Dodaj do ulubionych

PARADA - juz otwarta?

IP: *.lublin.mm.pl 03.01.05, 19:23
Czesc, czy Parada na Nałęczowskiej juz jest otwarta? Słyszalam dzis reklame Irmack Sport w radiu i z niej wynikało, ze tak. Wiecie cos o tym? Czy wszystkie sklepy juz oficjalnei ruszyly?
Obserwuj wątek
    • Gość: wuzzi Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:45
      15,stycznia chyba na dobre juz otworza a jaki tam bedzie supermarket czyzby
      Kaufland??
      • Gość: LKP Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.238.78.191.adsl.inetia.pl 04.01.05, 09:10
        Nie, "Alfa" taka jak przy Jutrzenki
        • Gość: helema Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:46
          to kiedy ma byc wreszcie to cale otwarcie bo w radio Eska mowia co innego a
          moze jednak juz ktos z Was byl tam na miejscu i moze pochwalic sie na forum
          swoimi spostrzezeniami. Szczegolnie chodzi mi o ten sportowy sklep IRMAK bo to
          tej firmy reklama mowi ze wczoraj otworzyli PARADE...
          • mali_bu Re: PARADA - juz otwarta? 04.01.05, 14:03
            Gość portalu: helema napisał(a):

> Szczegolnie chodzi mi o ten sportowy sklep IRMAK bo to
            > tej firmy reklama mowi ze wczoraj otworzyli PARADE...

Przecież te sklepy są na Chopina i w Olimpie.

Ponadto nie wróże powodzenia temu centrum gdy opierać ma się jedynie na
            lokalnych handlowcach. Tak samo było w przypadku Olimpu gdzie dopiero rozbudowa
            i pojawienie sie markowych sklepów rozhuśtało tam hadel.

............
            "KAŻDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU"
            • Gość: wuzi Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:02
              podobno bedzie tam tez salon Reserved Lidl i kolejny Reporter a nie jakas tam
              Alfa
              • Gość: kamil Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:42
                no ale Reserved to tam nie ma - jeden wielki żart ta galeria
        • Gość: kinio Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:53
          O ja nie moge... Zamiast zrobic chociaz jakiegos kolejnego Championa to robia
          Alfe - nawet nie wiem skad ta firma jest. Champion to przynajmniej CarreFoura.
          Juz bym wolal Reme 1000, Biedronke czy Stokrotke.
          • Gość: aaa! Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:30
            a ty mieszkaz wszedzie czy co? po prostu zrobili okolicznym mieszkancom sklepy i tyle
    • mike79 Re: PARADA - juz otwarta? 05.01.05, 00:12
      a ja zapytam moze glupio ale co to jest 'parada' ? jakis kolejny kurnik z
      kilkoma kiepskimi sklepami ? i gdzie to to zlokalizowali ?!
      mike
      • ryza_malpa1 Re: PARADA - juz otwarta? 05.01.05, 09:32
        Tak mike, dokładnie tak, jak mówisz. Kolejny przyczółek "lubelskich kupców" handlujących asortymentem wprosta z bazarku na stadionie X lecia.
        • Gość: ... PALANT Z ciebie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:52
          ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka