Dodaj do ulubionych

Norwegowie wchodzą

IP: 195.116.220.* 21.05.02, 07:33
Kiedy pojawiły się pierwsze informacje na temat inwestycji Norwegów w Lublinie
przedstawiano swietlane plany, m.in stadion na 60000 (!!!) widzów. Myślałem:
przesada. Następne informacje mówiły o stadionie na 40000 osób (zdjęcie
projektu wyglądało ciekawie). Wyglądało bardziej realnie. Później było już o
stadionie na 20000 osób, następnie na 15000 a w dzisiejszej GwL napisano o
stadionie na 14000 miejsc i do tego częściowo zadaszonym. Skośczy się chyba na
zwykłym boisku.
Powie ktoś że tylu kibiców nie przyjdzie na żadną imprezę i że Lublin jest za
mały na taki obiekt. Może i tak, ale qrcze czy wszystko w tym mieście musi
świadczyć o tym, że jesteśmy Polską C???
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Głupi Re: Norwegowie wchodzą IP: *.icm.edu.pl / 195.114.189.* 21.05.02, 08:46
      Gość portalu: Mariox napisał(a):

> Kiedy pojawiły się pierwsze informacje na temat inwestycji Norwegów w Lublinie
      > przedstawiano swietlane plany, m.in stadion na 60000 (!!!) widzów. Myślałem:
      > przesada. Następne informacje mówiły o stadionie na 40000 osób (zdjęcie
      > projektu wyglądało ciekawie). Wyglądało bardziej realnie. Później było już o
      > stadionie na 20000 osób, następnie na 15000 a w dzisiejszej GwL napisano o
      > stadionie na 14000 miejsc i do tego częściowo zadaszonym. Skośczy się chyba na
      > zwykłym boisku.
      > Powie ktoś że tylu kibiców nie przyjdzie na żadną imprezę i że Lublin jest za
      > mały na taki obiekt. Może i tak, ale qrcze czy wszystko w tym mieście musi
      > świadczyć o tym, że jesteśmy Polską C???
      > Pozdrowienia

widocznie norwegowie tak kalukuluja zeby wiele na tym nie stracic
      na ich miejscu tez bym sie nie porywal na wiecej bo po prostu nie ma sensu
      stadiony 60.000 mozna budowac w kilku milionowych miastach (chociaz nie pamietam
      aby jakis nowootwarty, po przebudowie mial wiecej jak 50.000) gdzie w pilke gra
      sie na jakims sensownym poziome bo tak to ludziom szkoda przychodzic i czas
      tracic ehe
    • Gość: m04 Re: Norwegowie wchodzą IP: *.lublin.mm.pl 23.05.02, 00:29
      co ty gadasz - ja najpierw przeczytalem ze na 8tys potem 16, wie coraz lepiej;)
      dobrze zeby wogóle to wypalilo, jesli sie uda to nie rozumiem twoich kompleksow
      Polski C (gdzie ty masz w polsce stadion na chociaz 30tys - oprócz Slaskiego?
      • Gość: Mariox Re: Norwegowie wchodzą IP: 195.116.220.* 23.05.02, 14:27
        Gość portalu: m04 napisał(a):

> co ty gadasz - ja najpierw przeczytalem ze na 8tys potem 16, wie coraz lepiej;)
        > dobrze zeby wogóle to wypalilo, jesli sie uda to nie rozumiem twoich kompleksow

No to chyba różne gazety czytaliśmy i na temat różnych klubów... ja jednak podaję
        informację za GwL

• Gość: Grendel Re: Norwegowie wchodzą IP: *.swit.futuro.pl 23.05.02, 16:42
          Ja również nie czytałem wcześniej o tym, że ma być stadion na 60tys. Pierwsze
          wiadomości o budowie jakie dotarły do mnie mówiły bodajże o 18 tys. No bo po co
          w Lublinie stadion na 60 tys.??? Przecież to mijało by się z celem. Na mecze i
          tak nie przyjdzie więcej niż te 15 tys. ludzi. A tak jak by było 60 tys miejsc
          to na meczach stadion świeciłby pustkami. Atmosfera jest fatalna na takich
          meczach. Taką sytuację mają w Lublinie na stadionie Zagłębia. A taki stadion na
          15-20 tys jest jak na nasze warunki w sam raz. Byleby tylko powstał.
      • Gość: kibic Re: Norwegowie wchodzą IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 24.05.02, 13:34
        W Mielcu jest stadion na 30 tys. ludzi.
        • m.in Re: Norwegowie wchodzą 24.05.02, 13:44
          pusty i bliski katastrofy budowlanej
          • Gość: kibic Re: Norwegowie wchodzą IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 24.05.02, 13:57
            ale jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka