Gość: magda IP: *.lublin.mm.pl 03.01.05, 19:23 Czesc, czy Parada na Nałęczowskiej juz jest otwarta? Słyszalam dzis reklame Irmack Sport w radiu i z niej wynikało, ze tak. Wiecie cos o tym? Czy wszystkie sklepy juz oficjalnei ruszyly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuzzi Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:45 15,stycznia chyba na dobre juz otworza a jaki tam bedzie supermarket czyzby Kaufland?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKP Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.238.78.191.adsl.inetia.pl 04.01.05, 09:10 Nie, "Alfa" taka jak przy Jutrzenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helema Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:46 to kiedy ma byc wreszcie to cale otwarcie bo w radio Eska mowia co innego a moze jednak juz ktos z Was byl tam na miejscu i moze pochwalic sie na forum swoimi spostrzezeniami. Szczegolnie chodzi mi o ten sportowy sklep IRMAK bo to tej firmy reklama mowi ze wczoraj otworzyli PARADE... Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: PARADA - juz otwarta? 04.01.05, 14:03 Gość portalu: helema napisał(a): > Szczegolnie chodzi mi o ten sportowy sklep IRMAK bo to > tej firmy reklama mowi ze wczoraj otworzyli PARADE... Przecież te sklepy są na Chopina i w Olimpie. Ponadto nie wróże powodzenia temu centrum gdy opierać ma się jedynie na lokalnych handlowcach. Tak samo było w przypadku Olimpu gdzie dopiero rozbudowa i pojawienie sie markowych sklepów rozhuśtało tam hadel. ............ "KAŻDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuzi Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:02 podobno bedzie tam tez salon Reserved Lidl i kolejny Reporter a nie jakas tam Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:42 no ale Reserved to tam nie ma - jeden wielki żart ta galeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:53 O ja nie moge... Zamiast zrobic chociaz jakiegos kolejnego Championa to robia Alfe - nawet nie wiem skad ta firma jest. Champion to przynajmniej CarreFoura. Juz bym wolal Reme 1000, Biedronke czy Stokrotke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa! Re: PARADA - juz otwarta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:30 a ty mieszkaz wszedzie czy co? po prostu zrobili okolicznym mieszkancom sklepy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: PARADA - juz otwarta? 05.01.05, 00:12 a ja zapytam moze glupio ale co to jest 'parada' ? jakis kolejny kurnik z kilkoma kiepskimi sklepami ? i gdzie to to zlokalizowali ?! mike Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: PARADA - juz otwarta? 05.01.05, 09:32 Tak mike, dokładnie tak, jak mówisz. Kolejny przyczółek "lubelskich kupców" handlujących asortymentem wprosta z bazarku na stadionie X lecia. Odpowiedz Link Zgłoś