Dodaj do ulubionych

Z całego serca życzę Ci ...... Silver :))))))))

IP: 192.168.0.* 12.04.02, 09:33
Pozwól, że z okazji Twojego święta życzenia ujmę słowami piosenki :

Z całego serca życzę Ci
Spełnienia marzeń najskrytszych
Jest tyle piękna w słowie mym
Tyle barw, nagłych tęcz i słodyczy

Z całego serca życzę Ci
Uśmiechów Słońca na twarzy
I jak najwięcej jasnych chwil
W rozmowach wszystkich naszych

Nie pytaj dokąd nas prowadzi czas
Nie próbuj drogi naszej nazwać
Żyjemy chwilą, która dla nas trwa
Tak zapisane było w gwiazdach

Z całego serca życzę Ci
Spełnienia marzeń najskrytszych
Jest tyle piękna w słowie mym
Tyle barw, nagłych tęcz i słodyczy

Z całego serca życzę Ci
Uśmiechów słońca na twarzy
I jak najwięcej jasnych chwil
W rozmowach wszystkich naszych
Obserwuj wątek
    • silverstone z calego serca...dziekuje Ci :)))) 12.04.02, 10:08
      Nawet nie wiesz (albo na pewno wiesz:))) jak wspaniale jest przeczytac takie
      zyczenia :))))))) Dzisiaj rano czulam sie jak stare zgnebione pudlo i wlasnie w
      tej chwili dotarlo do mnie, przypomnialo mi sie ze MARZENIA SIE SPELNIAJA!!!!!!
      Dziekuje Ci serdecznie!
      wzniesmy toast - za nas, za marzenia, za to co bylo, jest i bedzie :))

silver
      • lucy_z Re: z calego serca...dziekuje Ci :)))) 12.04.02, 10:28
        silverstone napisał(a):

> Nawet nie wiesz (albo na pewno wiesz:))) jak wspaniale jest przeczytac takie
        > zyczenia :))))))) Dzisiaj rano czulam sie jak stare zgnebione pudlo i wlasnie w
        >
        > tej chwili dotarlo do mnie, przypomnialo mi sie ze MARZENIA SIE SPELNIAJA!!!!!!
        > Dziekuje Ci serdecznie!
        > wzniesmy toast - za nas, za marzenia, za to co bylo, jest i bedzie :))
        >
        > silver

Ściskam Cię Silver i wznoszę toast za Twoje marzenia:)))))))
        • ronja Re: z calego serca...dziekuje Ci :)))) 12.04.02, 10:44
          A takie trochę później spełnione marzenia docenia się znacznie bardziej i każdy
          dzień wówczas zaczyna się rozkosznym uśmiechem szczęśliwej kobiety
          przeciągającej się w pachnacej pościeli i podnoszącej się do kolejnego
          wspaniałego dnia...
          Siver, ja Ci już na Towarzyskim...
          Jakie to fajne że właśnie takich wspaniałych ludzi było dane mi poznać w
          kolejnym etapie mojego życia!:)
          • eor Re: z calego serca...dziekuje Ci :)))) 12.04.02, 11:04
            Takiego obrazka:

Silver skacze po laczce radosna, szczesliwa, sloneczko nad nia swieci, wszystko
            wokol jej spiewa i usmiecha sie, zdrowie jak dzwon, dochodzi wlasnie czwartej
            setki, a wyglada jak 20 latka, marzenia sie spelniaja, zycie jest pelne
            usmiechow, milosci, zadowolenia, przygod, wrazen, przyjemnosci - wszystko jest
            tak jak lubi i wszystko ma sens.

Duza buzka,
            Eor
            • jasmina_tdi moje kochane aniolki !!!! 12.04.02, 11:28
              Dziekuje wam serdecznie !!!!!!!!
              Dzieki wam nie czuje sie juz jak satre pudlo! Dzieki wam czuje sie jak szczesliwe
              stare pudlo :))))))

buziaczki z kielonkiem szampana (TEGO CO MI EOR OBIECAL!!!!)

silver
              • Gość: Pola Re: moje kochane aniolki !!!! IP: *.extern.kun.nl 12.04.02, 11:31
                Kochana zodiakalna siostro :)
                Wznosze kielich z toastem - za Twoje zdrowie i szczescie :)
                Caluski,
                Polcia
                • jasmina_tdi TOAST!!!!!! 12.04.02, 12:01
                  Za urodziny
                  ktore byly i beda
                  za marzenia nasze wszystkie
                  za kazdy kolejny dzien
                  za ladną pogodę :)
                  rowiez ducha
                  i zeby nam sie zawsze chialo
                  bo nawet jak nam sie chce nie chciec
                  to jeszcze nie jest tak tragicznie

CHLUP!!!
                  • freon Re: TOAST!!!!!! 12.04.02, 15:32
                    No, Silver, aż Cię w lewy policzek cmoknę z całej siły. W lewy bo od serca.
                    Duża rośnij, bądź zawsze równie wesoła i miej duuuuuuuuuużo szczęścia. I
                    jeszcze wielu czerwonych sukienek życzę:o))))))))
    • usmiechnietakaska Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :)))))))) 12.04.02, 15:42
      Silver, życzę ci pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych
      najskrytszych i duuuuuuuużo, duuuuuuuuuuużo szczęścia;-))
      • freon Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :)))))))) 12.04.02, 15:54
        Kaśka - widzę, że się zalogowałaś jako uśmiechnięta Kaśka:o)))))))) Bardzo
        ładnie! Podnieś kieliszek, razem wypijemy za Silver:o))
        • usmiechnietakaska Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :)))))))) 12.04.02, 15:56
          To taki szybki kieliszek pijemy Freon;-)))))
          A tort Silver zrobiła przepyszny, mniam, mniam......
        • Gość: lucy_z Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :)))))))) IP: 192.168.0.* 12.04.02, 15:57
          freon napisał(a):

> Kaśka - widzę, że się zalogowałaś jako uśmiechnięta Kaśka:o)))))))) Bardzo
          > ładnie! Podnieś kieliszek, razem wypijemy za Silver:o))

Ja też się dołączę na chwilkę:)))))
          Od rana wznoszę za Silver, już jestem hmmm ten, tego .....trochę mi się
          kręci;))))
          • laser_ Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :)))))))) 12.04.02, 16:29
            Dołączam się i ja !!! Tyle tu już powiedziano, że mi pozostało jedynie życzyć
            tego co najważniejsze - prawdziwej miłości, takiej aż do bólu !!!
            • Gość: Valdi Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :)))))))) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 16:42
              I ja tez! wszystkiego najlepszego Silver w Twoj dzien.
              Spelnienia marzen, bo to jednak chyba podstawa do uzyskania pelni szczescia...
              • silverstone kochani moi wszyscy!!!!!! 12.04.02, 17:06
                Bardzo wam dziekuje za wszystkie wspaniale zyczenia - one musza sie spelnic
                jako fundamenty :) i caloksztalt!!!

Wziesmy po raz kolejny wirtualny kielich - za zdrowie i szczescie nas
                wszystkich, za lądy nieodkryte, slowa niewypowiedziane, marzenia niewymarzone i
                chwile co przed nami!
                chlup...!
                • jasmina_tdi wypowiedzialam swoje urodziowe zyczenie!!!!!!!!!! 12.04.02, 17:50
                  trzymajcie kciuki, bo jak czary istnieja to wlasnie sie spelnia!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • laura! Re: wypowiedzialam swoje urodziowe zyczenie!!!!!!!!!! 12.04.02, 18:54
                    dla wspaniałego moderatora najzabawniejszych sytuacji na forum
                    energiczne hiphiphura !!!!!!!!! niech nam zyje kolejne 100 lat :)))))
                    i niech na zawsze pozostanie niezniszczalnym wirusem dobrych nastrojów
                    niech nas zaraża swym poczuciem humoru
                    laura!
                    • jasmina_tdi Re: wypowiedzialam swoje urodziowe zyczenie!!!!!!!!!! 12.04.02, 20:12
                      hahahaha!!! tu jest mi dobrze, tu jest mi cieplo i tu bede sie rozmnazac!!!
                      wielkie dzieki raz jeszcze!:))

laura! napisał(a):

> dla wspaniałego moderatora najzabawniejszych sytuacji na forum
                      > energiczne hiphiphura !!!!!!!!! niech nam zyje kolejne 100 lat :)))))
                      > i niech na zawsze pozostanie niezniszczalnym wirusem dobrych nastrojów
                      > niech nas zaraża swym poczuciem humoru
                      > laura!

• Gość: Pola JASMINA :))))))))) IP: *.extern.kun.nl 12.04.02, 20:07
                    i jak jasminko, spelnilo sie??
                    jestes kochana
                    wzruszenie mnie ogarnelo
                    mam kolek w gardle
                    lzy w oczach
                    buzka
                    :-)
                    • jasmina_tdi To Ty mi powiedz Pola!!!!!!!!!! 12.04.02, 20:11
                      ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość portalu: Pola napisał(a):

> i jak jasminko, spelnilo sie??
                      > jestes kochana
                      > wzruszenie mnie ogarnelo
                      > mam kolek w gardle
                      > lzy w oczach
                      > buzka
                      > :-)

• Gość: Pola Re: To Ty mi powiedz Pola!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.04.02, 20:38
                        to juz wiesz - Dupa Blada ;))))))))
                        ale widzisz - ciesze sie i dziekuje Ci, poprawilas mi
                        humor na caaaalyyy weekend, a moze i nastepny tydzien, a
                        co! :))
                        • jasmina_tdi Re: To Ty mi powiedz Pola!!!!!!!!!! 12.04.02, 21:13
                          Powiedz kiedy zacznie Ci mijac dobre samopoczucie to przystapie do ratowania!!!!
                          Na tym cholernym losie tez przeciez da sie cos wymoc, nie?? Kilka zyczonek :))))

Gość portalu: Pola napisał(a):

> to juz wiesz - Dupa Blada ;))))))))
                          > ale widzisz - ciesze sie i dziekuje Ci, poprawilas mi
                          > humor na caaaalyyy weekend, a moze i nastepny tydzien, a
                          > co! :))

• Gość: Ada Re: Z całego serca życzę Ci ...... Silver :))))) IP: *.play-internet.pl 16.11.13, 19:05
      Jedno małe "ale" co do tekstu: "jest tyle piękna w słowie MY" a nie "mym". Znaczenie zupełnie inne i niezgodne z oryginałem. :) Niemniej tekst piękny. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka