Dodaj do ulubionych

Geograf sieje nienawiść i niezgodę

IP: *.system.net.pl 28.08.01, 15:33
Poczytałem kilka postów tego pana i włos mi stanął dęba - początkujący faszysta
lub lokalny nacjonalista ? Po co sieje wiatr i komu służy ?
Inne miasta mają swoje problemy i mało je interesują miejscowe problemy innych
metropolii n.p. Łodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: NINNA Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę IP: 138.227.189.* 28.08.01, 15:38
      On moze sieje niezgode, ale naskakiwanie na osobe prywatna i to do tego w ten
      sposob nie jest lepsze moim zdaniem.

Najlepiej to sie po prostu nie przejmowac.

//NINNA
    • Gość: Warschau Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę IP: *.nm.matrix.pl 28.08.01, 15:39
      Najwyraźniej geograf tak lubi...Może to jest jego droga do osiągnięcia orgazmu?
      Inni podglądają, jeszcze inni bawia się ogniem, to znów inni ocierają się o
      kobiety w srodkach komunikacji miejskiej...Różne są drogi do orgazmu - geograf
      wybrał taką: nabluzgac na Warszawę, poobrażac warszawiaków...
      • maq123 Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę 28.08.01, 15:40
        Przecież nie ma cenzury!!!!!
        • Gość: sloggi Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę IP: *.system.net.pl 28.08.01, 16:10
          Co ma pierdnik do wiatraka ?
      • nocomment Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę 28.08.01, 17:00
        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Najwyraźniej geograf tak lubi...Może to jest jego droga do osiągnięcia orgazmu?
        >
        > Inni podglądają, jeszcze inni bawia się ogniem, to znów inni ocierają się o
        > kobiety w srodkach komunikacji miejskiej...Różne są drogi do orgazmu - geograf
        > wybrał taką: nabluzgac na Warszawę, poobrażac warszawiaków...

hehehe...

• Gość: geograf Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 18:23
          no coz... jaki inteligentny temat zapoczatkowany przez super inteligentych
          ludzi...:)))
          ja po porstu wyrazam swoje zdanie- w koncu mam takie prawo!!! i to ma piernik
          do wiatraka:))))
          • Gość: kropka Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 18:38
            Niech sobie geograf sieje co chce, a ja i tak lubię Hubara!
            • hubar Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę 28.08.01, 19:08
              jestem w kropce... :-)
      • gray Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę 29.08.01, 00:14
        tyyy - ja już wiem - on na pewno pracuje w warszawie ale tam nie mieszka !!!
    • gray Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę 29.08.01, 00:23
      no to widze, że zaczęły się nagonki personalne - super.
      ciekawe kiedy się mnie zaczniecie czepiać - pewnie niedługo, sądząc po tym, że
      mam inny punkt widzenia od większości forumowiczów - prawdę powiedziawszy leję
      na to - myślę co myślę i dalej tak będę myślał.
      z geografem też się czasami nie zgadzam - on nie lubi warszwawy w ogóle, ja nie
      lubię jedynie miasta i niektórych ludzi, pokroju warschau, ale z drugiej strony
      wiem, że nie każdy jest imbecylem, i że w każdym mieście i miejscu mogę spotkać
      kogoś rozsądnego, komu partie, wyznania i choroby nerwowe nie przysłoniły
      widoku na świat.

dziękuję.
      • zonk19 Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę 29.08.01, 02:59
        Glupi post,ale loozz ,w takim tempie bedziemy mieli niedlugo 10000 :)))
        Geograf dalej pisz co myslisz,mnie i wielu innym forumowiczom napewno to nie
        przeszkadza :) Pozdrow.!
        • Gość: geograf Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę IP: *.toya.net.pl 29.08.01, 09:50
          przynajmniej jeden stanal po mojej stronie:)))
          ja i tak nie przestane myslec o wawie... negatywnie..:)))
      • Gość: Warschau Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę - do graya IP: *.nm.matrix.pl 29.08.01, 10:06
        gray napisał(a):

> z geografem też się czasami nie zgadzam - on nie lubi warszwawy w ogóle, ja nie
        > lubię jedynie miasta i niektórych ludzi, pokroju warschau, ale z drugiej strony
        > wiem, że nie każdy jest imbecylem, i że w każdym mieście i miejscu mogę spotkać
        > kogoś rozsądnego, komu partie, wyznania i choroby nerwowe nie przysłoniły
        > widoku na świat.

A cóż ja biedny Ci uczynił? Ja też mam swoje zdanie i nie każdy je popiera, ale
        to chyba nie powód, zeby ludzie pokroju graya mnie nie lubili...Ja naprawdę
        jestem fajnym, pokojowo do wszystkich nastawionym człowiekiem. Jakbyś gray mnie
        znał, to sam byś to stwierdził...A nazywanie mnie w domyśle (bo tak Twój powyższy
        tekst zabrzmiał) imbecylem jest conajmniej nietaktem - baranku (bez urazy) :).
        Pozdro!!!
        • Gość: geograf Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę - do graya IP: *.toya.net.pl 29.08.01, 14:17
          moze to, ze traktujesz Łódzkie forum, tak jakbys mieszkal w naszym miescie,
          zaaktywnie tu bierzesz udzial... no coz,
          life is brutal and full of zasadzkas
          • Gość: Warschau Re: Geograf sieje nienawiść i niezgodę - do geografa IP: *.nm.matrix.pl 29.08.01, 14:19
            Gość portalu: geograf napisał(a):

> moze to, ze traktujesz Łódzkie forum, tak jakbys mieszkal w naszym miescie,
            > zaaktywnie tu bierzesz udzial... no coz,
            > life is brutal and full of zasadzkas

Zaaktywnie? Jak mam to rozumiec? Zainteresowałem się sprawami Łodzi i jej
            mieszkańców, bo od października, będę w niej co weekend....
            • gray Na prawdę bardzo nam przykro z tego powodu,... 29.08.01, 17:51
              ...że uniwersytet warszawski nie zdołał zatrzymać w swych murach twojej osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka