Gość: Anowi IP: *.net / *.pl 15.01.05, 16:47 Szukam DOBREGO fryzjera w Lublinie. Takiego, co się zna na rzeczy, potrafi coś doradzić, dobrać fryzurkę do kształtu twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amiś Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:00 Ja tez szukam. Zalezy mi na krótkiej ciekawej fryzurce z kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuk POLECAM!! IP: *.idea.pl 26.01.05, 09:45 Polecam "Montownie fryzur" na Pulawskiej. Coprawda jest dosc drogo ale jeszcze nigdy nie bylam niezadowolona.. Chlopcy potrafia dopiescic klientki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: fryzjer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 13:42 Polecam fryzurkę na "cyto" - potrzebna maszynka elektryczna do strzyżenia i odrobina samozaparcia. :-) "cy to dupa, cy to głowa, cy to scotka klozetowa". Bez obrazy - sam strzygę sie na "cyto" - nie widać że jestem łysy tylko króciutko ostrzyzony :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiś Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:00 To interesująca propozycja. Wiem, gdzie jest Puławska, ale jak tam trafić do tych "cudotwórców" i jakie są przykładowe ceny, np. farbowanie, modelownie, delikatne podcięcie? Może jest jakiś telefon? Czy bez wcześniejszego umówienia też można? Proszę o bliższe info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuk polecam IP: *.idea.pl 26.01.05, 10:56 Droga jest prosta- z Raclawickich w dol i po prawej stronie maly budyneczek. Umawiac sie trzeba wczesniej bo zawsze maja pelno klientek. Ceny moga zszokowac ale czy nie warto wydac na siebie od czasu do czasu troche wiecej pieniedzy..? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska To nie forum reklamowe 26.01.05, 11:55 Niech forum nie przeksztalca sie w forum reklamowe! Fryzjera trzeba sobie znależć metodą prob i blędów. Raz sie nie uda,drugi - nie,a za trzecim mozesz trafic własnie na takiego,ktory Ci bedzie odpowiadac. Znam to z wlasnego doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXC Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:58 Polecam bardzo dobrą fryzjerkę p.Ewę ul. Milenijna. Dobiera i fryzurę i kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasibrzuch Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:12 ja wybrałem Knajpe u Fryzjera w Kazimierzu Dolnym-jestem zadowolony, kolor sobie połozyłem na twarz (czerwony), ale wyszedł dopiero następnego dnia po wypiciu butelki Stocka (piłem poprzedniego). a! i trochę za tego Stocka mi portfel przycięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: fryzjer IP: *.zin.lublin.pl 27.01.05, 12:26 Telefon do przemilych panow na pulawskiej-533 27 37, placi sie ok 50-55 zl, czeka sie krotko-dzien albo 2.polecam pana Pawla, bylam, sprawdzilam. Do pani Ewy na Milenijnej tel: 740 09 92.U niej nie bylam ale slyszalam wiele pozytywow. Mam nadzieje ze cosik pomoglam:D Pozdro agni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amiś Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:15 Dzięki i pozdrowionka. Słyszałam, ze jeszcze gdzieś w okolicach pl. Wolności tez jest dobry fryzjer. niestety nie znam adresu. Ktoś tez chwalił zakład w Olimpie. Może ktoś coś wie. Odpowiedz Link Zgłoś