zoskato 04.11.04, 20:44 znacie moze jakas osobe lub instytucje godna polecenia przy nauce tego jezyka w LUBLINIE??????????? z gory dzieki za wszelkie sugestie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskato Re: JEZYK CZESKI 05.11.04, 21:18 a ja bede was meczyc dopoki ktos nie nakieruje mnie na jakis trop!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: JEZYK CZESKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:27 polecam kursy korespondencyjne ESKK zaplacisz okolo 40 zlotych miesiecznie wraz z kasetami dogodny czas do nauki bo sam wybierasz a wiec na prawde polecam sam korzystalem Drz se Z pozdravem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskato Re: JEZYK CZESKI 06.11.04, 13:36 dzieki tomasz. A Ty moze sam uczyles sie czeskiego przez ESKK? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: JEZYK CZESKI 06.11.04, 13:51 podobno w EMPiKu można zapisać się na czeski. trzeba tylko zebrać grupę (min. 8 osób). A to podobno nie jest zbyt łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskato Re: JEZYK CZESKI 06.11.04, 14:41 wielkie dzieki za wiadomosc!!! wiec teraz apeluje do potencjalnych chetnych:zglaszjcie sie!!!!!!!!! a moze Ty ceper_pepper bys sie skusil? Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: JEZYK CZESKI 06.11.04, 15:08 Ja raczej nie skusze się - przynajmiej na razie. Ale mam kolegę, który wspominał coś o czeskim (od niego mam te informacje). Więc zapytam go co dalej. Bo podobno 2 osoby znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoskato Re: JEZYK CZESKI 09.11.04, 23:21 no a ja wciaz czekam na odzew! Predpokladam, ze ceper_pepper zapomnial!!! Odpowiedz Link Zgłoś