Dodaj do ulubionych

Dobrych Świąt!

12.04.20, 12:46
Zdrowia, szczęścia, radości wszystkim forumowiczom, a szczególnie Empiemu ;-)))

Niech Wam się darzy!
Obserwuj wątek
    • empi Re: Dobrych Świąt! 12.04.20, 13:35
      Chwała Tobie za wierność!
      Wszystkim w ten trudny czas, dziwny czas życzę spełnienia nadziei, zdrowia i uczciwych decyzji!
      pzdr
      • Gość: brown.noser Re: Dobrych Świąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.20, 19:09
        Teraz wszyscy czekamy na życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia, a Empi "szczególnie":)
        forum.gazeta.pl/forum/w,62,169142900,169142900,Dobrych_Swiat_i_takiegoz_Nowego_Roku.html
        • empi Re: Dobrych Świąt! 14.04.20, 19:32
          mam nadzieję, że i Ty dołączysz do tej nowej świeckiej tradycji :)
          pzdr
          • wampir-wampir Re: Dobrych Świąt! 14.04.20, 20:18
            Tradycja tradycją, a w ogóle to ja się trzymasz, druhu? Wprawdzie dopiero za tydzień, dwa będę w Lublinie, ale gdybyś czegoś potrzebował to i w międzyczasie mógłbym zaradzić. Zakupy, podwózki, wyprowadzanie kota? Jakby co, jestem do usług :-)))
            • empi Re: Dobrych Świąt! 14.04.20, 20:58
              trzymam się dobrze, poruszam się jeszcze samodzielnie :). Mój kot, odmiana zagrodowa. Na wolnym wybiegu głupieje, co i nam grozi!. Muszę się dowiedzieć, może Ty wiesz?, podobno nasi rządziciele osobiście testują tajnie odkrytą szczepionkę na koronawirusa. Będziemy mieli nowych bohaterów. Jak się nie uda, znowu trzeba będzie stawiać pomniki. I tak w kółko....
              pzdr
              • wampir-wampir Re: Dobrych Świąt! 14.04.20, 21:31
                Bądź spokojny, oni na sobie niczego nie przetestują, chyba na nas, a bohaterstwo sobie przypiszą czy się uda, czy nie :-)))
    • s.monte.z.uma Re: Dobrych Świąt! 15.04.20, 09:20
      ...a pod "jadłodzielnią" koło bazaru siedzą głodni ludzie... podzielcie się radością, dobrocią... i pokarmem... to nie muszą być "świąteczne resztki"... w pobliżu jest sporo sklepów spożywczych, piekarniczych... mój wpis to nie przygana - to przypomnienie...
      ...wszystkiego dobrego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka