Dodaj do ulubionych

Zmarł profesor Z. J. Pietraś

12.11.04, 16:09
Dziś w nocy zmarł profesor Ziemowit Jacek Pietraś, dziekan Wydziału
Politologii UMCS. Był świetnym naukowcem i wspaniałym wykładowcą, jakich nie
ma wielu.

Nam, studentom, będzie go bardzo brakować.

Szymon Pękala
III rok stosunków międzynarodowych
Obserwuj wątek
    • Gość: :( Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:24
      ['] ['] [']
      wspaniały wykładowca...
      • janbezziemi Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś 12.11.04, 17:35
        Gość portalu: :( napisał(a):

> ['] ['] [']
        > wspaniały wykładowca...
        Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.Porządni odchodza,szuje pozostają...
      • Gość: V rok sm Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.as1.lmk.limerick.eircom.net 12.11.04, 19:34
        to koniec swietlanej przyszlosci naszego Wydzialu, jaka sie zapowiadala! Nasz
        Z.J. zwany potocznie Szefem byl nie tylko profesorem ale rowniez symbolem
        Wydzialu! Jeden z nielicznych, ktory angazowal sie calym soba w prace ze
        studentami. Kazdy wyklad byl pelen "pietrasiowych watkow"! zmuszal do myslenia,
        obnazal glupote! Perfekcja w kazdym calu!
    • Gość: zeus Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:31
      Pomódlmy się za Jego duszę!
    • olatoja Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś 12.11.04, 18:49
      nasz wydzial bez Niego? trudne do wyobrazenia...
    • Gość: studentbezukladow Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: 212.182.116.* 12.11.04, 18:51
      Nikomu nigdy źle nie życzyłem....... Niech mu ziemia...
    • Gość: jego student Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.uk.access.vodafone.net 12.11.04, 19:22
      wykladowca ktory potrafil mnie czegos nauczyc, czlowiek ktory zyl wydzialem i
      swietnie nim kierowal, znal jak nikt inny tematyke ktora sie zajmowal (co nie
      zawsze jest takie oczywiste na tym wydziale), szkoda ze odszedl
      [']['][']
    • blood_free Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś 12.11.04, 21:42
      Nietuzinkowa postac, mozna rzec, awangarda lubelskiej profesury. Zawsze mowil
      to co mysli i mial ciety jezyk. Strata, bolesna strata. Czesc Jego Pamieci!
    • Gość: Ania IVrok polit. Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.lublin.mm.pl 12.11.04, 21:44
      ['] ['] [']
      Nie chce mi się w to wierzyć, jak to będzie bez "pietrasiowania" i złośliwości
      zwłaszcza a propos Krzaka :(((
      • Gość: Pizzer Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.238.71.203.adsl.inetia.pl 12.11.04, 21:53
        SZOK, ŻAL, NIEDOWIERZANIE !!!

Wspaniały i niepowtarzalny człowiek! Dlaczego tacy ludzie w takich hurtowych
        ilościach odchodza w tym roku?! DLACZEGO...? Nie mogę się z tym pogoidzić,
        szok, żal - chyba jeszcze nigdy nie było mi tak przykro po stracie w sumie
        obcej mi osoby... :((((((((((
    • Gość: buc Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: 81.219.64.* 12.11.04, 21:47
      ['] ['] [']
      • Gość: AW Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.lublin.mm.pl 12.11.04, 21:53
        [']['][']['][']
        • Gość: Barska Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.lublin.mm.pl 12.11.04, 22:57
          www.znak.com.pl/eurodialog/ed/aktualny/dyskusja.html.po
          Tu macie tekst dyskusji i zdjecie Jacka,trudno uwierzyc w te smierc...
          • Gość: Rudolf Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.devs.futuro.pl 15.11.04, 00:03
            odszedl swietny naukowiec i wspanialy czlowiek. pozostal tylko smutek i zal.
            • Gość: Student UMCS Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.umcs.lublin.pl 15.11.04, 14:05
              Dokładnie... [']
    • Gość: IV SM Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś IP: *.it-net.pl 16.11.04, 21:36
      19 listopada o 13stej na cmentarzu na Lipowej odbedzie sie pogrzeb Profesora,
      Niech nikogo z nas , jego studentow ,tam nie zabraknie!!!
      • shawman Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś 17.11.04, 01:42
        Nie zabraknie... Chociaż tyle... :/
        • mike79 Re: Zmarł profesor Z. J. Pietraś 17.11.04, 02:03
          niestety zabraknie, ze wzgeldu na odleglosc :(

dalej nie moge jakos w to uwierzyc :( egzaminow u prof. Pietrasia sie nie zapomina

shawman napisał:

> Nie zabraknie... Chociaż tyle... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka