Dodaj do ulubionych

Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.02, 16:41
...sie! Przepraszam. ale sie nie zmiescilo w jednej linijce.
Jak juz Valdi zadeklarowal sie, ze chce sie spotkac i doleci z Australii na 30 sierpnia, to chyba musimy
przyjac te date. No i czy te podziemia opisywane przez Gazete nie wygladaja zachecajaco?
Ja uwazam, ze to by byla bardzo faja impreza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 14.04.02, 02:26
      Gość portalu: wandad napisał(a):

> Jak juz Valdi zadeklarowal sie, ze chce sie spotkac i doleci z Australii na 30
      > sierpnia, to chyba musimy
      > przyjac te date. No i czy te podziemia opisywane przez Gazete nie wygladaja za
      > checajaco?
      > Ja uwazam, ze to by byla bardzo faja impreza.

Wando! Zawstydzasz mnie. Poczulem sie przez moment jak gwiazda o miedzynarodowej slawie, na ktorej przyjazd sciagaja pielgrzymki ze swiata. (Nawet mile uczucie, musze przyznac... czy dziewczyny beda piszczec...?)
      Ja jedynie podjalem poruszony wczesniej przez Ciebie temat spotkania w Lublinie pod koniec sierpnia, co byloby dla mnie wykonalne.
      Bede w tym czasie w Kraju.
      Oczywiscie z wielka checia poznalbym osobiscie naszych forumowiczow znanych jedynie z imienia, ale wymagac od nich takiego poswiecenia, zeby sie dostosowali do wyznaczonego terminu bym nie smial...
      Natomiast jesli chodzi o nas, widze, ze szansa spotkania jest olbrzymia, jako ze wnioskuje, ze Ty w tym czasie rowniez masz zamiar przefrunac ocean, a zamilowanie do miasta dzielimy oboje.
      Mozemy miec cicha nadzieje, ze jeszcze ktos sie zechce dolaczyc, jesli bedzie mial czas i ochote. Pozostanie jedynie uscislic miejsce i... hmmm... charakter tej imprezy, ale na to jest jeszcze czas.
      Wando, proponuje wiec oficjalnie zawiazac podstawowa komorke organiczacyjna "Pierwszego Zjazdu Forumowiczow Obczyznianych w Lublinie - Sierpien 2002", ktorego zboznym celem jest nieustanne podkreslanie naszej odrebnej lubelskiej swiadomosci i z podniesionym czolem przyjmowanie konsekwencji tego podkreslania.
      Na razie nasza komorka bedzie stadlem dwu-jedynie-osobowym, ale mysle, ze wraz z uplywem czasu jej popularnosc zatoczy szersze kregi i pewnego, niezbyt juz odleglego dnia, zwarte szeregi forumowiczow lubelskich przemaszeruja ulicami miasta z piesnia na ustach. Krotko mowiac stanowimy komorke w pelni rozwojowa, oczekujaca na swieza krew.
      Szczegolnie zachecamy do wziecia udzialu w imprezie przedstawicieli lokalnych, ktorym dostosowac sie bedzie chyba najlatwiej. (A reszcie tez by nic nie zaszkodzilo, jakby sie troche przewietrzyli...)
      Przyjmujac na siebie ten mily obowiazek nalezy pamietac o odkurzaniu naszych swiezo obstalowanych sztandarow i regularnym unoszeniu ich w gore, by nie opadaly na dno forumowego zapomnienia przytloczone Julio-Romanowymi wypowiedziami.

Za powodzenie naszych donioslych i czystych moralnie zamiarow, wznosze:

Hip! Hip!
      • Gość: empi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.ltk.com.pl 14.04.02, 07:43
        czy przez ewentualne spotkanie nasza wspólna anonimowa znajomość nie przyniesie
        rozczarowania?.Każdy z nas ma swoje wyobrażenie, być może wyidealizowane o
        innym forumowiczu. Różnice wieku?. Przynajmniej nie bawimy się tutaj w
        politykę, to być może jest dla nas szansą. Szczególnie tęsknię za Mopsem, ale
        ona dopóki była w ciąży to tutaj zaglądała, teraz to nawet dzieńdobry nam nie
        powie!.
        pzdr.
        • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 14.04.02, 16:53
          Gość portalu: empi napisał(a):

> czy przez ewentualne spotkanie nasza wspólna anonimowa znajomość nie przyniesie
          >
          > rozczarowania?.Każdy z nas ma swoje wyobrażenie, być może wyidealizowane o
          > innym forumowiczu. Różnice wieku?.

Alez drogi Empi,
          czy nie uwazasz, ze roznice wieku, z ktorych kazdy forumowicz doskonale sobie zdaje sprawe, jak i roznice zdan ktore nas dziela w wielu tematach stanowia dodatkowa atrakcje tego spotkania? A jesli nawet nie, to z pewnoscia nie stanowia przeszkody, zeby sie poznac osobiscie i wymienic chocby uscisk dloni. jest mozliwe, a nawet pewne, ze przy wiekszej liczbie uczestnikow wytworza sie jakies nowe sympatie(moze i antypatie), ale to w koncu rowniez stanowi ciekawe doswiadczenie - samo zycie.
          Jedynym argumentem, ktory moze nieco zastanawia, to zalozenie, ze ktos nie ma ochoty na to, by spotkanie "na zywo" zburzylo mu ten wyidealizowany obraz poszczegolnych uczestnikow forum, ktory w miedzyczasie zostal stworzozony dzieki wlasnej wyobrazni w oparciu o pewna ilosc wypowiedzi danej osoby.
          Tak jest.
          Ale mysle, ze u wiekszosci jednak pozostawiloby to odczucie niedosytu.
          Pamietajmy, ze za kazdym pseudonimem kryje sie osoba z krwi i kosci, a wszystkich nas polaczyla chec uczestniczenia w forum.
          Wiec jednak mamy juz jakies wspolne zainteresowania. Nalezymy do pewnego szczegolnego "chowu" osobnika, ktorego rzadko mozna poznac na ulicy. Trafia sie okazja, by mu spojrzec prosto w oczy...

Empi, wiec sierpien.... co?
      • Gość: Maestro Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 08:23
        A czy i ja mogę się "dokleić".???
        • Gość: wandad Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.04.02, 13:52
          Kochani forumowicze,
          podejrzewam, ze wiekszosc z nas jest w wieku, w ktorym juz nie ma sie zludzen, ze wszyscy na
          swiecie sa mlodzi, piekni i bogaci. WIec dlaczego mamy sie rozczarowac? Lubimy sie na forum,
          lubimy ze soba dyskutowac, wiec dlaczego mielibysmy sie rozczarowac? Ja sie na prawde ciesze, ze
          jest okazja, zeby sie poznac. Juz sie ciesze, jak to pozniej ogniscie bedziemy dyskutowac na forum...
        • Gość: wandad Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.04.02, 13:54
          Gość portalu: Maestro napisał(a):

> A czy i ja mogę się "dokleić".???

Czemu nie
          • Gość: Maestro Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 15:26

> Czemu nie

Z racji "zawodu" zapewniam pełną obsługę foto całego spotkania.

• Gość: wandad Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.04.02, 02:25
              Gość portalu: Maestro napisał(a):

> Gość portalu: wandad napisał(a):
              >
              > > Czemu nie
              >
              > Z racji "zawodu" zapewniam pełną obsługę foto całego spotkania.
              >

No nie moge uwierzyc! Zapowiada sie super impreza!
              • Gość: Paul Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 02:37

> Gość portalu: Maestro napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: wandad napisał(a):
                > >
                > > > Czemu nie
                > >
                > > Z racji "zawodu" zapewniam pełną obsługę foto całego spotkania.
                > >
                >
                > No nie moge uwierzyc! Zapowiada sie super impreza!
                Bez ciebie nie moze byc inaczej. Uszanowanie.
                Paul

• Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 15.04.02, 03:08
      Podsumowujac pierwsza dobe, ktora minela od momentu oficjalnego zainicjowania akcji, mozna powiedziec, ze odnieslismy juz pewien sukces.
      Mamy trzy oficjalne zgloszenia, wiec spotkanie sie napewno odbedzie.Wewnetrzne rozterki Empiego mam nadzieje zostana niedlugo rozwiane i po poznaniu nas sam sie sobie bedzie dziwil, jak mogl nawet przez chwile myslec, ze na te jego znajomosc nie zaslugujemy.
      Paul sie nie zdeklarowal, uszczypnal tylko i pobiegl dalej...
      Czekamy na wiecej.
      Na razie nasze spotkanie mogloby wygladac tak, ze my z Wanda bedziemy wedrowac po miescie, Maestro bedzie nas "cykal" w kazdym mozliwym miejscu i czasie, a Empi bedzie nieufnie wygladal zza rogu...
      No czy nie warto na to popatrzec?
      • Gość: Paul Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 03:13
        Gość portalu: Valdi napisał(a):

> Podsumowujac pierwsza dobe, ktora minela od momentu oficjalnego zainicjowania a
        > kcji, mozna powiedziec, ze odnieslismy juz pewien sukces.
        > Mamy trzy oficjalne zgloszenia, wiec spotkanie sie napewno odbedzie.Wewnetrzne
        > rozterki Empiego mam nadzieje zostana niedlugo rozwiane i po poznaniu nas sam s
        > ie sobie bedzie dziwil, jak mogl nawet przez chwile myslec, ze na te jego znajo
        > mosc nie zaslugujemy.
        > Paul sie nie zdeklarowal, uszczypnal tylko i pobiegl dalej...
        > Czekamy na wiecej.
        > Na razie nasze spotkanie mogloby wygladac tak, ze my z Wanda bedziemy wedrowac
        > po miescie, Maestro bedzie nas "cykal" w kazdym mozliwym miejscu i czasie, a Em
        > pi bedzie nieufnie wygladal zza rogu...
        > No czy nie warto na to popatrzec?
        Stary, ja z moja nazeczona umowilismy sie ze przyjezdrzam w Sierpniu.
        Sorry, "sila wyzsza";-). A wogole na kiedy "powinienem" sie "stawic";-)?
        Pozdrawiam wszystkich....
        Paul

• Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 15.04.02, 03:28
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> Stary, ja z moja nazeczona umowilismy sie ze przyjezdrzam w Sierpniu.
          > Sorry, "sila wyzsza";-). A wogole na kiedy "powinienem" sie "stawic";-)?
          > Pozdrawiam wszystkich....
          > Paul

Data spotkania, zaproponowana przez Wande, to 30 sierpnia, ale na obecnym etapie musimy chyba przyjac, ze jest to jedynie data robocza, chociaz starajmy sie na nia celowac (inaczej se wszystko rozlezie). Jest to piatek. W zaleznosci od rodzaju spotkania, daje to szanse nawet na zorganizowanie czegos ciekawego w weekend.
          Paul, co do wybranki losu, ktory byl ja laskaw Toba obarczyc, namow ja na wepchniecie swoich trzy groszy na forum. Dolaczycie wtedy jako para forumowa...

Pozdrowienia

• Gość: Paul Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 03:37

> Gość portalu: Paul napisał(a):
            >
            > > Stary, ja z moja nazeczona umowilismy sie ze przyjezdrzam w Sierpniu.
            > > Sorry, "sila wyzsza";-). A wogole na kiedy "powinienem" sie "stawic";-)?
            >
            > > Pozdrawiam wszystkich....
            > > Paul
            >
            >
            > Data spotkania, zaproponowana przez Wande, to 30 sierpnia, ale na obecnym etapi
            > e musimy chyba przyjac, ze jest to jedynie data robocza, chociaz starajmy sie n
            > a nia celowac (inaczej se wszystko rozlezie). Jest to piatek. W zaleznosci od r
            > odzaju spotkania, daje to szanse nawet na zorganizowanie czegos ciekawego w wee
            > kend.
            > Paul, co do wybranki losu, ktory byl ja laskaw Toba obarczyc, namow ja na wepch
            > niecie swoich trzy groszy na forum. Dolaczycie wtedy jako para forumowa...
            >
            > Pozdrowienia
            OK, we'll try our best. Trzeba ci wiedziec ze "moja" nazeczona ma wglad w to co
            pisze na tym forum... i dalej mnie .... kocha;-))) Smieszne, nie? OK, do
            trzeczy, "wlasciwosci" pracy moga nie poZwolic na spotkanie. Jestem grafikiem
            komputerowym. Sam wiesz jak czasem ceiezko o zastepstwo. Uszanowanie.
            Paul

• Gość: Olek Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.proxy.aol.com 15.04.02, 14:52
              Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: Valdi napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Paul napisał(a):
              > >
              > > > Stary, ja z moja nazeczona umowilismy sie ze przyjezdrzam w Sierpniu.
              >
              > > > Sorry, "sila wyzsza";-). A wogole na kiedy "powinienem" sie "stawic"
              > ;-)?
              > >
              > > > Pozdrawiam wszystkich....
              > > > Paul
              > >
              > >
              > > Data spotkania, zaproponowana przez Wande, to 30 sierpnia, ale na obecnym
              > etapi
              > > e musimy chyba przyjac, ze jest to jedynie data robocza, chociaz starajmy
              > sie n
              > > a nia celowac (inaczej se wszystko rozlezie). Jest to piatek. W zaleznosci
              > od r
              > > odzaju spotkania, daje to szanse nawet na zorganizowanie czegos ciekawego
              > w wee
              > > kend.
              > > Paul, co do wybranki losu, ktory byl ja laskaw Toba obarczyc, namow ja na
              > wepch
              > > niecie swoich trzy groszy na forum. Dolaczycie wtedy jako para forumowa...
              > >
              > > Pozdrowienia
              > OK, we'll try our best. Trzeba ci wiedziec ze "moja" nazeczona ma wglad w to c
              > o
              > pisze na tym forum... i dalej mnie .... kocha;-))) Smieszne, nie? OK, do
              > trzeczy, "wlasciwosci" pracy moga nie poZwolic na spotkanie. Jestem grafikiem
              > komputerowym. Sam wiesz jak czasem ceiezko o zastepstwo. Uszanowanie.
              > Paul
              >
              Przyznaj sie ze bedziesz pacjetem a nie pracownikiem w tych tam Abram.....ach, a
              na przepustke nie zawsze mozna liczyc:)))))
              • Gość: Paul Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.proxy.aol.com 16.04.02, 02:08
                Gość portalu: Olek napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Valdi napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                > > >
                > > > > Stary, ja z moja nazeczona umowilismy sie ze przyjezdrzam w Sier
                > pniu.
                > >
                > > > > Sorry, "sila wyzsza";-). A wogole na kiedy "powinienem" sie "st
                > awic"
                > > ;-)?
                > > >
                > > > > Pozdrawiam wszystkich....
                > > > > Paul
                > > >
                > > >
                > > > Data spotkania, zaproponowana przez Wande, to 30 sierpnia, ale na obe
                > cnym
                > > etapi
                > > > e musimy chyba przyjac, ze jest to jedynie data robocza, chociaz star
                > ajmy
                > > sie n
                > > > a nia celowac (inaczej se wszystko rozlezie). Jest to piatek. W zalez
                > nosci
                > > od r
                > > > odzaju spotkania, daje to szanse nawet na zorganizowanie czegos cieka
                > wego
                > > w wee
                > > > kend.
                > > > Paul, co do wybranki losu, ktory byl ja laskaw Toba obarczyc, namow j
                > a na
                > > wepch
                > > > niecie swoich trzy groszy na forum. Dolaczycie wtedy jako para forumo
                > wa...
                > > >
                > > > Pozdrowienia
                > > OK, we'll try our best. Trzeba ci wiedziec ze "moja" nazeczona ma wglad w
                > to c
                > > o
                > > pisze na tym forum... i dalej mnie .... kocha;-))) Smieszne, nie? OK, do
                >
                > > trzeczy, "wlasciwosci" pracy moga nie poZwolic na spotkanie. Jestem grafi
                > kiem
                > > komputerowym. Sam wiesz jak czasem ceiezko o zastepstwo. Uszanowanie.
                > > Paul
                > >
                > Przyznaj sie ze bedziesz pacjetem a nie pracownikiem w tych tam Abram.....ach,
                > a
                > na przepustke nie zawsze mozna liczyc:)))))
                Przyznaje sie. O tych tam Abramowicach to wiesz z autopsji, bo widze ze znowu
                zbajerowales lekarzy, albo zwyczajnie uciekles. Powiec, jestes niebezpieczny,
                czy zwyczajnie zamiast do ust to lyzka trafiasz w oko? W swoje oko, czy
                sasiada? Bo ja juz pod siebie nie robie i jak tylko przestane sie szarpac i
                rzucac gownem w sanitariuszy, to doktor powiedzal ze mnie pusci na dzien-dwa.
                Myslisz ze mowi prawde? Nie wiem czy mu wierzyc, czy zwyczajnie podczas
                nastepnej wizyty przegrysc mu gardlo. Poradz koledze. Uszanowanie.
                Paul

• olek_ua Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie 19.06.02, 10:03
          Tez by dolaczylem sie, ale, naprawde, w piatek...
          Watpie:-(
      • Gość: empi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.ltk.com.pl 15.04.02, 19:03

> Podsumowujac pierwsza dobe, ktora minela od momentu oficjalnego zainicjowania a
        > kcji, mozna powiedziec, ze odnieslismy juz pewien sukces.
        > Mamy trzy oficjalne zgloszenia, wiec spotkanie sie napewno odbedzie.Wewnetrzne
        > rozterki Empiego mam nadzieje zostana niedlugo rozwiane i po poznaniu nas sam s
        > ie sobie bedzie dziwil, jak mogl nawet przez chwile myslec, ze na te jego znajo
        > mosc nie zaslugujemy.
        ............. a ja poprostu mam kompleksy....
        > Paul sie nie zdeklarowal, uszczypnal tylko i pobiegl dalej...
        > Czekamy na wiecej.
        > Na razie nasze spotkanie mogloby wygladac tak, ze my z Wanda bedziemy wedrowac
        > po miescie, Maestro bedzie nas "cykal" w kazdym mozliwym miejscu i czasie, a Em
        > pi bedzie nieufnie wygladal zza rogu...
        > No czy nie warto na to popatrzec?

• Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 16.04.02, 00:49
          Gość portalu: empi napisał(a):

> ............. a ja poprostu mam kompleksy....

Drogi Empi, a ktoz ich nie ma...
          To temat na osobny watek, zreszta bardzo ciekawy.
          Jak Wanda wczesniej juz zauwazyla, nasza roznorodnosc na
          tym forum powinna byc najlepsza rekojmia tego, ze nikt
          nie bedzie odstawal.
          Zgadza sie, ze spora grupe naszych forumowiczow stanowia
          ludzie mlodzi, niekiedy jeszcze w wieku szkolnym. No i
          coz z tego? Niech oni zdecyduja, czy chca sie zadawac ze
          starszakami. My takie leki powinnismy miec juz za soba.
          Srednia wieku naszego forum (byl gdzies nawet watek temu
          poswiecony, ale nie moglem znalezc)wynosi 30+, nie jest
          wiec to juz przedszkole.
          Zreszta kochani... kazdy ma tyle lat na ile sie czuje
          (stare i madre).
          Empi, czekamy na oficjalne zgloszenie.
          Pozdrawiam
          • Gość: wandad Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.04.02, 01:26
            Empi, nie daj sie prosic...
            • Gość: empi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.ltk.com.pl 16.04.02, 07:30
              kurde, już dojrzewam.
              pzdr.
              • usmiechnietakaska Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka 16.04.02, 08:47
                Mogę się podpiąć?
                • Gość: ona A ja mam pewną propozycję :) IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:51
                  Pod koniec maja otwieram lokal, gdzie bedzie mozna spedzic milo czas. Nie jest
                  to pub, ale cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze przypadnie do gustu ludziom.
                  Jak tylko rusze to zaprosze Was wszystkich. Mam propozycje moze tam
                  zorganizujemy spotkanie ? Co o tym sadzicie ?
                  • Gość: Valdi Re: A ja mam pewną propozycję :) IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 00:49
                    Gość portalu: ona napisał(a):

> Pod koniec maja otwieram lokal, gdzie bedzie mozna spedzic milo czas. Nie jest
                    > to pub, ale cos zupelnie innego. Mam nadzieje, ze przypadnie do gustu ludziom.
                    > Jak tylko rusze to zaprosze Was wszystkich. Mam propozycje moze tam
                    > zorganizujemy spotkanie ? Co o tym sadzicie ?

Ona, brzmi to interesujaco, ale potrzebujemy wiecej konkretow.
                    Jesli jeszcze nie chcesz odkrywac swoich kart, czekajac na oficjalne otwarcie przybytku, zaczekamy... Jest jeszcze sporo czasu. Zapewne nasi lokalni forumowicze przetestuja Cie wielokrotnie przed planowanym spotkaniem.
                    Pozdrawiam
                • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 00:33
                  usmiechnietakaska napisał(a):

> Mogę się podpiąć?

Nawet nie pytaj...
                  Jestes zasluzona czlonkinia tego forum i mile widziana uczestniczka...
                  Witamy na liscie.
          • klamczucha Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka 16.04.02, 13:47
            Drogi Valdi,czy klamczucha i to w dodatku nie bezposrednio z Lublina,moglaby
            sie dolaczyc i wziac udzial w planowanym spotkaniu????????
            • eor Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka 16.04.02, 14:00
              Spotkanie to chyba dobry pomysl (ma drobne watpliwosci natury "freonowej"),
              choc osobiscie nie potrafie powierdziec czy bede w Lublinie w niedlugim czasie.
              Nie zapisuje sie wiec na liste, ale jesli wolno, to rezerwuje sobie prawo
              wpadniecia na impreze, dobrze? Propozycja Ony (czy tez Jej:)) brzmi ciekawie,
              choc nie wiem co to za "calkiem inne miejsce, w ktorym mozna odpoczac....." -
              brzmi intrygujaco:)))

Klamczucha - nie klamiesz przez przypadek z tym brakiem zwiazkow z Lublinem i z
              zainteresowaniem spotkaniem;)))))
              • Gość: ona do eor: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow ... IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:13
                z tym miejscem do odpoczynku to chyba troche przesadzilam. Idea mojego logalu
                jest raczej zmeczenie sie, odreagowanie od stresu :) Zaznaczam nie bedzie to
                agencja towarzyska :)
                • eor Re: do eor: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow ... 16.04.02, 16:11
                  Gość portalu: ona napisał(a):

> z tym miejscem do odpoczynku to chyba troche przesadzilam. Idea mojego logalu
                  > jest raczej zmeczenie sie, odreagowanie od stresu :)

Idea Twojego lokalu jest zmeczenie sie??? Hm... silownia? Dyskoteka? Dzialka pod
                  dachem?

> Zaznaczam nie bedzie to agencja towarzyska :)

Eeeeeee, tam... to ja nie przyjezdzam;)))))))))))
              • klamczucha Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka 16.04.02, 17:37
                eor napisał(a):

> Spotkanie to chyba dobry pomysl (ma drobne watpliwosci natury "freonowej"),
                > choc osobiscie nie potrafie powierdziec czy bede w Lublinie w niedlugim czasie.
                >
                > Nie zapisuje sie wiec na liste, ale jesli wolno, to rezerwuje sobie prawo
                > wpadniecia na impreze, dobrze? Propozycja Ony (czy tez Jej:)) brzmi ciekawie,
                > choc nie wiem co to za "calkiem inne miejsce, w ktorym mozna odpoczac....." -
                > brzmi intrygujaco:)))
                >
                > Klamczucha - nie klamiesz przez przypadek z tym brakiem zwiazkow z Lublinem i z
                >
                > zainteresowaniem spotkaniem;)))))

troszeczke klamie eorku,moja mama sie tam urodzila,tam jest pochowany moj
                dziadek,ale ja tam nigdy nie bylam.
                • Gość: krea Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.gazeta.pl 16.04.02, 22:12
                  A co z tymi, którzy zadnych zwizków z Lublinem nie mają, poza tym, że bardzo
                  lubią Lublin :))
                  • Gość: krea Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.gazeta.pl 16.04.02, 22:14
                    ... zapomniałam o "?" na koniec ... poprawiiam się! O - z domu mam inne IP!
                  • eor Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka 16.04.02, 22:27
                    Gość portalu: krea napisał(a):

> A co z tymi, którzy zadnych zwizków z Lublinem nie mają, poza tym, że bardzo
                    > lubią Lublin :))

A co ma byc? Niech przybywaja, zapraszamy, powitamy, oprowadzimy i zabawimy
                    (powiedzial ten, ktory sam jeszcze nie wie, czy sie zjawi:)) A za te deklaracje o
                    lubieniu Lublina, masz dodatkowo lody i drinka - jesli ja sie nie zjawie, to z
                    pewnoscia inni Ci postawia:)))))
                    • Gość: wandad Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.04.02, 00:39
                      eor napisał(a):

> Gość portalu: krea napisał(a):
                      >
                      > > A co z tymi, którzy zadnych zwizków z Lublinem nie mają, poza tym, że bard
                      > zo
                      > > lubią Lublin :))
                      >
                      > A co ma byc? Niech przybywaja, zapraszamy, powitamy, oprowadzimy i zabawimy
                      > (powiedzial ten, ktory sam jeszcze nie wie, czy sie zjawi:)) A za te deklaracje
                      > o
                      > lubieniu Lublina, masz dodatkowo lody i drinka - jesli ja sie nie zjawie, to z
                      > pewnoscia inni Ci postawia:)))))

Jasne, ze postawia. Ale ty Eor, zjaw sie.
                      • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 01:04

> eor napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: krea napisał(a):
                        > >
                        > > > A co z tymi, którzy zadnych zwizków z Lublinem nie mają, poza tym, że
                        > bard
                        > > zo
                        > > > lubią Lublin :))

> > A co ma byc? Niech przybywaja, zapraszamy, powitamy, oprowadzimy i zabawim
                        > y

> Jasne, ze postawia. Ale ty Eor, zjaw sie.

Absolutnie tak. Nie trzeba byc mieszkancem Lublina, zeby byc jego sympatykiem i uczestnikiem forum lubelskiego. Sam termin zjazd wskazuje na to, ze wiekszosc uczestnikow nie bedzie obecnymi Lublinianami.
                        Zapraszamy.
                        Wciagnac? Na liste?

• Gość: Misia Re: Spotkanie;-) IP: *.devs.futuro.pl 18.04.02, 12:24
                      eor napisał(a):

Niech przybywaja, zapraszamy, powitamy, oprowadzimy i zabawimy
                      > (powiedzial ten, ktory sam jeszcze nie wie, czy sie zjawi:))

Zjaw się Eor, to pogadamy o raju;-))))))))
                      Bo mogę, co?
              • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 00:42
                eor napisał(a):

> Spotkanie to chyba dobry pomysl (ma drobne watpliwosci natury "freonowej"),
                > choc osobiscie nie potrafie powierdziec czy bede w Lublinie w niedlugim czasie.
                >
                > Nie zapisuje sie wiec na liste, ale jesli wolno, to rezerwuje sobie prawo
                > wpadniecia na impreze, dobrze?

Eor, no coz, wiadomo, ze nie kazdy bedzie mial szanse dotrzec na okreslony termin, choc wielu sie ze mna zgodzi, ze Ciebie by nam bardzo brakowalo. W koncu wyglada na to, ze pierwszy zjazd dojdzie do skutku.
                Mam propozycje... Stan na glowie, co?
                Jak na razie, lawka rezerwowych...
            • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 17.04.02, 00:37
              klamczucha napisał(a):

> Drogi Valdi,czy klamczucha i to w dodatku nie bezposrednio z Lublina,moglaby
              > sie dolaczyc i wziac udzial w planowanym spotkaniu????????

Klamczuchy sa wsrod nas szczegolnie cieplo witane...
              Szczegolnie takie, ktore nigdy nie byly w Lublinie, ale maja tu swoje korzenie.
              Klamczuszko, jestes z nami.
    • Gość: Paul Tak jest! Ruszymy z posad bryle swiata! IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 01:13
      Na barykady ludu lubelski
      Wszak kuzden wie zes lud jest miejski
      Ci co zaprzecza w rylo dostana
      Tuz przed budowla - Krakowska Brama......My nie, my nie, reakcji nie poddamy
      sie, ha, ha, ha, ha!!!
      Paul
    • ronja Sierpień sierpniem, ale... 18.04.02, 10:55
      w maju albo czerwcu to moglibyśmy się róniez spotkać...
      Rzuciałm juz jedną datą - 11 maja, rzucam i drugą - 8 czerwca...
      Co Wy na to?
      • usmiechnietakaska Re: Sierpień sierpniem, ale... 18.04.02, 10:59
        A ja się zastanawiam, gdzie moglibyśmy zrobić to spotkanie.......
        • ronja Re: Sierpień sierpniem, ale... 18.04.02, 11:13
          Oj, miejsc jest wiele...
          Na starym mieście jest tyle fajnych knajp...
          Poza tym jest ogróg botaniczny, skansen, zalew zemborzycki...
    • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 19.04.02, 00:48
      Znowu czas na ksiegowosc.
      Pozwolilem sobie podzielic osoby majace cokolwiek wspolnego z naszym zjazdem na kilka kategorii.
      Da nam to troche lepsza przejrzystosc obecnego stanu przygotowan:
      1. Potwierdzone zgloszenia:
      Wanda, Maestro, Usmiechnietakaska, Klamczucha, Misia, Valdi, (nie wiadomo jak traktowac propozycje Ony (badz Jej), czy bedzie uczestniczyc pod warunkiem, ze impreza odbedzie u niej? Ona, prosimy, odezwij sie...)
      2. Lamacze:
      Empi (mam nadzieje, ze decyzja w duchu jest juz na tak, tylko jeszcze trema sciska krtan)
      3. Lawka rezerwowych:
      Paul (z narzeczona), Eor
      4. Zainteresowani wybadujacy:
      Krea (brak odpowiedzi po naszym zaproszeniu)
      5. Dywersanci:
      Ronja (probuje wprowadzic zmiane w terminie spotkania)

Czekamy dalej...
      • ronja Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie 19.04.02, 08:07
        Jaką zmianę??????????
        Ja?????? Dywersant??????????
        Już se w podręcznym kalendarzyku zapisałam - 30 sierpnia - "Lublin - spotkanie
        Forum lubelskiego?????"
        Tylko ja tak daleko w patrzeniu w przyszłość nie sięgam...:))))
        Dlatego podjudzam do wcześniejszego spotkania!!!!!
      • Gość: ona Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.grabow.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 10:57
        Ja jestem jak najbardziej zaaaaaaaaaaaaaa spotkaniem.
        Nie stawiam zadnych warunkow co do miejsca, tylko
        niesmialo rzucilam propozycje, ze pod koniec maja
        bede mogla uzyczyc kilkadziesiat metrow na imprezke :)
        Bardzo prosze o wpisanie mnie na liste :)))))))))
        • Gość: krea Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 19.04.02, 12:03
          Oooo! Odpowiadam na wezwanie, a jakże ... Tylko, że dawno do wątku nie
          zaglądałam. Zjawię się z przyjemnością (zwłaszcza na tego drinka :)), chyba, że
          mnie studia zmuszą do wyjazdu gdzie indziej (maj - czerwiec- czas praktyk i
          wyjazdów :( ) Jak ustalicie już szczegóły - krzyczcie na forum co sił
      • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 19.04.02, 16:27
        Brawo!
        Witamy w szeregach odwaznych trzy kolejne uczestniczki naszego zjazdu.

Ronja, nieporozumienie mialo zrodlo w tym, ze nikt nie widzial Twojego kalendarzyka i nic nam wczesniej nie mowilas nawet o jego istnieniu (inaczej bysmy tam sami zajrzeli)...

Ona, jestesmy naprawde zainteresowani wykorzystaniem Twojej powierzchni...
        Jak sama mowisz, mozliwosc ta otworzy sie dopiero za ok. miesiac, a my nawet jeszcze zesmy nie dyskutowali charakteru, jaki nasze spotkanie ma wlasciwie posiadac. Do tematu na pewno wrocimy.

Krea, praktyki studenckie w porownaniu z praktyka zycia, ktora oferuje ci zjazd naszego forum - to pryszcz. Prosze, potraktuj to wlasnie w ten sposob... Wspolnie napiszemy Ci usprawiedliwienie.

Dziewczyny, witajcie wsrod nas.
        • Gość: empi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.ltk.com.pl 19.04.02, 17:29
          sami żeście chcieli, żebyście nie żałowali, jestem w 90% gotów uświetnić swą
          osobą takie spotkanie. Kto opracowuje program spotkania?. Czy będą jakieś mowy
          okolicznościowe?.Pytań jest mnóstwo. Może być fajnie!.
          pzdr.
          • Gość: velvet Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 17:51
            proszę mnie też wpisać na listę... a jak nie,to sama się wpiszę, o!!
            • Gość: krea Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.gazeta.pl 19.04.02, 22:33
              Wygląda na to, że będzie weeesoło!
              • Gość: Pola Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotyka IP: *.extern.kun.nl 19.04.02, 23:51
                a ja nie wiem, ciagle nie wiem :)))
                ale chcialabym, zobacze co da sie zrobic - podobnie jak
                ronja nie wybiegam tak daleko w przyszlosc :)
                • Gość: wandad Valdi na prezesa!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.04.02, 05:39
                  Valdi,
                  widze, ze masz dar zjednywania ludzi. No to agitujmy dalej.
                  • Gość: Valdi Re: Valdi na prezesa!!!!!!!!!!!!! IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 22.04.02, 01:07
                    Nie !!! Tylko nie to...
                    Prosze, zaden prezes, wodz, czy jakis inny herszt.
                    Jeden z nas, to wszystko. Wando, bo sobie mozemy przypomniec, kto zaczal te cala zawieruche i z racji bycia pomyslodawczynia obwolamy Cie "Prowodyrem" zjazdowym...

• Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 22.04.02, 01:18
      Zaczynamy nowy tydzien.
      Rosniemy w sile "w oczach". Moze byc wesolo...
      Zgloszeni:
      Wanda,
      Maestro,
      Usmiechnietakaska,
      Klamczucha,
      Misia,
      Ronja,
      Ona,
      Krea,
      Empi,
      Velvet,
      Valdi

Lawka rezerwowych:
      Paul,
      Eor,
      Pola

Do zjazdu pozostalo 0.36 roku,lub 4,27 miesiaca,lub 18,57 tygodnia,lub 130 dni,lub 3120 godzin,lub 187000 minut,lub 11230000 sekund...
      • Gość: Pola a Silver? Laura? Ryza? Alinca? nt. IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 10:02

• Gość: ryża Re: a Silver? Laura? Ryza? Alinca? nt. IP: 195.116.167.* 22.04.02, 14:01
          Ja sie nie zgłaszam...chyba.POza tym Karaiby....
          • usmiechnietakaska Spotkanie.... 23.04.02, 11:06
            .........odwołane, bo dziewczyny forum podobno zamknęły, ale od żadnej nie
            można się dowiedzieć, jak to zrobiły, kiedy to zrobiły i dlaczego to zrobiły....
            Jedyną potwierdzoną informacją jest to, ze Freon zdążyła zabrać zabawki......
            • Gość: Paul Ten sie smieje kto sie smieje ostatni, Kasiu. IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 11:08
              • usmiechnietakaska Re: Ten sie smieje kto sie smieje ostatni, Kasiu. 24.04.02, 08:06
                Paul, czy to ważne, kto ostatni?
                Ważne, żeby się śmiać;-)
                Powagi przecież mamy dość chyba na codzień, co?
            • Gość: Valdi Re: Spotkanie.... IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 24.04.02, 01:30

> .........odwołane, bo dziewczyny forum podobno zamknęły, ale od żadnej nie
              > można się dowiedzieć, jak to zrobiły, kiedy to zrobiły i dlaczego to zrobiły...
              > .
              > Jedyną potwierdzoną informacją jest to, ze Freon zdążyła zabrać zabawki......

Coz to za przedziwna historia z tym zamykaniem forum?
              Wiosna na niektorych tak dziala, czy jakie inne licho?
              Za starych dobrych czasow delikwenta by sie polozylo na kolanie i "przemowilo do rozsadku", zeby niecne zamiary i sztubackie humory z glowy usunac, dzis, zyjac w swiecie poprawnosci politycznej musimy udawac, ze traktujemy wszystko powaznie.
              Czy to nie jest chec zwrocenia uwagi na siebie? Rozpaczliwy krzyk po to, by byc choc na chwile zauwazonym?
              Ach, slawa...slawa...
              Chec czucia sie potrzebnym i blaganym...
            • usmiechnietakaska Re: Spotkanie.... 24.04.02, 08:05

> .........odwołane, bo dziewczyny forum podobno zamknęły, ale od żadnej nie
              > można się dowiedzieć, jak to zrobiły, kiedy to zrobiły i dlaczego to zrobiły...
              > .
              > Jedyną potwierdzoną informacją jest to, ze Freon zdążyła zabrać zabawki......

....... i kłódke
              Całkowicie o tej kłódce zapomniałam...
              • ronja Re: Spotkanie.... 24.04.02, 08:14
                Kasiu, może to zamek cyfrowy, a nie kłódka!
                Idźmy z czasem!
                Ambitnie, moja droga, ambitnie!
                Nie zaczerpnęłaś ambicji od naszej wspólnej wychowawczyni?;)
    • Gość: Valdi Re: Lubelscy forumowicze wszystkich krajow spotykajcie IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 13.05.02, 01:00
      Wywlekam na wierch...
      Silom...
      Do spotkania pozostalo 109 dni.
      Czy sa jeszcze chetni, ktorzy byli nieobecni podczas przyjmowania uprzednich
      zgloszen?
      • usmiechnietakaska Własnie!!!!!!! 13.05.02, 14:47
        Dryfulec, będziesz, prawda?
        • usmiechnietakaska Re: Własnie!!!!!!! 23.05.02, 09:18
          Mój ulubiony kolega wyjechał na wakacje?
          • Gość: Casey Re: Własnie!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 21:26

> Mój ulubiony kolega wyjechał na wakacje?

Dryfuje, na tej wielkiej krze oderwanej od Antarktydy.........
          • usmiechnietakaska Re: Własnie!!!!!!! 03.06.02, 14:42
            Spytam upierdliwie: Czy idea spotkania umarła?
            • laser_ Heeeej !!! 03.06.02, 16:00
              Czy jeszcze ktoś zarządza jeszcze tym wątkiem ?
              Chciałbym się wstępnie zapisać, no i jestem ciekaw, czy Ona już ten lokal
              otworzyła...
              • ronja Re: Heeeej !!! 03.06.02, 16:04
                My, tzn. Pola, Kasia, i ja umówiłyśmy się wstepnie na sobotę w okolicach
                południa na Starym Mieście:)
            • Gość: Valdi Re: Własnie!!!!!!! IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 04.06.02, 02:58

> Spytam upierdliwie: Czy idea spotkania umarła?

Tak szczytna idea nie mogla upasc...
              Wszystko aktualne, tyle, ze poniewaz jeszcze nieco odlegle, wiec nie wracamy na
              razie do tego zbyt czesto.
              Dzieki Kasiu za przypominanie.
              Laser, wpisuj sie koniecznie.
              Do spotkania zostalo 87 dni!!!
              Ona, wlasnie minal maj... Czy uslyszymy cos o Twojej powierzchni? Mialo to
              przestac byc tajemnica pod koniec ubieglego miesiaca. Pusc farbe...
              Czekamy na ewaluacje Twojej powierzchni przez naszych miejscowych forumowiczow, w
              celu zbadania przydatnosci do naszych szczytnych, sierpniowych celow.

Pozdrawiam
              • ronja Re: Własnie!!!!!!! 04.06.02, 07:38
                Wstępne prowizoryczne spotkanie ma się odbyć w przyszłą sobotę w południe!!!!
                • Gość: Valdi Re: Własnie!!!!!!! IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 05.06.02, 02:49
                  ronja napisał(a):

> Wstępne prowizoryczne spotkanie ma się odbyć w przyszłą sobotę w południe!!!!

Wlasnie sie doczytalem, ze dziewczyny maja zamiar zaszalec w sobote na Starowce.
                  Tylko pozazdroscic. Czy mozemy liczyc na szczegolowe sprawozdanie ze spotkania?
                  • Gość: Kaska Re: Własnie!!!!!!! IP: 62.233.135.* 05.06.02, 08:32
                    Może nie aż tak bardzo szczegółowe, ale jakieś na pewno będzie...
    • Gość: Kaska Sobotnia Ronja! IP: 62.233.135.* 04.06.02, 15:47
      Ronja, rzuć gołębia na moja skrzynkę z jakimiś namiarami...
      • Gość: Ronja Re: Sobotnia Ronja! IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:16
        Wysłałam Ci z samego rańca:)
    • Gość: Kaska Sobota! IP: 62.233.135.* 05.06.02, 11:14
      No to my jesteśmy już umówione...........;-)
      • laser_ Re: Sobota! 05.06.02, 12:02
        To może pomachacie nam wszystkim do kamery, która obserwuje Bramę Krakowską ???
        Ja w soboty pracuję... (:o(
    • Gość: Kaska Ronjasta! IP: 62.233.135.* 07.06.02, 08:00
      Czy nadal wszystko tak, jak ustalałyśmy?
      • Gość: Ronja Re: Ronjasta! IP: 212.244.252.* 07.06.02, 08:17
        Jak dla mnie nic się nie zmieniło, będe jutro o tej porze w tym miejscu:)
        • Gość: Ronja A jak my się rozpoznamy??????/ IP: 212.244.252.* 07.06.02, 15:02
          Cholera, blondynka jestem! Toczek będę miała w ręku! Nie wiem, co mam jeszcze
          napisać:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka