dryfulec Re: parki na forum 11.05.02, 00:05 Poczytalem sobie i dochodze do wniosku, ze swietnie do siebie pasujecie. Dzieci beda rownie madre jak wy. Moje typy na wesele w remizie to: lutien-eor - oczywiste polaczenie, wystarczy poczytac lucy-empi - nuda do kwadratu pola-maestro - zdjecia sobie porobia kaska-grendel - lubelskie zwiazki freon albo wandad-paul - kto sie czubi ten sie lubi alinca-facio - obydwoje z gor sobie zostawie velvet, zeby dziewczyna nieco przyjemnosci miala. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: parki na forum 11.05.02, 00:10 jeszcze jedna parka: ronja- m.in - bo mi zostali. gratululacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: parki na forum IP: *.extern.kun.nl 11.05.02, 02:00 dryfulec poswiecil troche swojego cennego czasu na wnikliwa analize wypowiedzi na forum, gratulacje :-) P. psst psst, tylko ze mnie i Maestro to nie taka lubelska para, bo ja nie z Lublina, buuu, ide sie pochlastac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Dryhujcu..oby twe slowo cialem sie stalo.... IP: *.proxy.aol.com 11.05.02, 01:59 dryfulec napisał(a): > Poczytalem sobie i dochodze do wniosku, ze swietnie do siebie pasujecie. Dzieci > > beda rownie madre jak wy. Moje typy na wesele w remizie to: > > lutien-eor - oczywiste polaczenie, wystarczy poczytac > lucy-empi - nuda do kwadratu > pola-maestro - zdjecia sobie porobia > kaska-grendel - lubelskie zwiazki > freon albo wandad-paul - kto sie czubi ten sie lubi > alinca-facio - obydwoje z gor > sobie zostawie velvet, zeby dziewczyna nieco przyjemnosci miala. ......z tym ze ja wole Freon. Przynajmniej ma w sobie "ta iskierke". Wanda-d to przyklad kompletnego upadku umyslowego pod plaszczykiem swiatowego obycia, madrasci i smaku. Tak trzymac. Przynajmniej cos sie dzieje. Zegnam uniwersalnym i pieszczotliwym "huj ci w dupe". Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: parki na forum IP: *.swit.futuro.pl 11.05.02, 23:27 dryfulec napisał(a): > kaska-grendel - lubelskie zwiazki Uśmiech pojawił się przelotny na mej twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: parki na forum 11.05.02, 18:39 Hahahaha!!!!! Wiedzialem, ze trafilem. Nikt sie nie sprzeciwia. Widzicie Dryfulec ma oko do ludzi. I dlatego wszystko co mowi powinniscie przyjmowac sobie do serca. Kiedy wesela beda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: parki na forum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:58 Hmmm - zdjęcia jako dowód w sprawie ???? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Maestro... IP: *.extern.kun.nl 12.05.02, 12:56 > Hmmm - zdjęcia jako dowód w sprawie ???? :))))) ja tam nic nie wiem....ja tu tylko zdjecia robie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Kurde!!!! 13.05.02, 08:03 No własnie, kurde, co jest? Człowiek zrobił sobie wolne na weekend, a tu jakieś imprezy bez niego urządzają... Ty Dryfulec może wcześniej dawaj znać, jak coś organizujesz, to przynajmniej się przygortuję finansowo... no i oczywiście psychicznie... Wiesz przeciez, że jest to przezycie, co? Więc co? Ja i Grendel, który się z tego powodu uśmiecha? A ty pasjans stawiałes, czy zaglądałeś do zxaczarowanej kuli? Chciałabym dzisiaj znać bardziej szczegółowe plany, terminy, to wpiszę sobie do swojego kalendarza (przynajmniej nie zapomnę). Pa, kochany... Ty to potrafisz... oh! Odpowiedz Link Zgłoś
eor veto 13.05.02, 09:32 A ja zglaszam sprzeciw. Wyjedzie czlowiek odpoczac na kilka dni, a tu sie okazuje, ze jego przyszloscia handluja. Nie ma mowy. Nie biore - po pierwsze sam sobie potrafie dobierac i nie potrzebuje swatki w postaci kolegi D. a po drugie, jak zauwazylem panna Luthien jest zainteresowana kims calkiem innym.... Ach, jeszcze jedno - poniewaz zostalem okrzykniety analfabeta spiesze doniesc, ze niniejszy post pisze za mnie pani Jadzia, zawodowa maszynistka i nawigatorka sieci z wieloletnim doswiadczeniem w PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: veto IP: *.extern.kun.nl 13.05.02, 09:46 eorku :-))))))))))) witaj :-)))))))))) z usmiechem na gebie ide pobiegac sobie :-)))))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: veto 13.05.02, 09:56 A ten usmiech to z powodu pogody, czy tez moze dopasowania partnera, bo jak zauwazylem jestem jedynym protestujacym:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: veto 13.05.02, 10:56 eor napisał(a): > A ten usmiech to z powodu pogody, czy tez moze dopasowania partnera, bo jak > zauwazylem jestem jedynym protestujacym:)))))) Dopiszę się tu bo zobaczyłam parę osób znajomych:))) Osobnika "d" nie czytuję po pewnym wstydliwym z jego strony incydencie, delikatnie mówiąc. Po prostu dla mnie nie ma kogoś takiego!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: veto 13.05.02, 11:02 Nie ma mnie, bo jestem na lodach wlasnie, ale szybciutko tylko oddam honor M.In - faktycznie, zaprotestowal pierwszy. Przy okazji skladam kolejny protest wraz z wyrazami oburzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola eor IP: *.extern.kun.nl 13.05.02, 11:23 > A ten usmiech to z powodu pogody, czy tez moze dopasowania partnera, bo jak zauwazylem jestem jedynym protestujacym:)))))) ten usmiech to z powodu pani Jadzi :-)))))))))) no i wiosna, a moze lato w koncu zawitalo, tyle sie nasluchalam na temat upalow w PL, a tutaj deszcz i zimno, a dzisiaj slonce sie pokazalo :-))) odnosnie "parkow" na forum, to kogo eorek preferuje? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: eor 13.05.02, 11:40 Gość portalu: Pola napisał(a): > odnosnie "parkow" na forum, to kogo eorek preferuje? > Preferuje przede wszystkim posiadanie mozliwosci wyboru. To los powinien kojarzyc ludzi, a nie Dryfulce. A z parkow najbardziej lubie Regent's i Solacki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Pola 13.05.02, 11:41 Polciu, nie znasz Eorka? Przeciez ci nie powie... Zaraz się czymś wykręci, jak to ze wszystkim... A ja tak bym chciała wiedzieć.... Od razu byłby temat do plotek... Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Re: Pola 13.05.02, 11:52 Ale sie napalili na te parki. A kaska i grendel to pewnie niedlugo nam zareczyny oglosza skoro tak sie uradowali. Tylko po co sie spierac skoro i tak jasne ze moj wybor najlepszy. No przeczytajcie sobie ten watek o juli i powiedzcie ze lutien i eor do siebie nie pasuja. Ja to wszystko przestudiowalem. Mozecie protestowac eor ale fakty mowia za siebie i nalezy je przyjac do wiadomosci. Nie podoba wam sie lutien, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska ;-))))) 13.05.02, 11:56 Dryfulec, jak cię czytam, to muszę mocno się trzymac poręczy fotela, żeby nie spaść z wrażenia;-) Jesteś cudownie nieomylny, niewyobrażalnie przewidujący. Jeszcze pare takich tekstów i spadnę pod biurko (Grendel, masz szansę na wykazanie się przy ratowaniu mnie spod biurka). Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: ;-))))) 13.05.02, 12:01 Matko, co tu sie dzieje...... Nie dosc, ze Dryfulec robi za wyrocznie, to jeszcze okazuje sie, ze forumowe wesele nas niedlugo czeka:))) Przyjmijcie moje gratulacje. A odnoszac sie do wypowiedzi kolegi D. - wrecz przeciwnie, bardzo mi sie podoba. Oprotestowuje zasade, a nie osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grendel Re: ;-))))) IP: 62.233.131.* 13.05.02, 13:53 usmiechnietakaska napisał(a): > (Grendel, masz szansę na > wykazanie się przy ratowaniu mnie spod biurka). > No to trafiłaś na odpowiednią osobę. Nikt tak jak ja nie potrafi ratować kobiet spod biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: ;-))))) 13.05.02, 13:55 Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć;-) Ps. Dryfulec, brak twojego komentarza zaczyna mnie poważnie niepokoić... Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: parki na forum 13.05.02, 14:00 Ja również przyłączam się do sprzeciwu. Nie ma tak dobrze. Nie zgadzam się na żadne przypisanie. A na Eora to zapisy miały być:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: parki na forum 13.05.02, 15:38 freon napisał(a): > A na Eora to zapisy miały być:o))) Eor mial byc w trzecim kwartale, ale nie dowiezli i kolejka spoleczna ulegla samorozwiazaniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
empi odbijany! 21.11.02, 14:19 jak teraz z wiernością w parach, z kim by ożenić naszą młodzież, pepperoniego. Gdzie dryfulec, aby doradzić. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: odbijany! 21.11.02, 15:00 empi napisał: > jak teraz z wiernością w parach, z kim by ożenić naszą młodzież, pepperoniego. Jak to z kim, z Ciocią Gienią! A tak poza tym, Empi- fantastyczny wątek odgrzebałeś, nie widziałam go wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Gdzie jest "moja" freon......!!!!!!!!!........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 15:15 ......przyrzeczona mi forumowo!!?? Schne bez mej bogdanki straszliwie;-(. Freon, odezwij sie!!! Uszanowanie, Twoj zrozpaczony i opuszczony Paul. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: odbijany! 21.11.02, 17:34 vanilja napisała: > empi napisał: > > > jak teraz z wiernością w parach, z kim by ożenić naszą młodzież, pepperoni > ego. > > Jak to z kim, z Ciocią Gienią! > A tak poza tym, Empi- fantastyczny wątek odgrzebałeś, nie widziałam go > wcześniej. Vanilja, litości!!! Przez resztę życia mam słuchać tego, ze wkurzam Ciocię Gienię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia gienia Re: odbijany! IP: *.it-net.pl 21.11.02, 19:43 Pepperoni, kocham cię, odbijany! Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: parki na forum 10.12.02, 09:53 wywlekam specjalnie dla Eora;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: parki na forum 10.12.02, 09:59 A to dlatego w innym watku napisano, ze sie w Dryfulca zabawiam chcac dwie duszyczki zblakane polaczyc!!! Juz rozumiem. Ide zobaczyc do kogo mnie wowczas przypisano......... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: parki na forum 10.12.02, 10:28 Juz wiem do kogo mnie przypisano..... i chcialbym sie pozalic, ze Luthien od tamtej pory nie ma juz. Zniknela. A taka mila byla. Oj, chyba pojde sobie troche pochlipac w kaciku. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: parki na forum 10.12.02, 10:33 Nie placz Eor bo tu miejsca brak...... pozdr. hm` ;] Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: parki na forum 10.12.02, 10:38 hm` napisał: > Nie placz Eor bo tu miejsca brak...... "W moim kaciku miejsca jest mnostwo. Ide!" (czlap, czlap) "Ech, Luthien, Ty okrutna Elfico! Ech!" (czlap, czlap....) Wychodzi. Kurtyna. Koniec aktu 2. Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: parki na forum 10.12.02, 10:57 eor napisał: > hm` napisał: > > > Nie placz Eor bo tu miejsca brak...... > > "W moim kaciku miejsca jest mnostwo. Ide!" (czlap, czlap) "Ech, Luthien, Ty > okrutna Elfico! Ech!" (czlap, czlap....) Wychodzi. Kurtyna. Koniec aktu 2. Brawa !!! Okrzyki typu: "Bis! Bis!" Zniecierpliwiony i podekscytowany tłum wdziera się na scenę !!! AAAaaaa....!!! Ciemność, ciemność widzę :)))))) pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: parki na forum 10.12.02, 11:08 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Co to będzie? Co to będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: parki na forum 10.12.02, 11:20 Sztuka niniejsza tworzona jest impromptu i wlasnie znalazla sie w fazie zawieszenia. Akt 3 nastapic moze, choc w chwili obecnej nic autorowi na ten temat nie wiadomo. Publicznosc oraz krytykow uprasza sie o cierpliwosc i pozostanie z pelnym dramatyzmu wezwaniem "Ech, Luthien....." w uszach i w duszach. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11 Re: parki na forum 10.12.02, 19:04 Na forum tez moga byc parki , nie tylko w realu ? ;)))cmokas dla mojej drugiej polowki hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: parki na forum 11.12.02, 00:13 sylwia11 napisała: > Na forum tez moga byc parki , nie tylko w realu ? ;)))cmokas dla mojej drugiej > polowki hahaha Odebraną przesyłkę potwierdzam poniższym podpisem... (ewentualnych pomyłek w adresie nie uwzględnia sie sie ;) ) pozdrawiam (tym razem tylko połówkowy ;) ), Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: parki na forum 11.12.02, 08:23 Polepszak powiedz gdzie się rodzą takie miłe kobiety jak twoja gorąca wielbicielka Sylwia?:-))) A może ty jesteś czarnoksiężnikiem ?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: parki na forum 11.12.02, 17:55 lodbrok napisał: > Polepszak powiedz gdzie się rodzą takie miłe kobiety jak twoja gorąca > wielbicielka Sylwia?:-))) A może ty jesteś czarnoksiężnikiem ?:-)) Lodbrok, coś tu pokręciłeś, choć może to tak wygląda... tylko... ech... wyjaśniam: Sylwia - dobra wróżka (CMOK ;) ) Polepszak - podatny grunt na działalność gospodarczą dobrych wróżek ;))))) pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: parki na forum 12.12.02, 07:52 jasne... A ja jestem duch Krzywego Serwerka z tartaku co straszy dzieci po nocy:-)))) Nie ma to jednak jak być postawionym w niezręcznej sytuacji:-))). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Up ;) 03.06.03, 21:07 Pojawiło się kilka nowych osób ;) Trzeba je "poparzyć" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Up ;) 04.06.03, 13:43 pepperoni78 napisał: > Pojawiło się kilka nowych osób ;) Trzeba je "poparzyć" ;) A ja znowu mam mylne wieści... bo myślałam, że ty już się "sparzyłeś";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Up ;) IP: *.resetnet.pl 04.06.03, 13:47 Ja się wczoraj zupą w język sparzyłem i do dziś mnie boli :( - oto kara za łapczywość i brak czasu :(. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd "parząca" zupa 04.06.03, 14:04 Gość portalu: Z:Đ napisał: > Ja się wczoraj zupą w język sparzyłem i do dziś mnie boli :( - oto kara za > łapczywość i brak czasu :(. > > ZOh. a jaka to była zupa?? może ci powróżymy z makaronu, ziemniaczków czy marcheweczki... jak fusów... jaką zupą kolejny raz się sparzysz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: 'parząca' zupa IP: *.resetnet.pl 04.06.03, 14:09 Pomidorowa z ryżem. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: 'parząca' zupa 04.06.03, 14:23 Gość portalu: Z:Đ napisał: > Pomidorowa z ryżem. > > ZOh. czyli następna będzie jarzynowa... (podobno włoszczyznę przywiozła do nas królowa Bona tzn. że może kierunek Włochy, dla odmiany po tym chińskim ryżu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ zupa południowa IP: *.resetnet.pl 04.06.03, 15:57 Czyli po dalekim wschodzie czas na bliskie południe :D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Jeśli mogę... 04.06.03, 16:13 ...poproszę barszcz ukraiński. czyli bardzo bliski Wschód. ;) Odpowiedz Link Zgłoś