Dodaj do ulubionych

...wódka nocą...

24.05.18, 13:57
...czyli - jaki będzie przewidywany efekt zakazu sprzedaży nocą alkoholu na wynos?... moim zdaniem efekt będzie mało wychowawczy dla mieszkańców Lublina... nastąpi powrót babki Maryśki... na melinie... w praktyce - mniej będzie też podatków w kasie miasta: po co otwierać sklepy nocne z zakazem handlu?...

PiS chce zakazać w Lublinie nocnej sprzedaży alkoholu

www.dziennikwschodni.pl/lublin/pis-chce-zakazac-w-lublinie-nocnej-sprzedazy-alkoholu,n,1000219451.html
Obserwuj wątek
    • bannita Re: ...wódka nocą... 29.05.18, 01:07
      Cześć Empi, tu Accipiter. Pamietasz?
      • empi Re: ...wódka nocą... 29.05.18, 07:20
        to pytanie w kontekście tej wódki nocą :)
        pzdr.
        • wampir-wampir Re: ...wódka nocą... 29.05.18, 12:00
          Ptaki nie piją!
          • empi Re: ...wódka nocą... 29.05.18, 12:51
            Accipiter pijał :), mam podstawy tak sądzić :)
            pzdr.
            • s.monte.z.uma Re: ...wódka nocą... 29.05.18, 13:11
              ...piją - jeszcze jak!... a potem lądują w wytrzeźwiałce... :)))...

www.gazetagazeta.com/2014/11/uwaga-na-pijane-ptaki/
    • s.monte.z.uma ...wódka nocą w Olsztynie... 26.06.18, 20:14
      ...zakazem nie osiągnie się celu walki z alkoholizmem... czyli nie tędy droga... bo prohibicja nigdzie - jak dotąd - nie sprawdziła się jako środek wychowawczy...

Michał Wypij przeciwko wprowadzeniu prohibicji w Olsztynie
      Kandydat Zjednoczonej Prawicy na prezydenta Olsztyna Michał Wypij stanowczo sprzeciwił się planom wprowadzeniu zakazu sprzedaży alkoholu w mieście w godzinach 22-6. Przy okazji popisał się dystansem do siebie i niewybrednych uwag części internautów do swojego nazwiska.
      olsztyn.onet.pl/michal-wypij-przeciwko-wprowadzeniu-prohibicji-w-olsztynie/hvnv99v
    • qqbek Re: ...wódka nocą... 28.06.18, 13:59
      Jak to się stało, że ja tak istotny dla dobrostanu ludności tekst przegapiłem?
      Za rzadko tu zaglądam :(
      • s.monte.z.uma Re: ...wódka nocą... 28.06.18, 14:41
        ...zaglądaj częściej... obawiam się, że proponowana prohibicja nocna - jeśli zostanie wprowadzona - pociągnie za sobą kolejne zakazy i nakazy... pomysłowość różnych dyktatorków jest nieograniczona... oni lubią panować nad bliźnimi i układać im życie...
        • qqbek Re: ...wódka nocą... 28.06.18, 15:31
          Jak ktoś ma nieciekawe życie, to często ma też skłonność do urozmaicania życia innym.
          Wróciła już reżimowa łże-telewizja, wróciło jednowładztwo pierwszego sekretarza, wrócą też i pokątne mety z wódką.
          • wampir-wampir Re: ...wódka nocą... 28.06.18, 20:18
            Ty się Kuba nie martw. Ty myśl o lokalizacji, co by wykorzystać tę niszę ;-)))
            • qqbek Re: ...wódka nocą... 29.06.18, 12:26
              A czy ja gdziekolwiek napisałem, że się martwię :)
              Raczej cieszy mnie ten "duch przedsiębiorczości" w narodzie.

Co do mety, to pomysł przedni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka