wampir-wampir 20.05.15, 01:12 A co z wami? :-))) deser.pl/deser/13,143462,5312,Niemiec-czy-Hiszpan--Jaka-jest-Twoja-prawdziwa-nar.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleee... ...co z Tobą?!... IP: 213.146.58.* 20.05.15, 11:45 ...wstąpiłeś do koła gospodyń?... żaby, quizy... bleee... bleee... odstaw śrubki, zmniejsz dopływ tlenu... "trzym się"... ;-)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ...co z Tobą?!... 20.05.15, 19:54 Też coś.... Dobrze się się bawię i dobrze mi tak ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...co z Tobą?!... IP: 213.146.58.* 20.05.15, 20:38 ...skoro tak, dobrze Ci tak... :-)... bleee... pl.memgenerator.pl/mem-image/dobrze-pl-ffffff-21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...co z Tobą?!... IP: 213.146.58.* 20.05.15, 22:45 ...mam coś!... specjalnie dla Ciebie!... bleee... www.quizme.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...co z Tobą?!... IP: 213.146.58.* 21.05.15, 00:32 ...to może balsam?: media.godealla.pl/cache/fd/45/fd452d281502ecda3147f64e00b424a1.jpg ... ;-)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ...co z Tobą?!... 21.05.15, 01:39 A chętnie, dziękuję. Przyjemnie będzie się napić piwa. Trochę się ochłodziło po deszczu, akurat tyle, żeby smakowało :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...Empi, może być i tutaj... ?... IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.15, 22:23 ... czytam, by zrozumieć emocje pre/forumowiczów, bo lubię rozumieć... czytam, by zrozumieć, czemu w większości odeszliście w niebyt... czemu, głosząc tolerancję, poprzegryzaliście sobie gardła... i zostało bleeeeeee... "gudłaje", "polaczki", "goje"... i tyle zionącej miłości bliźniego... hmmm... czy przyczyną, wbrew pozorom, nie jest Wasze/Nasze zakompleksienie totalne, połączone z maniami przeróżnymi?... wszystko rozumiem, bo ludzkie to przywary... ale - że w jednym miejscu zgromadzone w tak wielkiej ilości?... w rzecz samej - zastanawiające... i przygnębiające... ale też - optymizm dopuszczające... że w realu nie macie czasu prezentować tyle nieszczęścia... i że macie poczucie humoru... i dystans - nie tylko w ocenach bliźnich, ale przede wszystkim, samych siebie... ładna pogoda, prawda?... dzisiaj... bleee... forum.gazeta.pl/forum/w,62,114273368,,to_jak_z_tym_forum_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...Empi, może być i tutaj... ?... 07.06.15, 09:42 Normalność nie krzyczy, często siedzi cicho i się wstydzi tego wszystkiego :). Nieraz trafi się "pożyteczny idiota" i ożywia forum. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...Empi, może być i tutaj... ?... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.15, 10:39 ...przyznam się więc... ja też mogę robić za "pożytecznego idiotę"... :-)... albo - jak przed '89 - "za małpę"... bo mi "koni żal"... i naiwnie wierzę w człowieka... bo to był też, i jest - kawał mojego życia... świadomego - zawsze... miłego dnia życzę :-)))... tym, którym wadzę, zwłaszcza... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...Empi, może być i tutaj... ?... 07.06.15, 11:30 > ...przyznam się więc... ja też mogę robić za "pożytecznego idiotę"... :-) szukasz zwady ? :) . Idiota jest idiotą, pożyteczny czy też nie. Daleko Ci do tego :). Co najwyżej, martwię się tym, że jesteś zacofanym sentymentalistą, jakby to nie zabrzmiało. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...Empi, może być i tutaj... ?... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.15, 11:49 ... "zacofanym sentymentalistą"... ?... bardzo się mylisz, ale może być... jeśli napiszesz to w rodzaju nijakim... :)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ...Empi, może być i tutaj... ?... 07.06.15, 12:09 wybacz, nie wnikam w Twoją płeć :) W rodzaju nijakim ? hm... problem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: ...Empi, może być i tutaj... ?... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.15, 13:09 ... nie chodzi o płeć... chodzi o gramatykę... chyba nie mogę być sentymentalistą jako rodzaj nijaki... realistą też nie?... czuję się dyskryminowane przez gramatykę języka polskiego... hmmm... pozostaje określenie "zacofane"... co tam: mogę też być "ciemne, jak tabaka w rogu"... liczę na ożywczy płomyk - jest nadzieja, że się oświecę... per aspera... idźcie moją drogą... ku gwiazdom... ;-)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Żem żabojad, kurde... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.15, 19:27 ... to lubię: poczucie humoru... a jednak... bleee... forum.gazeta.pl/forum/w,165,113421897,113421897,Przgda_weczrna.html ps.: ... hmmm... :)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Żem żabojad, kurde... 07.06.15, 20:10 Takie rozmowy zawsze się udają wśród ludzi mądrych, a tylko tacy mają poczucie humoru. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Żem żabojad, kurde... IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.15, 21:36 ... "to oczywista oczywistość"... :-)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Żem żabojad, kurde... IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.15, 13:48 ... to było okropne i rozpaczliwe, nie wiem, co bardziej... zrób coś, żebym to ja nie miało racji... znowu... bleee... forum.gazeta.pl/forum/w,62,144123641,144864044,Re_do_wykasowania_.html ps.: ... apel z serii "bez sensu"... to po lekturze ostatnich tekstów p. Hołdy... przygnębiająca kontynuacja... :(((... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Żem żabojad, kurde... IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.15, 13:54 ... wybacz ten cytat... ale sytuacja długo dojrzewała, by zaowocować wynikami wyborów prezydenckich... i to było widać "gołymi ręcami"... jeśli chciało się widzieć... a teksty m.in. byłej naczelnej dowodzą, że ściana jeszcze przed nami... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś