Gość: pepe33 IP: *.bas2.srl.dublin.eircom.net 04.12.04, 11:33 i nie skisnie i nie wyjdzie judasz p.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student-PG Re: Gwałciciel pod kluczem IP: 213.17.233.* 04.12.04, 18:39 Prawda jest taka,że lubelscy policjanci to profesjonaliści. Może w tym przypadku niekoniecznie do końca. Ale w sumie jest jak mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wściekły pies. Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 05.12.04, 10:28 Potwierdzam Twoje słowa.Wiem ,że mówisz o policjantach wzmagających się własnie z tego typu przestępstwami oraz policjantami na ulicy ,którzy codziennie narażają swoje życie i zdrowie.Ale urzędaski przy ul.Narutowicza nie są profesionalistami chyba ,że w innym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.it-net.pl 05.12.04, 13:37 Jak zdarzy się Wam mieć doczynienia z policją (jako poszkodowani, świadkowie itp.), pewnie nieraz jeszcze zmienicie zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:27 miałem i to nie raz, nawet wczoraj wieczorem. Zadzwoniłem, bo pijani gnoje rozrabiali na lubartowskiej. Przyjechali po 3 minutach. nie jest to pierwsza sytuacja, kiedy zareagolwai bardzo szybko. Pisze sie głównie o ich potkniecia, rzadziej o sukcesem, a takim jest niewątpliwe zatrzymanie gwałciciela i za to nalezy im sie brawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.it-net.pl 05.12.04, 19:04 Więc masz inne doświadczenia, a ja gazet nie czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ________---------- Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:38 Brawa hihihi to ich obowiazek ,ale cos na Mikolaja w kopercie czemu nie . Tym od czarnej roboty sie nie przelewa ,nie to co pierdzibiurkom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gwałciciel pod kluczem IP: *.pronet.lublin.pl 06.12.04, 00:05 Ten typ nazywa się Waldemar Lembryk. Kiedyś miałem nieszczęście chodzić z nim do jednej klasy, ale tylko przez rok. On zawsze był jebnięty na umyśle, dziwię się, że tak długo przebywał na wolności. Ciekawe, czy teraz go zamkną... Odpowiedz Link Zgłoś