Dodaj do ulubionych

kiedyś to było niezłe forum

16.12.04, 22:27
teraz wygląda jak ogłoszenia
Obserwuj wątek
    • Gość: lublin kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:18
      konkretnie
      • Gość: Paul Re: kiedy? IP: *.lodz.mm.pl 17.12.04, 11:15
        Gość portalu: lublin napisał(a):

> konkretnie
        Kiedy nie bylo na nim ciebie. Uszanowanie,
        Paul
        • Gość: lublin kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:52
          ciekawsza by byla wypowiedz igiego, twoje zdanie - czyli Paula co z miasta Lodzi pochodzi juz znamy od dawna.
          • Gość: Paul Re: kiedy? IP: *.lodz.mm.pl 19.12.04, 20:19
            Gość portalu: lublin napisał(a):

> ciekawsza by byla wypowiedz igiego, twoje zdanie - czyli Paula co z miasta
            Lodz
            > i pochodzi juz znamy od dawna.
            Znacie lublin? To posluchajcie. A potem jeszcze raz i jeszcze raz, az do
            skutku, lublin. A teraz spocznij i odmaszerowac, jesli bede chcial twojej
            opini to ci ja podam osobiscie. Uszanowanie,
            Paul
            • wierna_rzeka Re: kiedy? 19.12.04, 20:29
              I jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat sto lat niech zyje nam... :))
              A kto ?
              A Paul !!! :)
              Bo choc to nizely sku..el, ale ja go lubie ! :)
              Tralalalaaaa :))))
    • Gość: cenzor Re: kiedyś to było niezłe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 08:00

DE, FR, EN
      60 zgonów w pobliżu wieży przekaźnikowej radia, telewizji i telefonii
      komórkowej.

Te obserwacje zrobiła mieszkanka Elżbieta Bartos ze Słupska w ostatnich
      czterech latach.
      Wieża została włączona w 1991 jako antena radiowo-telewizyjna.
      W roku 1992 została ona rozbudowana na stację bazową telefonii komórkowej.
      Większość poszkodowanych na liście mieszka lub mieszkała w odległości 25 do 30
      metrów od wieży. Bardzo dużo zachorowań jest też w dwóch wieżowcach, które
      stoją w odległości 100-150 metrów.
      Urzędy Słupska, nie przeprowadziły dotychczas żadnych badań epidemiologicznych
      czy statystycznych nawet w czasie masowych zgonów w latach 1995-98. One
      twierdzą, że nie mają na to pieniędzy.
      Tą listę zrobiła pani Elżbieta Bartos, Słupsk ul. Banacha 11/58
      76-200 Polska Tel. (004859) 84-42-260 pomiędzy lipcem a grudniem 2004 roku, na
      podstawie wskazówek od znajomych lekarzy, nauczycieli i poszkodowanych.

a co na to powiesz zobacz www.iddd.de
      • mali_bu Re: kiedyś to było niezłe forum 17.12.04, 08:06
        Czy pani Bartos liczyła też mieszkańców szpitala w Słupsku?
        ............
        • Gość: bosman Re: kiedyś to było niezłe forum IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 11:05
          tak, psychiatrycznego w którym przebywa.
          • joannabarska Pomożecie? 17.12.04, 22:40
            To Forum moze byc całkiem niezłe,ale po wytępieniu chamstwa. Pomożecie??? No...
            • bodo53 Re: Pomożecie? 17.12.04, 22:48
              Spoko. Pomożemy...

Pozdrowienia

• wierna_rzeka Re: Pomożecie? 17.12.04, 23:25
                Nie chodzi tylko o to, by tepic chamstwo, ale mysle, ze rowniez i o to, by
                szanowac czlowieka w ogole, nawet jak ma inne poglady niz my, inna orientacje
                seksualna, wyznaje inna wiare, a przede wszystkim ma inna orientacje polityczna.
                Zbyt czesto tutaj nie czyta sie co ktos ma do powiedzenia na dany temat,
                wystarczy, ze jest prawicowy, zeby lewica nawyzywala go od kretynow i idiotow i
                odwrotnie.
                Jesli ludzie beda atakowac czlowieka, a nie to, co mowi, to forum bedzie mialo
                zawsze niski poziom.
                • wierna_rzeka Re: Pomożecie? 17.12.04, 23:45
                  Aha, jeszcze jedno.
                  Poki beda tu sytuacje, ze jedna osoba pisze pod kilkoma nickami i sama ze soba
                  gada, sama sie popiera i wspiera, to tez bedzie kicha, bo to juz naprawde staje
                  sie nudne.
                • joannabarska Nie jestem bez winy 17.12.04, 23:52
                  wierna_rzeka napisała:

> Nie chodzi tylko o to, by tepic chamstwo, ale mysle, ze rowniez i o to, by
                  > szanowac czlowieka w ogole, nawet jak ma inne poglady niz my, inna orientacje
                  > seksualna, wyznaje inna wiare, a przede wszystkim ma inna orientacje
                  polityczna
                  > .
                  > Zbyt czesto tutaj nie czyta sie co ktos ma do powiedzenia na dany temat,
                  > wystarczy, ze jest prawicowy, zeby lewica nawyzywala go od kretynow i idiotow
                  i
                  >
                  > odwrotnie.
                  > Jesli ludzie beda atakowac czlowieka, a nie to, co mowi, to forum bedzie
                  mialo
                  > zawsze niski poziom.
                  ================================================================================
                  Racja, ja też nie jestem bez winy,ale czasem człowiek nie wytrzymuje,kiedy
                  czyta pewne wypowiedzi. Denerwuje nawet nie sama tresc,ale pewność z jaką
                  (mlody zapewne )autor wypowiada sie tutaj.Można miec różne zapatrywania
                  polityczne,ale juz wyraznie widac,jak opłakane skutki przynosi nauka historii a
                  la Paczkowski (ładnie mu dołożono w programie Durczoka wczoraj w TVP1).Za
                  tzw.komuny wiele białych plam (kto chciał,mógł je zapełniac korzystając chocby
                  z zasobow Bibl.im. Łopacinskiego),ale dzis tez są.Moze szare,moze
                  czarne...Sprzeczać się mozna,ale wymyślaniu komus od "komuchow","dziwek"
                  itp.,gdy nie zna sie biografii adwersarza,jego wieku, moze budzic nie tylko
                  politowanie,ale i chęć - powiem brutalnie - lania w mordę!
                  • wierna_rzeka Re: Nie jestem bez winy 18.12.04, 00:17
                    joannabarska napisała:

> Sprzeczać się mozna,ale wymyślaniu komus od "komuchow","dziwek"
                    itp.,gdy nie zna sie biografii adwersarza,jego wieku, moze budzic nie tylko
                    politowanie,ale i chęć - powiem brutalnie - lania w mordę!

OK Barska, walniesz w morde i co bedzie dalej ?
                    Jesli to jakis prostak (a raczej tak nalezy sadzic, bo inaczej by nie uzywal
                    takich okreslen), to Ci odda i co ? Chcesz chodzic z rozkwaszonym nosem ? :)
                    Nie od parady jest powiedzenie, ze chamswto nalezy tepic silom i godnosciom
                    osobistom, ale sila nie fizyczna mysle, a raczej intelektualna.
                    Zlosc rodzi zlosc, agresja rodzi agresje...
                    Jesli na chamstwo odpowiemy chamstwem, to nie mozemy oczekiwac niczego innego,
                    jak jeszcze wiekszego chamstwa, lepiej wiec zmusic przeciwnika, by gral wedlug
                    naszych regul gry i dostosowal sie do naszego poziomu, niz znizac sie do jego
                    poziomu i wdawac w pyskowki lub bijatyki, badz ponad to :).
                    • Gość: ciekawski in-te-lek-tu-al-nom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:12
                      myśli że jak się Dudka naooglądała to z niej wielka in-te-lek-tu-a-listka!
                    • joannabarska Chęc to nie jest realizacja 18.12.04, 10:31
                      Napisałam ,że moze budzic chęc lania w mordę. Sama chęć to jeszcze nie
                      realizacja,a ponadto nie wszystko trzeba brac dosłownie.Stwierdzasz za
                      Kobuszewskim powtarzajacym myśl autora dialogu,że "chamstwo należy tępic siłom
                      i godnościom osobistom." "Siłom" nie ma bezpośredniego połączenia
                      z "osobistom".Odczytaj to tak: chamstwo nalezy tepić siłą, a także godnoscią
                      osobistą.Czy np. po ewentualnym daniu jednak w mordę tej godnosci osobistej juz
                      sie nie zachowuje? Ot,nowy problem i temat do dziesiątkow wypowiedzi,jak
                      znam "forumowiczów...
                      • wierna_rzeka Re: Chęc to nie jest realizacja 18.12.04, 11:44
                        joannabarska napisała:

> Napisałam ,że moze budzic chęc lania w mordę. Sama chęć to jeszcze nie
                        > realizacja,

A ja napisalam: > OK Barska, walniesz w morde i co bedzie dalej ?

Czy wiec ja pisalam tu o czyms juz zrealizowanym ?
                        Uzylam czasu przyszlego, rozwazam co by bylo, gdyby... nie napisalam, ze
                        zrealizowalas swoj czyn, wiec co mi tu zarzucasz ? :)

> "Siłom" nie ma bezpośredniego połączenia z "osobistom".

A kto mowi, ze ma ?
                        Chyba tylko Tobie przyszlo do glowy, ze mozna to polaczyc ewentualnie.

Odczytaj to tak: chamstwo nalezy tepić siłą, a także godnoscią
                        > osobistą.

Chachacha :))), no teraz to mnie naprawde rozbawilas :)))

> Czy np. po ewentualnym daniu jednak w mordę tej godnosci osobistej juz
                        > sie nie zachowuje?

Moim zdaniem wtedy juz tej godnosci osobistej sie nie zachowuje.
                        Czlowiek z klasa nigdy nie uderzy drugiego czlowieka w twarz, wlasnie chociazby
                        dlatego, ze ma swoja godnosc, ale to tylko moje zdanie, masz prawo do
                        odmiennego :).
                • Gość: ciekawski lepiej sobie wez kalkulatur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:09
                  i podlicz ilosc otwartych inwektyw i atakow pod adresem Kosciola Polskiego oraz analogicznych pod adresem judaizmu to ci wyjdzie czy jest po rowno bo mnie wychodzi gó.. a nie po równo.
                  o listach krajowych wyborczej już nie wspominając.
                  • wierna_rzeka Re: lepiej sobie wez kalkulatur 18.12.04, 11:51
                    Rozumiem Twoje rozgoryczenie, masz racje, ze inwektyw i atakow pod adresem
                    Kosciola i judaizmu jest bardzo duzo, ale rowniez duzo jest ich pod adresem
                    homoseksualistow, komunistow i roznych innych.
                    Ataki byly, sa i beda i to wcale nie jest takie zle.
                    Jest to zmuszanie do zastanowienia sie nad wieloma sprawami, zauwazajac i
                    wytykajac bledy powoduje sie czesto ich korekty, mowienie glosno o
                    nieprawidlowosciach i krytyka takiego stanu rzeczy jest jednak pewna kontrola w
                    stosunku do poczynan decydentow.
                    Wszytko zalezy od tego, jaki cel ma nasza krytyka i nasz atak.
                    Przeprowadzenie logicznego rozumowania i za pomoca argumentow wykazanie, ze
                    przeciwnik nie ma racji, lub, ze po prostu jest glupi, odniesie moim zdaniem
                    lepszy skutek, niz poczestowanie go cala gama wyzwisk.
                    Jesli chcemy jedynie dac upust swoim emocjom i frustracjom, to faktycznie
                    mozemy ograniczyc sie tylko i wylacznie do najbardziej prymitywnej formy, nie
                    wymagajacej zadnego wysilku intelektualnego.
                    Ty wiec bedziesz rzucal ku..mi, a Barska bedzie w morde lala...
                    Hehehee, wlasnie sobie wyobrazilam taka scene :).

Mowi sie, ze przyklad idzie z gory.
                    Jak siegam pamiecia, to chyba lewica pierwsza sprowadzila poziom debat
                    politycznych w Sejmie do poziomu spod budki z piwem. To oni pierwsi wybuchali
                    glosnym smiechem i rzucali z sali prostackie uwagi pod adresem zabierajacych
                    akurat glos prawicowcow, ale sam musisz przyznac, ze Barska jest osoba
                    kulturalna i wulgaryzmow nie wypisuje, ona jednak bazuje na swoim intelekcie i
                    za to przynajmniej ja darze ja szacunkiem, mimo, ze przewaznie nie zgadzam sie
                    sie z pogladami, ktore ona glosi.

Ps. Pani Joanno, prosze sie nie unosic, nie sadze, ze piszac o tym laniu w
                    morde naprawde by Pani wprowadzala to w czyn, mysle, ze dobrze Pania
                    zrozumialam, a to, ze tutaj to przytoczylam, to tylko dlatego, by wykazac
                    bezsens ewentualnych takich "dyskusji".
                    Serdecznie pozdrawiam.
                    • Gość: Gość22 dolicz jeszcze ciemnogród IP: *.238.73.34.adsl.inetia.pl 18.12.04, 12:03
                      Dolicz jeszcze do inwektyw ciemnogród, zadupie i głęboką prowincję czyli opinie
                      o Lublinie. Jak z TYM dyskutować logicznie, tym bardziej, że opinie te są
                      wysuwane przez osoby w Lublinie nie mieszkające na podstawie tego co czytają na
                      forum. Jak takie rzeczy czytam o moim mieście (należałoby użyć
                      niemieckiego "Heimat"), od osób, które widzą koniec własnego nosa przed
                      ekranem, to mi sie nóż w kieszeni otwiera, a nie logika, spokój i tolerancja.
                      Dla tych co Lublin za ciemnogród uważają, niech sobie zajrzą:
                      www.tnn.lublin.pl/ to może cos im zajarzy.
                      • wierna_rzeka Re: dolicz jeszcze ciemnogród 18.12.04, 12:27
                        Gosciu, mnie rowniez jest przykro jak czytam takie rzeczy o moim miescie i jego
                        mieszkancach, bo w koncu ja tez jestem mieszkanka Lublina, czyli jest to i pod
                        moim adresem.
                        Nie mam sie za ciemna i prymitywna babe, no ale chyba nikt tak sam o sobie nie
                        mysli, nawet, jak faktycznie jest ciemny i prymitywny :).
                        Mnie tez tu bulwersuja niektore wypowiedzi, ale jakos panuje nad wlasnymi
                        emocjami, a z tego co zauwazylam czytajac Twoje posty, Ty tez na razie noza nie
                        wyciagasz (ale uwazaj, bo otwarty noz i to w takim miejscu moze poczynic
                        niepowetowane straty:) ).
                        Serdecznie pozdrawiam.
                      • Gość: ciekawski drogi kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:02
                        mylisz sie zapewne. oni z Lublina wyjechali/uciekli w mniejszej lub wiekszej panice i mysla ze wiedza o czym pisza choc pisza glownie o swoich wschodnich kompleksach.
                    • Gość: ciekawski alez ja nie jestem rozgoryczony! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 12:58
                      wiem co to za forum.
                    • joannabarska wierna_rzeko 18.12.04, 15:39
                      Nie jestem taka pewna,jak Ty,ze to lewica "uczynila" z Sejmu klimat spod budki
                      z piwem,zreszta pojęcie l e w i c a jest tak samo pojemne jak p r a w i c a
                      więc nie ma potrzeby siegać do korzeni,zwłasza,ze w przedwojennym Sejmie bywała
                      tez atmosfera podobna,a moze i bardziej chamska,aczkolwiek brakowało nawet
                      radiowych transmisji na zywo.Ja jednak zapamietałam tę,kiedy zgromadzono nas w
                      sali gimnastycznej i nakazano wysłuchac mowy min.Becka z 1939 r. ,kiedy to
                      powiedział ze słynnym: Polska od morza odpchnac się nie da,a takze,że: my w
                      Polsce nie znamy pojęcia honoru za kazdą cenę.To zapewne byl "rodzynek",choc
                      przyszłość pokazała,że słowa to jeszcze nie siła militarna. Do tzw.lania w
                      mordę nie wracam,choc przypominam,iz nie wszystko trzeba brać dosłownie.Rzecz
                      w tym,ze niektorzy internauci brak podstawowej wiedzy pokrywają wyzwiskami,a to
                      jest najlatwiejsze dla przygłupów.Ani Ty,ani ja tego nie zmienimy,choc starac
                      się można.
                      • joannabarska Re: wierna_rzeko 18.12.04, 15:46
                        joannabarska napisała:

> Nie jestem taka pewna,jak Ty,ze to lewica "uczynila" z Sejmu klimat spod
                        budki
                        > z piwem,zreszta pojęcie l e w i c a jest tak samo pojemne jak p r a w i c a
                        > więc nie ma potrzeby siegać do korzeni,zwłasza,ze w przedwojennym Sejmie
                        bywała
                        >
                        > tez atmosfera podobna,a moze i bardziej chamska,aczkolwiek brakowało nawet
                        > radiowych transmisji na zywo.Ja jednak zapamietałam tę,kiedy zgromadzono nas
                        w
                        > sali gimnastycznej i nakazano wysłuchac mowy min.Becka z 1939 r. ,kiedy to
                        > powiedział ze słynnym: Polska od morza odpchnac się nie da,a takze,że: my w
                        > Polsce nie znamy pojęcia honoru za kazdą cenę.To zapewne byl "rodzynek",choc
                        > przyszłość pokazała,że słowa to jeszcze nie siła militarna. Do tzw.lania w
                        > mordę nie wracam,choc przypominam,iz nie wszystko trzeba brać
                        dosłownie.Rzecz
                        > w tym,ze niektorzy internauci brak podstawowej wiedzy pokrywają wyzwiskami,a
                        to
                        >
                        > jest najlatwiejsze dla przygłupów.Ani Ty,ani ja tego nie zmienimy,choc starac
                        > się można.
                        =================================="powiedział ze słynnym" - nie jest to
                        poprawne ujecie,chcialam poprawic,ale nacisnęłam przypadkiem i poszło,myślę
                        jednak że wszystko jasne.
                      • wierna_rzeka To co z tym forum ? :) 18.12.04, 16:35
                        Sa pewne kregi, w ktorych rozmowa, od czego by nie zaczac, zawsze konczy sie na
                        seksie.
                        Na tym forum zas, od czego by nie zaczac, zawsze konczy sie na polityce.
                        Ja przyznam, ze wole jednak seks :).
                        A tak w ogole, to chyba odbieglismy od tematu, wiec co z tym forum ?
                        • joannabarska Do wiernej_rzeki 18.12.04, 16:41
                          Seks? Zaczynaj! Zaraz jednak ktos powie,ze jest osobne miejsce dla tego tematu.
                          Dodam,ze wejscie po zalogowaniu.Niestety,słownictwo poraża...
                          • wierna_rzeka Re: Do wiernej_rzeki 18.12.04, 17:46
                            joannabarska napisała:

> Seks? Zaczynaj! Zaraz jednak ktos powie,ze jest osobne miejsce dla tego
                            tematu.
                            >
                            > Dodam,ze wejscie po zalogowaniu.Niestety,słownictwo poraża...

No i wlasnie z tych wszystkich powodow, o ktorych piszesz, nie rozpoczynam tu
                            takich watkow, a szkoda, bo jak ktos niedawno napisal, jest forum ogolnopolskie
                            dla takich tematow, ale ja wlasnie, podobnie jak ta osoba, nie chce dyskutowac
                            z Polska, tylko z ludzmi mi blizszymi, z ludzmi z mojego rodzinnego miasta.
                            A na tamte watki nie wchodzilam rowniez z tego powodu, ze obawialam sie, iz tam
                            kroluje prostactwo i wulgarnosc, a z tego co piszesz moja intuicja wiedziala co
                            robi, ze mnie od tego powstrzymala.
                            • Gość: Olek Re: Do wiernej_rzeki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:06
                              strzelam Rieka!
                              Jestes niedowalonym zodiakalnym Strzelcem!
                              • wierna_rzeka Re: Do wiernej_rzeki 18.12.04, 18:28
                                Gość portalu: Olek napisał(a):

> strzelam Rieka!
                                > Jestes niedowalonym zodiakalnym Strzelcem!

Pudlo ! :)
                                Celuj lepiej :)))
                        • Gość: ciekawski no to sie zdradzilas nimfomanko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:03
                          wolisz sex choc pewnie w teorii tylko.
                          ta lista woli polityke BO Lublinowi - temu sjkansonowi Polski i Europy gdzie czas sie nie tylko zatrzymal ale cofnal potrzebna jest polityka i ZMIANA!
                          • wierna_rzeka Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! 18.12.04, 17:34
                            Chachacha :))))
                            Gdybym napisala, ze lubie ruskie pierogi, to zaraz bys napisal, ze jestem
                            obzartuchem i ze sie zdradzilam ze swoimi lewackimi sympatiami :))).
                            Wiesz co ? Fajny jestes :)
                            Taki przewidywalny :)
                            Ale przyznam sie, ze nie tylko lubie rozmawiac o seksie, to fakt :)
                            Malo tego, uwazam, ze sekst to cos najprzyjemniejszego, co zostalo dane
                            czlowiekowi, nie sadzisz ? :)
                            Jesli seks nie jest dla Ciebie przyjemny, jesli masz z tym problemy, to juz
                            teraz wiem, skad w Tobie tyle zlosliwosci i agresji w postach :).
                            Juz Zygmunt Freud twierdzil, ze wiekszosc naszych problemow zaczyna sie w
                            lozku, jesli ktos nie ma udanego zycia seksualnego, to nie potrafi nalezycie
                            funkcjonowac, jest rozdrazniony, przygnebiony i negatywnie do wszystkiego
                            nastawiony.
                            Wypisz wymaluj nasz ciekawski :)
                            Pozdrawiam i zycze odlotowych orgazmow :)))
                            • Gość: ciekawski Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:49
                              jest ale dla Lublina nie najwaznieszy to temat na liscie miejskiej.
                              podejzewam ze jestes jednak we tym wzgledzie bardziej teoretyczna niz praktyczna.
                              cos mi to mowi.
                              • Gość: piKier Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 18:15
                                Chyba p o d e j r z e w a m, a nie podejzewam!
                            • Gość: ciekawski Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:49
                              masz meza? mialas meza? masz dzieci?
                              no wal!
                              • wierna_rzeka Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! 18.12.04, 17:56
                                No ciekawski, musze przyznac, ze tym razem mnie jednak zaskoczyles :).
                                Spodziewalam sie najgorszych wyzwisk ( czytalam wczesniej kilka Twoich
                                postow :) ), a tu taka kultura i lagodnosc wypowiedzi ? :).
                                Przyznam, ze to mile zaskoczenie, aczkolwiek pozostane czujna, tak na wszelki
                                wypadek :).
                                Chcesz duzo o mnie wiedziec, OK, ale pod warunkiem, ze najpierw sam o sobie
                                opowiesz, zgoda ? :)
                                Moge nawet z Toba telefonicznie porozmawiac, moge Ci podac adres mojej
                                prywatnej strony w Internecie, tam sie wiele o mnie dowiesz, zobaczysz, jak
                                wygladam i czy taka potwora mogla znalezc jakiegos amataora :)
                                • Gość: ciekawski Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:01
                                  zapodaj srone www!
                            • Gość: ciekawski Re: no to sie zdradzilas nimfomanko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:50
                              orgamem idiotko zastapisz to ze zyjesz w prymitywnym zacofanym miescie?!
                            • Gość: ciekawski co do Freuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:56
                              to piszesz tak bo to dla ciebie sex to jest wielka rzecz co ci sie moze przytrafia raz na rok albo na kilka lat. mozna byc sexem dziecinko znudzony jak sie ma tego po uszy.
                              ale ty nie masz.
                              • wierna_rzeka Re: co do Freuda 18.12.04, 17:59
                                Chcesz sie "namacalnie" przekonac, jak wyglada moj seks ? :)
                                A co bedzie, jak Ci sie za bardzo to spodoba ? :)))))
                                • Gość: ciekawski Re: co do Freuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:29
                                  nie wierze co takas dziwa?
                                  • wierna_rzeka Re: co do Freuda 18.12.04, 18:31
                                    Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> nie wierze co takas dziwa?

Chachacha :))))
                                    Jestes slodki :)))
                      • Gość: ciekawski jaka lewica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:59
                        ja mam z tzw "lewica" kontakty od lat i to wbrew twoim domniemamniom z przed 1989 roku.
                        banda karierowiczow dorobkiewiczow rozowa burzuazja.
                        glownie zydokomuna co mysli ze wszystkie rozumy zjadla co to sie umie ustawic czy nad nami czerwony Moskal czy kapitalistyczny Wuj Sam.
                        • Gość: piKier Re: jaka lewica? IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 18:14
                          chyba sprzed a nie z przed!
                          • Gość: ciekawski Re: jaka lewica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:26
                            spadaj frajerze!
                            • Gość: piKier Re: jaka lewica? IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 18:38
                              Pisz,ciekawski,poprawnie, wówczas spadnę,a tak to będę tępic Twoje błędy z
                              uporem godnym na pewno lepszej sprawy!
                              • Gość: Gość22 ortografia IP: *.238.69.101.adsl.inetia.pl 18.12.04, 18:52
                                A wiesz PiKier, że robotniczy aktyw budujacy Nową Hutę wysłali kiedyś list, w
                                którym proponował, aby partia "uprościła" ortografię, bo, jak uzasadniano, te
                                wszystkie ó, rz, ch to spisek kapitalistów i obszarników przeciw ludowi
                                parcującemu? Wyłamujesz się z tradycji... Czyli lewica też sie reformuje!
                                • Gość: ciekawski Re: ortografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:05
                                  ch.. z wami zydami obszarnikami ortografikami!
                                  • Gość: Gość22 Re: ortografia IP: *.238.69.101.adsl.inetia.pl 18.12.04, 19:24
                                    Żebym był jeszcze obszarnikiem... Dzięki za "życzenia", ale nie kontynuuj
                                    tematu, kup sobie słownik lub załatw zaświadczenie o dysleksji, dysgrafii,
                                    dyskografii oraz bilet na dyskotekę dla tych z zaświadczeniami o dyscośtam.
                                    Oczywiście najlepsza dyskoteka dla dyslektyka tylko w Dys koło Lublina:)
                                    • Gość: ciekawski i co z tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:59
                                      jebales ortograficznie Polakow swoich dobroczyncow??
                                  • Gość: piKier korepetycji dla ciekawskiego cd. IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 19:57
                                    Ciekawski
                                  • bulmann Ciekawski zdaje się że masz problem... 18.12.04, 20:10
                                    coś za tępo idziesz i nie tylko w tym wątku, to tak jakby podróba, chyba że coś
                                    golnąłeś przy łykendzie ? ktoś / he, he / wybrał Cię na obiekt zemsty za
                                    ostatnie przypadłości tow. Barskiej . Kryptokomuna jaka czy co ?
                                    • Gość: ciekawski Re: Ciekawski zdaje się że masz problem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 02:11
                                      istotnie ortografie amm tam gdzie i socjalizm,a problemy? ktoz ich nie ma, moj Boze!
                                • Gość: piKier Re: ortografia - do 22 z ukłonem IP: *.lublin.mm.pl 18.12.04, 19:55
                                  Gosciu 22, bądz moim sojusznikiem w tej kwestii,bo ortografia z polityką to
                                  nie związek lesbijski.A o tym, co piszesz, slyszałem. Przypominam przy okazji,
                                  ze po rewolucji pażdziernikowej nieco uproszczono - i chyba z korzyscią -
                                  zasady pisowni rosyjskiej.My chociaz tu nie poszliśmy za tym
                                  przykladem,aczkolwiek nie jest daleki czas,gdy pisano Marja a nie Maria!
                                  • Gość: ciekawski spotkamy sie po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:00
                                    jak was pogonimy pejsatki!ortografki!ydishki!
                                    • joannabarska Re: spotkamy sie po wyborach 18.12.04, 21:39
                                      Gość portalu: ciekawski napisał(a):

> jak was pogonimy pejsatki!ortografki!ydishki!
                                      Co to za indywiduum ów "ciekawski"? Ignorujmy go po prostu.A że ortografii nie
                                      zna- to fakt.Ale moze innych nie zarazi glupotą? Za korepetycje niech płaci!
                                      • Gość: Gość22 skąd się wziął ciekawski? IP: *.238.69.101.adsl.inetia.pl 18.12.04, 21:44
                                        Może poprzestał na lekturze "Co słonko widziało?", dalszej edukacji chyba
                                        zaprzestał;). Zróbmy zrzutke na słownik ortograficzny, bo tak jak ekonomia -
                                        ortografia nie jest ani prawicowa, ani lewicowa, ani żydowska, ani katolicka
                                        tylko POLSKA. Z szacunkiem dla dbających o język.
                                  • Gość: ciekawski Re: ortografia - do 22 z ukłonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 02:14
                                    i o to chodzi. wezmy amerykanski angielski.
    • Gość: lublinek ogloszenia? to masz na innym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:25
      niusy.onet.pl/niusy.html?t=watki&group=pl.regionalne.lublin&year=2004&month=12
    • Gość: up Re: kiedyś to było niezłe forum IP: *.lublin.mm.pl 05.04.05, 06:18
      up
      • joannabarska Re: kiedyś to było niezłe forum 05.04.05, 12:16
        Szczerze? Przeniosłam sie teraz (może nie w 100 proc.)na forum ogolnopolskie.
        • Gość: targowicka Re: kiedyś to było niezłe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 02:49
          Tiaa, przeniosłaś sie na "krajówke", razem z janembezziemi, terraincognita,
          wszyscy jak jeden mąż (żona?) walczycie o polską... ortografie

A feee... żeby prawniczka i to po KUL-u takie teksty...
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22410960&a=22417110
          uszanowanie
    • hm` Re: kiedyś to było niezłe forum 05.04.05, 13:37
      Hm, na tym forum jestem od przeszlo 3 lat. I tak sie zastanawiam, ktory okres masz na mysli??
      Czy ten najwczesniejszy, kiedy to mi nieznane osoby pisaly... Jednakze jest wspominany przez niektorych z wielkim resentymentem...
      Czy moze, ktorys pozniejszy??
      pozdr. hm`
      • empi Re: kiedyś to było niezłe forum 05.04.05, 14:05
        hm`, joannabarska uważa, że było dobre dopóki tu pisała i myślała, że wszyscy
        muszą jej przytakiwać. Było tu też parę meteorytów. Błysnęli, przelecieli z
        wielkim hukiem, nieudało się stworzyć własnego gwiazdozbioru więc dalej w
        kosmos.
        pzdr.
        • joannabarska Re: kiedyś to było niezłe forum 05.04.05, 14:29
          "Empi" - podziwiam Cię- wiesz,jak myslę.
        • zo_h Re: kiedyś to było niezłe forum 05.04.05, 14:35
          A ja muszę przyznać ze skruchą, że joannabarska przeleciała mi jakoś obok ucha.
          Traf chciał, że szczyt jej aktywności przypadł na dołek mojej, więc nie było
          okazji przytaknąć jej głową.

PS.
          empi napisał:
          "Było tu też parę meteorytów. Błysnęli, przelecieli z
          wielkim hukiem, nieudało się stworzyć własnego gwiazdozbioru więc dalej w
          kosmos."
          Ja bym jeszcze dodał do tej klasyfikacji uczestników forum typ o
          nazwie: "kometa" ... czyli taki który pojawia się i znika tak jak np.: hm`.
          • hm` Re: kiedyś to było niezłe forum 05.04.05, 19:27
            Kometa. ;];];] Dobre, dobre. Tez ominal mnie okres aktywnosci Barskiej na forum, widuje ja teraz nagminnie na kraju.
            Musiales tez drogi Zo_hu ominac okres mej najwiekszej aktywnosci, jakos pod koniec roku 2002. ;]
            pozdr. hm`

P.S.
            Za chiny ludowe nie jestem wstanie sobie przypomniec jak robi sie ten Twoj znak. Pamietam jak mi to kiedys tlumaczyles na gg... Instrukcja byla nazbyt rozbudowana. ;]
            • hm` i jeszcze slowko... 05.04.05, 19:30
              Milo tez wspominam okres polowy 2003 roku... Skad pochodzi ten watek. ;]
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=6426925

pozdr. hm`

• kojako1979 Re: i jeszcze slowko... 07.04.05, 03:00
                Bylo minelo...
                • Gość: chochlik Re: i jeszcze slowko... IP: *.lublin.mm.pl 07.04.05, 07:42
                  Przeanalizowałam wszystkie wypowiedzi i doszłam do wniosku że większość tu
                  obecnych forumowiczów bardzo lubi kłótnie, lubi dokopać, dogryźć, podstawić
                  nogę, ale nie widzę zadnych gestów życzliwości. Egocentryzm do kwadratu.
                  Wyobrażam sobie jakby wyglądały posiedzenia sejmu, gdyby produkujacy sie w tym
                  wątku jako posłowie sasiadali w sejmie, a jeszcze lepiej w jakiejś komisji
                  sejmowej. Chyba posypałoby się pierze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka