Gość: Toni IP: *.telia.com 05.11.04, 12:09 Brawo Dyrektorze, zawsze uwazam, ze z kazdej sytuacji sa co najmniej dwa wyjscia. Tyle, ze nie pij juz Pan w robocie, to juz nudne. Poza trym niezaproszeni zazdroszcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sierota Re: Skok dyrektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:00 to jest ten sam dyrektor, u którego dziewczynka wyskoczyła oknem a sprawa została zatuszowana? Pisała o tym lubelska prasa ze 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Pana D. Re: Skok dyrektora IP: *.lublin.mm.pl 05.11.04, 16:40 Mam nadzieję ,że Pan Dyrektor nie będzie więcej pracować z dziećmi ponieważ nie stanowi dobrego przykładu .Jeśli w taki sposób reaguje na stres i ma poczucie krzywdy powinien zasięgnąć pomocy psychologicznej .Być może w dzieciństwie miał traume i teraz nie umie sobie radzić w życiu.Czy z domu również wychodzi po angielsku?...Jak dorosły chłop boi się mężczyzny w moro . Widziałem go i wiem ,że ma budowę silnego męzczyzny .Podpis:Przyjaciel Pana D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Skok dyrektora IP: *.org / 213.17.233.* 05.11.04, 19:04 Gratuluję skoku panie Mieczysławie.To dla mnie dobry przykład,choć mieszkam na IX piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Skok dyrektora IP: *.org / 213.17.233.* 05.11.04, 19:07 Trzeżwy dyrektor,a zachowuje sie jak idiota.Wskazana wizyta u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Skok dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 10:09 A jak Pan Radny Jacek Gallant podejrzewał, że Pan Prezydent Andrzej Pruszkowski zachowywał się na sesji Rady Miasta jak pijany i wzywał Policję to też wyszedł po angielsku. Przecież opuścił wtedy stanowisko pracy i nikt nie rządał od niego wyjaśnień. Przepraszam od MPK dostał probierz trzeźwości, sam się chwalił, ale i wyglądał miernie. I co wy na to. Amnezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan bez ziemi W redakcjach sie nie pije? IP: *.lublin.mm.pl 06.11.04, 10:26 Co wolno Pruszowi...A wogole co to strzelic kielicha nawet sie nie da? Ciekawym,czy w redakcjach tez tak jest i wszystko chodzi swięte o suchym pysku.Ja bym poszedl z alkomatem tam wlasnie,oj byloby wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś