Dodaj do ulubionych

Bar wegetariański w Lublinie

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 10:26
Czy jest w Lublinie restauracja albo bar wegetariański? Nie chodzi mi o dania
bezmięsne w lokalu ,gdzie podaje się piwo i alkohol i są zapachy smażonego
czy grillowanego mięsa,lecz o miejsce gdzie serwowane są dania wyłącznie
wegetariańskie.Z góry dziękuję za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: Bar wegetariański w Lublinie IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.09.04, 11:10
      Gość portalu: Anita napisał(a):

> Czy jest w Lublinie restauracja albo bar wegetariański?
      Tak. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: Anita Re: Bar wegetariański w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 11:45
        Paul,stokrotne dzięki za optymistyczną odpowiedź. Ile kosztuje informacja na
        temat lokalizacji tegoż lokalu.Bo czuję, że jest to jakieś sekretne miejsce.
        • Gość: Paul Re: Bar wegetariański w Lublinie IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.09.04, 11:53
          Prawde mowiac nie tylko sekretne ale jak tam poszedlem jakies 8 lat temu to
          troche obskurnie. Wiesz gdzie jest Gliniana? Wjezdzasz w Gliniana, od strony
          Nadbystrzyckiej (?). Po lewej stronie masz spozywczy, bloki, kiosk ruchu. I
          jakos tam w tych blokach. Uszanowanie,
          Paul
          PS Nie jestem wegetarianinem, zaprowadzono mnie tam na kacu;-}.
          • Gość: lublin Re: Bar wegetariański w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:27
            tego przy nadbystrzyckiej to jaz kilka lat nie ma, a ten przy placu wolnosci
            jest mniej wiecej w bramie np biblioteki, brama z takim starodawnymi ochronami
            od kol powozowych po bokach.daja tam niezle nalesniki.
        • Gość: mona Re: Bar wegetariański w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 18.09.04, 19:36
          jest restauracja\bar wege mniej wiecej na przeciwko klubu graffiti ,jest fajna
          atmosfera i niezle jedzenie .:) czasem puszczają jakies medytacje/jęki/męki w
          tle ;) ale mozna tez trafic na muzyke z radia:)
    • Gość: lublin jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:08
      pilsudzkiego na przeciwkop Graffiti
      • coookie Taaaaaaa 19.09.04, 17:58
        To na Piłsudskiego to oblesne miejsce z tłustym jedzeniem
        Prawdziwy WEGETARIANSKI bar jest na Placu Wolności, dokładnie w bramie koło
        skate szopu i spożywczaka (chyba). Niepozorny ale swietny. Dają zarcie na
        miejscu..świetne ale jest i sklep z róznymi przysmakami bez mięska!!!! SUPER
        POLECAM
        • Gość: mona Re: Taaaaaaa IP: *.lublin.mm.pl 20.09.04, 12:23
          cookie chyba masz jakis procent z baru na placu wolnosci:| , ja na pil.jadlam
          wiele rzeczy z menu i nic nie było za tłuste, cos Ci sie pomerdało;)
          • Gość: Bastiatan Re: Taaaaaaa IP: *.visp.energis.pl 20.09.04, 23:50
            Czyba jednak nie pomerdało. Wpadłem tam ostatnio, ale atmosfera była na tyle
            gęsta i tłusta, a menu krótki, że nagły atak mdłości zmusił mnie do wyjścia...

...a jest taka fajna restauracja na Krupniczej. Niestety w Krakowie. Polecam
            • Gość: Nie-wega Re: Taaaaaaa IP: 62.233.189.* 21.09.04, 07:27
              zachodzę czasem na Piłsudskiego , jest miło ,spokojnie ,lubię coś zjeść
              (wszystko smaczne chociaż bezmięsne a ja nie jestem wege).Naprawdę jest w porzo.
        • ryza_malpa1 Re: Taaaaaaa 21.09.04, 09:14
          Jadam na placu wolnościa ale nie ze względu na wyrafinowane smaki ale na
          obłędnie niskie ceny.
          POza tym odnosze wrażenie, ze porcja kotletów sojowych w klasycznym i
          nieśmiertelnym " zestawie obiadowym" z roku na rok się zmniejsza na rzecz ryżu
          i sałatki.

No i nietaktem mi sę wydaje głębokim, ze z sałatek można tam spozyc jedynie
          surówke kapuścianą - kapusta jest tez w falaflu ( FUJ!).
          Chyba założe jakąś sektę na rzecz walki z kapustą ( w POlsce jest we wszystkim,
          nawet w daniach arabskich czy greckim - w parze z nieodłącznym keczupem...).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka