Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:16
Nastawiłam ściąganie dwóch plików z Internetu / nazwijmy je umownie cd-1 i cd-
2 /po ściągnięciu na dysk, zrobiło mi się z tych dwóch plików, cztery pliki :
cd-1.mdf , cd-1.mds i cd-2.mdf , cd-2.mds .
Nie wiem jak je uruchomić .

Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ceti Re: PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.07.04, 13:25
      co prawda pytanie jest skierowane do expertów, a ja nie dość, że udzielam się w liczbie pojedynczej, to jeszcze za experta ani eksperta się nie uważam... :P pliki .mds/.mdf to obrazy płyt. jeśli mój lamerski głos cokolwiek dla Ciebie znaczy - postaraj się (jeśli posiadasz nagrywarkę) o program Alcohol 120% i przy jego pomocy wypal pliki. jeśli nie - poszukaj programu emulującego (udającego) napęd CD-ROM/DVD-ROM, zamontuj w nim ściągniety obraz płyty i postępuj jak ze zwykłym CD-ROM'em. przepraszam, ze zabrałem głos... :P
      • Gość: ola Re: PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:30
        A czy można to samo zrobić programem nero ?
        • Gość: ceti Re: PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.07.04, 13:43
          Gość portalu: ola napisał(a):

> A czy można to samo zrobić programem nero ?

obawiam się, że nie. nero obsługuje - tak mi się zdaje - tylko obrazy w formacie własnym .nrg i w formacie .iso niestety, tutaj nie jestem do końca pewien, bo nie używam tego programu...
      • Gość: iwona Re: PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:36
        Gość portalu: ceti napisał(a):

> co prawda pytanie jest skierowane do expertów, a ja nie dość, że udzielam się
        w
        > liczbie pojedynczej, to jeszcze za experta ani eksperta się nie uważam... :P p
        > liki .mds/.mdf to obrazy płyt. jeśli mój lamerski głos cokolwiek dla Ciebie
        zna
        > czy - postaraj się (jeśli posiadasz nagrywarkę) o program Alcohol 120% i przy
        j
        > ego pomocy wypal pliki. jeśli nie - poszukaj programu emulującego (udającego)
        n
        > apęd CD-ROM/DVD-ROM, zamontuj w nim ściągniety obraz płyty i postępuj jak ze
        zw
        > ykłym CD-ROM'em. przepraszam, ze zabrałem głos... :P

Alkohol120 ma wirtualne napędy , umieszczasz plik w takim napędzie i odpalasz
        • Gość: Ola Re: PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 15:13
          Skąd mogę ściągnąć alkohol 120% w polskiej wersji ?

Z góry wielkie dzięki za pomoc.
          • koktajl_molotowa Re: PYTANIE DO EXPERTÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.07.04, 19:40
            www.dobreprogramy.com/index.php?dz=18&alf=a
            Wogóle do zakładek dodaj sobie www.dobreprogramy.com/index.php?dz=9 to
            prawdziwa kopalnia programów :)
            POZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka