jelonkaa 21.06.05, 10:24 Chciałabym zamówić tę wodę ale nie mam pojęcia jaki ma zapach. Biała serene bardzo mi się podoba to czy nibieska jest w jakiś sposób do niej podobna czy jest to zupełnie różny zapach???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorina Re: niebieska SERENE 21.06.05, 12:05 Hmmm Niektórym się podoba, inni uważają, że pachnie trochę tandetnie, ale jak zwykle, to rzecz gustu. Mi zapach bardzo kojarzy się z naszą serią z algami. Odpowiedz Link
naddusia Re: niebieska SERENE 23.06.05, 21:32 A mi znowu bardziej, podoba się niebieski ! Zawsze można zamowic... a jak się zapach nie spodoba to oddać. Co nie? Odpowiedz Link
caprissa Re: niebieska SERENE 18.07.05, 20:09 A lucia? czemu nie ma nawet zapachu lucii? Ani próbek? Próbki powinny byc do zakupu. To też zły marketing. Odpowiedz Link
albicilla Re: niebieska SERENE 18.07.05, 22:14 Jeśli nie ma w sprzedaży , to po co próbki? To byłoby oszustwo , moim zdaniem, zapach poznałam dzięki próbce , chcę go kupić i nie mogę - to byłaby antyreklama. Odpowiedz Link