Dodaj do ulubionych

ekspert od dlugich wlosow - Warszawa

20.05.02, 17:21
czy ktos moze polecic naprawde dobrego fryzjera, ktory swietnie tnie dlugie wlosy?
Obserwuj wątek
    • eremka Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 21.05.02, 09:58
      Mnie tez by sie przydał taki namiar....
    • eremka Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 21.05.02, 12:37
      Naprawdę nie ma tutaj żadnej dziewczyny z długimi włosami, która chodziłaby do
      fryzjera ;)))
      • Gość: Angel Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa IP: 212.244.106.* 21.05.02, 15:19
        Dorotka w Salonie Piękności na Bohdanowicza. Po pierwsze - potrafiła mnie
        przekonać do zminy kształtu bez radykalnej zmiany długości.Po drugie - idealnie
        wprost ścieniowała mi włosy przy twarzy tak że same się układają i wyszczuplają
        mi buzię .Po trzecie-czesze rewelacyjne koki.Po czwarte - zaprowadziłąm tam juz
        dwie długowłose koleżanki i zostały stałymi klientkami Doroty.
        • eremka Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 22.05.02, 09:48
          Dzięki, "Aniołku"! Napisz jeszcze tylko, czy pani Dorotka daje sobie rade z
          długimi kręconymi włosami? Czy cieniuje wertykalnie czy warstwowo (sposób
          nieodpowiedni dla włosów kręconych czy falujących, bo tpowoduje
          efekt "piramidy")?
          pozdrawiam cieplutko
          • flora1 Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 22.05.02, 10:41
            Może jakiś telefon do p. Dorotki, albo nazwa salonu???
            • minnie Re: ekspert od dlugich wlosow - Warszawa 22.05.02, 10:43
              "SALON PIEKNOSCI" ul. Bohdanowicza 3
              • minnie Re: telefon do Doroty 22.05.02, 10:50
                824 11 00 Powodzenia!
                • Gość: Angel Re: telefon do Doroty IP: 212.244.106.* 23.05.02, 10:34
                  Minnie mnie wyprzedziła. Wszystko się zgadza. Czyżbyś była fanką Dorotki?
                  • minnie Re: telefon do Doroty 23.05.02, 10:42
                    Fanką to chyba za duzo powiedziane, bo narazie jestem po jednej wizycie,
                    zreszta dzieki waszym poradom. Mialam problem z kolorem. Po raz pierwszy w
                    zyciu ufarbowalam wlosy i to zelem o zmniejszonej zawartosci amoniaku Open
                    Color L'Oreala. Zamiast lekkiego rozjasnienia (jak zapewniaja na opakowaniu o 1
                    ton) wlosy zykaly rudy kolor. A ja poprostu u mnie rudego na wlosach nie
                    trawie. Myslalam, ze mozna bedzie zrobic jasny baleyage i po sprawie. Dorotka
                    jednak stwierdzila, ze najpierw trzeba zwalczyc ten rudy a potem klasc
                    baleyage. Polozyla mi farbe ciemnoblond. Trpoche udalo sie zbic ten rudy.
                    Oprocz tego zrobila mi jasne pasemka na czubku i efekt ogolnie byl
                    zadawalajacy. Myje teraz jeszcze wlosy szamponem Regenal i dalej walcze z
                    resztkami rudego polysku aby potem uzyskac wymarzony jasnoblond baleyage.
                    Ogolnie bylam zadowolona z wizyty, choc Dorotka otwarcie powiedziala, ze nie
                    osiagne takiego efektu na jaki liczylam pzred wizyta.
                    Pozdrowionka
                    Minnie
                    • Gość: Angel Re: telefon do Doroty IP: 212.244.106.* 23.05.02, 14:50
                      Ja jestem stałą klientką i wielbicielka talentu Dorotki od prawie 5 lat (
                      jeśli dobrze policzyłam).Wyprowadziła moje włosy ze stanu ruiny i
                      koloru ,,winylowy blond"(sama sie dziwię jak mogłam to noisc na głowie).Teraz
                      włoski mam szlachetnie proste, jedwabiste, świetnie się układają, są cudnie
                      pocieniowane, z gęstym piaskowo- bezowo - płowym balejażem.Przychodzę do
                      Salonu , piję kawę , rozmawiamy i nie ma tego przerażającego pytanie ,,to co
                      robimy"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka