mali_bu 01.12.04, 19:53 Prawdę mówiąc ja tego nie widziałem, nie zauważyłem. Mimo że nazwa pliku to ponzań-centrum na zdjęciu jest jednak Lublin? fun.from.hell.pl/2004-11-26/poznan-centrum.gif ............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barska Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 19:58 Mali_bu ---ktore to wg Ciebie miejsce Lublina? A swoja droga ronda sa tak podobne...Chodz ronda NSZ w Poznaniu chyba nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Autentyk czy fotomontaż? 01.12.04, 20:04 To rondo na alei Solidarności. Spójrz na budynek z cegły po lewej stronie. W oddali żółty budynek PZMotu. Ręcę dam sobie uciąć że to zdjęcie z Lublina a nie z Poznania. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁP Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 20:15 > To rondo na alei Solidarności. Spójrz na budynek z cegły po lewej stronie. W > oddali żółty budynek PZMotu. Ręcę dam sobie uciąć że to zdjęcie z Lublina a > nie z Poznania > Zgadzam się, też to zauważyłem. A za tym budynkiem z cegieł ul. Północna. I to chyba fotomontaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.net / *.pl 01.12.04, 20:08 Tak, to jest miejsce w Lublinie - przejeżdzam tamtedy codziennie, wiec watpliwosci nie mam:) to jest rondo im. Ryszarda Kuklińskiego (od kilku dni nowa nazwa), jak sie zjezdza z Czechowa w dol, z Kompozytorów Polskich. Tylko hmm sie zastanawiqm czy ten bilboard to nie fotomontaz? chyba jutro sie tam zatrzymam i sprawdze:) jestescie ciekawi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 20:35 Maggie,zobacz,a w poprzedniej mej wypowiedzi powinno byc oczywiscie c h o ć a nie chodz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 01.12.04, 20:52 Tak, to jest Lublin, chyba,że w Poznaniu jest takie łudząco podobne miejsce, no i przy tym rondzie to chyba nie ma tego bilboardu, bo na zdjeciu zresztą i tak jest krzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barska Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 20:55 A zobacz jak wyglada rondo Tajnego Nauczania przy Monte Cassino! Latem okropnie,a blisko są szkoły!Moze patronat skoro UM jaki jest - każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyokuro Re: Autentyk czy fotomontaż? IP: *.visp.energis.pl 01.12.04, 21:56 A czy tam koło Kompozytorów na rondzie jest strzałka na salon Mercedesa? Bo na zdjęciu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Tak to fotomontaz...... IP: *.lodz.mm.pl 01.12.04, 23:54 .....zajmowalem sie podobnymi rzeczami przez 6 lat, robilem i bylem rowniez specjalista od mikrofilmow, grafiki i takich tam.... Fotomontaz smieszny ale marny jakosciowo, tak jak np. na okladkach czasopism, ale nie o jakosc tu chodzi. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś