dusiak 20.05.02, 17:21 czy ktos moze polecic naprawde dobrego fryzjera, ktory swietnie tnie dlugie wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eremka Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 21.05.02, 09:58 Mnie tez by sie przydał taki namiar.... Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 21.05.02, 12:37 Naprawdę nie ma tutaj żadnej dziewczyny z długimi włosami, która chodziłaby do fryzjera ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa IP: 212.244.106.* 21.05.02, 15:19 Dorotka w Salonie Piękności na Bohdanowicza. Po pierwsze - potrafiła mnie przekonać do zminy kształtu bez radykalnej zmiany długości.Po drugie - idealnie wprost ścieniowała mi włosy przy twarzy tak że same się układają i wyszczuplają mi buzię .Po trzecie-czesze rewelacyjne koki.Po czwarte - zaprowadziłąm tam juz dwie długowłose koleżanki i zostały stałymi klientkami Doroty. Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 22.05.02, 09:48 Dzięki, "Aniołku"! Napisz jeszcze tylko, czy pani Dorotka daje sobie rade z długimi kręconymi włosami? Czy cieniuje wertykalnie czy warstwowo (sposób nieodpowiedni dla włosów kręconych czy falujących, bo tpowoduje efekt "piramidy")? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 22.05.02, 10:41 Może jakiś telefon do p. Dorotki, albo nazwa salonu??? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 22.05.02, 10:43 "SALON PIEKNOSCI" ul. Bohdanowicza 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: telefon do Doroty IP: 212.244.106.* 23.05.02, 10:34 Minnie mnie wyprzedziła. Wszystko się zgadza. Czyżbyś była fanką Dorotki? Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: telefon do Doroty 23.05.02, 10:42 Fanką to chyba za duzo powiedziane, bo narazie jestem po jednej wizycie, zreszta dzieki waszym poradom. Mialam problem z kolorem. Po raz pierwszy w zyciu ufarbowalam wlosy i to zelem o zmniejszonej zawartosci amoniaku Open Color L'Oreala. Zamiast lekkiego rozjasnienia (jak zapewniaja na opakowaniu o 1 ton) wlosy zykaly rudy kolor. A ja poprostu u mnie rudego na wlosach nie trawie. Myslalam, ze mozna bedzie zrobic jasny baleyage i po sprawie. Dorotka jednak stwierdzila, ze najpierw trzeba zwalczyc ten rudy a potem klasc baleyage. Polozyla mi farbe ciemnoblond. Trpoche udalo sie zbic ten rudy. Oprocz tego zrobila mi jasne pasemka na czubku i efekt ogolnie byl zadawalajacy. Myje teraz jeszcze wlosy szamponem Regenal i dalej walcze z resztkami rudego polysku aby potem uzyskac wymarzony jasnoblond baleyage. Ogolnie bylam zadowolona z wizyty, choc Dorotka otwarcie powiedziala, ze nie osiagne takiego efektu na jaki liczylam pzred wizyta. Pozdrowionka Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: telefon do Doroty IP: 212.244.106.* 23.05.02, 14:50 Ja jestem stałą klientką i wielbicielka talentu Dorotki od prawie 5 lat ( jeśli dobrze policzyłam).Wyprowadziła moje włosy ze stanu ruiny i koloru ,,winylowy blond"(sama sie dziwię jak mogłam to noisc na głowie).Teraz włoski mam szlachetnie proste, jedwabiste, świetnie się układają, są cudnie pocieniowane, z gęstym piaskowo- bezowo - płowym balejażem.Przychodzę do Salonu , piję kawę , rozmawiamy i nie ma tego przerażającego pytanie ,,to co robimy"? Odpowiedz Link Zgłoś