Dodaj do ulubionych

Świecowanie uszu

30.03.15, 22:43
... komuś by się przydało. Za polityką tęskni, kampanijne kity punktuje. Źle z Tobą, adminie... :-)))
Obserwuj wątek
    • empi Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 22:58
      Każdy sposób dobry na ożywienie forum. Taki sobie kit forumowy, niektórzy dają się na to złapać.
      Świecowanie uszu dobre na wszystko! Zdania nie zmieniłem.
      pzdr.:)
      • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 23:01
        Ja Cię nie pytam czy zmieniłeś zdanie, tylko kiedy się wybierasz :-)))
        • empi Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 23:13
          Cóś mam w prawym uchu. Jakieś przytkanie, dłubię w nim. Żona mnie strofuje, muszę jej wspomnieć o o świecowaniu. Ponownym, lubi się nade mną znęcać :). Tak na poważnie, kiedyś mi to pomogło.
          pzdr.
          • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 23:16
            No ba! Jakby mogło nie pomóc :-)))
          • Gość: bleee... Re: Świecowanie uszu IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.15, 09:34
            ...żeby tylko Małżonce ręka nie drgnęła... brrr... bleee...

www.youtube.com/watch?v=3_CAjpS7G78
    • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 15:59
      Panowie, zamiast się tu stręczyć chodźcie coś dobrego zjeść.
      Pogoda barowa a nowych lokali sporo.
      Wczoraj przerabiałam kuchnię azjatycką na parterze Metropolitana.
      Daje radę. I nie śmierdzi:)
      Ktoś chętny?
      • empi Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 16:06
        Mój organizm nie toleruje obcych kuchni :)
        pzdr.
        • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 16:07
          Przedstwisz się właścicielowi i będzie nieobco i strawnie:)
          • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 17:14
            Ja azjatyckie dania akurat lubię. Wybiorę się po świętach :-)))
            • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 17:46
              Wybierz się i zORIENTUJ. Ciekawa jestem opinii i o jedzeniu i o wystroju lokalu:)))

ps. dobre pierozki z kaczka mają i wołowinę w sosie grzybowym.
              aaa i moje ulubione nemy czyli dietetyczne sajgonki na surowo.
              Uwaga tylko, porcje bardzo duże. Najdroższe danie dwie dyszki czyli dobrze jest.
              • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 17:56
                Ja bym chciał kuraka w ostrym tajskim sosie ze smażonym makaronem, ale popróbuję co mają. Mam nadzieję, że na kundla w pięciu smakach się nie nadzieję :-)))
                • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:23
                  Nie nadziejesz. Na glutaminian też nie.
                  Tam można komponować swoje dania czyli wybierasz rodzaj makaronu lub ryżu, sosik, mięsko lub tofu i ognia:)
                  Gotowe zestawy dla niezorientowanych tez są.
                  jak wkleje linka do strony to chyba mnie empi nie pogoni?
                  Dobre zdrowe jedzenie a nie reklama:)))

www.orientacja.eu
                  • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:25
                    www.facebook.com/jadlodajniaorientacja
                    :)))
                    • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:41
                      Fajnie, że w tej okolicy. Z braku laku posilałem się kanapkami z Suba. Nic tam nie było dotąd godnego uwagi.
                      • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:45
                        a Gucio?:))))
                        • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:48
                          A nie wiem, nie znam.
                          • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:56
                            Jedna z najstarszych lubelskich garmażerek.

Przetestuj najpierw Orientację i podziel się opinią.
                            Guciowe pierogi (bardzo dobre góralskie i wiejskie na słono) w drugiej kolejności:)
                            • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:08
                              Garmażerki raczej omijam, chociaż zdarzają się miłe niespodzianki. W barze Jagienka np. są bardzo dobre krokiety ze szpinakiem, ale nie zawsze są.
                              • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:12
                                Gucio sie ostatnio rozbudował i obok części z ladą mają lunch bar.
                                Elegancja Francja prawie IKEA
                                Niestety jak zwykle prawie robi spora różnicę.
                                Ale pierogi mają dobre. Bo baleron białoruski lepszy produkują w szkole 22 na Rzeckiego:)
                                • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:18
                                  A można gdzieś jeszcze zjeść kanapki na ciepło, ale nie te wymyślne, tylko znane z Centralnego, z początku nowego wieku? Przez jakiś czas podawali je w barku na Prawie - całkiem, całkiem, potem były w Lelku, ale beznadziejne, a teraz tylko te suby...
                                  • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:20
                                    w Lublinie nie mam pojęcia:(
                                    • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:31
                                      Kurde, żal mi tych polskich fast foodów. Kiedyś za grosze były takie fajne smaki :-)))
                                      • _aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:41
                                        na Hempla buda stała i dawali kanapkę ze schabowym albo stekiem:)
                                        • wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:48
                                          W Krakowie dawali bułę z maczanką. Pełno tego było kiedyś, żarcie fiakrów, a dziś zachowała się jedna buda na Kazimierzu w charakterze zabytku dla turystów.
                                          A wiesz, w Przemyślu od 79 roku można kupić drożdżowe buły z kaszą gryczaną i żółtym serem zwane pizzą. Naprawdę smaczne :-)))
                                          • _aaa_ są kanapki 02.04.15, 16:02
                                            Na rogu Lubartowskiej i Ruskiej stoi biała buda. Reklamują się flakami, bułą z kotletem i innymi cudami.
                                            Nie probowałam, więc nie wiem jak to smakuje, ale są:)
                                            • wampir-wampir Re: są kanapki 03.04.15, 13:21
                                              O, dzięki :-)))
                                            • Gość: bleee... Re: są kanapki IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.04.15, 16:07
                                              ...takie są w budzie?... z bułą... ;)... bleee...

www.google.pl/search?q=kanapki+na+ciep%C5%82o&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4Z0eVYmxFMeQsgG81IHQCg&ved=0CC0Q7Ak&biw=1366&bih=668#tbm=isch&q=kanapki+na+ciep%C5%82o+z+piekarnika&revid=1849852302

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka