Dodaj do ulubionych

Autentyk czy fotomontaż?

01.12.04, 19:53
Prawdę mówiąc ja tego nie widziałem, nie zauważyłem.
Mimo że nazwa pliku to ponzań-centrum na zdjęciu jest jednak Lublin?
fun.from.hell.pl/2004-11-26/poznan-centrum.gif
............
Obserwuj wątek
    • Gość: Barska Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 19:58
      Mali_bu ---ktore to wg Ciebie miejsce Lublina? A swoja droga ronda sa tak
      podobne...Chodz ronda NSZ w Poznaniu chyba nie ma...
      • mali_bu Re: Autentyk czy fotomontaż? 01.12.04, 20:04
        To rondo na alei Solidarności. Spójrz na budynek z cegły po lewej stronie. W
        oddali żółty budynek PZMotu. Ręcę dam sobie uciąć że to zdjęcie z Lublina a nie
        z Poznania.
        ............
        • Gość: ŁP Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 20:15
          > To rondo na alei Solidarności. Spójrz na budynek z cegły po lewej stronie. W
          > oddali żółty budynek PZMotu. Ręcę dam sobie uciąć że to zdjęcie z Lublina a
          > nie z Poznania
          >
          Zgadzam się, też to zauważyłem.
          A za tym budynkiem z cegieł ul. Północna.

I to chyba fotomontaż :)
    • Gość: maggie Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.net / *.pl 01.12.04, 20:08
      Tak, to jest miejsce w Lublinie - przejeżdzam tamtedy codziennie, wiec
      watpliwosci nie mam:) to jest rondo im. Ryszarda Kuklińskiego (od kilku dni
      nowa nazwa), jak sie zjezdza z Czechowa w dol, z Kompozytorów Polskich. Tylko
      hmm sie zastanawiqm czy ten bilboard to nie fotomontaz? chyba jutro sie tam
      zatrzymam i sprawdze:) jestescie ciekawi?
      • Gość: Barska Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 20:35
        Maggie,zobacz,a w poprzedniej mej wypowiedzi powinno byc oczywiscie c h o ć a
        nie chodz.
    • Gość: Paweł Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 01.12.04, 20:52
      Tak, to jest Lublin, chyba,że w Poznaniu jest takie łudząco podobne miejsce, no
      i przy tym rondzie to chyba nie ma tego bilboardu, bo na zdjeciu zresztą i tak
      jest krzywy.
      • Gość: Barska Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 20:55
        A zobacz jak wyglada rondo Tajnego Nauczania przy Monte Cassino! Latem
        okropnie,a blisko są szkoły!Moze patronat skoro UM jaki jest - każdy widzi.
        • Gość: gyokuro Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.visp.energis.pl 01.12.04, 21:56
          A czy tam koło Kompozytorów na rondzie jest strzałka na salon Mercedesa? Bo na
          zdjęciu jest.
    • Gość: Paul Tak to fotomontaz...... IP: *.lodz.mm.pl 01.12.04, 23:54
      .....zajmowalem sie podobnymi rzeczami przez 6 lat, robilem i bylem rowniez
      specjalista od mikrofilmow, grafiki i takich tam.... Fotomontaz smieszny ale
      marny jakosciowo, tak jak np. na okladkach czasopism, ale nie o jakosc tu
      chodzi. Uszanowanie,
      Paul
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka