Gość: nati z lublina Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.pronet.lublin.pl 15.02.05, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.pronet.lublin.pl 15.02.05, 21:59 bez kitu zamiast obi >zygi< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 15:15 Bylem w zeszlym tygodniu w Jankach pierwszy raz. Rewelacja. Takiego sklepu brakuje w Lublinie. Ktos kto mowi, ze to jest syf w stylu McDonalda to ma cos chyba z glowa. A co do McDonalda, to lubie ich wyroby, wiem, ze sa niezdrowe, ale raz na jakis czas mozna sobie pozwolic. Zarowno zdrowotnie jak i finansowo. Bo 12 zl za zestaw, to troche za duzo. Za ta cene mozna 2 obiady zjesc. Co jak co, ale McDonald`s na Krakowskim, to zyje chyba tylko dzieki wycieczkom dzieciakow, ktore za glowny cel sobie stawiaja wizyte w "Macu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalina Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 00:09 ja tez chce Odpowiedz Link Zgłoś
magda781 Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 03.03.05, 23:12 Ja tez chce!!!I to jak najszybciej!!!Przestanmy wreszcie byc Polska B.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:38 Ikea - taaaak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elgoog Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 01.08.05, 21:05 Ja też chcę, podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami. TAK, TAK, TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:11 noooooo...będą hotdogi za zeta ewentualnie z dodatkami za dwa zety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.it-net.pl 24.12.05, 08:14 TAK!!!CHE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruskie_pierogi85 Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 24.12.05, 08:29 nas troje się wpisuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.12.05, 10:16 ghhehe widze ze mój wątek jest nieśmiertelny :D WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 13:28 Ja też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:14 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:47 Chcę ! i to bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:38 chcemy i to bardzo !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) 27.12.05, 11:55 Pewnie juz sie wpisywalem, ale na wszelki wypadek napisze jeszcze raz: Jo chcem ikieja! Zartujcie sobie z tego, ale ja naprawde uwazam ze taki sklep jest jednym z wielu wyznacznikow czy miasto jest prawdziwa metropolia. Ikea powstaje tylko w najwiekszych miastach i tylko tam gdzie jest wielu klientow. -- Odpowiedz Link Zgłoś
petit7 NIE CHCEMY IKEA (wpisujcie się) 27.12.05, 12:02 Nie chcę Ikei. Lepiej wybudować Instytut Chrześcijaństwa, pomnik prałata Jankowskiego lub Bramę Opaczności Bożej. Bardziej to bedzie pasować do Lublina, do charakteru tego miasta i KULu. Głosujcie! ____ Niech żyje ojciec Rydzyk. Precz z czerwonymi ikeowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAŻA Re: NIE CHCEMY IKEA (wpisujcie się) IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 27.12.05, 16:02 Ja chcę, bo zakupy na ogół robię w IKEA krakowskiej lub warszawskiej, ale chcieć mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo25 Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:33 ja chce chce chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cockney rebel Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:55 TAAAAK! Chcemy mieć tak samo w chałupach; zamiast meblościanek z Black Red White czy wersalek hehe z Zamojskiej ew. targu pod zamkiem bEdziem mieć kanapy etc. aus Ajkia. Nie zrobią Wam Ikei za Chiny; ciągle mówią że to zbyt biedny region. A ja se jeżdzę do Wawki i mOm :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: influenz Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.plusgsm.pl 06.01.06, 22:15 Tak tak tak chcemy. ale czy te nasze wpisy maja cos dac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka NIE CHCEMY IKEA!!!!!!!! IP: *.enterpol.pl 08.01.06, 11:39 Wpisujcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: CHCEMY IKEA (wpisujcie sie) IP: *.voyager.lub.pl 08.01.06, 14:16 tak - chcemy Odpowiedz Link Zgłoś