Dodaj do ulubionych

Gwałciciel pod kluczem

IP: *.bas2.srl.dublin.eircom.net 04.12.04, 11:33
i nie skisnie i nie wyjdzie judasz p....
Obserwuj wątek
    • Gość: student-PG Re: Gwałciciel pod kluczem IP: 213.17.233.* 04.12.04, 18:39
      Prawda jest taka,że lubelscy policjanci to profesjonaliści. Może w tym
      przypadku niekoniecznie do końca. Ale w sumie jest jak mówię.
      • Gość: Wściekły pies. Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 05.12.04, 10:28
        Potwierdzam Twoje słowa.Wiem ,że mówisz o policjantach wzmagających się własnie
        z tego typu przestępstwami oraz policjantami na ulicy ,którzy codziennie
        narażają swoje życie i zdrowie.Ale urzędaski przy ul.Narutowicza nie są
        profesionalistami chyba ,że w innym kierunku.
        • Gość: hihi Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.it-net.pl 05.12.04, 13:37
          Jak zdarzy się Wam mieć doczynienia z policją (jako poszkodowani, świadkowie
          itp.), pewnie nieraz jeszcze zmienicie zdanie...
          • Gość: karol Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:27
            miałem i to nie raz, nawet wczoraj wieczorem. Zadzwoniłem, bo pijani gnoje
            rozrabiali na lubartowskiej. Przyjechali po 3 minutach. nie jest to pierwsza
            sytuacja, kiedy zareagolwai bardzo szybko. Pisze sie głównie o ich potkniecia,
            rzadziej o sukcesem, a takim jest niewątpliwe zatrzymanie gwałciciela i za to
            nalezy im sie brawa
            • Gość: hihi Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.it-net.pl 05.12.04, 19:04
              Więc masz inne doświadczenia, a ja gazet nie czytam...
    • Gość: ________---------- Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:38
      Brawa hihihi to ich obowiazek ,ale cos na Mikolaja w kopercie
      czemu nie . Tym od czarnej roboty sie nie przelewa ,nie to co
      pierdzibiurkom!
    • Gość: Gość Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.pronet.lublin.pl 06.12.04, 00:05
      Ten typ nazywa się Waldemar Lembryk. Kiedyś miałem nieszczęście chodzić z nim
      do jednej klasy, ale tylko przez rok. On zawsze był jebnięty na umyśle, dziwię
      się, że tak długo przebywał na wolności. Ciekawe, czy teraz go zamkną...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka