Dodaj do ulubionych

Kompleksowe badania medyczne – gdzie wykupić?

10.12.14, 15:03
Szukam przychodni, w której mogłabym zrobić sobie kompleksowe badania – przede wszystkim morfologię, mocz, USG brzucha. Może być płatnie, ale żeby było porządnie i bez ślęczenia w kolejkach pod gabinetami. Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • ameli.33 Re: Kompleksowe badania medyczne – gdzie wy 11.12.14, 12:06
      Ja byłam niedawno w Żaglu na Zana i jestem zadowolona.
      • empi Re: Kompleksowe badania medyczne – gdzie wy 11.12.14, 12:23
        Zakładasz wątek by zaspamować! Piszesz z tego samego adresu IP pod różnymi nickami, szkodzisz firmie którą chcesz promować.
        pzdr.
      • isab [...] 14.12.14, 15:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • empi nie spamuj w dalszym ciągu, tu masz cennik... 14.12.14, 16:17
          Tekst linka
          pzdr.
          • ameli.33 Re: nie spamuj w dalszym ciągu, tu masz cennik... 15.12.14, 10:58
            @empi - Pozwól nam, proszę, prowadzić rozmowę...
            @isab - Ja kupiłam tam pakiet, za ok. 200 zł miałam m.in. morfologię, mocz, glukozę, USG. Teraz mają promocje na karty z takimi badaniami.
            • isab Karty? 15.12.14, 23:41
              Karty, tzn???
              • ameli.33 Re: Karty? 16.12.14, 12:27
                Coś jak karty podarunkowe, tyle że z pakietami badań :) To też jest na ich stronie, zobacz sobie: www.zagielmed.pl/karty
                • Gość: h Re: Karty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.14, 18:17
                  obydwie jestescie z tej samej firmy.Za 200 zł to nieźle przepłaciłaś.Idz oddaj krew i polowe tych badan bedziesz miec gratis,
                  • Gość: gosc Re: Karty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.14, 08:58
                    siedza we dwie na przeciwko siebie i myślą ze każdy komputer w firmie ma inne IP. antyreklama wam(Ci) z tego wychodzi
                    • Gość: Ewa Re: Karty? IP: *.nplay.net.pl 17.12.14, 17:15
                      Ostatnio taki pakiet lekarz rodzinny mi zaoferował. Za darmo, w ramach NFZ.
                      Ach ci pijarowcy:)))
                • isab Re: Karty? 17.12.14, 22:02
                  @ameli - dzięki :)
                  Co do "reszty" to tak się składa, że pracuję w molochu, w którym komputerów jest sporo (i całkiem możliwe, że mają takie samo ip), a ludzi jeszcze więcej i na pewno wszystkich nie znam. Może obie siedzimy w tym budynku i stąd to ip, nie wiem.
                  Tyle w temacie.
                  • Gość: f Re: Karty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.14, 14:17
                    kompromitacji ciag dalszy
            • empi Re: nie spamuj w dalszym ciągu, tu masz cennik... 17.12.14, 12:56
              Nie usuwam, pozwalam na dalsze kompromitowanie się i szkodzenie tej firmie. Może ona to doceni :)
              pzdr.
              • Gość: gosc Re: nie spamuj w dalszym ciągu, tu masz cennik... IP: *.static.chello.pl 17.12.14, 13:45
                Lubię to! :D
    • 7zatroskana Re: Kompleksowe badania medyczne – gdzie wy 27.02.17, 22:13
      to ja polecam lux med. Tam mozna wykonac naprawde profesjonalna diagnostyke. Na zdrowiu nie należy oszczedzac i zrobić trzeba tam gdzie jest najlepiej i najpewniej. Terminy też sa normalne. Ja takie podstawowe badania robiłam w ciagu jednego dnia.
      • Gość: maxio Re: Kompleksowe badania medyczne – gdzie wy IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.17, 08:35
        tylko wyniki nie są wiarygdne :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka