IP: *.net / *.pl 15.01.05, 16:47
Szukam DOBREGO fryzjera w Lublinie.
Takiego, co się zna na rzeczy, potrafi coś doradzić, dobrać fryzurkę do
kształtu twarzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: amiś Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:00
      Ja tez szukam. Zalezy mi na krótkiej ciekawej fryzurce z kolorem.
      • Gość: Kuk POLECAM!! IP: *.idea.pl 26.01.05, 09:45
        Polecam "Montownie fryzur" na Pulawskiej. Coprawda jest dosc drogo ale jeszcze
        nigdy nie bylam niezadowolona.. Chlopcy potrafia dopiescic klientki ;)
      • Gość: bosman Re: fryzjer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 13:42
        Polecam fryzurkę na "cyto" - potrzebna maszynka elektryczna do strzyżenia i
        odrobina samozaparcia. :-)

"cy to dupa, cy to głowa, cy to scotka klozetowa". Bez obrazy - sam strzygę sie
        na "cyto" - nie widać że jestem łysy tylko króciutko ostrzyzony :-)))))
    • Gość: amiś Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:00
      To interesująca propozycja. Wiem, gdzie jest Puławska, ale jak tam trafić do
      tych "cudotwórców" i jakie są przykładowe ceny, np. farbowanie, modelownie,
      delikatne podcięcie?
      Może jest jakiś telefon? Czy bez wcześniejszego umówienia też można?
      Proszę o bliższe info.
      • Gość: Kuk polecam IP: *.idea.pl 26.01.05, 10:56
        Droga jest prosta- z Raclawickich w dol i po prawej stronie maly budyneczek.
        Umawiac sie trzeba wczesniej bo zawsze maja pelno klientek. Ceny moga zszokowac
        ale czy nie warto wydac na siebie od czasu do czasu troche wiecej pieniedzy..?
        :) Pozdrawiam
        • joannabarska To nie forum reklamowe 26.01.05, 11:55
          Niech forum nie przeksztalca sie w forum reklamowe! Fryzjera trzeba sobie
          znależć metodą prob i blędów. Raz sie nie uda,drugi - nie,a za trzecim mozesz
          trafic własnie na takiego,ktory Ci bedzie odpowiadac. Znam to z wlasnego
          doswiadczenia.
    • Gość: ZXC Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:58
      Polecam bardzo dobrą fryzjerkę p.Ewę ul. Milenijna. Dobiera i fryzurę i kolor
      • Gość: pasibrzuch Re: fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:12
        ja wybrałem Knajpe u Fryzjera w Kazimierzu Dolnym-jestem zadowolony, kolor
        sobie połozyłem na twarz (czerwony), ale wyszedł dopiero następnego dnia po
        wypiciu butelki Stocka (piłem poprzedniego). a! i trochę za tego Stocka mi
        portfel przycięli.
    • Gość: agni Re: fryzjer IP: *.zin.lublin.pl 27.01.05, 12:26
      Telefon do przemilych panow na pulawskiej-533 27 37, placi sie ok 50-55 zl,
      czeka sie krotko-dzien albo 2.polecam pana Pawla, bylam, sprawdzilam.
      Do pani Ewy na Milenijnej tel: 740 09 92.U niej nie bylam ale slyszalam wiele
      pozytywow.
      Mam nadzieje ze cosik pomoglam:D
      Pozdro agni
    • Gość: amiś Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:15
      Dzięki i pozdrowionka.
      Słyszałam, ze jeszcze gdzieś w okolicach pl. Wolności tez jest dobry fryzjer.
      niestety nie znam adresu. Ktoś tez chwalił zakład w Olimpie. Może ktoś coś wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka