątku. Wręcz genetycznie nie cierpię chamstwa. A zniżanie się, by tłumaczyć się z takiego a nie innego tematu przed niektórymi osobami jest dla mnie poniżej mojej godności. Ognia nie gasi się ogniem. Pozdrawiam. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Do Mado. IP: *.lublin.mm.pl 29.10.04, 21:06 Wybacz, nie rozumiem.Ale Twój wybór.Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Wiernej Rzeki 29.10.04, 21:11 Mado !!! No co Ty ???? Dlaczego tak do tego podchodzisz ? Uwazasz, ze wszyscy musza czytac te same ksiazki ??? Przeciez ja nie przeczytalam na pewno wiele z tych, ktore Ty czytalas! Juz zapomnialas, jak sypalas tu lacina jak z rekawa ?? A ja sie przyznalam, ze zmuszasz mnie do wyciagania Kopalinskiego i myslisz, ze czulam sie wtedy gorsza intelektualnie od Ciebie ? Wcale nie ! Mado, Paul kiedys tez niezle nas tu podsumowal i ja w stosunku do niego podobnie zareagowalam i wtedy nie odchodzilas stad, nie rob tego teraz, prosze... To co, ze nie jestes z Lublina, ale jestes z nami zwiazana, to Ty wlasnie bylas na naszym spotkaniu wtedy, kiedy wielu innych zawiodlo ! Mado ! Kurcze ! Skladasz bron ? Chcesz, zeby ci, co nie maja racji zwyciezyli i osiagneli swoj cel ? Przeciez to nie pierwszy przypadek, ze ktos usiluje zepsuc radosc innym, ze jak widzi, iz inni sie dobrze maja i dobrze bawia, a on nie, a on siedzi sam i nikt go nie zauwaza, to wtedy robi inrygi, napuszcza, psuje atmosfere i niszczy. Pozwolisz komus takiemu to zniszczyc ? Nie wierze :( Zapal sobie, zrob drinka, rozbij ze 3 talerze i wracaj do nas, do mnie, Madoooooooooooooooooooooo!!! Nie rob mi tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Do Mado i pozostałych IP: *.lublin.mm.pl 30.10.04, 11:25 Bawi mnie ta licytacja na zaliczone pozycje literackie, Ja w tej chwili czytam bardzo mało, bo trochę oczy zawodzą, a i w tym natłoku twórczości trudno mi znaleźć coś co by mnie wciągnęło. Te pozycje które wymienialiście czytałam wtedy, gdy Was jeszcze na świecie nie było. W czasie okupacji czytaliśmy z całą rodziną niemal wydzierajac sobie kolejne tomy "Przeminęło z wiatrem" i "Saga rodziny Forseitów". Przed wojną Takie pozycje jak Decameron Boccacia, Słówka Boya, Dzieje grzechu Żeromskiego były na kościelnym indeksie. Ja wtedy nie miałam jeszcze do nich dostępu, a słyszałam o nich mając 13 - 14 lat. Mimo że w jakis sposób jesteście związani z Lublinem i zapewne z UMCs-em nikt nie pochwalił się przeczytaniem biografii Marii Curie Skłodowskiej pt. "Maria Curie" napisanej przez jej córkę Ewę Curie i wydanej w roku 1939 - Wydawnictwo J. Przeworskiego. Myślę, że jezel ktoś pracuje np. w bibiotece Łopacińsiego, albo i innej i z tytułu pełnionych zawodowych obowiazków pławi się we współczesnej literaturze, albo i tej już muzealnej może się popisywać i bić rekordy czytelnictwa. Ja wiem kto z Was zna moja książkę, ale nikt z pozostałych do nie nie dotarł mimo że została wydana wr 2001 i wznowiona w 2004. Mado. Kazdy czyta to co lubi, co mu się podoba, albo to co musi np z racji kierunku studiów. Mado, byłoby mi bardzo smutno, gdybyś nas opuściła, bo to ograniczyłoby moje zainteresowanie wątkiem. Mado, nie opuszczaj nas. Wiem, ze Ty masz się czym pochwalić i swoją wiedzą i doświadczeniem o którym pozostali nie maja zielonego pojęcia. Mado, nie odchodź, bardzo Cię proszę, chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado I Ty, Chochliku... IP: *.net.pulawy.pl 30.10.04, 13:09 ...przeciwko mnie? Przepraszam, ale nie mogłam się opanować przed tą parafrazą słów Julisza Cezara. Wyszło na to, że jestem obrażoną primabaleriną, że oczekuję nie wiadomo czego. Nic błędniejszego. Ani mi w głowie stawać do licytacji kto, co, kiedy przeczytał, a nawet powiem więcej, z przyjemnością przeczytam ,,co w trawie piszczy". Mój post był odpowiedzią, być może nieudolną, na prowokacjne zachowanie terraincognity, którą zaprosiłam do dyskusji, hmmmm...nie odpowiedziała... Emocje trochę mnie poniosły, przyznaję, ale wychodzę z założenia, że to gospodarze tego wątku, a nie przypadkowe osoby mają decydować o tym, o czym chcą rozmawiać. Tak jak nie znoszę chamstwa, tak nie znoszę manipulacji postronnych osób(a ta persona nie może zdecydować się pod jakim nickiem ma występować na tym forum). Słowo złamałam, ale nie mogłam Twojego postu Chochliku zostawić bez odpowiedzi. Cieszę się, że miałam przyjemność poznania Ciebie, Saba-dor, Selmy(napiszę do Ciebie w wolnej chwili) i Wiernej... Myślę, że jeszcze nie na jednym wątku spotkamy się...( tu nie podjęłam decyzji ostatecznej), że to nie było ostatnie spotkanie. Pozdrawiam serdecznie. Mado. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Mado... 30.10.04, 21:42 Sorry...przeoczylam,ale zajrze i postaram sie błąd naprawic,ja mam w tych dniach tyle grobow na glowie,nie tylko w rodzinnym miescie...Pozdrawiam. Wiesz,ze kobiety - to osobna sprawa - moga tez miec swoje "humory"...A o prowokacyjnym zachowaniu moim nie mow,choc zawsze masz prawo zając i takie stanowisko. To tez przejaw wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Do Terraincognity IP: *.net.pulawy.pl 30.10.04, 23:17 Witaj. Cieszę się, że w tym gąszczu postów zareagowałaś na moją zaczepkę, tak jak ja zrobiłam to wcześniej, chociaż pozwoliłam sobie uzurpować prawo do odpowiedzi. Rozumiem ,,humory kobiet" z racji i takiej, że sama nią jestem, ale i z takiej, że moje zainteresowania zawodowe, swego czasu, oscylowały wokół kobiety i dziecka. Nadchodzące święta nastrajają refleksyjnie, zmuszają do zadumy, więc byłoby dużym nietaktem z mojej strony ten nastrój zniszczyć. Dlatego pozwól, że nie będę komentować dwóch ostatnich zdań. Mam czas, poczekam. Pozdrawiam. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Do Mado i pozostałych 30.10.04, 13:58 Chochliku, jaka licytacja ? > Mimo że w jakis sposób jesteście związani z Lublinem i zapewne z UMCs-em nikt nie pochwalił się przeczytaniem biografii Marii Curie Skłodowskiej pt. "Maria Curie" napisanej przez jej córkę Ewę Curie i wydanej w roku 1939 Czy naprawde uwazasz, ze w swoim zyciu ograniczylam sie do przeczytania tylko tych ksiazek, o ktorych do tej pory tu wspominialam, czyli 4-5 ksiazek ? Nie sposob chyba wymienic od razu wszystkiego, co sie czytalo. Zreszta po co ? To dopiero bylaby wlasnie licytacja. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Do Mado... 30.10.04, 14:09 > Emocje trochę mnie poniosły, przyznaję, No i OK Mado, kazdego czasem poniosa emocje, jestesmy tylko ludzmi, ja Cie rozumiem, bo czasem sama podobnie reaguje, ale bylo, minelo i tyle, nie ma co sie az tak tym przejmowac :). > ale wychodzę z założenia, że to gospodarze tego wątku, a nie przypadkowe osoby mają decydować o tym, o czym chcą rozmawiać. A nie decyduja ? Mado, no na tyle mnie juz chyba znasz, ze wiesz, iz nikt tu nie jest w stanie zmusic mnie do tego, bym pisala to, czego nie chce. Ani Ty, ani ja nie podejmowalysmy kazdego tu tematu, dolaczalysmy sie tylko do takich, do ktorych chcialysmy sie dolaczyc i tak jest nadal. > Tak jak nie znoszę chamstwa, tak nie znoszę manipulacji postronnych osób. To tak, jak i ja, dokladnie, tylko zastanow sie przez chwile, po co terra tu weszla ? A teraz zastanow sie, czy swoj cel osiagnela i kto tu poddal sie jej manipulacjom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej... IP: *.net.pulawy.pl 30.10.04, 14:42 Osiągnęła to co chciała... na tym wątku. Zamieszała, zasiała ferment, a niedługo wszyscy skoczą sobie do gardła. Ja broni jeszcze nie złożyłam, tylko jak mam walczyć skoro mnie ta osoba/osoby unika/unikają? Jeśli ktoś poczuł się urażony moim postem to przepraszam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Jestes WIELKA 30.10.04, 15:01 Ufff Mado, jestes WIELKA !!! :) Wielka, ze tak do tego podeszlas w koncu, z sie nie upieralas i przejrzalas na oczy. Nie masz pojecia, jak sie ciesze, ze nie opusilas nas, ze nadal jestes z nami i ze nadal sobie bedziemy zartowaly, na zlosc innym wlasnie :))) Niech zazdroszcza, ale tez i niech juz wiedza, ze zadnymi intrygami nas nie skloca, prozny ich trud :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Do Mado 30.10.04, 15:04 A tak poza tym, to z pewnymi osobami sie nie walczy, pewne osoby sie po prostu ignoruje, to najlepszy sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do Wiernej.. IP: *.net.pulawy.pl 30.10.04, 15:21 Mam prośbę, ściągnij mnie z tego piedestału!! Z tą osobą jeszcze nie zaczęłam walczyć. Idę w zaparte, albo Jena, albo Waterloo. Mado. Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re:do Mado 30.10.04, 15:24 witaj ,jak milo Ciebie znowu zobaczyc:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Co nas nie zabije, to nas wzmocni.... :) 30.10.04, 16:08 "Nie ma nic bardziej przykrego jak kominek w pustym pokoju nazajutrz. Masz tylko popiół do wyniesienia. Często nie ma już nikogo, aby to zrobił za ciebie". Dobrze, że jesteście. Byłem dzisiaj na cmentarzu posprzątać na grobach mego brata, ojca, dziadków i pomysleć nad "krótkością życia" Wymiana poglądów z niektórymi osobami faktycznie jest "kwestią higieny osobistej", ale czy ignorowanie ich jest dobrą metodą ? No nie wiem... Może czasem warto powalczyć ? Nie "z kim", tylko "o coś " Jeśli w ogóle o coś nam chodzi. pozdrawiam trochę dziś refleksyjny turawski Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Co nas nie zabije, to nas wzmocni.... :) 30.10.04, 16:28 Ja wlasnie walcze, o nas, bo mysle, ze o to warto walczyc. Ale o co Mado chce walczyc ? I z kim ? Czy ona chociaz wie, z kim chce walczyc ? Bo z tego, co Mado pisze, to chce walczyc z jakas blizej nieokreslona osoba, ktora sypie nickami jak z rekawa, wystepuje pod wieloma, gada sama ze soba i sama siebie popiera w postach... Moze sie myle, moze zle zrozumialam, jesli tak, to wyjasnij mi Mado prosze o co tak naprawde chodzi, bede wdzieczna. Nie sledze wszystkich watkow, chyba mam jakies zaleglosci i luki w informacjach. Prosze wiec o doinformowanie mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Co nas nie zabije, to nas wzmocni.... :) IP: *.net.pulawy.pl 30.10.04, 17:31 Wierna... jak najbardziej wiem z kim i o co. Nad pewnymi sprawami nie potrafię przejść do porządku dziennego. Ja zwady nie szukałam, bo jestem przyjaźnie nastawiona do ludzi. Myślę, że moje profesje - co prawda bardzo różne - potwierdzają to, co powiedziałam. Ich istota sprowadza się bowiem do służenia pomocą drugiemu człowiekowi. Babski upór - nic nie będę więcej wyjaśniać. Najwyższa pora na zmianę tematu, bo nie lubię być w centrum zainteresowania. Wystarczająco podgrzałam już atmosferę, a wierz mi, nie było to wcale moim zamiarem. Mado Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Propranolol pigułka niepamięci 30.10.04, 18:28 W papierowym wydaniu GW z 29-10-2004 r. /str.24 / przeczytałem artykuł na temat wymazywania z pamięci przykrych wspomnień. Pewnie nie zwróciłbym nań uwagi, gdyby nie nazwa leku, który przez dłuższy czas zażywała moja mama... Otóż, jak twierdzą naukowcy /nie tylko twierdzą, przeprowadzili również testy/ lek ten potrafi blokować działanie pewnego mózgowego przekaźnika zwiazanego m.in. z emocjami. Przez lata wydawało się, że raz utrwalone nie są do wymazania, a tymczasem - prosze... Moja mama jest osoba bardzo pogodną i mimo wielu trudnych i dramatycznych przeżyć świetnie radzi sobie ze swoimi traumatycznymi wspomnieniami. Może to ten propranolol ? I co Wy na to? może Chochlik ? pozdrawiam t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Propranolol pigułka niepamięci IP: *.lublin.mm.pl 30.10.04, 21:29 O prapronololu napiszę w e'mailu bo masz zdecydowanie błedne pojęcie o tym leku. Ja osobiście też mam za sobą sporo stresujących przezyć, więc gdy ktoś chce mnie pozałowąć mówię, ze jestem szczęśliwa, ze mimu tylu zawirowań historii jeszcze żyję. Ze udało mi się tyle osiągnąć i że każdy następny dzień wcale nie musi być gorszy od dzisiejszego, a przeciwnie, może być lepszy. Wierna napisała: A tak poza tym, to z pewnymi osobami sie nie walczy, pewne osoby sie po prostu ignoruje, to najlepszy sposob. Proponuję solidarne ignorowanie prowokatorów. Ja w ciągu swego długiego życia występowałam wielokrotnie moze nie zawsze udolnie w charakterze mediatora, piorunochronu, tarczy. albo katalizatora. Właściwie powinnam się już od takiej roli odzwyczaić. Jednym słowem podajcie sobie łapki, dajcie buzi i bawmy się dalej w zgodzie i przyjaźni, a prowokatorów traktujmy jak powietrze. Serdecznie pozdrawiam chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Propranolol -znalazłem artykuł -przeczytaj(cie) 30.10.04, 21:50 jest pod tym adresem serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2361437.html podobny artykuł we "Wprost" www.wprost.pl/ar/?O=60913&C=57 Gość portalu: chochlik napisał(a): > O prapronololu napiszę w e'mailu bo masz zdecydowanie błedne pojęcie o tym > leku. moja mama brała to lekarstwo (beta-bloker?) oczywiście nie na leczenie pamięci, tylko serca ... serdecznie pozdrawiam t Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Propranolol -znalazłem artykuł -przeczytaj(ci 31.10.04, 18:17 Moja mama tez od lat bierze ten lek i tez ma sie calkiem dobrze. Przykre wspomnienia sa czasem wymazywane z pamieci (reakcja obronna organizmu). Mozna je zapomniec, ale nie da sie zapomniec uczuc im towarzyszacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Propranolol -znalazłem artykuł -przeczytaj(ci IP: *.lublin.mm.pl 31.10.04, 18:40 Wierna, nie zgadzam sie z Tobą. Ból, strach, głód, zmęczenie, marzniecie to było kiedyś. Ja wiem że to było, ale teraz pozostała w pamieci informacja Obecnie, mimo że pamietam sytuacje w jakich te niedogodności odczywałam, dziś nie czuję tego głodu, bólu, lęku. Pamięc pozostała o faktach, ale uczucia i towarzyszace im emocje tak przykre jak i przyjemne stępiały, spłyciły się i właściwie zagoiły, a jako ślad pamięci pozostała bezbolesna blizna, poprosty jak zapis, jak klisza fotograficzna. Dla tego mogłam spokojnie i beznamiętnie pisać o przeszłości. Serdecznie pozdrawiam, chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Propranolol -znalazłem artykuł -przeczytaj(ci 31.10.04, 20:09 Chochliku, to nie ze mna tak naprawde sie nie zgadzasz, tylko z badaniami psychologow i z ich opiniami na ten temat, o czym mozna przeczytac w wielu publikacjach traktujacych o tym wlasnie. Ja niestety tego nie wymyslilam, za cienka w uszach na to jestem :). Rowniez serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Sznowny chochliku IP: *.lublin.mm.pl 31.10.04, 18:36 nie mam zamiaru z kimkolwieklicytować się na tytuły przeczytanych książek. Po prostu wymieniłem tytuły tych ulubionych, zresztą nie wszystkie. Czytam, zgodnie z moim "bzikiem" sporo marynistyki. Nie wymieniałem i nie będę tytułów, bo po co.I wiesz, po Twoim poście zrobiło mi sie głupio i nieswojo. PS. A że nie czytałem twojej książki to przyznaję, może kiedyś. Na tym forum o niej pierwszy raz słyszałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Moze zalozymy jakis klub...do Wiernej IP: *.lublin.mm.pl 31.10.04, 18:48 Odnoszę wrażenie, że Twoja idea wzięła w łeb.Jesli w klubie maja "krewni i znajomi królika" ora "ta reszta" to mnie to nie bawi.Mieało być swojsko, po kumplowsku. A zanosi sie na towarzystwo wzajemnej adoracji z egzaltowanymi damam. To nie dla mnie.Jestem pacjentem niezależnym, kierującym się własnym rozsądkiem, gadającym z kim chce, o czym chce i kiedy chce. No i chyba nie pasuję. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Do bosmana IP: *.net.pulawy.pl 31.10.04, 19:41 Jeżeli ta egzaltowana dama to ja, to jesteś w błędzie. Nie ma ,,krewnych i znajomych króliczka" oraz ,,reszty". Jestem wybuchowa, podobnie jak Ty, chociaż używam innego słownictwa. O adorację nie prosiłam, tylko o coś zupełnie odwrotnego. Bosman, i vice versa - Twój wybór. Pozdrawiam. Mado. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub...do Wiernej 31.10.04, 20:06 Gość portalu: bosman napisał(a): > Odnoszę wrażenie, że Twoja idea wzięła w łeb. Masz prawo odnosic jakie chcesz wrazenie, ja odnosze zupelnie inne i tez mam takie prawo. Swojsko to wlasnie bylo, dopoki sie terra nie pojawila, ale i to przetrzymamy. Roznimy sie pogdladami politycznymi Panie Bosmanie, ale to mi nie przeszkadzalo tutaj z Toba pisac i nadal nie przeszkadza. Obawiam sie, ze Tobie jednak to przeszkadza, a moze nie tyle Tobie, co niektorym Twoim ideologicznym "przyjaciolkom" i sluchasz ich podszeptow. Pewnie zaraz zaprzeczysz, wiec od razu Ci napisze, ze wlasnie takie odnioslam wrazenie. No coz, skoro Ty mozesz odnosci wrazenia, to mnie tez chya wolno, nieprawdaz ? :) Pozostaje mi tylko powtorzyc po Mado: Twoj wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: Do wszystkich IP: *.lublin.mm.pl 01.11.04, 15:40 Tylko spokój może nas wszystkich uratować. Spokój, tolerancja i wzajemna zyczliwość. Czego Wam i sobie serdecznie życzę, chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: 900 IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 16:00 A nie powinno być czasami 990, co? Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Kto się wpiszę pod nr 1000 stawia kolejkę... 01.11.04, 16:41 ...albo kolację...albo bilet na pociąg, albo, itd.... pozdrawiam t Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Kto się wpiszę pod nr 1000 stawia kolejkę... 01.11.04, 17:15 chyba utknie na 999:)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik 1000 Re: Kto się wpiszę pod nr 1000 stawia kolejkę... IP: *.lublin.mm.pl 01.11.04, 17:30 Dam książkę temu kto postawi wszystkim ...wode mineralną.MOZE BYĆ Z BABELKAMI. No i konec wątka. WIERNA RZEKO, OTWIERAJ NASTEPNY WĄTEK pt KLUB II Serdecznie pozdrawiam i czekam na spotkanie w nowym wątku i przy Nałeczowiance, chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik 995 Re: Kto się wpiszę pod nr 1000 stawia kolejkę... IP: *.lublin.mm.pl 01.11.04, 17:35 okazuje się,że to jeszcze nie ja. Poprostu pomyliłam się. Ale podtrzymuje ofertę tysięczy dostanie premię w postaci mojej książki. chochlik Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Kto się wpiszę pod nr 1000 stawia kolejkę... 01.11.04, 18:29 Ciekawe dla kogo los bedzie laskawy :) Chyba polece po szampana, bo do mineralnej pasuja przeciez babelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Moze zalozymy jakis klub... 01.11.04, 18:49 witam przed jubileuszowym wpisem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub... 01.11.04, 18:53 Witaj Dorotko, czy masz przygotowane jakies babelki ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Moze zalozymy jakis klub... 01.11.04, 18:54 Uroczyscie oglaszam wszem i wobec zamkniecie watku !!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Moze zalozymy jakis klub... 01.11.04, 18:54 jak wiesz ,u mnie nie problem z babelkami:):) Zapraszam ,jesli ktośbedzie w kielcach na lampke z bombelkami:):) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 18:56 Dorotko, zadzieram kiece i lece !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 18:57 no ale super.ladna wpadka ,jubileuszowy post napisany z bykiem Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 18:58 E tam, to zaden byk, luzik Dorotko i buziaczki dla Ciebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 19:01 to kto w koncu ma 1000 wpis? Ty czy ja?:))))))bo nie moge sie doliczyc hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 19:09 Teraz piszemy w nowej juz setce, ale cofnij sie do poprzedniej, ktora konczy sie na 1000 i zobacz, czyj wpis jest tam na koncu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Za zdrowie pan...i panow :) IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 19:29 Muszę przeczytać posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Za zdrowie pan...i panow :) IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 19:33 Nieważne kto wpisał się, ale ważne kto będzie stawiał tego szmpana. Pomysł poddał Turawski, więc... Turawski, co Ty na to? Witaj Dorotko! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 19:35 Re: Kto się wpiszę pod nr 1000 stawia kolejkę... IP: *.lublin.mm.pl Gość: chochlik 995 01.11.2004 17:35 + odpowiedz okazuje się,że to jeszcze nie ja. Poprostu pomyliłam się. Ale podtrzymuje ofertę tysięczy dostanie premię w postaci mojej książki. chochlik Hurrraaaaaa!!! Bede miala ksiazke Chochlika :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 19:35 No to moze Turawski postawi jednego, a ja drugiego, co Wy na to ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Za zdrowie pan...i panow :) IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 19:38 Właśnie przeczytałam Twoje huralne śpiewy z okazji Jego imienin... Jestem za.. Odpowiedz Link Zgłoś
saba-dor Re: Za zdrowie pan...i panow :) 01.11.04, 19:41 witaj Mado :))))) Ciesze sie,ze jestes:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Za zdrowie pan...i panow :) IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 19:43 :-DDDDD Siła podobno w jedności.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: Ale tu wesoło, czyżby już... bąbelki ? n/t IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 19:50 Czyżbyś miał smaka na te... bąbelki? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: Ale tu wesoło, czyżby już... bąbelki ? n/t 01.11.04, 19:51 Ooooo, witamy Solenizanta :))) Turawski, Ty tu nie zagaduj, tylko stawiaj kolejke, w koncu masz dzisiaj imieniny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado ? Wierna...co to znaczy... IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 19:55 ..że kobiety się s m a k u j e ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ? Wierna...co to znaczy... 01.11.04, 19:57 Mado, a ja to napisalam, ze mnie sie pytasz o interpretacje ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: ? Wierna...co to znaczy... IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 20:00 No nie, ale Barskiej boję się zapytać? Wiesz mam w zwyczaju pytać się o to, czego nie wiem... myślałam, że coś razem wykombinujemy... ale jestem niedouczona!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ? Wierna...co to znaczy... 01.11.04, 20:03 Ale chyba chodzi o to, zeby sie od razu nie brac do zarcia, tylko najpierw ubrac bita smietana, podlac winem, zapalic swieczke, wlaczyc muzyke i ...i odgryzac malymi kesami, zuc powoli i intensywnie pracowac jezykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: ? Wierna...co to znaczy... IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 20:06 Cha,cha,cha,cha,cha,cha............dobre....cha... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ? Wierna...co to znaczy... 01.11.04, 20:08 Aha, jeszcze jedno: Nie nalezy przy tym mlaskac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mado Re: ? Wierna...co to znaczy... IP: *.net.pulawy.pl 01.11.04, 20:13 Czy Ty chcesz, by zapakowano mnie w kaftan bezpieczeństwa? Moje dzieci coś podejrzanie patrzą się na mnie...bo śmieję się... Muszę Cię opuścić, bo Ania prosi o zejście z kompa. Rozkaz to rozkaz, odezwę się później.. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka Re: ? Wierna...co to znaczy... 01.11.04, 20:16 Ja tez teraz stad zmykam. Narazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
turawski To Wy sobie pogadajcie, a ja czekam na... 2000 :)) 01.11.04, 20:19 ... znając Was troszeczkę, to zleci migiem... :) pozdrawiam t PS dzisiaj jeszce "robię za kierowce" więc z bąbelków nici... Szkoda, że tak niewiele osób pozytywnie zareagowało ma wątek "imieninowy", za okazane zainteresowanie dzieki.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna_rzeka I to by bylo na tyle... ( w tym watku :)) 02.11.04, 23:01 KONIEC! KONIEC! KONIEC! Tego watku :) Wszystkich chetnych uprasza sie o wpisy w watku: KLUB II :) Pa pa pa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś