Gość: ALFA Re: NIE CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:05 Czy was wszystkich co się wpisali porąbało w mózgowiu - leczcie się ZAKŁAD - ABRAMOWICE Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie_pierogi85 Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 17.01.05, 12:22 ja chce! i moja Mama też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazgul a ja chce LEROY MERLIN albo CASTORAME IP: *.centertel.pl 18.01.05, 15:44 oooooo!!!!!!!! i tak nic nie bedzie w tej nekropolii nawet kina nie bedzie nic..... beda fruwaly takie krzaczory jak na westernach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widelec Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:46 Chce market ikea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grubasek Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.speed / 217.153.209.* 18.01.05, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.lublin.mm.pl 18.01.05, 18:53 ja też chcę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:12 tak chcemy zeby byla w Lublinie Ikea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:25 Tak!! Bardzo Chcemy żeby w lublinie była IKEA!! Nie zabraknie im klientów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cink Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:50 Chociaż czesto tam zaglądać nie będe to i tak fajnie by było żeby postawili ten market w lublinie. JESTEM ZA ! Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 20.01.05, 17:42 Po co ta masowa histeria? Przeciez ma być IKEA... Między macro i salonem Opla... Juz chaszcze nawet powycinane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:23 Jak juz to za salonem Opla. Na przeciwko Scanii. A budowa to sie zacznie za 2 lata albo jeszcze pozniej... Poczytaj na oficjalnej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 20.01.05, 23:19 To juz nie rozumiem... Chodzi o to żeby była JUŻ czy w ogóle...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:29 Kiedys bedzie na pewno. Ja to bym chcial jak najszybciej, ale Szwedzi narazie powiekszaja te markety, ktore juz istnieja, potem maja budowac w Bydgoszczy, Lodzi, Gliwicach i Szczecinie. Lublin jest podobno kolejnym ich celem - miejmy taka nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:17 chcemy ikea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: 212.182.114.* 21.01.05, 14:01 nie bo nie Odpowiedz Link Zgłoś
reni_aferka Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 24.01.05, 09:06 Gość portalu: Lublinianin napisał(a): > Kto chce zeby u nas byla IKEA niech sie wpisuje! A to pomoze? pewnie ze chcemy ..i mysle ze mialoby klientow nie mniej niz Ikea w jankach pod Wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evelin Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:50 No jasne ze chcemy....fajne zakupy, klimat....byle szybko:)pozdro dla wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 25.01.05, 23:19 NIE CHEMY W MIEŚCIE KOLEJNEGO WYZYSKIWACZA LUDU PRACUJĄCEGO W ZESRANYM POLSKIM KAPITALIZMIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 09:24 mow za siebie! nie chcesz tam pracowac, ani robic zakupow - twoja sprawa! poza tym Ikea, to nie biedronka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo ikeanus ;) Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.idea.pl 26.01.05, 09:18 Tak Tak Tak i jeszcze raz TAK!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aldonkas Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 31.01.05, 15:08 Ja się wpisuję obiema rękami : Chceeeeeeeeeeeeeeemyyyyyyyyyyyy yyyy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reig Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 31.01.05, 18:58 jeszcze ten watek sie ciagnie :-O , chyba naprawde chcemy tej IKEI, ale i tak do ktoregostam roku nie ma szans bo nie jestesmy na ich liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:17 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:44 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.it-net.pl 04.02.05, 13:25 Ludzie u nas IKEI nie będzie na bank. Jesteśmy nieopłacalnym obszarem Polski. Wiem to z bardzo dobrego źródła. Niestety musimy do Wawy jeżdzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meyo mało że chcemy...DOMAGAMY SIĘ!!! IP: *.it-net.pl 04.02.05, 14:44 jedna z niewielu firm-olbrzymów której bym sobie w Lublinie życzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac&dana Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:59 my tez chcemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewas12 Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 07.02.05, 19:10 bardzo by się przydał taki sklep.Oferty które proponuje sklep są ciekawe,orginalne i nie ma takiego odpowiednika w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:12 Ja też CHCĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:03 to chyba najdluzej istniejacy post na forum, ale ja tez chce IKEA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atramek2003 Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 14.02.05, 15:29 Ja tez chce zeby byla ikea w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar IKEA - a poza tym to chce tesh innych inwestycji ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.02.05, 21:24 bedzie kozacko. w koncukonkurencja sie zwiekszy. meble sa tam czasem zaje...ste ,czasem dziadowe ale ogolnie jestem za ikea wkoncu to tesh inwestycja. P.S. a pozatym to maja tam naprawde zaj...ste promocje Odpowiedz Link Zgłoś