wampir-wampir 30.03.15, 22:43 ... komuś by się przydało. Za polityką tęskni, kampanijne kity punktuje. Źle z Tobą, adminie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 22:58 Każdy sposób dobry na ożywienie forum. Taki sobie kit forumowy, niektórzy dają się na to złapać. Świecowanie uszu dobre na wszystko! Zdania nie zmieniłem. pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 23:01 Ja Cię nie pytam czy zmieniłeś zdanie, tylko kiedy się wybierasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 23:13 Cóś mam w prawym uchu. Jakieś przytkanie, dłubię w nim. Żona mnie strofuje, muszę jej wspomnieć o o świecowaniu. Ponownym, lubi się nade mną znęcać :). Tak na poważnie, kiedyś mi to pomogło. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 30.03.15, 23:16 No ba! Jakby mogło nie pomóc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Świecowanie uszu IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.15, 09:34 ...żeby tylko Małżonce ręka nie drgnęła... brrr... bleee... www.youtube.com/watch?v=3_CAjpS7G78 Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 15:59 Panowie, zamiast się tu stręczyć chodźcie coś dobrego zjeść. Pogoda barowa a nowych lokali sporo. Wczoraj przerabiałam kuchnię azjatycką na parterze Metropolitana. Daje radę. I nie śmierdzi:) Ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 16:06 Mój organizm nie toleruje obcych kuchni :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 16:07 Przedstwisz się właścicielowi i będzie nieobco i strawnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 17:14 Ja azjatyckie dania akurat lubię. Wybiorę się po świętach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 17:46 Wybierz się i zORIENTUJ. Ciekawa jestem opinii i o jedzeniu i o wystroju lokalu:))) ps. dobre pierozki z kaczka mają i wołowinę w sosie grzybowym. aaa i moje ulubione nemy czyli dietetyczne sajgonki na surowo. Uwaga tylko, porcje bardzo duże. Najdroższe danie dwie dyszki czyli dobrze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 17:56 Ja bym chciał kuraka w ostrym tajskim sosie ze smażonym makaronem, ale popróbuję co mają. Mam nadzieję, że na kundla w pięciu smakach się nie nadzieję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:23 Nie nadziejesz. Na glutaminian też nie. Tam można komponować swoje dania czyli wybierasz rodzaj makaronu lub ryżu, sosik, mięsko lub tofu i ognia:) Gotowe zestawy dla niezorientowanych tez są. jak wkleje linka do strony to chyba mnie empi nie pogoni? Dobre zdrowe jedzenie a nie reklama:))) www.orientacja.eu Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:25 www.facebook.com/jadlodajniaorientacja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:41 Fajnie, że w tej okolicy. Z braku laku posilałem się kanapkami z Suba. Nic tam nie było dotąd godnego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 19:56 Jedna z najstarszych lubelskich garmażerek. Przetestuj najpierw Orientację i podziel się opinią. Guciowe pierogi (bardzo dobre góralskie i wiejskie na słono) w drugiej kolejności:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:08 Garmażerki raczej omijam, chociaż zdarzają się miłe niespodzianki. W barze Jagienka np. są bardzo dobre krokiety ze szpinakiem, ale nie zawsze są. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:12 Gucio sie ostatnio rozbudował i obok części z ladą mają lunch bar. Elegancja Francja prawie IKEA Niestety jak zwykle prawie robi spora różnicę. Ale pierogi mają dobre. Bo baleron białoruski lepszy produkują w szkole 22 na Rzeckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:18 A można gdzieś jeszcze zjeść kanapki na ciepło, ale nie te wymyślne, tylko znane z Centralnego, z początku nowego wieku? Przez jakiś czas podawali je w barku na Prawie - całkiem, całkiem, potem były w Lelku, ale beznadziejne, a teraz tylko te suby... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:31 Kurde, żal mi tych polskich fast foodów. Kiedyś za grosze były takie fajne smaki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:41 na Hempla buda stała i dawali kanapkę ze schabowym albo stekiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Świecowanie uszu 01.04.15, 20:48 W Krakowie dawali bułę z maczanką. Pełno tego było kiedyś, żarcie fiakrów, a dziś zachowała się jedna buda na Kazimierzu w charakterze zabytku dla turystów. A wiesz, w Przemyślu od 79 roku można kupić drożdżowe buły z kaszą gryczaną i żółtym serem zwane pizzą. Naprawdę smaczne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ są kanapki 02.04.15, 16:02 Na rogu Lubartowskiej i Ruskiej stoi biała buda. Reklamują się flakami, bułą z kotletem i innymi cudami. Nie probowałam, więc nie wiem jak to smakuje, ale są:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: są kanapki IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.04.15, 16:07 ...takie są w budzie?... z bułą... ;)... bleee... www.google.pl/search?q=kanapki+na+ciep%C5%82o&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4Z0eVYmxFMeQsgG81IHQCg&ved=0CC0Q7Ak&biw=1366&bih=668#tbm=isch&q=kanapki+na+ciep%C5%82o+z+piekarnika&revid=1849852302 Odpowiedz Link Zgłoś