Dodaj do ulubionych

potrzebuje

17.08.04, 15:09
czesc dziewczyny chyba znalazlam mieszkanie i niebede musial isc do domu
samotnej mayki ale niemam nic nawet lyzki taleza nic potrzebuje wsztstkiego
co trzeba na start jezeli ktos by mogl pomuc to fajnie pozdrawiam serdecznie
i z gory dziekuje :]
Obserwuj wątek
    • renik.w Re: potrzebuje 17.08.04, 17:46
      skąd jesteś??
      • renata112 Re: czego potrzeba ci dla dzidzi? 18.08.04, 22:42
        Napisz,czego potrzebowałabyś dla dziecka i na jaki adres można coś przesłać?
        Mój adres:renata112@gazeta.pl
    • l.e.a Re: potrzebuje 17.08.04, 18:16
      mamoelizy

Napisz z kąd jesteś koniecznie. Mam nadzieję, że będe móc chociaż maleńko pomóc.
      Pozdrawiam Cię - lea
    • renik.w Re: potrzebuje 17.08.04, 18:50
      znalazłam w starych wątkach - mamaelizy chyba jest z Białegostoku
      - mam do oddania zestaw talerzy , ale nie wiem jak wysłać paczkę - pozatym
      kosztowałaby chyba majątek sad , a teraz koniec m/ca i u nas też już cienko z
      kasą - chyba że prześlę Ci tylko kilka sztuk co ty na to ??
      pozdrawiam renik
    • gosiaplock28 Re: potrzebuje 17.08.04, 23:20

• mamaeliza Re: potrzebuje 18.08.04, 17:53
      chej mieszkanie ktore znalzlm jest to letnia kuchania okropna ale lepszy ryc
      jak nic trzeba pomalowac to troche bo jest brudno niema tam nic juz zalatwilam
      sobie materac do spania jedna mam ofiarowala zelazko swietnie ale jak sie
      umowimy z tym zelaskiem druga talerze tez super jestescie kochane.sluchajcie w
      tyej letniej kuchni niema nic
      jest wstretnie ale mysle ze z wasz pomoca bedzie ok kobiety czekam na pomoc i
      weim ze jak stane na nogi tez bede pomagac wszytskim kto potrzebuje temu ze mi
      udzielono pomocy wiecie co jest najgorsze ze niema tam lodowki i w piecu
      trzeba palic ale ja chcyem kupic taka kuchenke na prad dwa palniczki no i bede
      musial chyba czajnik bezprzewodowy kupic albo moze ktos ma do oddania czekam
      kobiety na wasze odzewy juz mi sie troche humorek poprawil
    • mamaeliza Re: potrzebuje 19.08.04, 20:38
      dziewczyny ja naprawde znowu potrzebuje pomocy rozkaldam rece i niewim co robic
      ratunku!!!!!!!!!!!!!!!
      • maria_rosa Re: potrzebuje 19.08.04, 21:37
        Napisz czego najbardziej potrzeba, może malarza, który zajmie się ścianami?
        Napisz emamom, które ofiarowały pomoc gdzie mieszkasz, może wspólnymi siłam uda
        się zorganizować samochód, który to wszystko by dostarczył na miejsce.

pozdrawiam
    • renik.w Re: potrzebuje 19.08.04, 20:52
      napisałam Ci na priv , że paczkę wyślę w przyszłym tygodniu - i pytałam czy
      czegoś jeszcze Ci nie trzeba np ubrań dla siebie ?
      • l.e.a Re: potrzebuje 19.08.04, 21:40
        Mamoelizy

Pisałam do Ciebie na priva, prosiłam min. o Twój adres, nadal czekam.
        • maria_rosa Re: potrzebuje 19.08.04, 22:07
          Lea, wszyscy czekamy na adressmile

pozdrawiam cieplutko,
          • mamaeliza Re: potrzebuje 20.08.04, 07:54
            hej dziewczyny dziekuje bardzo za odzew mieszkam w bialymstoku.zaczynam zycie
            od nowa bez niczego nic niemam ale mysle ze jakos to bedzie chodze caly czas
            wkurzona bo niewim od czego zaczac i za co zaczas ale to szczegol dzis ide do
            opieki z podaniem na dotacie na remont.niedostalam emailu od renik.w. i mario
            rossa czy Tobie terz mam wyslac adres dziewczyny ja niewim c robic jestem w
            takiej kropce wielkiej i wszstko jest dlamnie znakiem?pozdrawiam i czekam i z
            gory dziekuje zawszstko
            • optymistka79 Optymistka też pomorze 20.08.04, 14:21
              Znasz mnie już jakiś czas i wiesz że chętnie Ci pomagam jak tylko mogę.Dlaczego
              nie napisałaś do mnie meila i nie poprosiłaś o pomoc.Napisz mi koniecznie aders
              na który mam wysłać paczuszkę.Mam ręczniki, ściereczki i jakieś środki
              czystości.Dożucę też coś dla dzidzi i dla Ciebie ale musze mieć ten
              adres.Prosze nie krępuj się następnym razem i proś o pomoc tylko meilem.Jakoś
              ostatnio nie zaglądam na forum.Czekam na ades i dane do wysłania paczki.A, może
              uda m i się załatwić czajnik bezprzewodowy.W poniedziałek chcę wysłać paczkę
              więc czekam. Nie łam się i razem napewno damy radę.
              • mamaeliza Re: Optymistka też pomorze 20.08.04, 19:01
                witam cie optymisto wiem ze duzo mi pomoglas i wspominalam to w ktoryms poscie
                naprawde wiele tobie zawdzieczam i juz niechcialm naduzywac twojej dobtoci ale
                wim ze masz dobre serducho i dziekuje ze znow ja mi ofiarujesz naprawde
                dziekuje a na ten sam adresik narazie puki tam remontu niezrobie to niebede tam
                mieszkac juz dzis dostalam farby od znajomych pomaluje mi w nnajblizszym czasie
                wiecie co mnie przeraza palenie w piecu ale mysle ze jakos to bedzie
                pozdrawim i dziekuje wam wszstkimsmile dziewczyny a moze ktras ma palnik do
                oddania taki na dwa palniki tak akuchenka turystyczna bo tam trzeb aw piecu
                gotowac ale ja juz zalatwilam sobie butle teraz tylko palnik bo jakos niewidze
                zebym w piecu na piecu gotowala mam nadziej ze sobie poradze jak juz zamieszkam
                tam z kila dni przyjde i wam opisze sytuacjie
                • optymistka79 Re: Optymistka też pomorze 20.08.04, 20:49
                  Ok, bedę wysyłać na stary adres.Wpadłam na szalony pomysł.Mojej doberj
                  przyjacióki tata jest hydraulikiem i wie co ludzie oddaja albo czego się
                  pozbywają.Może uda mi się załatwić kuchenę.Mój wójek mówieł mi ostatnio że ma
                  do oddania sprawną lodówkę, zapytam czy to aktualne.I dam Ci znać.Koszty
                  przesyłki pokryje ale po dziesiątym.Jak już będę mogła załatwić coś większego
                  to podasz mi nowy adres żebyś się nie targała z lodówką czy kuchenką.Nic nie
                  obiecuje ale stane na głowie a postaram się pomuc. I przestań pisać że dużo
                  pomogłam bo to kropla w morzu.Pozdrawiam i odezwę się.
    • mamaeliza Re: potrzebuje 21.08.04, 13:31
      czesc wiecie co potrzebne sa firanki i jakies cienkie zaslonki moze ktoras z
      mam ma na zbyciu na dwa okna bo w tym pomieszczeniu sa dwa okna i moze jakas
      nazute na lozko bo trzeba czym sie zaslac:/// dziekuje i pozdrwiam:]
      • pomocna Re: potrzebuje 21.08.04, 17:33
        hej!chyba bede mogla pomoc:firanek mam duzo tylko napisz jaka wysokosc
        mieszkania (szerokosc rowniez),mam tez duzo widelcy i lyzek tez chetnie sie
        podziele,srodki czystosci tez zalatwie!!jesli ktoras z mam jechala by do mamy
        elizy -prosze napisac!aha...posciel tez potrzebna?nie martw sie napewno
        pomozemy wspolnymi silami!niestety ubranek dla dzidzi nie mam bo moja jest
        jeszcze bardzo mala!(napisz prosze co jeszcze bys potrzebowala!
        naprawde fajnie jakby ktos sie tam wybral!!!

jestem z warszawy!pozdrawiam i czekam na adres!

trzymaj sie cieplutko!!
      • pomocna Re: potrzebuje 21.08.04, 17:40
        znalazlam jeszcze szkalnki ,kubki i recznik!!smile
    • mamaeliza Re: potrzebuje 23.08.04, 12:41
      niewiem co sie dzieje ale od nikogo niedostaje
      odzewu :sad((((((((((((((((((((((((((((
      • optymistka79 Re: potrzebuje 23.08.04, 16:53
        Organizuje dla ciebie pake z różnymi rzeczami.Niestety ktoś zabrał mi pralką
        dla ciebie z przed nosa.Ale juz rozpuściłam plotkę czego Ci potrzeba.Gdzieś u
        rodziców mam telewizorek czarno biały ale nadal na chodzie.Jest Ci potrzebny?Bo
        jak tak to napewno będę mogła go zabrać od rodziców.
    • mamaeliza Re: potrzebuje 24.08.04, 19:34
      wiecie co oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niemam alimentow powinnam dostac je 10
      a dzis 24 i niema szok poszlm wiec do komornika i on domnie ze niewplynely
      donich wiec jestem bez grosza i niewim co to bedzie niechce mi zsie zyc
      normalnie szokkkkkkkkkkksad((((((( teraz juz blagam o pomoc dziewczyny z dobrym
      serduchem ratunku chociaz pomozcie mi na nogi stanac
    • pomocna Re: potrzebuje 25.08.04, 10:39
      hej hej dziewczyny................ona nas naprawde potrzebuje !!!

wysylam dzisiaj paczuszke(moze jakis usmiech sie pojawi),rozmawialam z Iza na
      gg- jest naprawde zalamana!!
      zlaczmy silysmile

pozdrawiam
    • pimpek06 Re: potrzebuje 25.08.04, 15:48
      mój brat ma opuścić mieszkanie, a na strychu od roku stoi w dobrym stanie
      wersalka, ale ona ma 20 lat, a że brat jej nie używał, to postawił na strych ,
      może i garnek i jakaś szafka by była, ale ja nie mam jak Ci dowieżć(napisałam
      już na pocztę ).Jednak on musi szybko opuścić mieszkanie.
      Ja coś dla małej Ci wysłałam , wybacz, że niewiele, ale mam kłopoty rodzinne i
      finansowe.Jednak chciałabym Ci pomóc, choć nie mam jak.
    • pimpek06 Re: potrzebuje 26.08.04, 19:12
      Napisz do mnie na pocztę
    • pimpek06 Re: potrzebuje 26.08.04, 19:34
      widziałam Twoje prośby na innych forach i nie wiem , czy jeszcze czegokolwiek
      Ci potrzeba.
    • mamaeliza Re: potrzebuje 27.08.04, 10:16
      czesc dziewczyny serdecznie was pozdrawiam i mam pytanie czy moze ktoras z mam
      ma do oddania kombinezon zimowy na dziewczynke wieksze 86 lub 92rozmar i buciki
      22 nr bylabym wdziecza robi sie zimno a my nawet niemamy nic takiego a
      szczegolnie bluz jakis i bucikow bylabym wdzieczna dziekuje z gory
    • mamaeliza Re: potrzebuje 01.09.04, 08:03
      czesc dziewczyny pisalm wam kiedys o mojej sytuacij jakwyszlo ze tak wyszlo ze
      zostalysmy same bez niczego chcialm wam napisac ze romont sie konczy jest juz
      na dobrej drodze tylko dzis ostatni etap prawdopodobnie dziekuje tym ludziom
      ktorzy mi to remontowali dziekuje tez wszytskim emamom ktore mi pomogly
      (napewno jak wszytsko pouladam i tam sie przeprowadze napisze post w ktyorym
      dziekuje tym ludziom ktorzy mi tyle pomogli nawet niewiedzialm ze sie spotkam z
      tak wielka pomoco od swoich bliskich dostaje tylko upokorzenie itd nawet
      niechce otym pisac a opcy ludzie tyle mi pomogli naprawde niewim jak sie
      odwdziecze .ale chialm napisac z innej beczki w tym domy u tych ludzu (kiedys
      traktowalm ich za rodzine) sa jeszcze moje rzeczy miedzy innymi zabawki malej
      i trochce ciuszkow lozeczko i takie tam i troche moich ubran tzn dwa na skrzysz
      ale to niewazne niechca mi nic oddac rozumiecie niewim co mam zrobic opowiadaja
      glupoty na moj temat itd wykanczaja mnie psychicznie prosze powiedzcie co mam
      zrobic jak postapic ja chcem swoje rzeczy lozeczko dla dziecka tak niemoze byc
      oni mi nic niedali by zabierac czemu oni sa tacy podli to oni mnie wygnali
      dlatego ze im sie cos niepodobalo ze chcialm miec swoje zdanie w wchowywaniu
      dziecka a nie zeby ktos mnie bil czy upokarzal chcialm zeby dziecko mialo
      normalny dom a nie tam az mnie strzacha jak pisze na sama mysl co robic
      • maria_rosa Re: do mamaeliza 01.09.04, 09:20
        Jest jedyne rozwiązanie: wezwij policję i w jej asyście zabierzesz wszystko co
        jest twoje i dziecka.

pozdrawiam,
    • pimpek06 Re: potrzebuje 01.09.04, 11:31
      Butki wysłałam
    • pimpek06 Re: potrzebuje 01.09.04, 17:13
      chyba uda mi się Tobie wuięcej pomóc, bo sąsiad jedzie do Białegostoku.Napisz
      szybko.
    • pomocna Re: potrzebuje 01.09.04, 19:19
      ...dostalas paczke?
      • mamaeliza Re: potrzebuje 01.09.04, 19:51
        czesc Ewa ta dostalam paczke i pisalm juz Ci o tym na gg a le raz jeszcze
        dziekuje i pozdrawiam
        • martha_s Re: potrzebuje 01.09.04, 21:25
          potrzeba Ci czegos jeszcze?? garnki, talerze szklanki sztucce?? szkoda ze nie
          meiszkasz blizej moglabym Ci praleczke podarowac indifferent pisz co potrzebujesz w miare
          mozliwosci pomoge
          nr gg 1023159 lub mail gazetowy

trzymajcie sie dzielnie
          pozdrawiamy
          • arwena_11 Re: potrzebuje 08.09.04, 21:41
            Cześć napisałam na gg, jak sprawa pralki jest aktualna to mogę pokryć koszty
            przesyłki
            Marta
            • mamaeliza Re: potrzebuje 09.09.04, 10:20
              czesc nic nie dostalam na gg zadnej wiadomosc pralke juz dostalam dziekuej
              bardzo moze jest inna emama potrzebujaca.mam kolezanke tu umnie w miescie ktora
              tez jest biedna ale w lepszej troche sytuacij ona wiem ze nie ma pralki ale
              mysle ze Ty znajdziesz jakas mame ktorej sie przyda dziekuje bardzo
    • pimpek06 Re: potrzebuje 02.09.04, 18:57
      garki , patelnia , tarki , miski 1-2 , cedzak , obraz, coś na kwiaty,
      zasłony ...to na pewno jutro będzie u mamyelizy. szkoda, że on więcej nie
      weżmie.
      Napisz jeszcze co Ci brakuje , bom może ktoś ma ...kubki szklanki, sztućce...
    • pimpek06 Re: potrzebuje 02.09.04, 18:58
      chodniczek też , 2 sitka, coś po mojej córci. Oby on tyle zabrał
    • mamaeliza Re: potrzebuje 05.09.04, 07:36
      czesc dziewczyny to znowu ja wlasnie przyprowadzilam mala do kolerzanki by
      popilnowala i jade konczyc sprzatanie w moim mieszkanku wiecie jak juz mi
      lepiej jest jakos zaczynam sie usmiechac chociaz zastanawiam sie jak to bedzie
      zima to juz niedlugo dlatego chcialbym prosic juz o zimowe ubrania buty dla
      malej ja jakos zniose zimemoze ktos ma jakies niepotrzebne juz osmetyki dla
      dzidzi pozdrawiam i dziekuje
      • mamaeliza prosze 09.09.04, 10:38
        czesc dziewczyny wiem ze niemozna byc nachalnym i naduzywac czyjejs pomocy ale
        prosze was o rzczy zimowe bo naprawde jestem w kropce niemam ani kurtalki dla
        malej ani bucikow i jest mi z tym zle.kosmetyki tez mi sie koncza i niemam
        pieniedzy a wiatr jest coraz wiekszy i nawet niemam kremu do buzki:[
        zaowazylam ze dziwczyny prosza tez o jedzenie jakbym pogla prosic rowniez toby
        bylo super bo ten miesiac tez zapowiada sie okropnie
    • pomocna Re: potrzebuje 09.09.04, 18:31
      hej!!Iza!smileznowu zgubiłam adres a mam juz rzeczy do wyslania!!bardzo prosze o
      szybki kontakt!!!jak bedziesz na gg to napisz mi ja pozniej odczytam!!
      buziaki!!!!ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka