Dodaj do ulubionych

" No, ja się zabiję"....

11.12.15, 21:46
tak mawiała moja babcia dowiedziawszy się czegoś szczególnego....
Imperium atakuje?
pzdr.
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: " No, ja się zabiję".... 12.12.15, 00:24
      No przecież wiadomo było, że łociec doktor, rektor, dyrektor nie zadowoli się wazeliną, choćby były jej tony. Oto wielka tajemnica wiary: sztabki kruszcu i dolary :-)))
    • dociek Re: " No, ja się zabiję".... 13.12.15, 16:42
      Parę cytatów a' propos, ponieważ generalnie to, co się dzieje wokół w Polsce, wygląda jak wredna, złośliwa prowokacja albo rosyjskiej FSB lub służb jej pokrewnych i zainteresowanych w słabości Polski, której znów ulegli masowo otępieni "prawdziwi patrioci lepszego sortu narodu". Pan Prezes niczym towarzysz Tomasz, agent i prezydent dzierży już powszechną władzę nad Polską, a pragnie chyba jeszcze zawładnąć wszystkimi obywatelami, szczególnie tymi od ZOMO i gorszego sortu.., by się "mścić"... Bo najlepiej to wskazać jako cel, jako wroga "kozła ofiarnego", wiedzą o tym zarówno chrześcijanie, jak i bolszewicy.

Polacy są wspaniałym narodem i bezwartościowym społeczeństwem. [Cyprian Kamil Norwid]

Łatwiej jest ogłupić ludzi, niż przekonać ich, że zostali ogłupieni. [Mark Twain]
      • s.monte.z.uma ...się jak się.... 13.12.15, 16:54
        ...ale ta radocha tłumu... \/

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19338857,trwa-marsz-wolnosci-i-solidarnosci-pis-a-na-marszu-tomasz.html#Prze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka