Gość: nina IP: 62.233.189.* 27.04.02, 18:41 Czy ktoś wie gdzie w Lublinie można zapisać się na agility z psem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: agility???? IP: *.proxy.aol.com 27.04.02, 19:23 Gość portalu: nina napisał(a): > Czy ktoś wie gdzie w Lublinie można zapisać się na agility z psem? Co to jest "agility" i to do tego z psem? Nie chodzi o znaczenia slownikowe. Pytam calkiem powaznie. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: agility???? 27.04.02, 19:27 Czy to chodzi o wytrenowanie psa na psa obronnego? A co masz? Pudla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: agility???? IP: 62.233.189.* 27.04.02, 23:50 mam ON-a, który kończy własnie PT. Agility jest to psi sport, na którym pies może się wybiegać i jest to świtna zabawa dla niego - czyli drabinki, przeszkody, obręcze. Np. union.pl/~fish/alternatywa/ www.dolinka.net.pl/~ola/agility.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina PS. IP: 62.233.189.* 27.04.02, 23:51 Agility to zabawa, a szkolenie obronne to nauka i faktycznie mój ON będzie je przerabiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: PS. - interesujace. IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 00:25 Gość portalu: nina napisał(a): > Agility to zabawa, a szkolenie obronne to nauka i faktycznie mój ON będzie je > przerabiał Rzeczywiscie, jak ktos ma czas, a nie mieszka na wsi/rogatkach to fajna sprawa dla psa i dla wlasciciela. Rada dla ciebie i twojego psa;-), ale calkiem powazna. Czasy kiedy "bandyta" bal sie psow minely. Nawet po treningu nigdy nie licz ze jakis pies cie obroni, dla twojego dobra i psiego przyjaciela. Durze psy moga dzialac psychologicznie odstraszajaco, ale co raz wiecej ludzi na ulicach jest co raz bardziej zdeterminowanych, uzbrojonych i znajacych rozne "sposoby". Milej zabawy i relaxu wam "obojgu" zycze;-). Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś