Dodaj do ulubionych

Jestem wielki i wspanialy.

IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 14:45
Jak w tytule. Uszanowanie,
Paul
Obserwuj wątek
    • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:52
      A czy nie leczysz się czasem w PZP?
      • Gość: fikimiki Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:00
        raczej na pewno sie nie leczy bo to nieuleczalny przypadek.
        zreszta z miasta Lodzi wiecej takich nieuleczalnych przypadkow pochodzi.
      • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:09
        Gość portalu: GSM napisał(a):

> A czy nie leczysz się czasem w PZP?
        A co to PZP? Wogole sie na nic nie lecze i weglug badan przeprowadzonych ok6
        miesiecy temu jestem zdrow jak ryba, jak ryz(yk), jak kon, cisnienie 130/72 po
        5 kawach i takie tam, etc.;-}. A jak twoje zdrowko? Uszanowanie,
        Paul
        • Gość: qergerg Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:23
          Dlaczego taki wpsanialy czlowiek jak ty popelnia bledy ortograficzne?
          • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:32
            Gość portalu: qergerg napisał(a):

> Dlaczego taki wpsanialy czlowiek jak ty popelnia bledy ortograficzne?
            Dlatego, ze nie zdawal polskiej matury. Uszanowanie,
            Paul
            • Gość: rstnbwrn Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:34
              nie widze zwiazku :)
              • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:40
                Gość portalu: rstnbwrn napisał(a):

> nie widze zwiazku :)
                To trudno;-}. Uszanowanie,
                Paul
                • Gość: zstgn Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:43
                  niewiele ma kolega do powiedzenia
                  • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:49
                    Gość portalu: zstgn napisał(a):

> niewiele ma kolega do powiedzenia
                    Za pozno pan przyszedl. Uszanowanie,
                    Paul
                    • Gość: dzg n Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:51
                      moze i za pozno, ale bede cierpliwie czekal na wspanialosc, ktora, gleboko
                      wierze, bedzie emanowac na nas wszystkich, z pana oczywiscie...
                      • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:52
                        Gość portalu: dzg n napisał(a):

> moze i za pozno, ale bede cierpliwie czekal na wspanialosc, ktora, gleboko
                        > wierze, bedzie emanowac na nas wszystkich, z pana oczywiscie...
                        I byc moze pana cierpliwosc zostanie nagrodzona. Uszanowanie,
                        Paul
                    • Gość: ruda Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: 212.182.114.* 21.01.05, 11:57
                      a jaki masz kolor wlosow?
                      • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 22.01.05, 01:16
                        Gość portalu: ruda napisał(a):

> a jaki masz kolor wlosow?
                        A jaki bys chiala zebym mial;-}? Uszanowanie,
                        Paul
        • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:45
          PZP to poradnia zdrowia psychicznego; tych zaburzeń nie są w stanie wykryć
          badania laboratoryjne, tylko dłuższe obserwacje dokonane przez specjalistów
          psychiatrów.
          • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:51

> PZP to poradnia zdrowia psychicznego; tych zaburzeń nie są w stanie wykryć
            > badania laboratoryjne, tylko dłuższe obserwacje dokonane przez specjalistów
            > psychiatrów.
            Tych zaburzen? Jakich? Zamieniam sie w sluch. Uszanowanie,
            Paul
            • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:53
              Zaburzenia osobowości, niedowartościowanie, narcyzm; to tak szybko mi się
              nasunęło; musiałbym dłużej porozmawiać i zrobić kilka testów, żeby trafniejszą
              diagnozę postawić.
              • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 15:56

> Zaburzenia osobowości, niedowartościowanie, narcyzm; to tak szybko mi się
                > nasunęło; musiałbym dłużej porozmawiać i zrobić kilka testów, żeby
                trafniejszą
                > diagnozę postawić.
                Moze pan zrobic "pare testow" tu na forum. Jestem gotow sie nim poddac, jak
                wszystkim innym ktorym dane bylo mi sie poddacm wczesniej. Zaburzenia
                osobowosci to dosc ogolne stwierdzenie. Moze pan je rozwinac? Serdecznie
                dziekuje. Uszanowanie,
                Paul
                • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:12
                  Tego się nie robi ani publicznie, ani przez Internet. Do tego potrzebna jest
                  dłuższa, szczera rozmowa na żywo, ze spojrzeniem prosto w oczy.
                  • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 16:19

> Tego się nie robi ani publicznie, ani przez Internet. Do tego potrzebna jest
                    > dłuższa, szczera rozmowa na żywo, ze spojrzeniem prosto w oczy.
                    Prosze pana, powaznie sie panu z czegos zwierze. Potrafie oszukac automat do
                    wykrywania klamstw, a panu sie wydaje ze jak pan mi w oczy spojrzy to
                    mnie "przeswietli". Chcialem napisac ze pan mnie rozsmieszyl, ale nie. Pan
                    zwyczajnie tego i innych rzeczy omnie nie wie, rzeczy czysto technicznych. Pan
                    przetestuje mnie na tym forum, wyrazam zgode i jest rzecza oczywista, ze nikt
                    za wyniki nie odpowiada, tak samo jak wyniki owych testow nie beda
                    odpowiadac "standardom laboratoryjnym";-}. Uszanowanie,
                    Paul
                    • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:25
                      Prosze pana, powaznie sie panu z czegos zwierze. Potrafie oszukac automat do
                      wykrywania klamstw, a panu sie wydaje ze jak pan mi w oczy spojrzy to
                      mnie "przeswietli". Chcialem napisac ze pan mnie rozsmieszyl.

No właśnie i już w tym momencie wychodzi samouwielbienie, pewność siebie i
                      narcyzm. A co do badania, nie mam na to czasu przez Internet; jest za dużo
                      szczegółów, za dużo pytań; a ja mam tez inne zajęcia.
                      • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 16:29
                        > No właśnie i już w tym momencie wychodzi samouwielbienie, pewność siebie i
                        > narcyzm. A co do badania, nie mam na to czasu przez Internet; jest za dużo
                        > szczegółów, za dużo pytań; a ja mam tez inne zajęcia.
                        Drogi panie, a jesli powiem panu ze potrafie zjezdzac na linie i skakac na
                        spadochronie, ze o plywaniu nie wspomne, to tez narcyzm i samouwielbienie, czy
                        stwierdzenia faktu? Umiem tez jezdzic samochodem i na rowerze, jem nozem i
                        widelcem. Ale nie potrafie jezdzic na nartach i lyzwach....booo;-}.
                        Uszanowanie,
                        Paul
                        • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:52
                          Fakt nie fakt, ale publicznie pisanie o tym, bez sensu i bez celu, ni z gruszki
                          ni z pietruszki nie jest do końca normalne.
                          To tak samo jakbym napisał, że jechałem dzisaj PKSem, też stwierdzenie faktu,
                          ale taki wpis uznanoby za normalny?
                          • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 17:05

> Fakt nie fakt, ale publicznie pisanie o tym, bez sensu i bez celu, ni z
                            gruszki
                            >
                            > ni z pietruszki nie jest do końca normalne.
                            > To tak samo jakbym napisał, że jechałem dzisaj PKSem, też stwierdzenie faktu,
                            > ale taki wpis uznanoby za normalny?
                            Panie, kochany! Pisanie ale o czym.... Jesli pan nawiazuje do jakiejs
                            psychoanalizy, testow, prwdomownosci, czasu na poznanie to niniejszym pana
                            informuje, ze wszystko zalezy li wylacznie od mej dobrej, nieprzymuszonej woli,
                            bowiem oszukiwac wykrywacz klamstw potrafie i traf sprawil ze nie na jednym
                            przesluchaniu zdazalo mi sie byc, i to po obu stronach. I tyle, nie ma czego
                            demonizowac. Koniec i kropka. Uszanowanie,
                            Paul
                            • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:47
                              Nie ma urządzenia mogącego wykryć ludzkie myśli. A opanowanie emocji przy
                              kłamstwach, czyli brak zmian w ciśnieniu krwi, brak wzmożonej potliwości itd.
                              ogólnie brak zmian mierzalnych technicznie świadczyć może albo o wyjątkowym
                              opanowaniu nerwowym, albo o psychopatii.
                              Badanie to nie jest nigdy w 100% miarodajne i nie stanowi dowodu dla sądu.
                              • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:07

> Nie ma urządzenia mogącego wykryć ludzkie myśli. A opanowanie emocji przy
                                > kłamstwach, czyli brak zmian w ciśnieniu krwi, brak wzmożonej potliwości itd.
                                > ogólnie brak zmian mierzalnych technicznie świadczyć może albo o wyjątkowym
                                > opanowaniu nerwowym, albo o psychopatii.
                                > Badanie to nie jest nigdy w 100% miarodajne i nie stanowi dowodu dla sądu.
                                Dowodu nie stanowi. Ale zawsze mozna sie jemu dobrowolnie poddac, albo zostac
                                mu niedobrowolnie poddanym;-}. Skuteczniejsza metoda jest obserwacja zmian
                                teczowki (tak to sie po poskiemu mowi?) oka. Obie metody staja sie
                                nieprzydatne po dluzszym przetrzymaniu w malokonfortowych warunkach, bac
                                przesluchaniu silowym. Swiadczyc o psychopatii pan powiadasz? Coz zyjemy w
                                swiecie rzadzonym przez psychopatow, potrzebujacych innych psychopatow by
                                utrzymac rzady, np. Drogi panie czy np. 6 miesiecy szkolenia w Fort Bragg ma
                                uczynic z czlowieka psychopate? Nie. Armia nie potrzebuje psychopatow, ale
                                uczy roznych rzeczy, metodami ktorych pewnie psychopata by sie nie powstydzil.
                                Oczywiscie to skrajny przypadek, ktory wpadl mi do glowy i nie odbiegajmy od
                                tematu. Mysle ze w kazdym z nas "drzemie" psychopata, czekajac na moment
                                uwolnienia, ktory w wiekszosci przypadkow na szczescie nigdy nie nadchodzi. I
                                tak kreci sie nasz swiatek;-}. Uszanowanie,
                                Paul
                            • Gość: była łodzianka Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lublin.mm.pl 20.01.05, 18:22
                              "nie na jednym przesłuchaniu" , "i to po obu stronach" - typowe.
                              Dlatego wyjechałam !
                              • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:24
                                Gość portalu: była łodzianka napisał(a):

> "nie na jednym przesłuchaniu" , "i to po obu stronach" - typowe.
                                > Dlatego wyjechałam !
                                Nie w Polsce, glupia;-}. Uszanowanie,
                                Paul
                • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:15
                  Moze też być tak, że Pan stosuje "podpuchę" tak pisząc i oczekuje reakcji
                  Internautów na takie stwierdzenia, dlatego wszelkie obiektywne diagnozy mozna
                  stawiać po szerszym zapoznaniu się z dana osobą.
                  • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 16:23

> Moze też być tak, że Pan stosuje "podpuchę" tak pisząc i oczekuje reakcji
                    > Internautów na takie stwierdzenia, dlatego wszelkie obiektywne diagnozy mozna
                    > stawiać po szerszym zapoznaniu się z dana osobą.
                    OK co chce pan o mnie wiedziec? Postaram sie odpowiadac zgodnie z prawda i
                    zdrowym rozsadkiem;-}. Na marginesie, moze pan podac definicje "zdrowego
                    rozsadku"? Uszanowanie,
                    Paul
                    PS Zjawila sie moja narzeczona i stwierdzila ze jestem wielki, ale z ta
                    wspanialoscia, to tak nie do konca, po czym (z racji mej wielkosci) kazala
                    wkrecic zarowke przy suficie;-}.
    • hm` Re: Jestem wielki i wspanialy. 20.01.05, 16:22
      Heh, i skrommy jak diabli. ;]
      pozdr. hm`
      • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 16:25
        hm` napisał:

> Heh, i skrommy jak diabli. ;]
        > pozdr. hm`
        Ja zwykle, drogi hm`ie, jak zwykle;-}}. Dzisiaj malo bylem zajety co owocuje
        aktywnoscia na forum;-}. Kak diela, co u ciebie, zyjesz? Pozdrawiam,
        uszanowanko,
        Paul
        • hm` Re: Jestem wielki i wspanialy. 20.01.05, 16:33
          Wpadlem w swiat naukowej ofensywy, choc po ostatnim tygodniu moj organizm jak nigdy potrzebuje piwa.... Reflektujesz???
          pozdr. hm`
          • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 16:38
            hm` napisał:

> Wpadlem w swiat naukowej ofensywy, choc po ostatnim tygodniu moj organizm jak
            > nigdy potrzebuje piwa.... Reflektujesz???
            > pozdr. hm`
            Stary ja by ci tu, ten tego...ja nie pije, nawet piwa... Ale mozemy sie umowic
            i ty przy piwku, a ja przy kawie, jestem za;-}! Zadzwonie jutro, OK?
            Pozdrawiam, uszanowanko,
            Paul
            • hm` Re: Jestem wielki i wspanialy. 20.01.05, 16:44
              Heh, trudno uwierzyc w wiarygodnosc Twojej wypowiedzi, jej tresc wskazuje na to, ze jest opatrzona wada oswiadczenia woli, prawdopodobnie brak swiadomosci lub swobody. ;]
              Do jutra zatem.
              pozdr. hm`
              • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 16:50
                hm` napisał:

> Heh, trudno uwierzyc w wiarygodnosc Twojej wypowiedzi, jej tresc wskazuje na t
                > o, ze jest opatrzona wada oswiadczenia woli, prawdopodobnie brak swiadomosci
                lu
                > b swobody. ;]
                > Do jutra zatem.
                > pozdr. hm`
                Masz natychmiast odejsc od ksiazek;-}!!!!!!!!! Masz wyjsc z domu na miasto
                wypic "browara" i po ludzku z kims pogadac;-}! Do jutra, uszanowanko,
                Paul
                • wierna_rzeka Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 17:51
                  Wreszcie jakis fajny watek, utrzymany w lekkiej formie, a jednak zmuszajacy
                  nieco do wysilku intelektualnego.
                  Na Paula zawsze mozna liczyc pod tym wzgledem.
                  Moge Ci tak Paul napisac, bo i tak nie popadniesz w samouwielbienie ( wszak to
                  juz sie stalo, nieprawdaz ? :)).

GSM tez wydaje sie byc ciekawa postacia, szkoda, ze odpuscil, bo fajnie mi sie
                  Was obu czytalo.

Pozdrawiam i zycze wiecej takich tematow ( co prawda glownie to teraz wlasciwie
                  sobie zycze , bo te polityczne dywagacje i mlocenie w kolko tego samego juz
                  dawno mi sie przejadlo, a Wy jestescie tu, jak swiezy powiew wiatru delikatnie
                  pieszczacy moje zmysly :)).

Czekam wiec na kolejne pieszczoty :)
                  Buzka :)
                  • Gość: GSM Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:55
                    GSM nie odpuścił, tylko nie zawsze ma czas śledzić kolejne wpisy;)
                    Pozdrawiam
                    • wierna_rzeka Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 17:59

> GSM nie odpuścił, tylko nie zawsze ma czas śledzić kolejne wpisy;)

WOW! To fantastycznie :))))
                      A tak a propos, to masz cos wspolnego z psychologia ?
                      Bo sadzac po Twoich wypowiedziach, jest Ci to dosc znajomy temat :).
                      • Gość: Paul Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:09
                        wierna_rzeka napisała:

> Gość portalu: GSM napisał(a):
                        >
                        > > GSM nie odpuścił, tylko nie zawsze ma czas śledzić kolejne wpisy;)
                        >
                        > WOW! To fantastycznie :))))
                        > A tak a propos, to masz cos wspolnego z psychologia ?
                        > Bo sadzac po Twoich wypowiedziach, jest Ci to dosc znajomy temat :).
                        Ja z psychologia;-}? Jedynie na tyle zeby zrobic durnia z kazdego psychologa;-}
                        Uszanowanie,
                        Paul
                        • wierna_rzeka Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 18:16
                          Gość portalu: Paul napisał(a):

> wierna_rzeka napisała:

> > A tak a propos, to masz cos wspolnego z psychologia ?
                          > > Bo sadzac po Twoich wypowiedziach, jest Ci to dosc znajomy temat :).
                          > Ja z psychologia;-}? Jedynie na tyle zeby zrobic durnia z kazdego psychologa;-

Paul kurczeeeeeeeee ! To nie bylo pytanie do Ciebie ! :)
                          • Gość: Paul Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:19
                            > Paul kurczeeeeeeeee ! To nie bylo pytanie do Ciebie ! :)
                            Oops, to ja bardzo przepraszam;-}. Uszanowanie,
                            Paul
                      • Gość: lolo Bojkot! IP: *.lublin.mm.pl 20.01.05, 18:10
                        Paul zaśmieca forum,będę go po prostu pomijać.I to wszystko.
                        • Gość: Paul Re: Bojkot! IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:13
                          Gość portalu: lolo napisał(a):

> Paul zaśmieca forum,będę go po prostu pomijać.I to wszystko.
                          Spokojnie, zauwaz ze to juz dzieki tobie 38 post;-}. Uszanowanie,
                          Paul
                          • wierna_rzeka Re: Bojkot! 20.01.05, 18:19
                            Pomijaj Bojkot, pomijaj, tylko nie zapomnij wlaczyc kierunkowskazu, bo jak sie
                            kiedys przypadkowo zderzysz z tym "smieciem", to zmiecie Cie w pyl :)))
                            • Gość: Paul A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:23
                              ....czyta posty, zbiera materialy i zara mnie pokroi na kawalki jak zabe na
                              stole laboratoryjnym. Uszanowanie,
                              Paul
                              • Gość: była łodzianka Tymczasem IP: *.lublin.mm.pl 20.01.05, 18:24
                              • wierna_rzeka Re: A tym czasem Pan GSM.... 20.01.05, 18:30
                                Mysle Paul, ze GSM nie musi zbierac materialow, ze on ma je jednak w glowie :).
                                Ja juz mam swoja teorie na temat, jak sie zakonczy Wasza polemika, ciekawe czy
                                dobrze obstawiam :).
                                • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:35
                                  > Mysle Paul, ze GSM nie musi zbierac materialow, ze on ma je jednak w
                                  glowie :).
                                  > Ja juz mam swoja teorie na temat, jak sie zakonczy Wasza polemika, ciekawe czy
                                  > dobrze obstawiam :).
                                  To moze lepiej zwyczajnie odejsc od kompiutra i pojechac sobie na kawe "do
                                  miasta";-}? Co na ten temat mowi Twoja teoria? Uszanowanko,
                                  Paul
                                  • wierna_rzeka Re: A tym czasem Pan GSM.... 20.01.05, 18:41

> To moze lepiej zwyczajnie odejsc od kompiutra i pojechac sobie na kawe "do
                                    > miasta";-}? Co na ten temat mowi Twoja teoria?

Moja ciekawosc mowi mi, ze mam zaczekac, a jesli idzie o moja teorie, to
                                    biecuje, ze ujawnie ja na koncu, bez wzgledu na Wasze zakonczenie i napisze
                                    prawde, to co myslalam, jesli nawet okaze sie, ze moje zalozenia byly bledne :).
                              • Gość: GSM Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:39
                                Nie pokroję, nie pokroję. Ale wracając do wątku armii, bo coś tam przeczytałem,
                                śmiem twierdzić, że niestety, ale nowoczesne armie hodują zawodowych
                                psychopatów. Co prawda, robione jest to dla dobra danego państwa, ale człowiek
                                jest tylko człowiekiem i to, czy jest legalnym psychopatą czy kryminalnym,
                                jakie ma dla jego późniejszego życia znaczenie?
                                • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:41

> Nie pokroję, nie pokroję. Ale wracając do wątku armii, bo coś tam
                                  przeczytałem,
                                  >
                                  > śmiem twierdzić, że niestety, ale nowoczesne armie hodują zawodowych
                                  > psychopatów. Co prawda, robione jest to dla dobra danego państwa, ale
                                  człowiek
                                  > jest tylko człowiekiem i to, czy jest legalnym psychopatą czy kryminalnym,
                                  > jakie ma dla jego późniejszego życia znaczenie?
                                  Nie wiem, nigdy nie bylem w armii. Ale jakie to ma znaczenie;-}? Uszanowanie,
                                  Paul
                                  • wierna_rzeka Re: A tym czasem Pan GSM.... 20.01.05, 18:45

> Nie wiem, nigdy nie bylem w armii. Ale jakie to ma znaczenie;-}?

Oh Paul, no dla Twojej dziewczyny moze miec zasadnicze, hihihi :)))
                                    • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:54
                                      wierna_rzeka napisała:

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                                      >
                                      > > Nie wiem, nigdy nie bylem w armii. Ale jakie to ma znaczenie;-}?
                                      >
                                      > Oh Paul, no dla Twojej dziewczyny moze miec zasadnicze, hihihi :)))
                                      Coz nie mam przed nia tajemnic i nigdy nie wspominala ze "woli mundurowych";-}.
                                      Dla "mojej dziewczyny" ma jedynie znaczenie ze jestem na tyle wysoki zeby
                                      wkrecic zarowke, wyrzucic smieci i takie tam....drobiazgi;-}. Uszanowanie,
                                      Paul
                                      • wierna_rzeka Re: A tym czasem Pan GSM.... 20.01.05, 18:58

> > Gość portalu: Paul napisał(a):

> Dla "mojej dziewczyny" ma jedynie znaczenie ze jestem na tyle wysoki zeby
                                        > wkrecic zarowke, wyrzucic smieci i takie tam....drobiazgi;-}.

Hhmmm..., drobiazg powiadasz ?
                                        No coz, taka mala rzecz, a cieszy :))))
                                        • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 19:00
                                          > Hhmmm..., drobiazg powiadasz ?
                                          > No coz, taka mala rzecz, a cieszy :))))
                                          "Proste przyjemnosci sa ostoja ludzi skomplikowanych", jak kos napisal, np.
                                          wkrecanie zarowki;-}. Uszanowanie,
                                          Paul
                                          • wierna_rzeka Re: A tym czasem Pan GSM.... 20.01.05, 19:05

> "Proste przyjemnosci sa ostoja ludzi skomplikowanych", jak kos napisal, np.
                                            > wkrecanie zarowki;-}

A co jest ostoja ludzi wielkich i wspanialych ? :)
                                            • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 19:10
                                              > A co jest ostoja ludzi wielkich i wspanialych ? :)
                                              Aaaa ... ludzie mali i mierni....;-}}}}}}} Dobranoc Rzeko, jednak jade na ta
                                              kawe, spedzilem zbyt wiele czasu przy komputerze dzisiaj i pragne pobyc troche
                                              w "realu" (nie Madryt);-}. Pozdrawiam, uszanowanko,
                                              Paul
                                              • wierna_rzeka Milego dnia Paul :) 20.01.05, 19:12
                                                I smacznej kawy w realu, tylko... od kiedy to sie kawa nazywa ? :)
                                                Pa i buzka :)))
                                  • Gość: GSM Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:48
                                    "Swiadczyc o psychopatii pan powiadasz? Coz zyjemy w
                                    swiecie rzadzonym przez psychopatow, potrzebujacych innych psychopatow by
                                    utrzymac rzady, np. Drogi panie czy np. 6 miesiecy szkolenia w Fort Bragg ma
                                    uczynic z czlowieka psychopate? Nie. Armia nie potrzebuje psychopatow, ale
                                    uczy roznych rzeczy, metodami ktorych pewnie psychopata by sie nie powstydzil."

Co to jest? Przecież wyraźnie o armii jest napisane?
                                    • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:56
                                      > Co to jest? Przecież wyraźnie o armii jest napisane?
                                      Jest. A pan czasem nie rozmawia o samochodach, choc pan mechanikiem nie jest?
                                      Jest to ogulno dostepna wiedza dla kompletnych laikow. Uszanowanie,
                                      Paul
                                      • Gość: GSM Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:15
                                        Czyli mówienie o 6 miesięcznym szkoleniu..... jest mówieniem sobie a muzą?
                                        • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 21:05
                                          www.sfahq.org/
                                          Tu i na innych, podobnych stronach mozna sie wszystkiego dowiedziec bedac
                                          barmanem, albo fryzjerem;-}. Uszanowanie,
                                          Paul
                                          • Gość: g Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:10
                                          • Gość: GSM Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:11
                                            Wiem, że można. Ale czy szanowny interlokutor nie pisał tego o sobie? Bo chyba
                                            tak z treści wynikało.
                                            • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 21:33
                                              > Wiem, że można. Ale czy szanowny interlokutor nie pisał tego o sobie? Bo
                                              chyba
                                              > tak z treści wynikało.
                                              Wynikalo co? Pan uwaznie czyta i uwaznie wysuwa wnioski. Wszystko co
                                              napisalem do pana jest prawda. Nie zawsze pisalem o sobie. Pan mimowolnie
                                              naklada na ma osobe portret narcyza-chwalipienty i jest pan nieuwazny jak na
                                              kogos kto ma do czynienia z sadownictwem. Uszanowanie,
                                              Paul
                                              • Gość: GSM Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:49
                                                Kto ma do czynienia z sadownictwem?
                                                • Gość: Paul Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 22:47

> Kto ma do czynienia z sadownictwem?

> Może nie z psychologią dokładnie, ale bardziej z kryminalistyką i psychiatrią
                                                  > sądową. Wykrywanie oszustw, wyłudzeń, symulowanie chorych psychicznie itd.
                                                  Uszanowanie,
                                                  Paul
                                                  • Gość: GSM Re: A tym czasem Pan GSM.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:57
                                                    No i?
                                                  • turawski Paul był na kawie i... zgubił "ogonek" ;-) 20.01.05, 23:05
                                                    Dobrze, że tylko przy literce "a"( aaa... może przy literku? ;-)
                                                    I wyszły jabłka i gruszki zamiast sądownictwa
                                                    pozdr
                                                    t
                                                  • Gość: GSM Re: Paul był na kawie i... zgubił "ogonek" ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:21
                                                    Rzeczywiście, może i tak być. Ale bezpośrednio z sądownictwem nie mam nic
                                                    wspólnego. Tu chodzi raczej o organy ścigania- postępowania przygotowawcze.
                                                    Więcej nic nie powiem;)
                                                  • Gość: Paul Paul był na kawie i... zgubił "ogonek" - indeed;-} IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 23:34

> Rzeczywiście, może i tak być. Ale bezpośrednio z sądownictwem nie mam nic
                                                    > wspólnego. Tu chodzi raczej o organy ścigania- postępowania przygotowawcze.
                                                    > Więcej nic nie powiem;)
                                                    Ja tyz nie;-}. Zartuje, a pytaj sie pan, scigaj, rob te testy, czekam;-}.
                                                    Istotnie, permanetnie "gubie ogonki";-}. Uszanowanie,
                                                    Paul
                                                  • hm` Re: Paul był na kawie i... zgubił "ogonek" ;-) 21.01.05, 00:05
                                                    Slowo postepowanie ostatnimi czasy jest mi niemile.... Kazde postepowanie, pod kazda postacia, a za jakis okres czasu rowniez przygotowawcze... Ktore swoja droga w Polsce kuleje...pomimo, ze kpk zostal rozbudowany czasami w absurdalny sposob...ale to taka dygresja... Zatem Panie GSM, miej litosc i nie mow o postepowaniu.... zwaz na zdrowie psychiczne... moje... ;]
                                                    pozdr. hm`
                                                  • Gość: Paul Hm`'ie...........trzymaj sie dzielnie....... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 00:30
                                                    ......pomoc nadciagnie....o....juz dzisiaj za jakies 12 (?) godzin;-}}}.
                                                    Zdrowko i szanowanko,
                                                    Paul
                      • Gość: GSM Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:35
                        Może nie z psychologią dokładnie, ale bardziej z kryminalistyką i psychiatrią
                        sądową. Wykrywanie oszustw, wyłudzeń, symulowanie chorych psychicznie itd.
                        • Gość: Paul Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:36

> Może nie z psychologią dokładnie, ale bardziej z kryminalistyką i psychiatrią
                          > sądową. Wykrywanie oszustw, wyłudzeń, symulowanie chorych psychicznie itd.
                          Mmmm....robi sie ciekawie;-}. Uszanowanie,
                          Paul
                        • wierna_rzeka Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 18:37
                          Jejaaaaaaaaa, ale masz ciekawa prace GSM, zazdroszcze Ci...

Ps. Dzieki za wyjasnienie :)
                          • Gość: Paul Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:43
                            wierna_rzeka napisała:

> Jejaaaaaaaaa, ale masz ciekawa prace GSM, zazdroszcze Ci...
                            >
                            > Ps. Dzieki za wyjasnienie :)
                            Ciekawa praca, ciekawe czasy, obysmy je wszyscy mieli;-}}}}. Uszanowanie,
                            Paul
                            • wierna_rzeka Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 18:48

> Ciekawa praca, ciekawe czasy, obysmy je wszyscy mieli;-}}}}

Hhhmmm... Paul, czegos mi tu brak jeszcze...
                              A ciekawy autor tego watku to gdzie napisales, hy ? :)
                              • Gość: Paul Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 18:58
                                > Hhhmmm... Paul, czegos mi tu brak jeszcze...
                                Moja droga, kobietom "wiecznie czegos brak";-}}}. Uszanowanie,
                                Paul
                                • wierna_rzeka Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 19:10

> Moja droga, kobietom "wiecznie czegos brak";-}}}.

Hhehee Paul, czy jeszcze tego nie zrozumiales, ze my te braki wymyslamy tylko po
                                  to, byscie sie mogli ciagle czuc nam potrzebni ? :)))
                                  • Gość: rtbv Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:34
                                    czy jest bardziej beznadziejne forum w polsce? dlugo musialbym szukac
                                    miernota, cienizna, jedyne ozywienie wprowadza gadanie o niczym
                                    pogratulowac
                                • ryza_malpa1 Re: Wszyscy jestescie tu WIELCY i WSPANIALI :) 20.01.05, 20:22

> Moja droga, kobietom "wiecznie czegos brak";-}}}. Uszanowanie,
                                  > Paul
                                  No takie jesteśmy niespełnione Barbary N.
    • empi Re: Jestem wielki i wspanialy. 20.01.05, 20:29
      Tak Paul, jesteś wielki. Dowodem Twojej wielkości jest ten wątek. Mnie nawet
      obudził z marazmu. Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi oceniające Cię jako....
      Wpadli tu co niektórzy przed chwilą, pierwszy raz i już wiedzą kto kim jest.
      Jeden rzut oka i już. Oni nawet nie wiedzą jak Ty potrafisz świntuszyć i czym
      mogło im to grozić. Co się stało, że jesteś tak pobłażliwy?. Więc witaj i
      kontynuuj to pożyteczne dzieło rozsławiania swej wielkości. Na chwałę tego
      forum. Może to być jeden z najmądrzejszych wątków w ostatnich czasach.
      Uszanowanie.
      • Gość: Wielgibolo Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.bojarski.lublin.pl 20.01.05, 22:17
        I może dogonimy Kielce.....
        • Gość: wr5yn Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:32
          i tak Bydgoszcz panuje (liczba postow per capita ;)
    • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=19649507 A co sądzicie o tej
      wypowiedzi? Czy pisała to osoba do końca zdrowa? Jestem ciekawy Waszych opinii.
      • Gość: bewetr Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:35
        no niezle hehehehe
        Zwracac uwage na to, czy nie slyszymy szumu w uszach lub w pomieszczeniu w
        ktorym sie znajdujemy. Takie tttsssyyy - ledwo slyszalne, jakby gdzies
        przeplywal prad. Tak wlasnie czesto slychac bron HAARP!!!!!!
      • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.lodz.mm.pl 20.01.05, 23:38
        A co sądzicie o tej
        > wypowiedzi? Czy pisała to osoba do końca zdrowa? Jestem ciekawy Waszych
        >opinii.
        Mysle ze zdrowa;-}. Ludzie z aol, cal, verizon, maja osobliwe dla Polakow w
        Polsce poczucie humoru i rzeczywistosci, ale chorzy nie sa, w kazdym razie nie
        bardziej niz inni;-}. Uszanowanie,
        Paul
        • Gość: zartbh Re: Jestem wielki i wspanialy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:42
          to poczucie humoru? w takim razie przyjmuje je hehehe
          p.s. chyba pomysle o stalym nicku!!!
    • Gość: Paul Re: Jestem wielki i wspanialy, dzien nastepny... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 09:38
      ...obudzilem sie wielki i w spanialy, wyczyscilem swe wielkie i wspaniale zeby,
      umylem swe wielkie i wspaniale cialo, wypilem wielka i wspaniala kawe i jestem
      do waszych uslug;-}. Uszanowanie,
      Paul
      • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy, dzien nastepny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:43
        Ale zanim to zrobiłem, zwaliłem swojego wielkiego i wspaniałego ku**sa.
      • Gość: GSM Re: Jestem wielki i wspanialy, dzien nastepny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:51
        info.onet.pl/1039634,69,1,0,120,686,item.html
        • Gość: Paul Panie kochany..... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 09:58
          ....no nie, nie przy jedzeniu.....;-}. Czego to ludzie nie wymysla...wyscig
          spermy, choc w zasadzie jesli sa zawody w pluciu na odleglosc.... Tera to mi
          sie walic odechcialo....;-}}}. Uszanowanie,
          Paul
          • Gość: GSM Re: Panie kochany..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:04
            A nie walił Pan tego wielkiego i wspaniałego ku**sa, jak napisałem we
            wcześniejszym poście? Skoro wszystko takie wielkie, to może i to jest wielkie?
            • Gość: Paul Re: Panie kochany..... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 10:18

> A nie walił Pan tego wielkiego i wspaniałego ku**sa, jak napisałem we
              > wcześniejszym poście? Skoro wszystko takie wielkie, to może i to jest wielkie?
              Nie ten wiek, choc niby ten - "portnoy'owski", ale nie ta psychika. Chwycilem
              rano za wielka i wspaniala du..e mojej dziewczyny, dotknalem jej wielkich i
              wspanailych, jedrnych cyckow i na tym sie skonczylo. Umowilismy sie na sex
              dzis wieczorem, ale po inauguracji bundesligi - dzis pierwszy mecz;-}. Takie
              czasy ludzie na milosc umawiaja sie jak na kawe, albo lunch....do czego to
              doszlo;-}. Dawno juz sie nie masturbowalem, to swoja droga... ale jeszcze pan
              mnie "nakreci" i pobiegne chylkiem do kibla strzelic w sufit;-}}} Uszanowanie,
              Paul
              PS Pan sie masturbuje oczywiscie, ale dawno pan to ostatnio robil? Szczerze
              mowie ze ja jakies pol roku temu.
              • Gość: GSM Re: Panie kochany..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:23
                Strzelić w sufit? A może takie zawody by wymyśliła jakaś stacja telewizyjna,
                zamiast tylko wyścig plemników.
                Jeżeli chodzi o mnie, to ja muszę i to kilka razy dziennie, średnio 2 razy-
                rano i wieczór. Wyciągam swoją długą i wspaniałą p**ę i biorę się do roboty.
                Ludzie w ten sposób powinni wytracać nadmiar energii, a nie wdawać się w jakieś
                spory, kłócić się politycznie, czy inaczej działać na szkodę innych.
                W tej zabawie nie ma nic złego, a wręcz przeciwnie.
                • Gość: Paul Re: Panie kochany..... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 10:30

> Strzelić w sufit? A może takie zawody by wymyśliła jakaś stacja telewizyjna,
                  > zamiast tylko wyścig plemników.
                  > Jeżeli chodzi o mnie, to ja muszę i to kilka razy dziennie, średnio 2 razy-
                  > rano i wieczór. Wyciągam swoją długą i wspaniałą p**ę i biorę się do roboty.
                  > Ludzie w ten sposób powinni wytracać nadmiar energii, a nie wdawać się w
                  jakieś
                  >
                  > spory, kłócić się politycznie, czy inaczej działać na szkodę innych.
                  > W tej zabawie nie ma nic złego, a wręcz przeciwnie.
                  Zgadzam sie z panem w 100%. Bez partnerki mysle ze rowniez "strzelal bym"
                  srednio raz dziennie. Taka to juz "norma". Choc przyznam siem panu, ze jak
                  jestem zajety, uwage pozwiecam jakiemus zadaniu to walenie mi nie w glowie.
                  Walenie konia kojarzy mi sie ze spokojem graniczacym z nuda. Moze naleze do
                  tych facetow ktorzy wczesnie i intesywnie zaczynali i teraz "krzywa" im opada;-
                  }}}? Kto wie? Musze juz jechac, pozdrawiam, uszanowanie,
                  Paul
            • Gość: Paul PS do GSM... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 10:24
              Jak pan bedzie mial czas niech pan rzuci jakis tescik psychologiczny na forum.
              Dla zabawy. Ostatnio rozwiazywalem ktoras z czesci Raven'a i jako wielki i
              wspanialy uzyskalem 100% przed czasem. Nie chwale sie, to fakt. Inna rzecz,
              ze kiedys za pierwszym razem dostarczono mi inna czesc i wyszlo fatalnie.
              Potem dostarczono mi "klucz" i od tamtego czasu testy tego typu moge
              tozwiazywac "tasmowo", na wszystko jest sposob, drogi panie;-}. Uszanowanie,
              wielki i wspanialy,
              Paul
              PS Wychodze, bede zajety, wiec ma pan jakies 6 godzin czasu, jesli pan da
              sie "skusic".
              • Gość: GSM Re: PS do GSM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:31
                Niestety, nie mogę pisać na forum testów, ponieważ ktoś może mnie posądzić o
                łamanie praw autorskich. Lepiej być ostrożnym, wszak nie byłyby to testy mojego
                autorstwa.
                • Gość: Paul Re: PS do GSM... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 10:35

> Niestety, nie mogę pisać na forum testów, ponieważ ktoś może mnie posądzić o
                  > łamanie praw autorskich. Lepiej być ostrożnym, wszak nie byłyby to testy
                  mojego
                  >
                  > autorstwa.
                  Pan cos skleci i nikt pana sadzic nie bedzie. Niech pan rowniez potraktuje to
                  jako zabawe. To na zrazie, uszanowanie,
                  Paul
                  • Gość: GSM Re: PS do GSM... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:20
                    Jak już wcześniej pisałem, nie jestem psychologiem i nie tworzę testów, tylko
                    czasami pomocniczo korzystam z gotowych.
                    • Gość: Paul Re: PS do GSM... IP: *.lodz.mm.pl 22.01.05, 01:14

> Jak już wcześniej pisałem, nie jestem psychologiem i nie tworzę testów, tylko
                      > czasami pomocniczo korzystam z gotowych.
                      Nie mozesz tego przeciez robic bezmyslnie i automatycznie. Nie migaj sie,
                      tylko cos "sklec";-}. Uszanowanie,
                      Paul
      • Gość: Paulowa Re: Jestem wielki i wspanialy, dzien nastepny... IP: *.lodz.mm.pl 21.01.05, 11:01
        Jestem wielki i puszysty, ojcem moim ratler bystry;-)))))
        To juz chyba bedzie 100-tny, wielki i wspanialy wpis! Nudzi mi sie w
        pracy..........
        • janbezziemi Ile mozna? 21.01.05, 14:13
          "Do diabła z elokwencją,która budzi podziw dla siebie,a nie dla rzeczy-" M.de
          Montaigne...Tu,niestety,elekwen cja nie budzi podziwu. Raczej podowoduje odruch
          wymiotny. I jak wchodzić na to lubelskie forum,kiedy kilka osób ględzi i
          ględzi,jakby nie można przekazac sobie tych uwag tylko dla siebie przez GG ???
          • Gość: Paul Re: Ile mozna? IP: *.lodz.mm.pl 22.01.05, 01:09
            Mozemy komus wybaczyc, ze stwaza cos uzytecznego dopoki dziela swego nie
            podziwia. Jedynym usprawiedliwieniem dla czlowieka, ktory stwarza cos
            bezuzytecznego, jest wielki podziw dla swego dziela.
            Oscar Wilde

Uszanowanie,
            Paul

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka