Dodaj do ulubionych

Urząd Marszałkowski

29.11.14, 04:27
Zastanawiam się czy warto składać dokumenty do pracy, jakie są zarobki na wejście, jaka atmosfera w pracy oraz czy są jakieś nagrody dodatki. Czy warto starać się o pracę w Urzędzie Marszałkowskim?
Obserwuj wątek
    • Gość: chichot Re: Urząd Marszałkowski IP: *.futuroexito.pl 29.11.14, 09:03
      He he he he... Dostaniesz tak ze 3,5 na wejście, sekretarkę, catering prawie codziennie i nagrody co kwartał (to akurat nie jest pewne, bo jak się niczym nie wyróżnisz, to nie dostaniesz). Tylko jedno jakby nie jest pewne - ty na serio szukasz roboty? Nie wyglądasz na to.
      • Gość: biurwa Re: Urząd Marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 11:20
        Absolutnie warto. Oprócz wymienionych wyżej warunków dostaniesz laptop, komórkę,
        ryczałt na kilometraż, dofinansowanie do urlopu (2x lato/zima). No, i boki:)
      • 77_ktos_77 Re: Urząd Marszałkowski 29.11.14, 17:10
        Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie szukam pracy? Mam pracę i zastanawiam się czy warto zmieniać ją na Urząd Marszałkowski.
        • Gość: chichot Re: Urząd Marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 20:03
          Niczego nie twierdzę. Przeczytaj mój post raz jeszcze uważnie.
          • 77_ktos_77 Re: Urząd Marszałkowski 30.11.14, 11:49
            Widocznie nie umiem czytać ze zrozumieniem,
            • empi Re: Urząd Marszałkowski 30.11.14, 13:25
              chichot ma rację, on nie twierdził, on stwierdził. :)
              pzdr.
            • Gość: chichot Re: Urząd Marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 14:07
              Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? To plus! Składaj koniecznie aplikację.
              Urząd Marszałkowski ceni sobie takich pracowników. Zrobisz karierę. Pisz koniecznie
              o postępach w rekrutacji.
              • 77_ktos_77 Re: Urząd Marszałkowski 30.11.14, 16:32
                Ty tak zrobiłeś karierę?
                • Gość: chichot Re: Urząd Marszałkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 18:22
                  Zdefiniuj pojęcie kariery:) Ja zarabiam spore pieniądze.
                  Sekretem było niezadawanie infantylnych pytań na forum.
                  "Jak żyć panie premierze?"
                  • zubelz Re: Urząd Marszałkowski 30.11.14, 18:55
                    Przypomniał mi się stary kawał z czasów PRL-u.
                    Indyk, osioł i świnia postanowiły zapisać się do PZPR-u.
                    Nie będę pisał więcej bo chyba go znacie ?.
                    Składaj aplikację. Masz wygrane!. Takich ludzi tam trzeba.
                    • zubelz Re: Urząd Marszałkowski 30.11.14, 19:01
                      Za wysoko nie mierz bo te "głębsze koryta zajęte". Ja na twoim miejscu starał bym się o posadę rzecznika P Kieliszka. Super fucha i 0 odpowiedzialności za słowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka